Evliliğim…

Farkli bi sorum olacak
Neden misafir odasi
Aslında çocuk odası gibi, iki tane yatak var. Çocuklar kullanmadığı için misafir odası dedim. 1 kere yatılı misafirimiz geldi bu evde orda yattı. Tabi ki temiz nevresim çarşafla. Sorun olacağını düşünmedim, misafir sonuçta otelde kalsa daha temiz bir yatak bulamaz. :)

Psikolojik yardım almalısınız çift olarak gerçekten bu konuda eşiniz haklı durumu takıntı haline getirmissiniz ben orgazm olacam diye beklerseniz tabikide bu durum çok uzar yada eşinize sürekli geç bosaldigini söylerseniz bu durum stres yaratır ve bu durum işkenceye dönüşür sizinki şuan o halde bir durum bunalr için ilaçlar kremler var bide çocuklarınızın oldugu bir odada ne kadar şehvetli bir gece geçirebilirsinizki bence eşinize ve kendine zaman ayirin ilişkide bir kaç farklılık deneyin ve en önemlisi esinizde sizde bir doktora görünmenizde fayda var

Bakin odaniz bile sınırlı :)
Spontane gelismeli boyle seyler
Biz cocuk denerken 2 gunde 1 kural gibi olmustu
Arada isyan ediyordum ne bu boyle gorev gibi diye
Sizde oyle bi durum da yok
Akisina birakin bence
Insan sevdigi seyden de sogur boyle baskiyla
Misal esiniz dustayken gidin baskin yapin
Ya da gece o uyurken minik minik öpün falan
Illa devami gelmesi gerekmez ki
Cocuklarin odasini da ayirin
Her iliskide orgazm olmayi beklemeniz onu strese sokmus
arada fedakarlik iyidir deneyin

evet sanırım takıntı yaptım. Tam isteğim geldi dedim sonra bu mesele çıktı ve ısrarlarım sonucu saçma sapan bir hale geldi ilişkimiz. Bir müddet hiç bir şey talep etmeyeceğim, sonrasında baktım hala aynı bu defa terapist seçeneğini söyleyeceğim. Şuan onu da söylemek istemiyorum, iyice sarpa sarar diye. Belki biraz alan açmama ihtiyacı var gerçekten. Hiç açmadım belki de. Bilemiyorum. Kafam o kadar karışık ki. Çok üzülüyorum bu duruma, akışına bırakmak bile çok zor benim için. Çalışacağım. En azından belli etmeyeceğim bir süre nolursa olsun. İlişkide yönlendirme yapmayacağım. Biraz onun istediği gibi olsun her şey bakalım.

Bizim evliliğimizde akış dediğimiz şey hep ona doğru akıyor. Ben hazırlanacağım, tahrik edeceğim, belli edeceğim vs. Akışı kendime çevirmek istiyorum artık kendimi geri çekmeyi planlıyorum. Ona bırakacağım biraz da bakalım nolacak. Belki dediği gibi gerçekten sabırsızım, baskıcıyım. Bilemiyorum. Kafam karışık. Ama aylarca olmadığında adam bir gün olsun eşini karşısına alıp konuşmaz mı ya? Ne bileyim.

Yani birşey yapmamakta doğru değil ne bilim evlilik sadece cinselliğe dayanmıyor eğer çocukları bir kaç saat bırakacak bir yeriniz varsa bırakın karı koca ikiniz birseyler paylaşın ne bilim gezin vakit geçirin zaman ayırın film izleyin mesela sonrasında yeni bir gecelik alın mesela hazırlanın suslenin sürpriz yapın böyle şeyler erkekler için daha ateşleyici olun boşalmayı orgazm olmayı düşünmeden güzel bir ilişki geçirin emin olun esinizde sizde bu daha keyif verici olacaktır farklı pozisyonlar farklı şeyler deneyin. Gecenizi renklendirin bunu bir gorevmis gibi yapmayın umarım ne demek istediğimi anlayabilmişimdir ilişkide cinsellik çok önemli ama bunu evliliğinizin merkezine yerleştirmek yanlış bence nacizene fikrim

