• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Konu sahibi çalışmiyorsun galiba çalış bence bu kadar kocanı takmazsın veya çocuk yap diyeceğim ama adam istiyor mu bilmiyorum buradan çok bunalmış gibi geliyor

Turkiyeye geldigimizde hemen bastan bi mesafeli hale burunuyor, ya ailesiyle falan beni dusunmuyo o anda o yuzden cok umursamiyo yada cidden benim usteleyecegimi dusundugu icin bastan kisa kesiyo.
Gelisim var niye gormuyosunki, ustelemiyorum onu, biliyorum ben usteleyerek degismeyecegini ondan, elime birsey gecmeyecegini biliyorum kaybetmemek icin degil. Hatta ben genelde susarsam birsey yapmazsam kaybedecegimi dusunen biriyim, ondan cok konusup cok sey yaparim biliyosunuz. Yanlis oldugunu bildigim icin elime bisey gecmicegi icin susuyorum.
Ben ona yazdigimda kisa kesip iyi geceler askim demek yerine gunun nasi gecti naptin dese nolur diye dusunuyorum, cunku normalde hep sordugu seyler. Turkiyeye gelince daha az konusmak istiyo.
Peki biliyosun kendide seyahate gitti 10 gun sonra geldi 1 gece kaldik ve turkiyeye geldik. Yani bunun icin ozlemem esimden ilgi beklemem normal mi? Ona gore 10 gun ayri kaldik ama gorustk iste zaten evliyiz, seklinde dusunuyo.

Peace, eşini ve ona olan özlemini söylüyorsun da şu an annenlerdesin. Anneni özlemedin mi?
On gün sonra zaten dip dibe olacaksınız ama anneni göremeyeceksin.
Ay bilmiyorum bana çok ilginç geliyorsun. Benim gözüm annemden başkasını görmez. Cidden gözüm on gün ayrı kalsak da eşimi görmez. Annemle vakit geçiririm. Onunla alışverişe giderim, onunla kuaföre giderim, kahve içerim. Anne kız vakit geçiririm.

Aynı ülkede değiller yalnız ailesiyle.
Peki siz bir düşünün bir yıl içinde sadece 10 gün anne ve babanızı görüyorsunuz, eşinizle 350 gün zaten berabersiniz kiminle kalırsınız?
Ben annemi yılda on gün görsem sadece, ülkeye girdiğimde kimse kusura bakmasın gözüm eşimi falan görmez. Gidip de kayınvalidemde kalıp kendi anneme hasret dönemem.

Haklisinoz bi taraftan.. ama esi ona ilgi verirse bukadar sorun yapmazdi.. herkeZ farkli tabi ama esi surekli seyhata gitse insan sevdigini ozler ve ilgi bekler..

Konu sahibi çalışmiyorsun galiba çalış bence bu kadar kocanı takmazsın veya çocuk yap diyeceğim ama adam istiyor mu bilmiyorum buradan çok bunalmış gibi geliyor
Calisiyorum zaten duzgun giden bir isim var.
Cocuk suanda degil seneye dusunuyoruz, ama esim bu aralar her cocuk mevzusu acildiginda hazir olmadigini soyliyo, her hayalimizde planimizda cocuk var ama 2018 ocakta yapalim diyince ay nasil olucak bizi mahvedicek cok zor nasi yapcaz falan diyo sonunda annemi getirirz bizde kalir dedi

Peace umarim hersey gonlunce olur dedigim gibi ustune dusme kendini geri cek.. bakim yaptir, tatilin tadini cikart..

Peace, eşini ve ona olan özlemini söylüyorsun da şu an annenlerdesin. Anneni özlemedin mi?
On gün sonra zaten dip dibe olacaksınız ama anneni göremeyeceksin.
Ay bilmiyorum bana çok ilginç geliyorsun. Benim gözüm annemden başkasını görmez. Cidden gözüm on gün ayrı kalsak da eşimi görmez. Annemle vakit geçiririm. Onunla alışverişe giderim, onunla kuaföre giderim, kahve içerim. Anne kız vakit geçiririm.

