Evliliğim…

Sizin ne kadar hatalarınız olursa olsun (davranışlarınız konusunda )açık ve net gerçekten cinsel bi problem var .

Beklentileriniz ve darlamalarınızla adam bu hale dönüşmedi mevcut olan durumuna psikolojik olarak bir tık daha ket vurulmuş olabilir en fazla .Siz doğru düşünüyor doğru hissediyorsunuz .

Yaşamış biri olarak yazıyorum bu yorumu.

seksi görev olarak görmeniz ve bu konuda baskı kurmanız bana mantıksız geldi. benim de eşimin de libidosu yüksektir ve hemen hemen her gün birlikte oluruz ama 1 saat sürdürmüyoruz bunu. sıklıkla birlikte olan çiftler için 20-25 dakikanın yeterli olacağını düşünüyorum. siz bu kadar güzel bir şeyi resmen eziyete dönüştürüyorsunuz.
diğer mantıksız gelen de bedeninizi hâlâ tanımıyor oluşunuz. size tavsiyem önce siz kendiniz keşfedin bedeninizi, mastürbasyon yapın. bu sayede seksi de zevk alabileceğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Orgazm çok komplike bi olay öncelikle kafanızın rahat olması lazım ama sizin kafa rahat değil arkadaşlarım oluyormuş ben de olucam inadına girmiş gibisiniz youtube da kadın orgazmıyla ilgili çok video var izlemenizi tavsiye ederim ve tabi cinsel terapi

Merhaba herkese, bu konuyu açtıktan sonra 1 aydan fazla süre geçmiş. Bu sürede baya yol katettik. Öncelikle burada akıl verip beni kendime getiren tüm hemcinslerime teşekkürü borç bilirim. dediğiniz gibi sık boğaz etmeyi bıraktım, ilgisiz de olmadım ama adamın yakasına da yapışmadım. Ev içinde hep bakımlıydım, eşime karşı da sevecendim ama talepkar değildim. Birlikte vakit geçirebileceğimiz ortamlar oluşturdum. Bir de tüm bunlara ek ben biraz ilişkide sivri bir karakterim, bunu burda birkaç kişi daha yazmıştı. Eşime karşı genel tavrımı yumuşatmaya gayret ettim.. 2 günde bir takvimini bıraktım zaten ben öyle takip etmeyince eşim de unuttu gitti.Kendi not defterimde ilişki günlerini not aldım ama o kadar da salamadım en azından ona belli etmedim. Az önce baktım birkaç günde bir olmuş genelde hep. Bunda sizin katkınız büyük, teşekkür etmek istedim kaç yıllık evlilik ve iki çocuktan sonra kendimi eşime bu kadar ait hissetmem, kadın gibi hissetmem, istendiğimi hissetmem.. çok değerli duygularmış. Belki aynı sorunları yaşayan birileri vardır diye paylaşmak istedim, eğer fizyolojik bir problem yoksa eşinizin üzerindeki baskıyı kesip bir taraftan da ilgili ve sevecen davranmanız, sadece cinsel ilişkide değil gündelik hayatta da ona karşı tavırlarınızda yanlışlar varsa düzeltmeniz işe yarayabilir. Tabi henüz daha bir ay oldu belki hep böyle gitmeyecek bilemiyorum ama şimdilik durum bu.

Yaşadığım şeylerin birebir aynısını yaşamışsınız, şu an aynı durumdayım çoğu zaman konuşuyorum söylüyorum ama olmuyor. Beş yıllık evliyiz iki çocuğumuz var iki ay oldu yeni doğum yapalı. Ben de çok yoruluyorum ama ona yatakta zaman ayırmak istiyorum ama o istemiyor buna rağmen istemiyor. Sadece cuma akşamları var bizim için onun dışında arzulama sevme öpme koklama yok. Evde Mahmut abi gibiyiz ya da evi paylaşan iki arkadaş. Çocuklar olunca daha da saldık kendimizi daha doğrusu o saldı. Çünkü memuriyet yorucu

once doktora (esin urologa sen de kadin doguma git)
sonra da psikologa gidin

ufacik sikintiyi buyutmussun, bir de bosanmaktan bahsetmissin. ikiniz de cok ilgincsiniz. internette bile yuzlerce bilgi var, arkadaslarina sorarak mi ogreniyorsun?

