• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Ben cevap veriyorum izninle bu soruya.
Ben artık eşinin sevgisinin yetmediğini ve önemsemediğini düşünyorum. Çünkü kavganın üstünden 2 gün geçtikten sonra sen ona bir adım attığında bu kadar fazla yükselmez seven, önemseyen insan. En fazla yok ben iyiyim burda der döner arkasını uyur. Ama bu kadar zaman sonra hala böyle tepki vermesi, ortada çok büyük duygu eksikliklerinin olduğunu gösterir.

Belkide o kadar cok kavga ettikki boyle artik tukendi katlanamiyo olabilir oyle diyodu ya bazen katlanamiyorum artik diye.
Veya katlanmaya calisiyodur sevse bile bi onemi kalmamistir bilmiyorum.
Ben boyle bi tepki bekliyodum genelde boyle oluyo her kavgadan sonra ben ne zaman yaklassam daha cok sinirleniyo. Ilk basta yok git hmm mm yapti ben uzattim sonra sinirlendi .

Belkide o kadar cok kavga ettikki boyle artik tukendi katlanamiyo olabilir oyle diyodu ya bazen katlanamiyorum artik diye.
Veya katlanmaya calisiyodur sevse bile bi onemi kalmamistir bilmiyorum.
Ben boyle bi tepki bekliyodum genelde boyle oluyo her kavgadan sonra ben ne zaman yaklassam daha cok sinirleniyo. Ilk basta yok git hmm mm yapti ben uzattim sonra sinirlendi .

Böyle tepki vereceğini bile bile gidip kaldırmaya çalışman neden peki? Bide ısrar, üzerine gitmek?
Belki de sen artık eşini sevmiyorsundur.

peaceful16 peaceful16 bakın ben size önceki konunuzda yazmıştım aynı şeyi, az önce bir üye daha söyledi. Burada size kötü yorum yapılsa da siz hiç kötü karşılık vermiyorsunuz neredeyse. Oldukça saygılı ve seviyeli birisiniz. Eşinizin sabrını taşırdığınız doğru, hatta buradaki üyelerin de. O sebeple ters yorumlar alıyorsunuz zaten. Ama ne yaparsanız yapın eşinizin bu denli çirkinleşmesi normal değil. Ve işin kötüsü size burada yapılan yorumlar yüzünden kendinizi suçlayıp haklı olduğunuz noktada da eşinize gereken tepkiyi gösteremiyorsunuz. Giderek kötü bir hal alıyor. Üzülüyorum sizin için.

Hata yaptim konusmaya calisarak , bana soyledigi hicbisey etkilemiyo sanirim artik gurur yapamiyorum hissizlestim .
Uzuldugum icin barismak istedim sabah, yapmaz olaydim
Daha bir gün önce burada "bu sefer adım atmayacağım, tavrımı sürdüreceğim" diyordunuz, bir sabah kalktınız ve her lafınızı yuttunuz mu?

Eşinizin size söylediklerini yiyip yutuyorsunuz, hakaretleri hazmediyorsunuz, yetmiyor kendi kendinize verdiğiniz kararları da yutuyorsunuz.

Madem barışmak için yine siz adım atacaksınız baştan küsmeyin, tükürdüğünüzü yalamayın.

Yani gerçekten bence olay forum sayfalarında falan çözülecek şey değil çünkü siz kendinizi tutma gayretinde değilsiniz. Keşke Türkiye'deyden psikiyatriste gitseydiniz de en azından ilaç falan başlasaydı.

Adamın kızacağını bildiğiniz her şeyi yapıp sonra bir yığın hakaret yiyip sonra "kızdı bana : (" yapıyorsunuz.

Sagolun cok destek oluyosunuz burda kimsem yok sizden gelen yorumlarla bi parca rahatliyorum.
Dinliyorum sizi uyguluyorum bazi syleride. Ama cok cabuk yumusuyorum fazla etki etmiyor bana soyledikleri. Sabah uyaninca koltukta diye uzuldum konusmaya basladim.
Kendimi suclu hissediyorum boyle bir hayat yasattigim icin. Yani ben sebep oldum diye dusunuyorum hep cok ustune giderek iyiyken mutluyken sorun cikararak vs.

