• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

evet, ilk baslarda hersey yolundaydi, sonra degisti baya bi azaldi istegim. doktora gittik kac kere bu yuzden, bi sebep bulamadilar. enfeksiyon var dediler ilac kullandim, yine gittim Turkiyede yine enfeksiyon var dediler yine antibiyotik kullaniyorum. ama his olarakta cinsellik cok fazla istemiyorum. kavgalarimizdan kaynakli galiba..

Kavgalarla ilgisi yok onun
olsaydı eşinin sana hiç yüz vermemesi gerekirdi, senin değil.
Şu kadarını söylicem arzu yoksa, begeni yada sevgide yoktur.
İnsan sevdiği insana dokunmak ister.

Sen madem bu kadar duyarsızsın niye bu kadar boğuyorsun ki bu adamı?
Umurunda olmaması gerekir.

Sana zaten anlam veremiyordum hepten çorba oldum.

Şuan acaba bizimle dalha mı geçiyorsun diye düşünmeye başladım Peace, kusura bakma da.
Hem eşim üstüne gidilmeyi sevmez diyorsun ama bilerek üstüne gittim diyoırsun. Cinsellik yok, ben istemiyorum diyorsun ama eşini sevdiğini söylüyorsun. Kaşındım diyorsun kaşınma lüksün olmadığını bile bile.
Seni artık anlamıyorum, ya dalga geçiyorsun ya da gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun artık.

neden dalga olsun ya. israrci bir huyum var biliyorsunuz artik , istemeden olsa usteliyorum iste. ilk sormamdan hataliyim. bir kere sordum hmm mm yok yapti susup gidebilsem keske. israrla onu konusturuyorum bu sefer kavga cikiyo.
cinsellik var, ama dedigim gibi cok istekli degilim yani... esim bu konudan hic sikayet etmedi hic bir kere veya o isteksizlik yapmadi terslemedi ama uzuldugunu biliyorum..
ben kavgalarimizdan kaynaklandigini dusunuyorum..

Merhaba peaceful, konunu başından beri takip ediyorum..benim eşimde aynı senin eşin gibi sanki benim eşimi anlatıyosun..her kavgamızda o kadar kırıcı oluyo ki ..o an bir daha hiç görüşmücekmişisz gibi..sonra konuştugumuzda cok kızdım ondan söyledim yazdım gibi şeyler söylüyo...herseferinde derin yaralar...bende senin gibi sevgidiğine inanıyorum.. yapısı böyle deyip kendimi avutuyorum...kızımız var bizim bide 22 aylık ...boşanmayı düşündüm evi terkettim ama olmadı geri barıştık...burnu sürtülceğine barıştığım için egosu dahada tavan yaptı...

İlaç öcü değil. Senin tek çıkış noktan suanda. Ilacla biraz daha sakinlesip problemini çözebilirsin.

Yoksa üzülerek söylüyorum, dünyanın en kalabalık ülkesinde bu adam muhakkak ona iyi gelecek birini bulacaktır. Ama sen su kafan degismeden tedavi olmadan yalnız yasamaya mahkumsun.

Yeter artık burda ben sinirden çatladım o adam sana nasıl hakaret etmesin.

Takıntılıysan da git tedavini ol, sizofren degilsin ya kendinin farkindasin.

Sanki psikiyatrlar boşa okuyor tıbbı boşa uzman oluyorlar. Burda doktorlar beni anlamaz ben de onlara iyi anlatamam deme. Şu halini her doktor anlar ve tanıyı koyup tedaviye başlar. O kadar kalabalik ülkede de eminim tedavi secenekleri daha gelismistir.

hep gecistirdim sonra turk bi doktorla gorustum memnun kalmadim biraktim oyle. ilaca baslamaktan korkuyorum acikcasi.esiri olucam diye.