Bu orgazm olma-olmama olayı ile ilgili instagramdan Dr. Gökçen Erdoğan Hanımın yazılarını okuyabilirsiniz. Kendisi bu ve benzeri kadın sağlığı-anatomisi konusunda bilir üstü bilir kişidir benim gözümde. Hatta görüşedebilirsiniz . Kendisi zaten Profesör bir jinekologtur.

eşim işten gelmişti uyuyordu. Ufaklığı uyuttum, büyüğü de küvete girdi. Sonra eşim uyandı ve benimle konuşmak istedi. O kadar şey yazdıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam mı ediyorsun yoksa dedi. Gitim sarıldım özür diledim, hata yaptım dedim. Dizlerine yattım. Elleriyle zorla saçlarımı sevdirdim 2 gündür işe giderken müslüm gürses dinliyorum dedi gerçekten de insanı rahatlatıyormuş insanlar boşuna dinlemiyormuş dedi. Gülüştük. Bir daha böyle bir şey yaparsan affetmem dedi. Barıştık o şekilde ve birlikte olduk. Seni kaybetmekten çok korktum dedi ben de onu çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı söyledim. Şimdilik böyle. Zaten ufaklık uyandı bas bas bağırarak ağlamaya başladı orgazm olmadım ama bu konuyu bir süre açmayı düşünmüyorum. Kendisini yetersiz hissettiriyor muhtemelen. Şimdilik bu şekilde ısrar etmeden, eleştirmeden devam etmeyi düşünüyorum. Eğer ben akışa bıraktığım halde çok ihmalkar olursa bu defa terapist seçeneğini sunacağım. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hatalarımı çata pat söylediniz. Kendime geldim sayenizde. Hep kendimi haklı görüyordum. Ve o mesajımın bu kadar etkilediğini anlamamıştım. Her şeyi içinde yaşıyor erkekler gerçekten.

Bakacağım kesinlikle çok teşekkür ediyorum.

bi tane vibratör alıp keyfine bakabilirsin kocandan boşanmayacağına göre (ki bence boşanma) bene bu çözüm çok işine yarar

bi tane vibratör alıp keyfine bakabilirsin kocandan boşanmayacağına göre (ki bence boşanma) bene bu çözüm çok işine yarar
Onu yapmak istemiyorum sanırım. 2 kişilik bir evlilikte neden kendi kendimi tatmin edeyim diye düşünüyorum. Bir de alışmaktan korkuyorum açıkçası. Bilmiyorum. Benlik değil sanırım. Teşekkür ederim

Hayır siz sponteneyi de yanlış anladınız. Şimdi de eşinizden teklif bekleyeceksiniz. Denilen şey bu değil. Çift olarak nelerden keyif alıyorsunuz? Onları yapın yine, sarılın, oturun bir şeyler izleyin, bir şeyler için, o esnada zaten samimiyet olacaktır sarılma öpüşme derken zaten ikinizde tahrik olur devam edersiniz.
Neden illa teklife çeviriyorsunuz ki?
Neden yani bunu konuşasınız.
Eşiniz de isteksiz değil ayrıca, siz her seks sonucunu illa ki orgazm olmalıyıma çevirdiğiniz için eşiniz de orgamz makinesi gibi hissetmiş kendini. Mekanikleştirmişsiniz yani.
Bu değil bahsedilen. Akşam çocuklar uyuduktan sonra yanına sarılıp otursanız, sevişme beklentisi olmadan öpseniz, okşasanız biraz yaramazlığa döndürseniz zaten o an sevişme başlar. Bu spontenedir.