Tabikide ozledim cok hemde, birlikteyiz onlardayim , bugun alisverise gidicez birlikte. Planlarimiz var kuafore gidicez, anneannem e gidicez, kardesim gelicek onunla gezicez.
Ben bunlari yaparken esime de hep diyorumki gel aksam yemege gidicez sende katil, veya kahve icicez gel sende babamda var, gibi gibi onuda dahil ediyorum. Bazen gelir 1-2 kez m veya ugrar eve bi cay icer oturur kalkar oyle.
dedigin dogru bu kadar koca duskunu olmak sacma

Tabikide ozledim cok hemde, birlikteyiz onlardayim , bugun alisverise gidicez birlikte. Planlarimiz var kuafore gidicez, anneannem e gidicez, kardesim gelicek onunla gezicez.
Ben bunlari yaparken esime de hep diyorumki gel aksam yemege gidicez sende katil, veya kahve icicez gel sende babamda var, gibi gibi onuda dahil ediyorum. Bazen gelir 1-2 kez m veya ugrar eve bi cay icer oturur kalkar oyle.

Annemleri en az 6 ay gormicem, yazin belki geliriz.

Haksızlık ediyorsun ama.
Onun da ailesiyle görüşmeye ihtiyacı var.
İkinizin de anne ve babasına ve kardeşlerine ihtiyacı var. Bir senedir göremediniz.
Bırak o da sen de ailenizle hasret giderin.
İlla gel diye ısrar etme haksızlık bu.
Bana böyle bir durumda illa gel bize dese cidden sinir olurum bencil diye.

Biraz önce arkadaşa çıkıştınız ama bu mesajınız çok komik geldi sence her konuda insanlar bunu yazmıyor mu? Güzel fikirmiş :KK66:
Oteki mesajimida okursaniz bu soylediklerimin aynisini kendisine soyledim.. Ilgi isteyen bir bayan var, hakli.. fakat uzerinede cok dusmemeli..

Peace umarim hersey gonlunce olur dedigim gibi ustune dusme kendini geri cek.. bakim yaptir, tatilin tadini cikart..

Tesekkur ederim insallah.
Bu arada annemlerde kaliyorum ozledigim icin ayrica birde kv de de kalsam masayi hazirla, topla. Yer yataginda yatiyoruz orda yap topla kaldir , bide evim gibi rahat edemiyorum kayinvalide kayinpeder var sonucta bide kalabaligiz esimin kardesi onun esi oglu falan 7 kisiyiz. Cikmak istedigimde cikamiyorum rahatca falan.
Burda prensesler gibiyim, annem herseyi hazirlar, yardim ederim ona, evlerinin yeri cok merkezi alisveris yeri hep , yani cok rahat burasi.
Kayinvalidemlere gitmek icin esimden baska bi sebebim yok, beni zorlayanda yok kasiniyorum yani :olamaz:
Kayinvalidemi dun gordum dediki tabiki annenlerde kal istedigin zaman gel, bizde ozledik ama onlarda cok ozlemislerdir hasret giderin, yani anlayisli .

Haksızlık ediyorsun ama.
Onun da ailesiyle görüşmeye ihtiyacı var.
İkinizin de anne ve babasına ve kardeşlerine ihtiyacı var. Bir senedir göremediniz.
Bırak o da sen de ailenizle hasret giderin.
İlla gel diye ısrar etme haksızlık bu.
Bana böyle bir durumda illa gel bize dese cidden sinir olurum bencil diye.

Ben teklif ediyorum hep soruyorum, askim buraya gidiyoruz gelirmisin diye falan, hem biz gorusuruz hemde guzel yemek yer kebap, manti, balik neyse gittigimiz yer.
Ama 1-2 kere gelir iste, onun disinda ailesiyle olur veya arkadaslariyla gorusur.
Sormamda yanlis mi sence usteler gibi mi?

Bu arada benim bi arkadasim var universiteden samimi, esim ilk kez nikahta gormustu esiyle birlikte, simdi kiz gorusmek istiyo hep beraber aksam yemege gidelim diyo esli, esim bunu istermi hic sanmiyorum, buyuk ihtimal buda bencilce gelir dicekki hic tanimadigim kisilerle neden gecemi harcayayim zaten 10 gunumuz var. o yuzden sormadim henuz..