Kavgalarla ilgisi yok onun
olsaydı eşinin sana hiç yüz vermemesi gerekirdi, senin değil.
Şu kadarını söylicem arzu yoksa, begeni yada sevgide yoktur.
İnsan sevdiği insana dokunmak ister.

Sen madem bu kadar duyarsızsın niye bu kadar boğuyorsun ki bu adamı?
Umurunda olmaması gerekir.

Sana zaten anlam veremiyordum hepten çorba oldum.

bilmiyorum bende anlam veremiyorum. normalde cinsellige soguk biri degilim, eski halimi biliyorum sonucta. ama bicak gibi kesildi sonra.
genellikle arzu hissi olmadan oluyor yani. ancak seyahatten dondugunde falan belki istiyorum.
buda buyuk bi sorun, bunun icinde konu acmistim onceden sormustum kavgadan olabilirmi falan genelde herkes evet kavga tartisma etkiler normal olabilir falan demisti.

Psikologtan neden memnun kalmadin? Sanki isine gelen seyleri soylemedi gibi geldi bana.
Su siteye uye oldugumdan beri senin sancili bir evliligin ve bununla ilgili derdin var. Artik konuyu tam hatirlamiyorum bile. Hakaretler kufurler havada ucusuyor evlilikte. Sıkılmadın mi surekli ayni seyleri yasamaktan?
Hic saglikli durumlar degil bunlar.
Psikolojik tedaviyi aksatma kocandan da bosan gitsin derim ben (fikir tabi)
Sevdigi icin boyle bir evliligi yurutup kendi hayatindan calmamali insan..

:KK64:hep kendi kendime cozebilecegime inandim.
turk bi psikologla gorustum bir kac seans ama memnun kalmadigim icin biraktim. sonrada baska birini arastirmadim.
E çözemiyorsunuz? Devamlı devamlı başa sarıyorsunuz üstelik yaptığınızın hata olduğunu bilerek. Bu nereye kadar gidecek?

Kendinize hakim olamıyorsunuz, takıntılısınız. Ama çözmek için hiçbir adım atmıyorsunuz. Birkaç saat önce "bu sefer barışmak için hamle yapmayacağım, tavrımı göstereceğim" deyip sonra yine adamı çileden çıkarıyorsunuz, üstelik çileden çıkacağını bilerek yapıyorsunuz, sonra sonuca üzülüyorsunuz.

Ben artık eşinizin tutumunun size müstehak olduğunuzu düşünüyorum biliyor musunuz?

Merhaba peaceful, konunu başından beri takip ediyorum..benim eşimde aynı senin eşin gibi sanki benim eşimi anlatıyosun..her kavgamızda o kadar kırıcı oluyo ki ..o an bir daha hiç görüşmücekmişisz gibi..sonra konuştugumuzda cok kızdım ondan söyledim yazdım gibi şeyler söylüyo...herseferinde derin yaralar...bende senin gibi sevgidiğine inanıyorum.. yapısı böyle deyip kendimi avutuyorum...kızımız var bizim bide 22 aylık ...boşanmayı düşündüm evi terkettim ama olmadı geri barıştık...burnu sürtülceğine barıştığım için egosu dahada tavan yaptı...

merhabalar,
esim oyle her kavgadan sonra asiri kirici konusuyo benden tum ocunu aliyo ben oyle hissediyorum. esinizin yapisi sinirlimi yoksa benim gibi sizde sartlari zorluyormusunuz?
ben sevdigine ve duzelecegine inanmak istiyorum hep ama artik bilmiyorum.

ben de bu durumu çok garipsedim.
sürekli ilgi bekleyen birisi değil misin?
cinsellik maksimum ilgiyi göreceğin an aslında.
ilginç geldi bana.

bilmiyorumki sebebini bilebilsem keske.
doktorlar enfeksiyondan dolayi iliskiye hazir olmayabilirsin dediler ama ben his olarakta onu hissetmiyorum onun tibbi bir aciklamasi yok.

hep gecistirdim sonra turk bi doktorla gorustum memnun kalmadim biraktim oyle. ilaca baslamaktan korkuyorum acikcasi.esiri olucam diye.

