evliliğim ve eşimin kardeşi, ne olur yardım edin :(

Iyide gorumceniz size bizaat bisey yapmamiski. Siz cok fedakarlik etmissiniz ama o da sizin probleminiz. Insanlara yok demeyi ogrenmelisiniz, ben evlenirken bisey yapmayan insanin gelinlik secimine ya da ceyiz alisverisine neden gideyim ben? Akil var mantik var, hadi gittiniz o zaman esinizi yemeyecektiniz. Sizi esiniz zorlamiyorsa illa gideceksin vs diye bence problem yok, siz gorusmeyebilirsiniz ama esiniz gorusur ne kadar kotude olsa kardesi. Siz onu sıktıgınız icin saklamak zorunda kalmis. Esiniz sizin ailenizle gorusmese siz de gorusmeyecekmisiniz?

Acaba gorumcen nisanlisi ve ailesiyle iyi diye kiskaniyor olabilirmisin? Madem oyle sen de taktik yap, politika yap

Off neden camasir bulasik kadinin isi?yapmayin gozunuzu seveyim

Erkek cocuklarini simartin kizlari ev isine pasta borege endeksli yetistirin.

Hasbinallah

aşırı haksizsiniz
kızın hayatından kişiliğinden disiliginden evliliğinden size ne
kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmussunuz
buradan bakınca çok geçimsiz gorumceyi kiskanan şikayetçi huzurbozan biri gibi görünüyorsunuz
bence artık susun ve karışmayın

sonrasında kv ile kötü olurum demişsin de ee şimdi de eşinle kötü olmuşsun.
evliliğim kötüye gidiyor diyosun.
böylesi mi daha iyi olmuş şimdi.
bırak görümcen naparsa yapsın.
sen eşini çok bunaltmışssın.,
anası var babası var.
sanane onun düğününden masrafından.
çekil bi kenara .
çook karışmışsın olan kendinize olmuş

Sokaktaki bi kadindan bahsetmiyoruz demi?
ANNE KARDES ten bahsediyoruz demi?

Aklima yengem geldi.o da karisindan korkusuna arayamaz ailesini.

Bu topragin alti da var.cok yazik....

Kızı çok fazla kafanıza takmışsınız da neden?
Yani evlendin bırakın onu da ailesi düşünsün değil mi, alışverişe çıkacağınız gün bi bahane bulsaydınız
Ayrıca onu eşinize kötülemekle bişey olmaz sonuçta kardeşi..ama size kötü bişey yapar kötü bişey söyler ve sizde bunu eşimize anltığınızda tepkisiz kalırsa o zaman haklısınız derim

Görümcene fazla kafayı takmışsin. Sahsen benim eşim kardesimi (ne kadar kötü olursa olsun) bu kadar kötulese, sert bir şekilde cevap verir ve soğurdum.

Gayet basit basindan beri hata etmissin kizi gozunde buyuterek kizin isine karismayacaktin sanane senin baban degilya dugunu yapacak olan ? Nasil yapacaklarsa yapsinlar hatta ne halleri varsa gorsunler oyle hastalikli simarik zihniyetteki bir kizla ben olsam minimum bir araya gelemeye calisir bulundugu ortamam girmemeye konusmamay isine karismamaya ve isime karistirmamaya calisirdim.
Birde kocanin basinin etini yemissin surekli kardesini elestirerek adamlar ailecek bu sekilde yasamislar yillarca senin demenlemi duzelecekler

Aptal bir kiz icin kendi ayagina sikmissin birak ne halleri varsa gorsunler senin kocanla iliskine karismadigi surece sen kiz yokmus gibi davran bence.

