• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Arkadaşlar, bende Almanya'da yaşıyorum ve gerçekten konu sahibinin 'yoğun' dediğine bakmayın. 'Yoğun' dan daha öte bişey. Almanya'da genellikle her yerde iş zamanları aynıdır. Mesela burda 3 vardiye var: Sabah, Öğlen, Gece.. KP 3 vardiyeli çalışıyor. Eşim 2 vardiye. Sabah vardiyesi, sabah saat 4.30'dan, akşam üstü 18.00'a kadar. Öğlen vardiyesi saat 11.30'tan gece saat 23.30'a kadar.. Gece vardiyesi eşim de yok ama KP akşam 21.30'dan, sabah saat 6.30'a kadar çalışır. Eşim işten geldiği zaman yemek yiyor, duş alıyor derken, yazık kendini yatağa zor atıyor. Şimdi ben bu adama "Bana ilgi göster" mi diyeyim? KONU SAHİBİ:
Yazık, günah yaa, kocana acı biraz... :KK43:

Takıntılısın resmen.
Bana artık korkutucu geliyorsun.
Birebir aynı şeyleri yazıyorsun her konuya, geldiğinde aynı şeyleri üç kişiye birden alıntılayıp yazıyorsun mesela. Ben çok sıkıldım adamı düşünemiyorum bile.
Cidden normal değilsin.
Buraya yazarak da düzelmez.
Aç diğer üç konuya yazdıklarına bir bak, birebir aynı şeyler. Buraya aynı şeyleri yazmaktan da sıkılmadın. Çok zor çok yorucu ve çok sıkıcı bir durum.
Buradan yarar alamazsın sen normal değilsin.

Arkadaşlar, bende Almanya'da yaşıyorum ve gerçekten konu sahibinin 'yoğun' dediğine bakmayın. 'Yoğun' dan daha öte bişey. Almanya'da genellikle her yerde iş zamanları aynıdır. Mesela burda 3 vardiye var: Sabah, Öğlen, Gece.. KP 3 vardiyeli çalışıyor. Eşim 2 vardiye. Sabah vardiyesi, sabah saat 4.30'dan, akşam üstü 18.00'a kadar. Öğlen vardiyesi saat 11.30'tan gece saat 23.30'a kadar.. Gece vardiyesi eşim de yok ama KP akşam 21.30'dan, sabah saat 6.30'a kadar çalışır. Eşim işten geldiği zaman yemek yiyor, duş alıyor derken, yazık kendini yatağa zor atıyor. Şimdi ben bu adama "Bana ilgi göster" mi diyeyim? KONU SAHİBİ:
Yazık, günah yaa, kocana acı biraz... :KK43:
Konu sahibi Almanya da değil sanırım sabah 9 akşam 5 çalışma sistemi var...

Normalde peace nin konu olmasa bu kadar sert yorumlar yapılmaz...

Yani çalışan erkeklerden hic ilgi beklemeyecez mi? Yani siz yazmışsıniz ya "bana ilgi göster " nasıl deyim diye hergün gelip yemeği yiyip yataga kendini zor mu atıyor...bana göre zaten adama demek gerekmiyor ilgi göster vs diye normal evliliklerde zaten zaman ayirmak ilgi göstermek vardir olmalı...

Peace Çin de yaşıyor belki avrupa ülkelerinde olduğu kadar Türk yok , Avrupa bile bize farklı bir kültürken ki Türk ler etkilesim içindeyken, Çin de yasamak bence kadını yıpratmis,
Eğer ikisi Türkiye'de yaşasaydi böyle olmazdı . Orda birbirlerinden başka kimse yok gibi düşünüyor peace, ben evlenip türkiye ye geldim öncedende türkiye deydim ama 10 yil okul için yurt dışındaydim, evlendim ilk zamanlar kendi ülkem olmasina rağmen cok yalnız hissettim aynen eşimin iki kat daha benle zamam geçirmesini istedim tabi ben hemen atlattım ama o duyguyu bilirim

evli değilim ama sevgilim olduğunda en mıç mıç zamanınmınzda
işlerim yoğun olduğu için gün içinde mesaj atmam hatta yemeğe çıkmak nefes almak çoğu zaman onu da unuturum
müsaitsem cvb atarım o da ayda birkaçı geçmez

adam boşanmayı konuşmaya başlarsa daha kötü olur bir hiç uğruna senin gereksiz kaprislerinden ötürü daha da kötüleşmeyin

evlisiniz zaten akşam evde gün içinde mesaj yazma arama eve gelince konuşursunuz liseli genç değilsiniz sorumluluklarınız var

Konu sahibi Almanya da değil sanırım sabah 9 akşam 5 çalışma sistemi var...

