- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi Kartalice35
-
ben eşini haksız bulmadım. sen eşin olmasa tek yaşıyor olsan bu kadar rahat işi bırakıyorum başka eğitim alcam diyebilcek miydin ? o zaman ev kiranı yemeğini içmeni kim karşılaktı ? adam kocanızda olsa size bakmak zorunda değil. bu durumda da siz onu kullanıyor olacaksınız o zaman.
Çalışmayan birini tercih edecek olsam senle evlenmezdim dedi.
çalışmayan biriyle evlenecek olsam seninle evlenmezdim de ne demek ev hanımı adrianalar, mirandalar kapıda kuyruk sandı herhalde
bu sözü yemek çok zor
bence boşan
İş durumuna üzüldüm, yıllardır eziyet çekiyorsan, huzursuzsan hiç durma orda. Bu dünyaya mutsuz olmaya gelmedin tabii ki. Ben de hiç sevmediğim bir yerde uzunca süre dişimi sıkıp çalışmak zorunda kalmıştım, hayat o kadar tatsızdı ki seni çok iyi anladım. Ben gündüz çalışıyordum ama sabah 9 akşam 9 du mesaim, en sonunda çıktım o kadar rahatladım ki kuş gibi oldum canım, henüz bekardım ailem çok destek oldu, arkamda durdu sağolsunlar. ordan ayrılalı 4 yıl oldu hiç pişman değilim, şu an ordaki maaşımın yarısını kazanıyorumdur ama memnunum hayatımdan, kafam çok rahat. sen de kendini düşün, eşine filan aldırma. tazminatını da koy kenara senin güvencen olsun. eşin pek güven vermiyor. seni yurtdışına götürmüş ama belli ki senin maaşına güvenip de götürmüş, senin maaşına güvenip de yapıyor herşeyi. işsiz kalsan herşey başına kakılacak demek ki. hiç umursama sağlığım elvermiyor yapamıyorum de çık gitsin. Hayatta herşey para değil, önemli olan huzur. Çalışmak isteyene ekmek her yerden çıkar.Merhaba kızlar, 1 senelik evliyim. Eşimle arkadaş tavsiyesiyle tanıştık. 8 ay flört ettik. 4 ay nişanlı kaldık. Severek evlendik. Ben 6 yıldır süren işime devam ediyorum. Hiç bir zaman severek yapamadım.Çünkü vardiyalı bir iş. Uykuyu ve düzeni seven biri olarak hep zorlandım.Onlarca çeşit çeşit insanla uğraşıyorsun laf anlatıyorsun. Bazı dönemler çekilmez modda bazende idare eder şekilde gitti. Piyasaya göre olanakları maaşı daha iyi diye, başka iş bulamadım diye devam ettim. Evlenene kadar ailemede maddi destekte bulunmam gerekiyordu. Mecburi oldu birazda. Neyse artık yılların yorgunluğu,(Toplamda 12 yıl) yaşadığım haksızlıklar düzensizlik sürekli uykusuzluk çekme eşime ayak uyduramama burama kadar getirdi. (Çalışan evliler dahada zor olduğunu bilir) Başka sektör için eğitim alıp ona yönelmeye karar verdim. Eşim kendi işini yapıyor Sabah 10da gidip akşam 7-8de geliyor. Nadiren sabah 7-8 de gidiyor. Sorsan oda insanlarla uğraşıyo rahat değil. Ben düşüncemi söylediğimde yapmak istediğim işe burun kıvırdı. Tutunamazsan nolcak buradaki gibi düzenli gelirin olmazsa nolcak ben bi ay 5 kazanıyosam bi ay hiç kazanmıyorum ben sana harçlık veremem gibi laflar etti.Geçinemezsek diye korkuyor. Evden kovulur arabayı satarız sefil oluruz diyo. Çalışmayan birini tercih edecek olsam senle evlenmezdim dedi.Hani kirada olmasak çalışma derim dedi. Ben çalışmıcam demiyorum ama burası artık beni boğuyor dayanamıyorum kendimi hapishane de gibi hissediyorum psikolojim bozuldu herşey herkes bana batıyor yeter diye ağlama krizlerine giriyorum genelde uykumu tam alamadığım için hiç bir şey bana zevk vermiyor genelde gece çalışıyorum gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyor. Bıktım artık. Bende dedim para benim mutluluğumdan psikolojimden dahamı önemli. Ben kafayı sıyırdıktan sonra yerine para getirmez. Ben daha severek yapacağım gündüz çalışabileceğim daha elit daha az insanla muhatap olabileceğim bir iş istiyorum. Eşimin benim ciddi anlamda mutsuz olduğumun çırpındığımın çokta umrumda olmadığını düşünüyorum ama sorsan beni sevmese ailemle ilgilenmezmiş gitmezmiş benden çocuk istemezmiş evet başka konularda bana değer veriyor yardım ediyor ilgileniyor yurt dışına tatile götürdü vs eş gibi davranıyor ama bu konuda bu kız eve para getirsinde ama ölsün gebersin dermiş gibi düşünüyorum.Bi süre maddi sıkıntı çekcek olsamda İstifa etmeyi kafaya koydum. Ki tazminat alıcam ayrılınca. Eşimden emin olamıyorum konu maddiyata gelince ev arkadaşı gibi hissediyorum... Ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?