Merhaba herkese,
kotu bir gun geciriyorum. belki kizacaksiniz bana ama saklamak istemiyorum.
esim dun gece koltukta yatti, sabah uyandim ise gidecekken o uyuyordu dedimki ben kalktim sen yataga gec istersen, o da git basimdan muhattap olma benimle uyuyorum diye bagirdi resmen.
asiri sinirlendim. baya bi konustum, ozet olarak soylediklerim:
sana 1 kelime ettim diye bana binlerce laf ettin ustune hala bu sekilde konusuyosun terbiyesiz. bana bugune kadar ettigin tum laflar icin ozur dileyeceksin (cesminaz) dedim. o da uyuyorum gerizekalimisin basimda konuyosun, seninle muhattap olan var mi. bende bu kadar umrunda degil yani o da evet umrumda degil bu sekilde mutluyum huzur istiyorum beni rahat birak dedi bende neden o zaman gitmiyorsun terket evi beni bekleme dedim o da ben kendim karar veririm dedi. bende benim gitmemi mi bekliyosun dedim o da napiosan yap dedi bende ayni evde yasiyoruz bu sekilde sonsuza kadar yasayamayiz senin laflarini hakaretlerini cekemem sonsuza kadar dedim bagirdim cagirdim o da sabah sabah lanet cenesine basladi ya ruh hastasimisin sen sabahin 9unda ne istiyosun bencilligin icin ben uyandirdin dedi. ben yataga gecsin diye konusmustum oysaki, sonrasinda o tepkisine asiri sinirlendim ve konusmaya basladim.
beni bu kadar umursamamasi takmamasi neden hala nasil bu sekilde sinirli konusabiliyor gercekten umursamiyormu soka giriyorum.
evet hataliyim 100de 100 konusarak biliyorum ilk basta tek kelime etmesem sinirlenmicektim hic. bide aralarda ben kizip bagirirken seninle konusan var mi muhattap olma benimle iste falan dedi.
sonra ise geldim bugun maaslar belli oluyodu senelik zam, asiri dusuk bekledigimin cok altinda. onada canim sikildi .
eve hic gitmek istemiyorum ustelik cuma, haftasonu geldi evde olcaz ve yine iki yabanci gibi olcaz.