Biz msjlaşan bir çiftiz ama konuşmam sevmiyorum çünkü mesela ben biyere gidicem yazıyorum beybi anneme gidiyorum gibi, işi yoksa cevap verir varsa sonra yazar. Sende aramsını bekleme bilgilendirme msjı at sorgu msjı değil ;) adamı sıkan o sen bilgilendirme msjı attıkça eşinde alışıp o şekilde davranır ama şu aramaktan ne anliyorsunuz ya ben hiç konuşucak birşey bulamıyorum her gün birlikteyiz ne konuşucaz :27:

Ben teklif ediyorum hep soruyorum, askim buraya gidiyoruz gelirmisin diye falan, hem biz gorusuruz hemde guzel yemek yer kebap, manti, balik neyse gittigimiz yer.
Ama 1-2 kere gelir iste, onun disinda ailesiyle olur veya arkadaslariyla gorusur.
Sormamda yanlis mi sence usteler gibi mi?

Bu arada benim bi arkadasim var universiteden samimi, esim ilk kez nikahta gormustu esiyle birlikte, simdi kiz gorusmek istiyo hep beraber aksam yemege gidelim diyo esli, esim bunu istermi hic sanmiyorum, buyuk ihtimal buda bencilce gelir dicekki hic tanimadigim kisilerle neden gecemi harcayayim zaten 10 gunumuz var. o yuzden sormadim henuz..

Sormanda bir şey yok ısrar edersen yada hayır derse trip atarsan evet o zaman sorun.
Sor isterse gelir istemezse gelmez, dırdır etme trip atma yeter.
Bırak kimle isterse görüşsün kimi özlediyse onunla olsun. Sen de eşin odaklı düşünmek yerine özlediklerini yap.
Ben anlamıyorum seni cidden. Ben eşimin atamasıyla üç saatlik bir şehire geldim on gün memlekete gitsek özlediğim mekanlar, özlediğim arkadaşlar oluyor onlarla görüşmek istiyorum. O da ben de kendi arkadaşlarımızla görüşüyoruz bazen beraber arkadaşlarımızla oluyoruz. Ama sürekli sen de gel demiyorum yani kendi keyfime bakıyorum.
Çok eşin odaklısın. Ne bileyim ben kendi keyfimi arıyorum bu durumda ki ben ayda bir gidiyorum sen yılda bir gidiyorsun. İnsanın memleketinde özlediği bir semt, özlediği arkadaşıı olmaz mı? Hala eşim de eşim diyorsun. Yahu İstanbulda özlediğin bir yer yok mu? Kendi arkadaşların yok mu? Annenle yapacak bir şeyin yok mu? Bu kafa yapını değiştirmediğin sürece mutlu da olamazsın mutlu da edemezsin üzgünüm.

Kendine hobiler edinsen aslında yalnız kaldığın icin bu kadar rahatsiz ediyorsun. Esimle sevgiliyken inanilmaz fazla konusurduk simdi oyle olmasini onu gectim ben istemem:) ustelik eşimin işleri oyle yogunda değildir o yazmadan yazmam aramadan aramam. Bir yere gidiyorsam anca hatta cogu zaman onuda yazmayi unuturum isyan eder :) Birseyler oturmali evlendikten sonra.. Birak sen onu bunaltma o seni merak etsin o ozlesin arasin bunun icin firsat tani esine hep sen ustune dustugun icin onun rolunden çalmış oluyorsun. Aşılmayacak dert değil :KK54:

Sormanda bir şey yok ısrar edersen yada hayır derse trip atarsan evet o zaman sorun.
Sor isterse gelir istemezse gelmez, dırdır etme trip atma yeter.
Bırak kimle isterse görüşsün kimi özlediyse onunla olsun. Sen de eşin odaklı düşünmek yerine özlediklerini yap.
Ben anlamıyorum seni cidden. Ben eşimin atamasıyla üç saatlik bir şehire geldim on gün memlekete gitsek özlediğim mekanlar, özlediğim arkadaşlar oluyor onlarla görüşmek istiyorum. O da ben de kendi arkadaşlarımızla görüşüyoruz bazen beraber arkadaşlarımızla oluyoruz. Ama sürekli sen de gel demiyorum yani kendi keyfime bakıyorum.
Çok eşin odaklısın. Ne bileyim ben kendi keyfimi arıyorum bu durumda ki ben ayda bir gidiyorum sen yılda bir gidiyorsun. İnsanın memleketinde özlediği bir semt, özlediği arkadaşıı olmaz mı? Hala eşim de eşim diyorsun. Yahu İstanbulda özlediğin bir yer yok mu? Kendi arkadaşların yok mu? Annenle yapacak bir şeyin yok mu? Bu kafa yapını değiştirmediğin sürece mutlu da olamazsın mutlu da edemezsin üzgünüm.

