• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

:)
eve geldigimde evdeydi tv izliyodu bende dus aldim odaya gectim suanda tost yiyor.
malesef oyle birsey olmayacak, ustelik, ben hazirlansam giyinsem o durumda bana bagirip cagirsa artik sonucu dusunemiyorum :)
Yapmadinizki bunu oyuzden bilemiceksiniz.. bi deneyin gorursunuz

Senin anlattığın kadarını biliyoruz ve evet bence yardımı dokunabilir. Tabiki seninle yüzyüze konusup anamnezini almasi gerekir hekimin. Göz problemi olsa göz doktoruna gidiyoruz böyle manevi problemlerde niye gitmeyelim ya da kime gidelim kbbye mi?

Su kadar zamandir peoblem yaşıyorsunuz hala doktora gitmedin ya helal olsun o da baska bir ironi

gittim, telefonda 3 seans yaptik ama psikolog.
bu arada aklima geldi, istanbulda esimle ufak gerilmistik annesinin yaninda. sonra annesiyle basbasayken bi gun dediki, kizim birbirinize iyi bakin, uzmeyin, oglumun yapisi sinirli biliyorum bazen bizede ters davraniyo, bosver sen yuzgoz olma, seni cok sevdigini biliyorum, sende seviyosun heralde, iyi gecinin dedi.

gittim, telefonda 3 seans yaptik ama psikolog.
bu arada aklima geldi, istanbulda esimle ufak gerilmistik annesinin yaninda. sonra annesiyle basbasayken bi gun dediki, kizim birbirinize iyi bakin, uzmeyin, oglumun yapisi sinirli biliyorum bazen bizede ters davraniyo, bosver sen yuzgoz olma, seni cok sevdigini biliyorum, sende seviyosun heralde, iyi gecinin dedi.

E yani ne diyecek kadın? Bana bak seni yolarım geliiiiinnn, ogluma cariyelik yapacaksınnn mı?

Üstelik senin yaptığın psikolojik siddetin boyutunu bilmiyordur kadin

Sevmiyorsun eşini, sevsen çözüm bulursun. Sen eşinin üstünde baskı kurarak kendini tatmin etmeye çalışıyorsun, başaramadığın için üsteliyorsun. Üsteledikçe çamura batıp daha çok hırs yapıyorsun. Bunun adı sevgi değil, olamaz. Bu sevgiyse eğer benim hissettiğim sevgi olamaz.
Eşin de çok akıllı geçinen saflardan sanırım. Aklınca seni cezalandırıyor senin onun üstüne gittikçe, ama asıl en büyük ceza onun başında zaten. İstediği zaman sevişemediği, huzur bulamadığı, yüzüne gülmeyen, bencil bir kadınla evli ve hala evli kalmakta ısrar ediyor.
İkiniz de anlaşılmaz bir çiftsiniz. Keşke azad etseniz birbirinizi.

En başta söylemen gereken şeyi
en sonunda söylüyorsun.. anladım ben şuan seni.
Yine de bir doktora görünmen lazım.
Neden isteksizsin gibi..
Sonuçta bu sorunu çözmen gerekiyor.

evet, psikolog bilir ancak.. soracagim bu konuyu cozmek istiyorum kesinlikle... basindan beri ayni

Sevmiyorsun eşini, sevsen çözüm bulursun. Sen eşinin üstünde baskı kurarak kendini tatmin etmeye çalışıyorsun, başaramadığın için üsteliyorsun. Üsteledikçe çamura batıp daha çok hırs yapıyorsun. Bunun adı sevgi değil, olamaz. Bu sevgiyse eğer benim hissettiğim sevgi olamaz.
Eşin de çok akıllı geçinen saflardan sanırım. Aklınca seni cezalandırıyor senin onun üstüne gittikçe, ama asıl en büyük ceza onun başında zaten. İstediği zaman sevişemediği, huzur bulamadığı, yüzüne gülmeyen, bencil bir kadınla evli ve hala evli kalmakta ısrar ediyor.
İkiniz de anlaşılmaz bir çiftsiniz. Keşke azad etseniz birbirinizi.

seviyorum, yani sarilinca, elini tutunca, yanyana bisi izlerken ne bileyim, yaptigim yemegi begendiginde, veya uzaktayken ozluyorum.
esim o yuzden sevdigi icin kaliyor dedim. yani baska bir sebebi yok.
insallah hayirlisi olur bizim icin. nasil daha mutlu olcaksak oyle olsun..
ben kendimi degistirmeye calisicam, doktora gidicem, bir sekilde yolunu bulucam. esiminde hala sabri varsa, sevgisi varsa, umarim temiz guzel bir sayfa acariz...

seviyorum, yani sarilinca, elini tutunca, yanyana bisi izlerken ne bileyim, yaptigim yemegi begendiginde, veya uzaktayken ozluyorum.
esim o yuzden sevdigi icin kaliyor dedim. yani baska bir sebebi yok.
insallah hayirlisi olur bizim icin. nasil daha mutlu olcaksak oyle olsun..
ben kendimi degistirmeye calisicam, doktora gidicem, bir sekilde yolunu bulucam. esiminde hala sabri varsa, sevgisi varsa, umarim temiz guzel bir sayfa acariz...

Bu cümlelerin aynısını kaç kez kurdun, hep inşallah bu sefer başarırsın dedim. Ama bu sabah ki hareketinden sonra ben artık sana inanmıyorum Peace. Seni üzmemek adına daha fazla yorum yapmak da istemiyorum.
Umarım ben yanılırım, sen başarırsın.

Sana bu kadar kızmamın sebebi karşıdan bekliyosun ve hatanın sende oldugunu bilmene ragmen tedavi olmuyorsun. Karakterin vs degil herkese karşı mi böylesin sanki. Patronun az zam verdi diye üsteliyor musun mesela hakettigim ilgi bu degildi diye. Hayır.

Düzeltebilecekken duzeltmiyorsun ona bütün bu öfkem.

Ayrıca psikolog degil psikiyatr senin işin peace

Bu cümlelerin aynısını kaç kez kurdun, hep inşallah bu sefer başarırsın dedim. Ama bu sabah ki hareketinden sonra ben artık sana inanmıyorum Peace. Seni üzmemek adına daha fazla yorum yapmak da istemiyorum.
Umarım ben yanılırım, sen başarırsın.

:KK42:
umarim.
o konusana kadar soz konusmicam. bir sans daha verirmisiniz:KK23:

Sana bu kadar kızmamın sebebi karşıdan bekliyosun ve hatanın sende oldugunu bilmene ragmen tedavi olmuyorsun. Karakterin vs degil herkese karşı mi böylesin sanki. Patronun az zam verdi diye üsteliyor musun mesela hakettigim ilgi bu degildi diye. Hayır.

Düzeltebilecekken duzeltmiyorsun ona bütün bu öfkem.

Ayrıca psikolog degil psikiyatr senin işin peace
patronuma da dedim ama o kadar ustelesem kovulurum :))
baska kimseye boyle degilim. genel olarak ilgiyi seven bi yapim var ama esime ayri bir boyutta.
duzelticem.

:KK42:
umarim.
o konusana kadar soz konusmicam. bir sans daha verirmisiniz:KK23:
Peace burada 10 sayfa söz konuşmayacağım diyebilirsiniz, daha önce de çok dediniz. Artık çoğumuz size inanmıyoruz. Burada bunları yazmak yerine gerçek hayatınızda uygulayın yeter.
Bu sabahtan önce de aynı şeyleri diyordunuz.
Siz kendinize inanmıyorsunuz ki.

Back
X