ne ilgisi var? eşiniz diye annesiyle kardeşiyle her konuştuğunu bilmek zorunda mısınız? ne demek dış kapının mandalı..
herşeyi bilmek zorunda değilsiniz,görümcenizle kv ile bu kadar içli dışlı olmak zorunda değilsiniz..bu duruma herkes istediği zaman evlenir,istediği kadar masraf yapar.sizin boğazınızdan kesip yapmıyor,rızkınızı yedirmiyorsa,ki öyle birşeyden bahsetmediniz..
ev işi bilmemesinden ,okulnu uzatmasına makyaj malzemesinden harcamasına kadar ne çok ilgilisiniz..size ne ki???
eviniz ayrı barkınız ayrı..
evliliğiniz sorunluysa hele ki görümce yüzünden tek suçlu sizi gördüm kusura bakmayın..siz yeni evlilğinizle ilgileneceğinize görümcenin evliliği ile ilgilenince böyle olmuşç

Eşiniz şu konuda haklı siz bu hale gelmesine sebep olmuşsunuz.. adama sürekli şikayet ederseniz adam da bıkar.. içinizden gelmiyorsa gitmeyin bi şeyine yardım etmeyin.. karşı tarafa sesinizi çıkarmadan işin ucundan tutuyosunuz ama eve gelince eşinize şikayet... şikayet...
Yapmayın böyle kendinizden soğutursunuz.. yardım etmeyin şikayet de etmeyin.. geri kalan kısmı onları ilgilendirir.. kıskançlık sizdeymiş gibi hissettim ben anlattıklarınızdan

Bu konunun oncesi var sanirim ama ben hatirlamiyorum.
Sadece bu yazilanlara bakarak diyebilirim ki gercekten sizi ilgilendiren bir durum yok.
Kiz evlenirse evlensin, siz niye esinizle tartisiyorsunuz surekli? Disardamn bakinca gorumcenizi kiskaniyor gibi gorunuyorsunuz.
Siz yeni evliyken ilgiyi uzerine toplamis bu da hosunuza gitmemis sanki.

ne güzel Allah herkese böyle aşk dolu evlilik nasip etsin..hayaller gerçekler diyip duruyorsunuz aşk evliliği yapıp gerçek hayatla karşılaşınca duvara mı çarğıyor insan,nasıl mantık bu böyle..
siz de burda görümceyi yerin dibine sokup,gidip nişan düğün alışverişi yapıyorsunuz ,onun eltisiyle olandan farkı ne??

eşinin cevabı yerinde olmuş istemiyorsan gitme

gidip yardım etmek zorunda değilsiniz karşınızdaki küçük çocuk değil

karışmayın
herşeyinde elinizi çekin
eşiniz size illa ki yapın demeden iyilik yapıp laf edip hem önce kendinize eziyet edip sonra da eşinize eziyet etmeyin

Belli ki gorumceyi cok fena kiskaniyor.
Yoksa kime ne herkesin hayalinden hayatindan

Çok saçma
Niye buladar içlerine giriyorsunuz
Sizene ki onların hayatı bu, kızın rahatlığına ailedeki konumuna siz niye bozulup duruyorsunuz
Birde abisine şikayet şikayet
Ne gerek var
Madem hoşlanmıyorsun kızdan o zmn aile işlerine karışma bırak
Düğün alışverisine yardımcı olmak zorunda da değilsin eşine bir kere söylersin ve ben işlerine karışmak istemiyorum dersin olur biter zaten eşin de istersen yapma demiş

kız yemek yapmayı bilmiyorsa niye sana dert oluyor. erkek arkadaşını istediği zaman tanıştırır? size ne ki bundan. ayrıca siz gitmeyin çeyiz alışverişine illa o gün yapılacak diye bir şey yok ki. son olarak eşinin onla mesajlaşıp konuşmasına karışmana şok oldum. ne demek benden gizli konuştu sildi görmeyeyim diye? siz ne konumdasınız ki iki kardeşin ilişkisini yönetiyorsunuz? kızın erkek arkadaşımı tanıştırmasına bile yapamaz diye bir tavrınız olmuş . ben olsam o kızın yerinde size sanane derdim. gayet açık ve dürüst fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…