Ozledigim arkadaslar var yapicaklarimda var planladim yapicaklarimi.
Esimden beklentim ne olmali benim durumumda sence? Yani ornegin gunde 1 kere arasa yeter , kaldiginiz surece 1-2 gun annenleri gorse yeterli gibi.

Tesekkur ederim insallah.
Bu arada annemlerde kaliyorum ozledigim icin ayrica birde kv de de kalsam masayi hazirla, topla. Yer yataginda yatiyoruz orda yap topla kaldir , bide evim gibi rahat edemiyorum kayinvalide kayinpeder var sonucta bide kalabaligiz esimin kardesi onun esi oglu falan 7 kisiyiz. Cikmak istedigimde cikamiyorum rahatca falan.
Burda prensesler gibiyim, annem herseyi hazirlar, yardim ederim ona, evlerinin yeri cok merkezi alisveris yeri hep , yani cok rahat burasi.
Kayinvalidemlere gitmek icin esimden baska bi sebebim yok, beni zorlayanda yok kasiniyorum yani :olamaz:
Kayinvalidemi dun gordum dediki tabiki annenlerde kal istedigin zaman gel, bizde ozledik ama onlarda cok ozlemislerdir hasret
Kendine hobiler edinsen aslında yalnız kaldığın icin bu kadar rahatsiz ediyorsun. Esimle sevgiliyken inanilmaz fazla konusurduk simdi oyle olmasini onu gectim ben istemem:) ustelik eşimin işleri oyle yogunda değildir o yazmadan yazmam aramadan aramam. Bir yere gidiyorsam anca hatta cogu zaman onuda yazmayi unuturum isyan eder :) Birseyler oturmali evlendikten sonra.. Birak sen onu bunaltma o seni merak etsin o ozlesin arasin bunun icin firsat tani esine hep sen ustune dustugun icin onun rolunden çalmış oluyorsun. Aşılmayacak dert değil :KK54:

Buda bana ders olsun :) banafa gecerli cok tsk ederim

Ozledigim arkadaslar var yapicaklarimda var planladim yapicaklarimi.
Esimden beklentim ne olmali benim durumumda sence? Yani ornegin gunde 1 kere arasa yeter , kaldiginiz surece 1-2 gun annenleri gorse yeterli gibi.

Niye şimdi bunu şartlara bağlıyorsun ki? Kendine belli sınırlar çiziyorsun sonra beklentilerin gerçekleşmeyince sinirleniyor kavga çıkarıyorsun.
Bak işte takıntılısın. Şimdi ben üç desem ne olacak beş desem ne olacak? Üç kere aramasa kavga çıkaracaksın.
Önemli bir şey söylediğinde ararsın işte yada o isterse o arar. Beklentilerin gerçekleşmediğinde kavga çıkıyor bu nedenle kendi kendini doldurma ve tatilinin tadını çıkar.
Mesela ben bazen eşimle gün içinde hiç konuşmuyorum bazen sadece öğlen arasında konuşuyorum bazen önemli bir sebebi oluyor on kere konuşuyoruz. Bunun bir alt sınırı üst sınırı olmaz.
Kendini rahat bırakamıyorsun ay.

Biz msjlaşan bir çiftiz ama konuşmam sevmiyorum çünkü mesela ben biyere gidicem yazıyorum beybi anneme gidiyorum gibi, işi yoksa cevap verir varsa sonra yazar. Sende aramsını bekleme bilgilendirme msjı at sorgu msjı değil :KK66: adamı sıkan o sen bilgilendirme msjı attıkça eşinde alışıp o şekilde davranır ama şu aramaktan ne anliyorsunuz ya ben hiç konuşucak birşey bulamıyorum her gün birlikteyiz ne konuşucaz :KK53:

Nerdesin napiyosun diye sormak yerine ben soylerim o zaman. Bende soyluyorum zatende merak edip soruyorumda .
Biz cok kisa mesajlar bilgilendirme mesaji atiyoruz esim konu uzuyosa arar uzun mesajlasmayi sevmiyo :KK47:

Back
X