Normalde peace nin konu olmasa bu kadar sert yorumlar yapılmaz...

Yani çalışan erkeklerden hic ilgi beklemeyecez mi? Yani siz yazmışsıniz ya "bana ilgi göster " nasıl deyim diye hergün gelip yemeği yiyip yataga kendini zor mu atıyor...bana göre zaten adama demek gerekmiyor ilgi göster vs diye normal evliliklerde zaten zaman ayirmak ilgi göstermek vardir olmalı...

Peace Çin de yaşıyor belki avrupa ülkelerinde olduğu kadar Türk yok , Avrupa bile bize farklı bir kültürken ki Türk ler etkilesim içindeyken, Çin de yasamak bence kadını yıpratmis,
Eğer ikisi Türkiye'de yaşasaydi böyle olmazdı . Orda birbirlerinden başka kimse yok gibi düşünüyor peace, ben evlenip türkiye ye geldim öncedende türkiye deydim ama 10 yil okul için yurt dışındaydim, evlendim ilk zamanlar kendi ülkem olmasina rağmen cok yalnız hissettim aynen eşimin iki kat daha benle zamam geçirmesini istedim tabi ben hemen atlattım ama o duyguyu bilirim

Kusura bakmayın, bende tek başımayım. Konu sahibi'nin burda savunulacak tek bi tarafı bile yok. Anlatabiliyor muyum? Ben zaten eşime "ilgi göster bana" demem. Öyle der, tutturursam o zaman tabii bizde 7/24 Konu sahibi gibi tartışırız. Konu sahibi ilgi göreceği zamanlarını kendi yok ediyor zaten. Adam ilgi gösterecek, ama ne yazık ki kavga etmekten, ilgi göstermeye zaman yok. Ben sizin de bu konuda, Konu sahibini nasıl destekleyebiliyorsunuz anlamadım ? İnsan bir sorunu paylaşır, fikir alır, konu açar; tamam ona bişey söylemiyoruz. Ama ne yazık ki az önce açtığı konulara baktım. Neredeyse açtığı 10 tane konu var ve bunlardan 9'u zaten aynı konular. Sadece farklı farklı forumlara açmış, tepki almamak için. Konu sahibi yalnız diye dünya onun etrafında dönmeyecek sanırım. Bende yalnızım. Ama evlilik fedakarlık demek. Bu fedakarlığı konu sahibi göstermediği sürece ben bişeylerin yola girebileceğini düşünmüyorum. Bu yaptığı şımarıklıklar yüzünden zaten boşanmanın eşiğinden dönmüş, ama hala aynı hatalara devam ediyor. O zaman siz ne dememi bekliyorsunuz? "Aferim kızım, sen böyle yapmaya devam et" desem içiniz rahatlayacak galiba. Ben şahsen bu üyeye ilk defa yorum yapıyorum ve görüyorum. Fakat herkesten bu kadar tepki almasına şaşırmıştım -ki açtığı konulara baktım hemen, ve gerçekten herkese hak verdim. Öyle yorum yaptım. Burda KK ile dalga geçer gibi, yine aynı konuyu açmış. Yani nasıl başarıyor hiç bilmiyorum. "Gelin benimle dalga geçin, beni bi güzel azarlayın" diye konu açsa, bundan iyiydi

Hala hergün aynı konularda konuşuyorsunuz ve hala eşin sana kendini anlatmaya çalışıyor ya, gerçekten adamın kıymetini bil.
Şunu bi kabullensen, gündüz bu adam çalışıyor, iletişim hiç kurmamanız normal. Akşam sor gündüz ne yaptın, nereye gittin, nasıl oldu diye. hem konuşacak konunuz olsun. Ama hem gündüz sana cevap vermesini istiyorsun, hem akşam adam başka bişeyle ilgilenmesin, telefona bakmasın tvye bakmasın sana baksın istiyorsun. Bak gerçekten mantıklı değil.

daha önce de söylemiştim, senin problemin hiç probleminin olmaması. Allah bu şekilde devam ettirsin gerçekten evliliklerde yaşanan ciddi sorunları size göstermesin ki böyle eften püften şeylere takmaya devam edebilin.. bir gün şükretmeyi öğrenirsin umarım. o zamana kadar eşine eziyet etmeye devam et.

reynax reynax ve peaceful16 peaceful16 fake.. ??
Ya da ikisi arkadaş ? Ya da aynı kişi ?

