• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Konularınızı okumuştum daha önce ama hiç yazmamıştım. Uyandırıp azar yediğiniz bir adamdan bana ettiğin tüm laflar için özür dileyeceksin derken ne bekliyordunuz, adam barışmak için adım bile atmıyor yüzünüze bile bakmıyorken. O kadar hakaret yediniz gerekirse aylarca küs kalmanız gerekirken konuşmadan duramıyorsunuz. Her konuşmanız adamı 2 adım daha geri itiyor, barışmanızı 2 gün daha geciktiriyor farkında mısınız? Daha ne kadar böyle yaşamayı düşünüyorsunuz

sinirlenip soyledim , kendi soylediklerini unuttu cunku.
evet dogru yuzume bakmiyor muhattap olmuyor benimle.
ne yapabilirim bu durumda ikimizinde iyiligi icin iyi olmamiz icin hatalarini anlamasi icin , keske ailem veya arkadasim olsaydi gidebilecegim.

ben gitsemde esimin gozunde evi terkeden kadin olmus olurum zaten daha da hakli gorur kendini. sonsuza kadar ordada kalamam, cesaretim yok zaten o da ayri mesele.

esime sevgiyle yaklastim evet ama beni o sekilde bile terslemesi bagirmasi butun sinirlerimi tepeme cikardi suanda sevgi falan hissetmiyorum.
cesminaz adam huzur istiyorda kendini hic hatali gormuyor demiyorki ben bu kiza bunlari bunlari soyledim diye dusunmuyor. hala gozunde hataliyim bu sabah uykusunda uyandirdigim icin bencil uzatip konustugum icin dirdirci ve lanetim.

Adam senden gururlu olmanı ve dik durmanı istiyor. Yapmadığın için, gururunu hiçe saydığın için de dırdırcı ve lanet diyor. Hatası bunları dışından söylemiş olması ama kusura bakma da aklından geçirmek de haklı.
Yahu adam sen yatıyorsun diye yatağına gelmiyor, sana ne gidip de yatağa geç diyorsun. Ne bekliyordun? Çok düşüncelisin karıcım diyip sarılmasını mı?
Hani bu sefer o adım atana kadar adım atmak yoktu?
Sen dik durmadıkça ezilmeye mahkum olacaksın ve birgün gerçekten terk edileceksin Peace, acımasız oluyorum farkındayım ama artık bu gerçeğe hazırla kendini.

Pes artık cidden pes artık. Ben en olmycak şeyden 2 gün konusmadm adamla dogru düzgün en son nolur beni böyle görmezden gelme bagır cagır ama susma diyordu. Sen hesap et.

Bas git otele. Senin artk yapacak biseyin kalmadı. Adam senin pesinden gelir seni ararsa kurtarilacak biseyler vardr dersin ama yoksa da bence yolunu ciz artk boşanın. Sen iflah olmazsn bence ilac kullanman gerekiyor.

Senden igrenip ayni yataga girmeyen senle ayni sofraya oturmayan adamin pesinde köpek gibi kosmaya devam et peace, aynen devam cok dogruyu yapıyorsn evet. Hey allahım bi de akli başında meslek sahibi kadınsn bu kadar aciz davranılmaz

Yada soyle bisey yap.. o evdeyken inadina suslen guzel giyin.. sonra disara cik bi ksac saat disarda ol.. ve sonra eve git

Pes artık cidden pes artık. Ben en olmycak şeyden 2 gün konusmadm adamla dogru düzgün en son nolur beni böyle görmezden gelme bagır cagır ama susma diyordu. Sen hesap et.

Bas git otele. Senin artk yapacak biseyin kalmadı. Adam senin pesinden gelir seni ararsa kurtarilacak biseyler vardr dersin ama yoksa da bence yolunu ciz artk boşanın. Sen iflah olmazsn bence ilac kullanman gerekiyor.

Senden igrenip ayni yataga girmeyen senle ayni sofraya oturmayan adamin pesinde köpek gibi kosmaya devam et peace, aynen devam cok dogruyu yapıyorsn evet. Hey allahım bi de akli başında meslek sahibi kadınsn bu kadar aciz davranılmaz

Benim esim oyle yalvaracak biri degil. Sadece benden kaynakli degil kendininde egosu yuksek .
Pesimden falan gelmez daha kalici cozumler lazim bana 2 gun otelde kalip eve geri doncem sonuc olarak. Biz bosanirsak yuzde yuz turkiyeye donerim ben kalmam burda ne isim var

Salak oldugum icin pesinde kostum evet.

bende bize tahammul edemiyorum suanda.
esimde cok kalp kirdi sinirlendiginde hep agir konustu ama onun sorumlulugunu hissetmiyor suanda, hatta umrunda degil kendi huzurunu dusunuyor.
Kabul etmez cunku bu hale sen getirdin beni sinirlendirmeseydin soylemezdim der.bu konuda haklisin bi kelimene tahammul edemeyen adam onca agir lafima nasil tahammul eder diye dusunmez..sakin ve sessizde kal.

