- 25 Temmuz 2016
- 10
- -9
- 1
- Konu Sahibi Yenigelindm
-
bir çok konuda öyle yapıyorum zaten mümkün olmadığı sürece çok beraber olmuyorum ama olmuyor işte, kayınvaliden senden istiyor senin yapasın yoksa bile diyemiyorsun böyle böylr.. ben yapamam diye, çünkü sonrasında ben kötü olurum, bişeyimize de el sürmez gelmez gitmez bir gelin olurum..gayet basit.
erkeğin ailesini eleştirmeyeceksin. her yardım sonrası laf söyleyeceksen yardım etmeyeceksin.
görümcen yokmuş gibi, tanımıyor gibi davranacaksın.
bitik durumdayım resmen, eşim beni umursamaz oldu, gözünde kötü bir insan oldum, kendimi tanıyamıyorum bazen, bazen ağzımdan öyle laflar dökülüyor ki öyle şeyler birikmiş ki bu kızla ilgili içimde.. gözlerimi yumsam da görmek istemesemde gitmiyor gözümün önünden..sanırım bu hale gelmemizde onu sebep görüyorum ve daha da kinleniyorum..Her ne kadar burdan gorumcene gıcık olsamda, hakkı tarafların olsa da, kabahatin büyüğü sende..naparsa yapsın hepsi, gorusme, karışma, ilgilenme..
Bursa suçlu varsa oda eşin canım.. ikinizin arasında ki dengeyi sağlayamamış..onlar gorumcenin simarikliklarina katlanabilirler..ama sen buna mecbur değilsin.. o yüzden arana mesafe koyup, hiçbir şekilde ilgilenmeyeceksin, o yokmuş gibi..eşine ailesinden bahsetmeyeceksin..sana karşı bir terbiyesizlik olursa kendin vereceksin ağızlarının payını, zamanla ogreneceksin bunu yapmayı..bitik durumdayım resmen, eşim beni umursamaz oldu, gözünde kötü bir insan oldum, kendimi tanıyamıyorum bazen, bazen ağzımdan öyle laflar dökülüyor ki öyle şeyler birikmiş ki bu kızla ilgili içimde.. gözlerimi yumsam da görmek istemesemde gitmiyor gözümün önünden..sanırım bu hale gelmemizde onu sebep görüyorum ve daha da kinleniyorum..
umarım dediğiniz gibi öğrenirimBursa suçlu varsa oda eşin canım.. ikinizin arasında ki dengeyi sağlayamamış..onlar gorumcenin simarikliklarina katlanabilirler..ama sen buna mecbur değilsin.. o yüzden arana mesafe koyup, hiçbir şekilde ilgilenmeyeceksin, o yokmuş gibi..eşine ailesinden bahsetmeyeceksin..sana karşı bir terbiyesizlik olursa kendin vereceksin ağızlarının payını, zamanla ogreneceksin bunu yapmayı..
YANİ MESAFE BENDE KOYDUM, KOYMADIM DEĞİL. ÇOK GİTMEDİM ÇOK ÇAĞIRMADIM, GEREKLİ ZAMANLARDA GÖREVİMİ YAPTIM, GÖRÜMCEMLE GEREKSİZ YERE MUHABBET SOHBET ETMEDİM, MERABA MERABA OLDUM. AMA GEL GELELİM BU SEFERDE EŞİM ANLIYOR Kİ BEN ÖNEMSEMİYORUM MESAFE KOYDUM, PEKİ SEN BİLİRSİN DEYİP ONLARLA GİZLİ KONTAK KURUYOR, NE BİLİM TELEFONLAŞIYOR BEN YOKKEN. BENM YANIMDA KONUŞMAZ ASLA ANNESİYLE KARDEŞİYLE.. İŞ YERİNDE GÜN BOYU.. YA DA KARDEŞİYLE MESAJLAŞIR. MESAJLARI ORTADAN KALDIRIR.. BEN UZAK DURSAM NE FAYDA... İYİCE DIŞ KAPININ DIŞ MANDALI OLUYORUM BU SEFERDE..Kaynana ile bu kadar yakın olman yanlış sen çok yüz vermişsin onlarda astarını istemiş , mesafe çok önemli sevmediğim insanlara hem mesafeliyim iyilikte yapmam işkence gibi gelir
farkındaysan zaten eşin için geçimsiz kadınsın. kv yi görümceyi boşver. kocan seni el üstünde tutarsa, onlar da öyle davranır. kocan seni önemsemezse onlar da önemsemez. önemli olan kocanın gözünde değerin nedir?bir çok konuda öyle yapıyorum zaten mümkün olmadığı sürece çok beraber olmuyorum ama olmuyor işte, kayınvaliden senden istiyor senin yapasın yoksa bile diyemiyorsun böyle böylr.. ben yapamam diye, çünkü sonrasında ben kötü olurum, bişeyimize de el sürmez gelmez gitmez bir gelin olurum..
