• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Neden cunku hep sana soyledigi yaptigi seyleri dusunuyosun.
Yine diyecem ama kandiriyosun.
Eger ki sinirlenmese kufur etmez bagirmaz diye dusunuyosun hep kendini sucluyon ben sinirlendirdim ben ustune gittim.
Sen ne kadar sinirli olursan ol.
Kadin icinde erkek icin de eger ki seviyosan sen mesela o kadar lafa ragmen hala daha konusmaya cabaliyosun demi.
Sevse iste o da kizar sinirli konusur ama geri donusu olmayan laflar edemez.
Sana karsi bu kadar acimasiz olamaz.

Neden cunku hep sana soyledigi yaptigi seyleri dusunuyosun.
Yine diyecem ama kandiriyosun.
Eger ki sinirlenmese kufur etmez bagirmaz diye dusunuyosun hep kendini sucluyon ben sinirlendirdim ben ustune gittim.
Sen ne kadar sinirli olursan ol.
Kadin icinde erkek icin de eger ki seviyosan sen mesela o kadar lafa ragmen hala daha konusmaya cabaliyosun demi.
Sevse iste o da kizar sinirli konusur ama geri donusu olmayan laflar edemez.
Sana karsi bu kadar acimasiz olamaz.

Buda dogru, eskisi kadar sevmiyodur belkide oda.
Ama yinede tamamen bittigini sanmiyorum hislerinin. Bilmiyorumki bende kavgadan sonra hep boyle oldugumuz icin bilemiyorum..
Kavga yoksa ilgili normal davraniyo

Eski nişanlımı o kadar çok seviyordum ki çok kıro bi tabir ama ölürüm onun için diyordum.
Sonra yıprandık, nispeten sizin evliliğiniz gibi. Sürekli kavgai ben hatalıyım o hatalı ama sürekli huzursuzluk.
Bir hafta önce düğün tarihi konuşuyorken, bir gece önce seni seviyorum diyerek telefon kapatıyorken bir gece sonra gayet sakin bir şekilde ayrılmaya karar verdik. Ertesi sabah uyandığımda aslında uzun zamandır onu sevmediğimi ve bu ayrılığa hiç üzülmediğimi fark ettim.
Alışkanlık, hırs, bağlılık, bağımlılık ne dersen de ama sevgi olmuyor bir süre sonra. Hoş sevgi olsa bile eşine artık yeterli gelmiyor.
Hala görmezden geleceğim diyorsun, dün de dedin yapmıyorsun. Tekrar söylüyorum sen eşini kaybetmekten korkmuyorsun. Korksan gerçekten toparların kendini, korkmuyorsun.

Bende esim esim olmadan once o kadar seviyodumki bende onun icin olurum diyodum o kadar gozum kordu ayni sekilde o da bence. Nisanliykende kavgalar ediyorduk ayni meseleler hep ama boyle hakaretler falan yoktu, ben acikcasi ayrilmayi dusunuyodum cesaret edemedim :) cokta seviyodum.
Sonra tukendi aslinda 10 uzerinden 10 seven bir cift olarak cok tuketip 2-3 lere geldik diye dusun o kadar yipratilmis bir iliski oldu.. korkmuyorum haklisin, ama cesaretim yok.
Acikcasi hep eski gunleri dusunup uzuluyorum nasil bu hale geldik diye

Kendini kandidmaya devam et.. sana fikir uretiyoz yine yapmiyon. Sunu yap yine yapmiyon boyle davran yine eskisi gibi oluyon.. burdaki hanimefendiler kendi islerini birakti senin derdinle ugrasiyolar alil veriyor bahri bu emeklere karsi kendini degstir.. yok seviyorda soylede boylede mademki sevdigine inaniyon bos bos kavga cikartma..

Bende esim esim olmadan once o kadar seviyodumki bende onun icin olurum diyodum o kadar gozum kordu ayni sekilde o da bence. Nisanliykende kavgalar ediyorduk ayni meseleler hep ama boyle hakaretler falan yoktu, ben acikcasi ayrilmayi dusunuyodum cesaret edemedim :) cokta seviyodum.
Sonra tukendi aslinda 10 uzerinden 10 seven bir cift olarak cok tuketip 2-3 lere geldik diye dusun o kadar yipratilmis bir iliski oldu.. korkmuyorum haklisin, ama cesaretim yok.
Acikcasi hep eski gunleri dusunup uzuluyorum nasil bu hale geldik diye

İşte senin en büyük sıkıntı bu!
Cesaretin yok!
O da bunun farkında emin ol.
Nasıl olsa gidemez diyerek tüm egosunu üzerinde tatmin ediyor.
Canı istiyor sevişiyor canı istiyor küfrediyor.
Sence niye boşansın ki şu anda.
Ama emin ol birine aşık olursa,huzuru bulursa bir dakika durmaz.
Üzgünüm Peace,çok daha zor dönemler seni bekliyor bence.
Yarın barışsanız da başka kavgalarınızda küfürlerin dozu artacak daha büyük yıpranmalar yaşayacaksın.
Maalesef.

