- Konu Sahibi peaceful16
- #1.021
Reddediliyor derken? Eşiniz mi sizi reddediyor, siz mi eşinizi reddediyorsunuz?Cinsel iliskimiz yok degil ama ben istekli degilim genelde reddediliyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reddediliyor derken? Eşiniz mi sizi reddediyor, siz mi eşinizi reddediyorsunuz?Cinsel iliskimiz yok degil ama ben istekli degilim genelde reddediliyor..
Ay valla nebilim kiz. Artik bende iyce sacmaladim napimmm kafam almiyor artikKız nalaka şimdi![]()
Ya nedemisler fala inanma falsizda kalma bence sen bi fal yada birkere tarot baktir.. sacma gelicek fakat... belki sorularina cevap alicaksiniz
Reddediliyor derken? Eşiniz mi sizi reddediyor, siz mi eşinizi reddediyorsunuz?
Turkiyede vardir cok.. telefonda bakanlar.. ya canim kendine eziyet ediyorshn gercekten bak kimse senin kotulugunu istemiyor konusmalarina gore hanim hanimcik birinede benziyon fakat ne bilim.. biseyler var bu iste..Cok tatlisinizburdaki falcilar tarotcu turkiye gibi zevkide yok
![]()
Yani bütün bu tutumlarınızın üzerine bir de cinsellik istemiyorsunuz eşinizle.Ben pek istekli degilim esimden hic oyle birsey gormedim genellikle ben istemiyorum.
Uzatmasin diye guya , soylediklerini unutarak. Onun davranisina mudahale etmis oluyorum onuda kontrol etmek olarak algiliyor zaten.
Kasindim bende direk bagirmadi.
Cozmeye calisiyorum sabirsizim...
Davranisimdan vazgecemedim sonucunu bile bile mudahale ediyorum sanki ben israr edince daha iyi olcak. Sende sevmedigini mi dusunuyosun
Ben pek istekli degilim esimden hic oyle birsey gormedim genellikle ben istemiyorum.
İyi de Peace'in soruları yok ki!Ya nedemisler fala inanma falsizda kalma bence sen bi fal yada birkere tarot baktir.. sacma gelicek fakat... belki sorularina cevap alicaksiniz
Nasıl yani?Ben pek istekli degilim esimden hic oyle birsey gormedim genellikle ben istemiyorum.
Nasıl yani?
O kadar peşinden koştuğun adamı arzulamıyor olman da garip değil mi?
Bence adamı dürdüklemek yerine asıl kendi sorununla ilgilensen,en azından onu çözerdin,şimdiye kadar.
Nasıl yani?
O kadar peşinden koştuğun adamı arzulamıyor olman da garip değil mi?
Bence adamı dürdüklemek yerine asıl kendi sorununla ilgilensen,en azından onu çözerdin,şimdiye kadar.
Canim, bence kocasida istemiyor.. ve bunun icin peace herseyi daha cok bastiriyor..
İlgi istediği için adamın elinden telefonu
çeken kadın cinsel anlam da arzulamıyormuş aslında.
bu çok ilginç gerçekten.
Sorularin cevabini biliyon ve halen cevaplamisini biliyorsan ... ozaman ceki duzen verip uygulucaksin..yok valla esim her zaman istekli. belkide bu kadar kufur hakaret cinsel hayatimizin verdigi gerginliktende olabilir.
Yani bütün bu tutumlarınızın üzerine bir de cinsellik istemiyorsunuz eşinizle.
Adam iyi sabrediyor. Gerçekten. Yani hakaretleri, küfürleri asla mazur göremem o konuda çok haksız ama içimden bir yer "ya adam da aslında napsın sabır taşı değil ya" diye fısıldıyor.
Sonuçlarını bile bile aynı şeyi yapıyorsunuz ve sonuçlarından yakınıyorsunuz. Gerçekten niye tedavi olmaktan kaçıyorsunuz? Size iyi gelir, ilişkiniz de belki biraz ferahlar. Yoksa ilişkinizin sonunu ben görmüyorum. Bu adam evliya değil, elbet bir gün ciddi ve nihai olarak patlar, oradan döndürebilir misiniz sanmıyorum.