Bak canim, bende senin gibiyim.. anliyorum seni cok zor fakat biraZ kendini yok etmen lazim ki merak uyandirmak icin...fakat sen acaba boyle yapsam soyle yapsam sogurmu bende dusunuyon.. bak onu uyandiracagina bi not koyup yanina koyurdun.. bitaraftan esin iyi olmasini istiyor cunku seninle cocuk dusunuyor fakat bunun icin once evliliginizi kurtarmaniz lazim... biraz hazir cevapli olma.. yada bi gun arkadasinda kal, ozlesin seni.. adam zaten yogun calisiyor az huzur istiyor be kizim, romantik bir aksam yemegi yap nebilim biseyler yap.. evde bos oturma kalk saclarini yaptir makjazini yap adamin gozune gir

Hata yaptim konusmaya calisarak , bana soyledigi hicbisey etkilemiyo sanirim artik gurur yapamiyorum hissizlestim .
Uzuldugum icin barismak istedim sabah, yapmaz olaydim

Her tartışmanızdan sonra bu şekilde kendini
eleştiriyorsun.
Sonra barışana kadar bir şekilde az yada çok
söylenenleri dinliyor ve oralı değilmiş gibi
hareket etmeye çalışıyorsun.
Sonuç alıyor musun evet kısmen.
Barışılıyor..
Arkasından evet bundan sonra kendime oyalanacak bir şeyler
bulacağım, ilişkimizi çok yıpratıyorum
artık bunaltmak yok şeklinde kendini gaza getiriyorsun.
Sonra tekrar bir kriz.
Tekrar ısrarla barışma girişimleri, terslenmeler, hakaretler
Bana hakaret ediyor bla bla bla..
Evet yüz vermicem, ilgilenmicem den geriye sar..
Kayıt, başla...

Farkında değilsin ama tüm konuların bu döngüde
100 lerce sayfayı geçip duruyor.
İçeriğine baksan yukarıda yazdığım özet, tekrarlardan ibaret.

Doktora git peace, ilaç başlaman şart.

Her tartışmanızdan sonra bu şekilde kendini
eleştiriyorsun.
Sonra barışana kadar bir şekilde az yada çok
söylenenleri dinliyor ve oralı değilmiş gibi
hareket etmeye çalışıyorsun.
Sonuç alıyor musun evet kısmen.
Barışılıyor..
Arkasından evet bundan sonra kendime oyalanacak bir şeyler
bulacağım, ilişkimizi çok yıpratıyorum
artık bunaltmak yok şeklinde kendini gaza getiriyorsun.
Sonra tekrar bir kriz.
Tekrar ısrarla barışma girişimleri, terslenmeler, hakaretler
Bana hakaret ediyor bla bla bla..
Evet yüz vermicem, ilgilenmicem den geriye sar..
Kayıt, başla...

Farkında değilsin ama tüm konuların bu döngüde
100 lerce sayfayı geçip duruyor.
İçeriğine baksan yukarıda yazdığım özet, tekrarlardan ibaret.

Doktora git peace, ilaç başlaman şart.

Neden hep ayni seyler oluyor peki ;( evlendigimizden beri ayni seyleri yasiyoruz .. nedenini bilmiyorum basa sariyoruz

Neden hep ayni seyler oluyor peki ;( evlendigimizden beri ayni seyleri yasiyoruz .. nedenini bilmiyorum basa sariyoruz

Valla canım bende bilmiyorum ki
Bizler nasıl sinir olsak ta çatlasak ta yinede sana yorum yapıyorsak
sende hata olduğunu bilsende yanlış olduğuna kanaat getirsende
eşini aynı şekilde bunalttığın için olabilir :KK45::KK53:

Böyle tepki vereceğini bile bile gidip kaldırmaya çalışman neden peki? Bide ısrar, üzerine gitmek?
Belki de sen artık eşini sevmiyorsundur.

Uzatmasin diye guya , soylediklerini unutarak. Onun davranisina mudahale etmis oluyorum onuda kontrol etmek olarak algiliyor zaten.
Kasindim bende direk bagirmadi.
Cozmeye calisiyorum sabirsizim...

Ya nedemisler fala inanma falsizda kalma bence sen bi fal yada birkere tarot baktir.. sacma gelicek fakat... belki sorularina cevap alicaksiniz

Ya nedemisler fala inanma falsizda kalma bence sen bi fal yada birkere tarot baktir.. sacma gelicek fakat... belki sorularina cevap alicaksiniz
ay yok artık!
fal bir bataklık valla ben battım zor çıktım işin içinden
daha önceden fal aklında olup da şu yorumu okuyan birisi varsa sakın "ay evet tek bir seferlik fal atayım" demesin.

zaten mantıksız saçma bir şey o ayrı mesele.

Valla canım bende bilmiyorum ki
Bizler nasıl sinir olsak ta çatlasak ta yinede sana yorum yapıyorsak
sende hata olduğunu bilsende yanlış olduğuna kanaat getirsende
eşini aynı şekilde bunalttığın için olabilir :KK45::KK53:

Davranisimdan vazgecemedim sonucunu bile bile mudahale ediyorum sanki ben israr edince daha iyi olcak. Sende sevmedigini mi dusunuyosun

Back
X