Cesaretin yok!
Yarın barışsanız da başka kavgalarınızda küfürlerin dozu artacak daha büyük yıpranmalar yaşayacaksın.
Maalesef.

Bence de bu evlilik aldatılmayla sonuçlanacak. Ve o zaman bile "ama ben de çok bunaltmıştım onu" diyecek peaceful.

Cesaretin yok!
Maalesef.

Durmazsa durmasin bulursa , ciddiyim.
O cesur o gitsin o zaman ben gidemiyorum.
Huzuru yokmus kavga ediyormusuz ya onun icin bosanabilir veya sevmiyosa neden benimle kalsinki..
Birbirimize bir katkimiz yok , ben sevdigi icin kaldigini dusunuyorum cunku baska hicbir sebebi kalmadi.
Cani ister sevisir demissin ya o da yok, ben istemiyorum.
Yani kalmasi icin tek bir sebebi var oda seviyo olmasi , ben ona huzur vermedigimi dogru duzgun sevgi vermedigimi (saygi gormedigim icin) kafasini yedigimi biliyorum, ne yapip yapmadigimi goruyorum kendimi onun yerine koydugumda ayni evde kaliyo olmamin tek sebebi seviyo olmam olurdu...

hala gozunde hataliyim bu sabah uykusunda uyandirdigim icin bencil uzatip konustugum icin dirdirci ve lanetim.
Kusura bakmayın ama öylesiniz.
Sizinle görüşmemek için eve geç gelen, ayrı yemek yiyen, salonda yatan adamı uykusundan kaldırıyorsunuz. Daha ne olacaktınız? "Ah canım karım gel bir öpeyim" mi diyecekti?

Siz kendi davranışlarınızdan o kadar bihabersiniz ki aklım almıyor artık.

Kalabildiğin kadar kalacaksn otelde baktın süre uzuyor bi ev tutarsn ya da izin alıp türkiyeye dönersin ama esine dönmezsn. Sen zaten en bastan rest cekemiycegini düşünüyorsn ki. Adam sana bas bas bağırıyor biraz gururlu ol diye.
Adam nasılsa biliyor ne yaparsa yapsın peace paşa paşa dönecek, affetmesi için çabalayacak. Adam niye kassın ki? Adama bile tak demiş ben inanamıyorum yani bir insanın kendini bu konuma düşürüyor olmasına.

Ben de kocasının er geç gideceğine inanıyorum artık. Bu son dediklerinden sonra bu adamın sınırı doldu taştı artık sanırım.

Kusura bakmayın ama öylesiniz.
Sizinle görüşmemek için eve geç gelen, ayrı yemek yiyen, salonda yatan adamı uykusundan kaldırıyorsunuz. Daha ne olacaktınız? "Ah canım karım gel bir öpeyim" mi diyecekti?

Siz kendi davranışlarınızdan o kadar bihabersiniz ki aklım almıyor artık.

Adam nasılsa biliyor ne yaparsa yapsın peace paşa paşa dönecek, affetmesi için çabalayacak. Adam niye kassın ki? Adama bile tak demiş ben inanamıyorum yani bir insanın kendini bu konuma düşürüyor olmasına.

Ben de kocasının er geç gideceğine inanıyorum artık. Bu son dediklerinden sonra bu adamın sınırı doldu taştı artık sanırım.

Hata yaptim konusmaya calisarak , bana soyledigi hicbisey etkilemiyo sanirim artik gurur yapamiyorum hissizlestim .
Uzuldugum icin barismak istedim sabah, yapmaz olaydim

Kendini kandidmaya devam et.. sana fikir uretiyoz yine yapmiyon. Sunu yap yine yapmiyon boyle davran yine eskisi gibi oluyon.. burdaki hanimefendiler kendi islerini birakti senin derdinle ugrasiyolar alil veriyor bahri bu emeklere karsi kendini degstir.. yok seviyorda soylede boylede mademki sevdigine inaniyon bos bos kavga cikartma..