TABİKİ İNŞALLAH BOŞANSIN GÖRSÜN GÜNÜNÜ DİYEMEM AMA, HİÇ SANMIYORUM BUNLARI YAŞAYACAĞINA DELİ GİBİ AŞIKLAR GÖZLERİ PESPEMBEE, ÇOCUĞUNDA GÖZÜ KÖR, HAYALLER HAYALLERR, GERÇEK HAYATTA YAŞAMIYORLAR. COCUK FAZLASI İLE DEĞER VERİYOR, ÇÜNKÜ BENM GÖRÜMCEM POLİTİKA YAPMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR.. KENDİ ELTİSİ HAKKINDA EVDE BİZE MIZMIZLANIP GİDİP ELTİSİNDE YEMEKLER ÇAYLAR SOHBETLER YAPTIGINI BİLİRİM..Y Yenigelindm eğer herşey anlattığın gibiyse evlendikten sonra görümcenin foyası ortaya çıkar ev işi becerikliği yok ,yemek yapma marifeti yok erkek kısmı aşka karnı tok oluyor yarın o çamaşırlarıda yıkamaz ev , ev olmaktan çıkınca başlar kavgalar kız pasaklı,tembel,sorumsuz,şımarık birini tarif etmişsin bence bekle gör , sonunda sen haklı çıkacaksın gibi bence görümce çok yakın zamandada boşanır gibi ki erkek kısmı ana tarafından epey şımartılıyor damat soluğu anasının yanında alır gelinde evlilik neymiş gününü görür sen o esnada hiç yorumda bulunma seni epey üzmüşler onda yardımına rağmen
HİÇ SANMIYORUM. TABİ ALLAHINDAN BULSUN DA DİYEMEM AMA GÖRÜMCEM O KADAR POLİTİK Kİ, ELTİSİ İÇİN MIZMIZLANIP DURUR EVDE AMA ONLARA GİDER O KADAR İYİ GÖRÜNÜR ONUNLA. BU YÜZDEN NİŞANLISI ÇOK ÇOK DEĞER VERİYOR ONA. BİR DEDİĞİNİN 2 ETMİYORLAR.Y Yenigelindm eğer herşey anlattığın gibiyse evlendikten sonra görümcenin foyası ortaya çıkar ev işi becerikliği yok ,yemek yapma marifeti yok erkek kısmı aşka karnı tok oluyor yarın o çamaşırlarıda yıkamaz ev , ev olmaktan çıkınca başlar kavgalar kız pasaklı,tembel,sorumsuz,şımarık birini tarif etmişsin bence bekle gör , sonunda sen haklı çıkacaksın gibi bence görümce çok yakın zamandada boşanır gibi ki erkek kısmı ana tarafından epey şımartılıyor damat soluğu anasının yanında alır gelinde evlilik neymiş gününü görür sen o esnada hiç yorumda bulunma seni epey üzmüşler onda yardımına rağmen
AYNEN DE ÖYLE OLUYOR HER TÜRLÜ AİLESİNİ TUTUYORLAR, PEKİ BÖYLE OLUNCA DAHA NASIL ISINAYIM EŞİME, NASIL GÖZ YUMAYIM..hatalısın bi kere.
sana ne ki görümcen çabuk evleniyorsa, iki düğün arası azsa.
düğün masraflarını sen karşılamıyorsan seni ilgilendirmiyor.
bırak anası babası düşünsün.
eşine karşı ailesini kötüleme.
ailesi değil sen kötü oluyorsun.
erkek milleti böyle işte.
mesafe koy ve eşine de bir şey deme.
EVLENMEDEN ÖNCE KOCAMIN GÖZÜNDE ÇOK DEĞERLİYDİM BİR DEDİĞİMİ İKİ YAPMAZDI NE ZAMANKİ EVLENDİK AİLESİNİN BU HAREKETLERİNİ GÖRDÜM VE ONA BELİĞRTTİM, İŞTE O ZAMAN EN GEÇİMSİZ EN DAYANILMAZ KADIN OLDUM, ARTIK BİR DEĞERİMİN KALDIGINI DÜŞÜNMÜYORUMfarkındaysan zaten eşin için geçimsiz kadınsın. kv yi görümceyi boşver. kocan seni el üstünde tutarsa, onlar da öyle davranır. kocan seni önemsemezse onlar da önemsemez. önemli olan kocanın gözünde değerin nedir?
bundan sonra akıllıca davran. önerilerimizi dinle.EVLENMEDEN ÖNCE KOCAMIN GÖZÜNDE ÇOK DEĞERLİYDİM BİR DEDİĞİMİ İKİ YAPMAZDI NE ZAMANKİ EVLENDİK AİLESİNİN BU HAREKETLERİNİ GÖRDÜM VE ONA BELİĞRTTİM, İŞTE O ZAMAN EN GEÇİMSİZ EN DAYANILMAZ KADIN OLDUM, ARTIK BİR DEĞERİMİN KALDIGINI DÜŞÜNMÜYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?