Ama %70 ihtimal ile FAKE..
Ay lütfen araştırılsin neye gore fake diyorsun merak ediyorum Mune Mune baksın lütfen, ayni kişi miyiz bakılsın ,taniyor muyum bakılsın? Su yaptığınız ayip beni bu konuya çekmeniz hadi peace dersin fake sin diye çünkü konuşuluyor herkes artik kandırıyorsun diyor ama bana neden sardiniz

Ay lütfen araştırılsin neye gore fake diyorsun merak ediyorum Mune Mune baksın lütfen, ayni kişi miyiz bakılsın ,taniyor muyum bakılsın? Su yaptığınız ayip beni bu konuya çekmeniz hadi peace dersin fake sin diye çünkü konuşuluyor herkes artik kandırıyorsun diyor ama bana neden sardiniz

Haklı olmayan birinin arkasında duruyorsunuz? Yaptığı hataya, onay veriyorsunuz, destekleyip, uyarmıyorsunuz? Sizin bu yorumunuz bile bi evlilik hayatını bitirebileceğinin farkında mısınız? 100 kişi "Hatalısın" diyorken, çıkıp senin "Haklısın" demen çok mantıksızca ? Bu kız yorumları okuyacak. "Bi kişi bana hak vermiş" degil, sizden yüz bulacak? Aynı hataları yapmasına teşvik ediyorsunuz. Bu sizin "fake" olduğunuza dair bir şüphe uyandırıyor. Kusura bakmayın

Merhaba,

diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.

evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?

esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.

ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.

lutfen akil verin
Bende sizin gibiydim esim cok sikayetciydi en cok kıskanclik yüzünden yavas yavas kendimi düzeltmeye basladım bizimde haftanin bir günü iyidi gerisi hep kavga tartsma hamile kaldiktan sonra daha iyi oldum simdi esim ustume dusuyor o da yogun calisan biri ama biraz olsun bana vakit ayiriyor

Cidden neye göre karar verdiniz?

Her aklınıza geleni yazmayın ya.
Arkadaş burdaki yorumdan ve konu sahibinin mayis ayındaki konusunu çıkarmış bende zaten iki aktif konusu var bunu neden çıkarıyorsun illa didikleyeceknsiz dedim diye gerçekten @ Mune baksın bu nasil birşey bana fake diyor yorum yaptım diye

Cidden neye göre karar verdiniz?

Her aklınıza geleni yazmayın ya.
100 kişinin arasında bi kendisi hak veriyor bu kıza, yaptığı hatayı devam etmesine teşvik ediyor. Hepsi bu. Evliliği bitecek kızın yazık. Biz hatasını anlasın diye uğraşırken, siz hatasına "aferin" diyorsunuz ?

Haklı olmayan birinin arkasında duruyorsunuz? Yaptığı hataya, onay veriyorsunuz, destekleyip, uyarmıyorsunuz? Sizin bu yorumunuz bile bi evlilik hayatını bitirebileceğinin farkında mısınız? 100 kişi "Hatalısın" diyorken, çıkıp senin "Haklısın" demen çok mantıksızca ? Bu koz yorumları okıyacak. "Bi kişi bana hak vermiş" deyip, sizden yüz bulacak? Aynı hataları yapmasına teşvik ediyorsunuz. Bu sizin "fake" olduğunuza dair bir şüphe uyandırıyor. Kusura bakmayın
Haklısın nerde dedim ?
Ben ona çin de yaşadıkları icin esinden iki kat ilgi beklediğini orada yaşamak zordur dedim bende ayni şeyi yasadim dedm...taz hadi hakli nerde demişim

Back
X