Benim esim oyle yalvaracak biri degil. Sadece benden kaynakli degil kendininde egosu yuksek .
Pesimden falan gelmez daha kalici cozumler lazim bana 2 gun otelde kalip eve geri doncem sonuc olarak. Biz bosanirsak yuzde yuz turkiyeye donerim ben kalmam burda ne isim var

Salak oldugum icin pesinde kostum evet.

Esinin egosunu sisiren sensin peca ve bu ezik tavırlarn. Ne demek 2 gün kalıcam?
Kalabildiğin kadar kalacaksn otelde baktın süre uzuyor bi ev tutarsn ya da izin alıp türkiyeye dönersin ama esine dönmezsn. Sen zaten en bastan rest cekemiycegini düşünüyorsn ki. Adam sana bas bas bağırıyor biraz gururlu ol diye.

Sana hakaret edecek lanet okuyacak evden gidersen git umrumda degil diyecek adam ama sen hala böyle pasif kal.

Neyi bekliyorsun? Aldatsn ya da beni terk etsin de ben de o zaman dik durayim mi?

Yazik ya bir kadın ustelik maddi özgürlüğü de olan bir kadın kendini bu kadar küçük düşürmemeli

sinirlenip soyledim , kendi soylediklerini unuttu cunku.
evet dogru yuzume bakmiyor muhattap olmuyor benimle.
ne yapabilirim bu durumda ikimizinde iyiligi icin iyi olmamiz icin hatalarini anlamasi icin , keske ailem veya arkadasim olsaydi gidebilecegim.

Olay öyle bir noktaya gelmiş ki hatasını anlamasını geç senin gururlu, kendisine saygısı olan biri olduğunu ispatlaman gerekiyor artık. Bu olayda da hatasını anlaması safhasını çoktan geçmişsiniz. Ya bırakıp gideceksin artık, ya da onun konuşmaya başlamasını bekleyip tekrar bir olay olana kadar bu kısır döngüye devam edeceksiniz. Şu ortamda anlaması mümkün değil eşinin ego tavan senin gurur yerlerde çünkü.

Yasadigim yerde hic mi turk yok tanidigin yardim isteyebilen ve orda kalabilecen.. biraz uzaklasirsan merak eder seni, pesinden kosar unutma

neden ayrilmiyor biktiysa gitse daha iyi olur o zaman. 2 gun oncesinde beni cok sevdigini evimizi cok ozledigini soyluyordu yalan atmiyorumki boyleydi yani
Ozmn niye adamin surekli tartismani yaziyozusun.
Biri bende dahil istemiyor deyince yokkkkk sevdigini soyluyor felan filan.
Bi onceki mesjda da dedim bundan oncekilerde dedim.
Millet sevmiyor deyince istemiyor deyince hemen pozitif seyleri soyluyosun.
Cunku cok bencilsinsin.burnun hep dik olsun olsun istiyosun.hep pesinden kosulsun istiyosun .
Cunku oyle bi hirski sendeki.yuvani bile yikabilecek derece buyuk.
Madem oyle niye gitmiyo diyosun ya adama gore hava hos niye duzenini bozsun ki.
Cunku her ihtiyacini karsilayan bi kadin var .ofkeleniyo bagriyo cagriyo stres atiyo.bide zayen seyehat felanda yapiyor.

Onu sen yapacan egerki buraya yazacak kadar dokunuyosa sana bu adamin halleri(buraya yazdiggin icin soyluyorum yorum istedigin icin) eve gelmemesini saglarsin cindeki guvenlik guclerinden yardim alirsin.

Gerci bunada verecegin cvp ayni beni istemiyosa niye oyle niye boyle.
Kocam beni cok seviyor ama kaynanam dolduruyo gibi bisey.
Seven adam yapmaz ama sevenide sohutmussun bitirmissin bazi duygulari.belki adamdaki merhamet duygusu felandir olsa olsa.

Ozmn niye adamin surekli tartismani yaziyozusun.
Biri bende dahil istemiyor deyince yokkkkk sevdigini soyluyor felan filan.
Bi onceki mesjda da dedim bundan oncekilerde dedim.
Millet sevmiyor deyince istemiyor deyince hemen pozitif seyleri soyluyosun.
Cunku cok bencilsinsin.burnun hep dik olsun olsun istiyosun.hep pesinden kosulsun istiyosun .
Cunku oyle bi hirski sendeki.yuvani bile yikabilecek derece buyuk.
Madem oyle niye gitmiyo diyosun ya adama gore hava hos niye duzenini bozsun ki.
Cunku her ihtiyacini karsilayan bi kadin var .ofkeleniyo bagriyo cagriyo stres atiyo.bide zayen seyehat felanda yapiyor.

Onu sen yapacan egerki buraya yazacak kadar dokunuyosa sana bu adamin halleri(buraya yazdiggin icin soyluyorum yorum istedigin icin) eve gelmemesini saglarsin cindeki guvenlik guclerinden yardim alirsin.

