evliliğim ve eşimin kardeşi, ne olur yardım edin :(

Erkekler tartışmayı sevmezler hele ki ailesiyle eşi arasında kalmayı haklı olsa bile evet karıcım haklısın kardeşim beceriksizin şımarığın teki mi demesini umuyordunuz...Alışverişe gidecekseniz gidin tabiki ama kişisel özelliklerinden düğününden size ne ki kız 24 yaşındaymış belli ki okumayacak ee denizcilerin de durumu iyi oluyor..Evde çok olmadıkları için yemek bilmemesinin de önemi yok..Siz eşinizle kendi aranızdaki problemlere bakın bence sürekli kardeş kötülemek olmaz..Ben eşimin evli benden 4 yaş küçük kız kardeşinden hakaret duydum Allaha havale ettim..Allah karşılığını gösterdi sizde bırakın kimin ne hali varsa görsün..Durduk yere eşinle aranı açmışsın yazık günah..

Size ne, ailesinin onu simartmasi, istediklerini almasi, evde is yapmamasi sizi ne ilgilendiriyor? Bide esinize bunu soyluyorsunuz devamli. Cok gereksiz cok. Esinizi kendinizden sogutursunuz.

Bende bir gorumceyim. Onyargiyla 'gorumce'-olayina yaklasti gelinimiz nisanlilik doneminde, ve ciddi sorunlar yasadik (hala suclu olmadigimi dusunuyorum). Gorumceyim diye benim varligim bile gozune batti. Ne oldu sonunda, su anda esekten pisman (soylemiyor, gerekte yok zaten) ama abla abla diye yere goge sigdiramiyor. Gayette guzel bir iliskimiz var.
Ozamanlar sorsaniz oda benim icin 'simarik' derdi belki, 'baskin karakterli' derdi, 'herseye karisiyor' filan derdi eminim. Su anda ise gelip kendisi akil danisiyor fikrimi soruyor (is/okul konusunda mesela).

Rahat birakin kizi. Ne olmus bir gun alisverisini yaptiysaniz. Birakin, is bilmiyorsada kendi sorunu, simarik isede onun sorunu. Nisanlisi dusunsun, size ne.

Benim anlamadığım ne zaman evlenip nisan yapacağını kiz size mi sorucakti. Iki dugun pespese olmaz diye kural mi var. Gorumcenize bu sebepten kin beslemeniz yanlis bence

görümcenizin yetişme tarzı sizi neden ilgilendiriyor sizden maddi bir beklentisi yoksa size ne istediğini yapsın annesinin babasının parasını harcaması sizi ilgilendirmez kusura bakmayın.Çok içiniz almıyorsa resmi olursunuz fazla görüşmezsiniz ama böyle sürekli eşinize dır dır yapmanız sanki görümcenizi kıskanıyor izlenimi yaratabilir.

Her ne kadar esinin karısı olsanız o aileye girmiş olsanız da görümcenizin kullandığı makyaj malzemesi yenek yapmamasi aldigi lens vb. Şeylere söz söylemeye hakkınız yok. Bir de eşinizi didiklemişsiniz bu konuda tabii ki art niyetli der size. Kardeşimi kiskaniyorsuna kadar gider olay. Ne olursa olsun samimi olmayin ve aralarina girmeyin fazla konuşmayın onlar hakkinda. Yapacağınız en mantıklı şey bu

Kocanın ailesini gidip kocana kötülemeyeceksin işte. Kocanı onlar yetiştirmiş kardeşiyle büyümüş senden çok daha çok yaşanmışlığı ve kan bağı var. Hayatına sonradan dahil olan bir kadının yıllarını geçirdiği ailesi hakkında kötü yorum yapmasını kaldıramıyorlar. Haklı yanları da var tabi. Akıllı hiçbir kadın kocasını, onun ailesi ve kendisi arasında bırakmaz. Kaybeden siz olursunuz. He size haksızlık yaparlar eziyet ederler orası ayrı, sizi savunması gerekir. Ama adam zaten istemiyorsan gitme diyor siz kaşınıyorsunuz biraz. Ayrıca size ne kızın makyajından şımarıklığından boşverin naparsa yapsın istediği gibi yaşasın. Siz takmayın. İstemiyorsanız gitmeyin alışverişe yardıma vs. Kocanıza bi daha onun ailesini kötülemeyin bence yoksa evliliğiniz boşanmaya kadar gider. Anladığım kadarıyla kocanız sizden soğuma aşamasında zaten. Yol yakınken donun şu huyunuzdan kendi yuvanıza bakın sadece gereksiz tartışmalara girmeyin. Aranızı düzeltin eşinizle

