- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- Konu Sahibi peaceful16
Doktor'a git... !!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal değilsiniz
Konu sahibi Almanya da değil sanırım sabah 9 akşam 5 çalışma sistemi var...Arkadaşlar, bende Almanya'da yaşıyorum ve gerçekten konu sahibinin 'yoğun' dediğine bakmayın. 'Yoğun' dan daha öte bişey. Almanya'da genellikle her yerde iş zamanları aynıdır. Mesela burda 3 vardiye var: Sabah, Öğlen, Gece.. KP 3 vardiyeli çalışıyor. Eşim 2 vardiye. Sabah vardiyesi, sabah saat 4.30'dan, akşam üstü 18.00'a kadar. Öğlen vardiyesi saat 11.30'tan gece saat 23.30'a kadar.. Gece vardiyesi eşim de yok ama KP akşam 21.30'dan, sabah saat 6.30'a kadar çalışır. Eşim işten geldiği zaman yemek yiyor, duş alıyor derken, yazık kendini yatağa zor atıyor. Şimdi ben bu adama "Bana ilgi göster" mi diyeyim? KONU SAHİBİ:
Yazık, günah yaa, kocana acı biraz...![]()
Konu sahibi Almanya da değil sanırım sabah 9 akşam 5 çalışma sistemi var...
Normalde peace nin konu olmasa bu kadar sert yorumlar yapılmaz...
Yani çalışan erkeklerden hic ilgi beklemeyecez mi? Yani siz yazmışsıniz ya "bana ilgi göster " nasıl deyim diye hergün gelip yemeği yiyip yataga kendini zor mu atıyor...bana göre zaten adama demek gerekmiyor ilgi göster vs diye normal evliliklerde zaten zaman ayirmak ilgi göstermek vardir olmalı...
Peace Çin de yaşıyor belki avrupa ülkelerinde olduğu kadar Türk yok , Avrupa bile bize farklı bir kültürken ki Türk ler etkilesim içindeyken, Çin de yasamak bence kadını yıpratmis,
Eğer ikisi Türkiye'de yaşasaydi böyle olmazdı . Orda birbirlerinden başka kimse yok gibi düşünüyor peace, ben evlenip türkiye ye geldim öncedende türkiye deydim ama 10 yil okul için yurt dışındaydim, evlendim ilk zamanlar kendi ülkem olmasina rağmen cok yalnız hissettim aynen eşimin iki kat daha benle zamam geçirmesini istedim tabi ben hemen atlattım ama o duyguyu bilirim
Ay lütfen araştırılsin neye gore fake diyorsun merak ediyorum
Ay lütfen araştırılsin neye gore fake diyorsun merak ediyorumMune baksın lütfen, ayni kişi miyiz bakılsın ,taniyor muyum bakılsın? Su yaptığınız ayip beni bu konuya çekmeniz hadi peace dersin fake sin diye çünkü konuşuluyor herkes artik kandırıyorsun diyor ama bana neden sardiniz
Bende sizin gibiydim esim cok sikayetciydi en cok kıskanclik yüzünden yavas yavas kendimi düzeltmeye basladım bizimde haftanin bir günü iyidi gerisi hep kavga tartsma hamile kaldiktan sonra daha iyi oldum simdi esim ustume dusuyor o da yogun calisan biri ama biraz olsun bana vakit ayiriyorMerhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Arkadaş burdaki yorumdan ve konu sahibinin mayis ayındaki konusunu çıkarmış bende zaten iki aktif konusu var bunu neden çıkarıyorsun illa didikleyeceknsiz dedim diye gerçekten @ Mune baksın bu nasil birşey bana fake diyor yorum yaptım diyeCidden neye göre karar verdiniz?
Her aklınıza geleni yazmayın ya.
100 kişinin arasında bi kendisi hak veriyor bu kıza, yaptığı hatayı devam etmesine teşvik ediyor. Hepsi bu. Evliliği bitecek kızın yazık. Biz hatasını anlasın diye uğraşırken, siz hatasına "aferin" diyorsunuz ?Cidden neye göre karar verdiniz?
Her aklınıza geleni yazmayın ya.
Haklısın nerde dedim ?Haklı olmayan birinin arkasında duruyorsunuz? Yaptığı hataya, onay veriyorsunuz, destekleyip, uyarmıyorsunuz? Sizin bu yorumunuz bile bi evlilik hayatını bitirebileceğinin farkında mısınız? 100 kişi "Hatalısın" diyorken, çıkıp senin "Haklısın" demen çok mantıksızca ? Bu koz yorumları okıyacak. "Bi kişi bana hak vermiş" deyip, sizden yüz bulacak? Aynı hataları yapmasına teşvik ediyorsunuz. Bu sizin "fake" olduğunuza dair bir şüphe uyandırıyor. Kusura bakmayın