Sagolun cok destek oluyosunuz burda kimsem yok sizden gelen yorumlarla bi parca rahatliyorum.
Dinliyorum sizi uyguluyorum bazi syleride. Ama cok cabuk yumusuyorum fazla etki etmiyor bana soyledikleri. Sabah uyaninca koltukta diye uzuldum konusmaya basladim.
Kendimi suclu hissediyorum boyle bir hayat yasattigim icin. Yani ben sebep oldum diye dusunuyorum hep cok ustune giderek iyiyken mutluyken sorun cikararak vs.

Huzuru yokmus kavga ediyormusuz ya onun icin bosanabilir veya sevmiyosa neden benimle kalsinki..
Birbirimize bir katkimiz yok , ben sevdigi icin kaldigini dusunuyorum cunku baska hicbir sebebi kalmadi.
Yani kalmasi icin tek bir sebebi var oda seviyo olmasi , ben ona huzur vermedigimi dogru duzgun sevgi vermedigimi (saygi gormedigim icin) kafasini yedigimi biliyorum, ne yapip yapmadigimi goruyorum kendimi onun yerine koydugumda ayni evde kaliyo olmamin tek sebebi seviyo olmam olurdu...

Siz çok çok bencil bi kadınsınız.Eşinizin hakaretlerine hak vermiyorum elbette ama onu anlıyorum.Kendi hayatınızı hadi neyse de onunkini de mahvetmişsiniz.Siz asla degişmezsiniz sizin böyle bi kaygınız asla yok insanlar boşa dil döküyor size.Dilerim eşiniz huzuru bulur üzgünüm ama sizin gibi bi kadınla ömür geçmez.Belki siz de bu sayede bencilliğinizden vazgeçersiniz.

E düzeni var iyi kötü, bunun bozulmasını istemiyor olamaz mı? Bir de sorumlu hissediyordur belki. Onun için kalkmış dünyanın öteki ucuna gitmişsiniz. Oradayken boşanmak istemesi çok vicdansızca olur. Hem aile ve arkadaş yokken yeni bir düzen kur, ev bul yerleş vs. adamın gözünde büyüyordur. Belki yabancı bir ülkedeyken boşanma prosedürleriyle uğraşmak bile boşanma düşüncesini ertelemesine etkendir. Açıkçası türkiyede olsaydınız ve bu şekilde davransaydınız asla sürdürmezdi bence.

E düzeni var iyi kötü, bunun bozulmasını istemiyor olamaz mı? Bir de sorumlu hissediyordur belki. Onun için kalkmış dünyanın öteki ucuna gitmişsiniz. Oradayken boşanmak istemesi çok vicdansızca olur. Hem aile ve arkadaş yokken yeni bir düzen kur, ev bul yerleş vs. adamın gözünde büyüyordur. Belki yabancı bir ülkedeyken boşanma prosedürleriyle uğraşmak bile boşanma düşüncesini ertelemesine etkendir. Açıkçası türkiyede olsaydınız ve bu şekilde davransaydınız asla sürdürmezdi bence.

Bunlarda bi sebep en basinda bosanmaya karsi bi adam zaten yapi olarak. Yani evliligin surmesi gerektigine inaniyor.

Siz çok çok bencil bi kadınsınız.Eşinizin hakaretlerine hak vermiyorum elbette ama onu anlıyorum.Kendi hayatınızı hadi neyse de onunkini de mahvetmişsiniz.Siz asla degişmezsiniz sizin böyle bi kaygınız asla yok insanlar boşa dil döküyor size.Dilerim eşiniz huzuru bulur üzgünüm ama sizin gibi bi kadınla ömür geçmez.Belki siz de bu sayede bencilliğinizden vazgeçersiniz.

Umarim ikimizde huzuru buluruz. Sagol yorumun icin

Umarim ikimizde huzuru buluruz. Sagol yorumun icin

Basindan beri degistirdigim seyler var. suanda imkani yok esimi aramadan basini yemeden durmamin. Degisen seyler cok ama hala yeterli degil huzurlu iyi bir evlilik icin. Sadece ben degilki esiminde degistirmesi gereken seyleri var ayrica tek tarafli bakip yazmissiniz.

Oyle dusunuyorum cunku goruyorum hissediyorum. Siz neden sevmedigini dusunuyosunuz?

Ben cevap veriyorum izninle bu soruya.
Ben artık eşinin sevgisinin yetmediğini ve önemsemediğini düşünyorum. Çünkü kavganın üstünden 2 gün geçtikten sonra sen ona bir adım attığında bu kadar fazla yükselmez seven, önemseyen insan. En fazla yok ben iyiyim burda der döner arkasını uyur. Ama bu kadar zaman sonra hala böyle tepki vermesi, ortada çok büyük duygu eksikliklerinin olduğunu gösterir.

Back
X