Valla bende sizi haksız buldum , kızı çok fazla takmışsınız kafaya , onun Aşkın'dan gözünün kör olmasından bile rahatsızsınız, bence görümcenizi kıskanıyorsunuz

Bu ne çekememezlik arkadaş. Kız ister yatar ister kalkar ister evlenir. İster hiç temizlik yapmaz bu sizi nie ilgilendirir. Size ne. Sen kardeşimisin de yok suyunu babası getirir. Seni sanırım ailen hiç şımartmamış sana olağan dışı gelmiş bunlar. Madem okadar düşüncelisin borç etmeden evlenseymişsin. Aileyi nie zor durumda bıraktın hani çok iyi düşüncelisin görümce kötü düşünceliye e sen zora sokmasaymışssın bekleseymişsin bi kaç sene daha. Sen o kızın her yaptığını kocana yetiştirirsen daha badireler atlatırsın ben senden başka kimsede kusur göremedim. Kocan gayet mantıklı

Sizin yanınızda olmayıp hıcbırsey yapmayan bırıne siz ne dıye yardımcı oluyorsunuz ki? Hem esınıze demedıgınız kalmıyor kımsenın yuzune soyleyemıyorsunuz gucunuz esınıze yetıyor hemde saygı beklıyorsunuz . Bende bunu anlamıyorum. Hepımızın sorunları oluyor ben gıdıp acıkca konusuyorum. Esımden benden bızım ilişkimizden daha önmli olamaz. Ama siz önce evliliğinize kendınıze ve esınıze haksızlık edıyorsunuz. Esınızle hsyatınıza bakın yahu. Gereksız fedakarlık yapıp esınıze kendınıze ezıyet etmeyın

Esini onemsedigin icin onun kardesinide onemseyip endiselenmissin. Yine ayni sekilde ailesi icin endiselenmissin. Ama kardesini suclar sekilde bunu esine yansitmamaliydin bence

Sunu söyleyim bende aynı sorunları yaşıyorum. İki yıldır benim esimde haklısın demedi. Aileleri hep önce geliyor. Yukarıda yazdıklarının aynısı bencede mevcut. Söyledikçe sanki ailelerine dahada bağlanıyor.

benzer durumlari yasamistim. esinin ailesine hem yardim edip hem onlari elestirirsen esin seni tutar sanarsin ama oyle olmaz.ben susmaya destek vermeye karar verdigimden beri huzurumuz var arada laf sokarlar canimi acitirlar ama gulerek soverim bu en guzel cevp biseylerin tadini cikarmaya bak yoksa esin senden uzaklasir ve daha daha cok ailesine baglanir gizli gizli de konusuruz destek te olur senin nereye itecegine bagli

Keşke eşine şikayet edeceğinize gorumcenizin yüzüne söyleseydiniz bu düşüncelerinizi..
Ayrıca hatalisiniz ailesi ile nasıl bir ilişki içinde olduğu sizi ilgilendirmez ki.annesi ve babası şikayet etmiyor sa size ne?
Nisan için alışverişe gelmedi diyorsunuz ama sizde gitmeyebilirdiniz ..yada madem gittiniz bu kadar söylemenin manası nedir?

Ailesinden fazla karışıyorsunuz.
Çok fazla eleştiriyorsunuz.
Eşiniz size kardeşinizle ilgili birşey söylese hoşunuza gider mi?
o gelmediyse sende gitmeseydin alışverişe. başına silah mı dayadılar?

Görümcenin hareketlerini tasvip etmemen ,onu eşine şikayet edercesine ,eleştirmeni haklı göstermez.Görümcen evin kızı ve o kızı o aile yetiştirmiş.Belli ki el bebek ,gül bebek büyütmüşler.Ya hiçbir olaya müdahil olmayın,ha oluyorsanızda şikayet etmeyin.Hiç kimse eşi tarafından ailensinin eleştirlmesinden hoşlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…