Gerci bunada verecegin cvp ayni beni istemiyosa niye oyle niye boyle.
Kocam beni cok seviyor ama kaynanam dolduruyo gibi bisey.
Seven adam yapmaz ama sevenide sohutmussun bitirmissin bazi duygulari.belki adamdaki merhamet duygusu felandir olsa olsa.

Evi terkedebilir veya bosanmak istiyorum diye normal bir sekilde konusabilir. Iki gun once cocuklarimizi yapicagimiz tarihi konusan adam icin sevmiyo diye dusunemiyorum. Ama saygi duymuyo bence ve kiymetim dusmus olabilir olanlardan dolayi.
Burnumun dikine diye soylemiyorum cidden boyle dusundugum icin soluyorum ne alakasi var seviyo diye kufur edebilirmi bana bunlar ayri seyler. Yani seviyo olmasi bir bahane degil siz sevmiyo gibi falan yazinca aciklama yapiyorum sebep o degil diye..
Heralde anlarim ne dokunmak ister ne sarilip uyumak ister vs. kayinvalidemde kaldigimizda iki ayri koltukta yatiyoruz tutturdu illa tek koltukta birlikte sarilip yatalim diye baska bir amac olmaksizin, ben bunun sevgi oldugunu dusunuyorum.

Hatta kocam beni benim onu sevdigimden daha cok seviyo. Benden daha cesur gozu kara sadece birakip gitme konusunda.
Guvenlik guclerini arayip ne diyeyimki biliyorum akilveriyorsunuz yardimci olmak icin ama malesef burda o isler sorun , gozaltina alirlar cin cok kati...

Olay öyle bir noktaya gelmiş ki hatasını anlamasını geç senin gururlu, kendisine saygısı olan biri olduğunu ispatlaman gerekiyor artık. Bu olayda da hatasını anlaması safhasını çoktan geçmişsiniz. Ya bırakıp gideceksin artık, ya da onun konuşmaya başlamasını bekleyip tekrar bir olay olana kadar bu kısır döngüye devam edeceksiniz. Şu ortamda anlaması mümkün değil eşinin ego tavan senin gurur yerlerde çünkü.
Egoist evet dibi gormeden anlamayacak hatasini ettigi laflarin farkina varmayacak.
Gormezden gelicem umrumda degil napiyosa yapsin. Kendisi kanitlasin beni sevdigini bence

Evi terkedebilir veya bosanmak istiyorum diye normal bir sekilde konusabilir. Iki gun once cocuklarimizi yapicagimiz tarihi konusan adam icin sevmiyo diye dusunemiyorum. Ama saygi duymuyo bence ve kiymetim dusmus olabilir olanlardan dolayi.
Burnumun dikine diye soylemiyorum cidden boyle dusundugum icin soluyorum ne alakasi var seviyo diye kufur edebilirmi bana bunlar ayri seyler. Yani seviyo olmasi bir bahane degil siz sevmiyo gibi falan yazinca aciklama yapiyorum sebep o degil diye..
Heralde anlarim ne dokunmak ister ne sarilip uyumak ister vs. kayinvalidemde kaldigimizda iki ayri koltukta yatiyoruz tutturdu illa tek koltukta birlikte sarilip yatalim diye baska bir amac olmaksizin, ben bunun sevgi oldugunu dusunuyorum.

Hatta kocam beni benim onu sevdigimden daha cok seviyo. Benden daha cesur gozu kara sadece birakip gitme konusunda.
Guvenlik guclerini arayip ne diyeyimki biliyorum akilveriyorsunuz yardimci olmak icin ama malesef burda o isler sorun , gozaltina alirlar cin cok kati...

Sizin sevdiğinizden daha mı çok seviyo :KK57:

Bence inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Dokunmak, sarılmak, öpmek bazı insanların sevmeden de yapabildiği şeyler.

Niye ayri koltukta yatcaktiniz ki

Eski nişanlımı o kadar çok seviyordum ki çok kıro bi tabir ama ölürüm onun için diyordum.
Sonra yıprandık, nispeten sizin evliliğiniz gibi. Sürekli kavgai ben hatalıyım o hatalı ama sürekli huzursuzluk.
Bir hafta önce düğün tarihi konuşuyorken, bir gece önce seni seviyorum diyerek telefon kapatıyorken bir gece sonra gayet sakin bir şekilde ayrılmaya karar verdik. Ertesi sabah uyandığımda aslında uzun zamandır onu sevmediğimi ve bu ayrılığa hiç üzülmediğimi fark ettim.
Alışkanlık, hırs, bağlılık, bağımlılık ne dersen de ama sevgi olmuyor bir süre sonra. Hoş sevgi olsa bile eşine artık yeterli gelmiyor.
Hala görmezden geleceğim diyorsun, dün de dedin yapmıyorsun. Tekrar söylüyorum sen eşini kaybetmekten korkmuyorsun. Korksan gerçekten toparların kendini, korkmuyorsun.

Back
X