• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Cok tatlisiniz :halay:burdaki falcilar tarotcu turkiye gibi zevkide yok :63:
Turkiyede vardir cok.. telefonda bakanlar.. ya canim kendine eziyet ediyorshn gercekten bak kimse senin kotulugunu istemiyor konusmalarina gore hanim hanimcik birinede benziyon fakat ne bilim.. biseyler var bu iste..

Ben pek istekli degilim esimden hic oyle birsey gormedim genellikle ben istemiyorum.
Yani bütün bu tutumlarınızın üzerine bir de cinsellik istemiyorsunuz eşinizle.

Adam iyi sabrediyor. Gerçekten. Yani hakaretleri, küfürleri asla mazur göremem o konuda çok haksız ama içimden bir yer "ya adam da aslında napsın sabır taşı değil ya" diye fısıldıyor.

Sonuçlarını bile bile aynı şeyi yapıyorsunuz ve sonuçlarından yakınıyorsunuz. Gerçekten niye tedavi olmaktan kaçıyorsunuz? Size iyi gelir, ilişkiniz de belki biraz ferahlar. Yoksa ilişkinizin sonunu ben görmüyorum. Bu adam evliya değil, elbet bir gün ciddi ve nihai olarak patlar, oradan döndürebilir misiniz sanmıyorum.

Uzatmasin diye guya , soylediklerini unutarak. Onun davranisina mudahale etmis oluyorum onuda kontrol etmek olarak algiliyor zaten.
Kasindim bende direk bagirmadi.
Cozmeye calisiyorum sabirsizim...

Şuan acaba bizimle dalha mı geçiyorsun diye düşünmeye başladım Peace, kusura bakma da.
Hem eşim üstüne gidilmeyi sevmez diyorsun ama bilerek üstüne gittim diyoırsun. Cinsellik yok, ben istemiyorum diyorsun ama eşini sevdiğini söylüyorsun. Kaşındım diyorsun kaşınma lüksün olmadığını bile bile.
Seni artık anlamıyorum, ya dalga geçiyorsun ya da gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun artık.

Davranisimdan vazgecemedim sonucunu bile bile mudahale ediyorum sanki ben israr edince daha iyi olcak. Sende sevmedigini mi dusunuyosun

Bıkmış kuzucum bıkmış adam senden.
Aynı teraneden usanmış.
O hakaretler bu sebeple dökülüyor dilinden.
Bizler de öyle değilmiyiz
Mesela trafikte gereksiz yere arkamdan kornoya basan bir adama
noldu lan mal geç işte derim (yüzüne karşı değil tabi :KK45:)
neden canımı sıktığı için..

Şimdi sende sürekli boğuyorsun, bunaltıyorsun
Sonuç alamadıkça seni
hırsından kırıp döküyor.

İlaç öcü değil. Senin tek çıkış noktan suanda. Ilacla biraz daha sakinlesip problemini çözebilirsin.

Yoksa üzülerek söylüyorum, dünyanın en kalabalık ülkesinde bu adam muhakkak ona iyi gelecek birini bulacaktır. Ama sen su kafan degismeden tedavi olmadan yalnız yasamaya mahkumsun.

Yeter artık burda ben sinirden çatladım o adam sana nasıl hakaret etmesin.

Takıntılıysan da git tedavini ol, sizofren degilsin ya kendinin farkindasin.

Sanki psikiyatrlar boşa okuyor tıbbı boşa uzman oluyorlar. Burda doktorlar beni anlamaz ben de onlara iyi anlatamam deme. Şu halini her doktor anlar ve tanıyı koyup tedaviye başlar. O kadar kalabalik ülkede de eminim tedavi secenekleri daha gelismistir.

Ben pek istekli degilim esimden hic oyle birsey gormedim genellikle ben istemiyorum.
Nasıl yani?
O kadar peşinden koştuğun adamı arzulamıyor olman da garip değil mi?
Bence adamı dürdüklemek yerine asıl kendi sorununla ilgilensen,en azından onu çözerdin,şimdiye kadar.

Nasıl yani?
Bence adamı dürdüklemek yerine asıl kendi sorununla ilgilensen,en azından onu çözerdin,şimdiye kadar.

Canim, bence kocasida istemiyor.. ve bunun icin peace herseyi daha cok bastiriyor..

Nasıl yani?

İlgi istediği için adamın elinden telefonu
çeken kadın cinsel anlam da arzulamıyormuş aslında.
bu çok ilginç gerçekten.

İlgi istediği için adamın elinden telefonu
çeken kadın cinsel anlam da arzulamıyormuş aslında.
bu çok ilginç gerçekten.

evet, ilk baslarda hersey yolundaydi, sonra degisti baya bi azaldi istegim. doktora gittik kac kere bu yuzden, bi sebep bulamadilar. enfeksiyon var dediler ilac kullandim, yine gittim Turkiyede yine enfeksiyon var dediler yine antibiyotik kullaniyorum. ama his olarakta cinsellik cok fazla istemiyorum. kavgalarimizdan kaynakli galiba..

PeAce belki bana kizicaksin ama senin uzerine ne bosananlar ne evlenenler oldu artik sen de bosancaksan boşan annem nedir bu bitmeyen derdin senin :KK53:
Ya da artık sorunları çözmek için adım at sureki başa sarıyorsun. Bundan sonra biraz daha rahat birakayim dimi evet öyle yapayim diyerek ayrılıyorsun burdan .

Yani bütün bu tutumlarınızın üzerine bir de cinsellik istemiyorsunuz eşinizle.

Adam iyi sabrediyor. Gerçekten. Yani hakaretleri, küfürleri asla mazur göremem o konuda çok haksız ama içimden bir yer "ya adam da aslında napsın sabır taşı değil ya" diye fısıldıyor.

Sonuçlarını bile bile aynı şeyi yapıyorsunuz ve sonuçlarından yakınıyorsunuz. Gerçekten niye tedavi olmaktan kaçıyorsunuz? Size iyi gelir, ilişkiniz de belki biraz ferahlar. Yoksa ilişkinizin sonunu ben görmüyorum. Bu adam evliya değil, elbet bir gün ciddi ve nihai olarak patlar, oradan döndürebilir misiniz sanmıyorum.

:KK64:hep kendi kendime cozebilecegime inandim.
turk bi psikologla gorustum bir kac seans ama memnun kalmadigim icin biraktim. sonrada baska birini arastirmadim.

Back
X