Psikolog degil peace, psikiyatr. Psikolog ilac vermez sorunu tamamen de tedavi etmez. Eger beyin kimyanda hormonlarnda elektorlitlerinde bir aksaklik varsa bunu ancak ve ancak bir tıp hekimi tedavi edebilir.

Ve yeni nesil ilaçlar öyle korkutucu degiller artık. Kansere care bulunurken allah aşkına esiri olsan bile ilacın çaresi bulunmaz mı sanıyorsun. Üstelik çin gibi gelismis ve güçlü bir ülkedesin kimbilir nasıl nasıl ilaclar vardır orda. Biz burada kimi ilacları ülkeye getirtemiyorken üstelik.. elinde olan imkanlarn farkında degilsin.

Bak sana bir tıp öğrencisi olarak söylüyorum gidip yardım alman gerekli. Ve bunu geciktirmeden yapmalısın artık. Pazartesi bir randevu al ve git konus doktorla anlat derdini. Hatta gerekirse yanına çinceyi iyi bilen bir arkadaşını al ingilizce ya da cince iyi anlatamam kendimi dersen. Gitgide dipsiz bir kuyuya doğru sürükleniyorsun ve bu gidisle ömrünün sonuna dek yalnız kalacaksn. Neden peki? Sırf bir hekime gidip destek almadığın için. Gercekten yazık. Bir insan ancak bu kadar 1 kere verilen bu hayatı bu kadar çekilmez bir hale sokar

Peace,

Ya bu aksam, guzel bi aksam yemegi hazirlarsin romantik bir yemegi artik sexy bisey giyersin guzelcemen konusun mum altinda.. belki cinselikte arzulamiyon diye kocan bukadar sogukk son sams degerlendir sunu.. ya biseyler icin ugras yada bitsin adamada yazik

Şu son mesjlarinizdan anladım ki siz eşinizi sevmiyorsunuz, hırs yapmışsınız. Insan sevdiği birini neden arzulamaz ki?

ne icin hirs yapayimki evliyiz zaten..
normalde arzulamasi gerekir. hani kadinlar dogumdan sonra falan anac olur ya, onun gibi hissediyorum, anne degilim ama biliyorum herkes bu sekilde yaziyor.

merhabalar,
esim oyle her kavgadan sonra asiri kirici konusuyo benden tum ocunu aliyo ben oyle hissediyorum. esinizin yapisi sinirlimi yoksa benim gibi sizde sartlari zorluyormusunuz?
ben sevdigine ve duzelecegine inanmak istiyorum hep ama artik bilmiyorum.
eşim hep kendi istediği olsun o nederse tamm dememi ister..dağınıktır ve unutkan bende çok kontrolcuyum herşeyim düzenli evin bütün herseyiyle ilgileniyim ilgilensin isterim oda tam tersi..hal böyle olunca tartışıyoruz;)evet birazda seni gibi ilgi bekliyorum kocamda sağolsun aramasam aramaz....

bilmiyorum bende anlam veremiyorum. normalde cinsellige soguk biri degilim, eski halimi biliyorum sonucta. ama bicak gibi kesildi sonra.
genellikle arzu hissi olmadan oluyor yani. ancak seyahatten dondugunde falan belki istiyorum.
buda buyuk bi sorun, bunun icinde konu acmistim onceden sormustum kavgadan olabilirmi falan genelde herkes evet kavga tartisma etkiler normal olabilir falan demisti.

Canım biliyomusun
Beni bu kadar bunaltan, sürekli kavga gürültü yaşatan
birde üstüne birlikte olmak istemeyen bir kocam olsa
ben çekemezdim.
Sende acaba eşinin bu sebeplerle
Seni terketmesinden korktuğun için mi
hemen olayı tatlıya bağlama, barışma
mücadelesine giriyorsun?