Merhaba bende 1 yıllık evliyim evlenmeden önce de cinsel birliktelik yaşıyorduk o zaman orgazm olabiliyordum evlendikten bir kaç hafta sonra neredeyse sizinle tıpa tıp aynı problemleri yaşadım ne yaparsam yapayım saatlerce orgazm olamıyorum eşim boşalıyor ben devam etmesini istiyorum ama yine yok, ve benim eşimde beni asla sıkıştırmaz haftada bir ister koltukta uyusam kaldırmaz o derece yani artı birde çocuk istemimiz var zaten o da olmuyor PCOS sendromum var size şöyle bi öneri de bulunmak istiyorum bu sorunu aştınız mı ne yaptınız bilmiyorum ama ben farklı mekanlara gittiğimde evim dışında orgazm olabiliyorum hatta daha istekli de diyebilirim “oteller, ufak tatiller, ya da yatıya gittiğimiz misafirlik” nedenini bilmiyorum ama kendi evimde kendi odamda saatlerce uğraştığım şeyi bu tarz atmosferlere girince dakikalar içinde çözüyorum bence denemeye değer, eşlerimizin özellikleri aynı diyebilirim bence kendinizi suçlu hissetmeyin evlilik bir şeyleri beraber halledebilmek vajinismus vakalarının eşleri bile sabrediyor kaldı ki siz iki çocuk vermiş bi annesiniz odanızın da atmosferini bence değiştirin inşallah işe yarar kendi evimde ve odamda bende sizinle aynı davranışları dürtüleri gösteriyorum psikolojik yardım almadım ama dediğim gibi farklı mekanlarda küçük kaçamaklar çok etkili oluyor

Istenmiyor olsanız adam size neden 8 sene katlansin? Anlattığınıza bakılırsa oldukca da iyi biriymiş, bi siz mi kaldiniz? Bu ne otorite ne baskı... Acıdım adama yazık

Yani siz de cok istekli bir kadın degilmişsiniz kocaniza aşırı yüklenmişsiniz biri bendn de boyle performans beklese icime kacarim

Senin isteksiz olduğun zamanlar adamın sıkıştırmaması normal tam tersi olsaydı da elestirilirdi bence

Konu sahibi cilve, spontane gelişen yakınlaşmalar, erkeği alttan alta tahrik etmek ne demek bilmiyormuş onu öğrenmiş. Sorun da bitmiş. Mutluluklar dilerim.

Kadın haklı yahu. Dert edindiğine göre ortada bir sorun olduğu orta da. Terapi aldınız mı ilerleme katedebildiniz mi
merhaba yeni gördüm mesajınızı. Kaç yıllık evlilik hayatımızın ilişki anlamında en düzenli dönemini yaşıyoruz ben kendimi biraz daha geri çektim bu dönemde. çocukların uyku düzeni, yataklarının ayrılması vs çok şey fark ettirdi gerçekten. Ama en önemlisinin eşimin üzerindeki o psikolojik baskının kalkması olduğunu düşünüyorum.

İlişki için not defteri tutmak ne ya?! Seks bağımlılığınız olabilir mi?
Aslında şöyle, benim hafızam aşırı zayıf. İlişki yaşandıktan sonra diyelim 3 gün geçti ve ben şöyle düşünüyorum heralde bi 7-8 gün önceydi biraz da bunun için tutuyorum aslında yoksa kendimi dolduruyorum durduk yere. Evet hala tutuyorum

Merhaba,belki çok saçma bir soruu olacak ama eşinizle ne kadar sürede ilişkiye giriyorsunuz? Bunun belli bir süresi yani yoktur ama genel olarak ne kadar süre merak ediyorum kimseye soramıyorum da çekiniyorum

Merhaba,belki çok saçma bir soruu olacak ama eşinizle ne kadar sürede ilişkiye giriyorsunuz? Bunun belli bir süresi yani yoktur ama genel olarak ne kadar süre merak ediyorum kimseye soramıyorum da çekiniyorum
Bu soru sorulacak son insanım sanırım konumu okuduysanız şu son 4-5 aylık süreç için konuşursam haftada 2 ya da 3 diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…