Gerçekten siz orgazmı bir zorunluluk haline getirmişsiniz.
Eşiniz de geç boşalacağını hissedince yorgunsa siz orgazm olduysanız neyse bi dahakine demez mi mesela?
Bizde bazen ikimiz de orgazm olurken bazen benim devam edecek kafa yada beden dinçliğim olmuyor başka sefere kalsın diyorum, aynı şekilde bazen de eşim bu sefer de benimki kalsın diyor. Neticede haftada iki üç kez minimum oluyorsalar her seferinde ikimiz de olacağız diye bir kaide yok ki.
Orgazm olabiliyorsunuz bunu keşfetmişsiniz. Bugün olmasa bir sonrakinde olur.
Böyle bir zorunluluk hissiyle insan cidden keyif alamaz ya.
Kocam illa her sevişmede boşalacağım diye saatlerce uzatsa bana da yılgınlık gelir

Henüz birkaç defa olduğum için sanırım ve her olmam çok uzun sürdüğü için biraz öğrenme aceleciliğindeydim. Şunu da yapalım bunu da yapalım şunu şu kadar yap, oluyor mu olmuyor mu vs derken dediğiniz gibi saçma sapan bir durumun içine düştük. Yani yıllardır olsam hiç takmam heralde arada olurum arada olmam derim. Ama bir iki defa ve onu da binbir güçlükle olunca biraz kastım sanırım.

Bizim her şeyden önce birlikte vakit geçirmeye ihtiyacımız var galiba. Bu şekilde hiç düşünmemiştim.

Cinsellige fazla mekanik yaklaşmak insanın aldığı zevki ciddi manada düşürüyor. Orgazm olmadan da aşırı keyifli bir cinsellik yaşayabilirsiniz. Bence biz kadınlarda cinsellik olaylarının çoğu psikolojik. Aranızdaki romantizm, iletişim, gün içinde ufak tefek flört etmek, çocuklar uyuyunca birlikte vakit geçirip kısa da olsa sohbet etmek bunların hepsi aslında cinsellige olumlu anlamda etki ediyor. Hatta kendimde direkt şunu gördüm, o gün bakımsız hissediyorsam (hijyen hariç tabi), cinsel isteğim de olmuyor. Ama öncesinde kendimce bir hazırlık, kısa bir duş aldıysam, kremler sürdüysem, güzel bir parfüm falan sıktıysam cinsellikten daha çok keyif alıyorum.

Bunları bir plan program dahilinde yapmıyorum tabi. Ki çocuktan sonra her gece yıkanıp vücut losyonları sürmeye de insanın mecali kalmıyor bazen, bunun için vücut yağı aldım banyodan çıkmadan ıslakken sürüyorum losyonla aynı etkiyi gösteriyor. O gece seks yapmam şart değil, kendimi iyi hissediyorum böyle olunca. Böyle kendinizi iyi hissettirecek pratik şeyler bulabilirsiniz.

Orgazm konusuna gelince, her ilişkide orgazm olabilseydik dünya elbette daha güzel bir yer olurdu ama maalesef. Ki orgazm siz kafaya taktıkça daha da olmayan bir şey. Arada olması güzel olsa da bence şart da değil. Dediğim gibi çok keyifli bir seks için orgazm olması zorunlu değil sadece kendini anın akışına bırakmak ve tadını çıkarmak yeterli. Eşinizin üstünde baskı oluşturmayın, ters tepmekten başka hiçbir işe yaramaz. Ne güzel size duygularını ifade eden iletişime açık bir eşiniz var, bu durumun kıymetini bilin ve değerlendirin derim, herkes bu kadar şanslı değil.

Bu arada yazdıklarım tamamen kendi subjektif görüşlerimdir, çok çıkmazda hissederseniz bir uzman size yardımcı olabilir.

Çok teşekkür ediyorum. Orgazm meselesini bir süre gündemimden çıkarmaya karar verdim. Eşim de zaten nasıl orgazm olacağımı biliyor, kendisine bırakacağım, baskı yapmayacağım. Diğer söylediklerinize de katılıyorum.

Iliskide olması gerekenler diye kendinize görev edinmissiniz oysa her kadin bosaliyor diye birsey yokki odaginiz zevk olmali adamda bende sorun var , yetemiyorum diye dusunuyor ve gittikce cinsellikten uzaklasiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…