Bence olabilir.

Psikolog degil peace, psikiyatr. Psikolog ilac vermez sorunu tamamen de tedavi etmez. Eger beyin kimyanda hormonlarnda elektorlitlerinde bir aksaklik varsa bunu ancak ve ancak bir tıp hekimi tedavi edebilir.

Ve yeni nesil ilaçlar öyle korkutucu degiller artık. Kansere care bulunurken allah aşkına esiri olsan bile ilacın çaresi bulunmaz mı sanıyorsun. Üstelik çin gibi gelismis ve güçlü bir ülkedesin kimbilir nasıl nasıl ilaclar vardır orda. Biz burada kimi ilacları ülkeye getirtemiyorken üstelik.. elinde olan imkanlarn farkında degilsin.

Bak sana bir tıp öğrencisi olarak söylüyorum gidip yardım alman gerekli. Ve bunu geciktirmeden yapmalısın artık. Pazartesi bir randevu al ve git konus doktorla anlat derdini. Hatta gerekirse yanına çinceyi iyi bilen bir arkadaşını al ingilizce ya da cince iyi anlatamam kendimi dersen. Gitgide dipsiz bir kuyuya doğru sürükleniyorsun ve bu gidisle ömrünün sonuna dek yalnız kalacaksn. Neden peki? Sırf bir hekime gidip destek almadığın için. Gercekten yazık. Bir insan ancak bu kadar 1 kere verilen bu hayatı bu kadar çekilmez bir hale sokar

cozulebilecegine inaniyorsun yani ilacla..
ben yapim bu diye dusunuyodum, yani boyle biriyim. ama normal gelmiyor kimseye. sonucta ders alsamda ayni seyleri yapiyorum...
tamam arastiricam doktor, bu sefer burda deneyeyim ve evet psikolog bana yardimci olamaz.

Canım biliyomusun
Beni bu kadar bunaltan, sürekli kavga gürültü yaşatan
birde üstüne birlikte olmak istemeyen bir kocam olsa
ben çekemezdim.
Sende acaba eşinin bu sebeplerle
Seni terketmesinden korktuğun için mi
hemen olayı tatlıya bağlama, barışıp tatlıya bağlama
mücadelesine giriyorsun?

Bence olabilir.

evet, cogunlukla kendimi suclu hissediyorum ne kadar bana kufur hakaret etse bile. bencede..

Peace,

Ya bu aksam, guzel bi aksam yemegi hazirlarsin romantik bir yemegi artik sexy bisey giyersin guzelcemen konusun mum altinda.. belki cinselikte arzulamiyon diye kocan bukadar sogukk son sams degerlendir sunu.. ya biseyler icin ugras yada bitsin adamada yazik

:)
eve geldigimde evdeydi tv izliyodu bende dus aldim odaya gectim suanda tost yiyor.
malesef oyle birsey olmayacak, ustelik, ben hazirlansam giyinsem o durumda bana bagirip cagirsa artik sonucu dusunemiyorum :)

cozulebilecegine inaniyorsun yani ilacla..
ben yapim bu diye dusunuyodum, yani boyle biriyim. ama normal gelmiyor kimseye. sonucta ders alsamda ayni seyleri yapiyorum...
tamam arastiricam doktor, bu sefer burda deneyeyim ve evet psikolog bana yardimci olamaz.

Senin anlattığın kadarını biliyoruz ve evet bence yardımı dokunabilir. Tabiki seninle yüzyüze konusup anamnezini almasi gerekir hekimin. Göz problemi olsa göz doktoruna gidiyoruz böyle manevi problemlerde niye gitmeyelim ya da kime gidelim kbbye mi?

Su kadar zamandir peoblem yaşıyorsunuz hala doktora gitmedin ya helal olsun o da baska bir ironi

Back
X