- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
- Konu Sahibi peaceful16
Maşallah kendi hakaretleri sıra sıra. Siz bir kez gerizekalı dediniz diye ortalığı ayağa kaldır.
Cidden eşinizde ego tavan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle tatilinin iyi geçmesine sevindim Peace, güzelce dinlenip yenilenmişsiniz iyi olmuş.
Kavga konusuna gelince, bir arkadaş demiş çok da doğru demiş o yapmıyorsa sen de yapma bırak, neden yıpratıyorsun kendini ?
He bir hata ağzından gerizekalı çıktı tamam, gittin özür diledin ona da tamam, illa kabul etsin diye ısrar neden?
Ben senin yerine olsam özrümü kabul etmiyor mu, direk üste çıkarım. Sen bin kere hakaret ettin ben böyle yapmadım, madem öyle tüm hakaretlerin için benden özür dileyene kadar seninle konuşmuyorum derim ve konuşmam.
Hala şu ısrar huyundan vazgeçemedin. Görmezden gel şu adamı kavgalarınızdan sonra, sen üstüne düştükçe iyi olmuyor, göremedin bi türlü bu gerçeği..
Maşallah kendi hakaretleri sıra sıra. Siz bir kez gerizekalı dediniz diye ortalığı ayağa kaldır.
kendi tecrübemden yola çıkarak:
1. o uyumaya yattıysa boşverin bir gün daha dağınık kalsın ev yatın eşinizin yanına uyuyun, o gece uykusunu alıp uyandiğında siz de uyanabilir o saatte de yapabilirsiniz birlikte işinizi veya ertesi güne kalabilir.
2. haksız da olsanız bu kadar üsteleyip özür dilemeyin, bundan ziyade sessiz kalıp biraz uzak durmak daha kolay sonuca ulaştırıyor. özür dilemekten kastım, 1 kere dilediniz tamam ama adam uykum var diye tavır mı koydu bırakın uyusun. illa barışıp uyuyacağız diye zorlamayın.
çok iyi anlıyorum sizi ben de sizin gibiydim çünkü. sonra ben değiştim, eşim de değişti daha da ilgili bir eş oldu. ilgi bekliyorum dedikçe, darladıkça adamı yapacağı varsa da yapmaz, inattan da ziyade sen söyleyince yapmanın ne önemi var heyecanı kalmıyor düşüncesi.
Merhaba cesminaz, tatil cok guzel gecti kar yagdi ekstra 2 gun daha kaldik ucaklar iptal olunca :)
eve geldigimden beri stresliyim ev pis, ben adet oldum agrim vardi, ise gidiyorum, yemek yok, falan derken esim yardim etti ama yorulup yatmak istediginde sinirlendim cunku bende yorgundum, gereksiz yere gerizekali dedim soylendim, o yuzdende ozur diledim. dedigin dogru 1 kere dileyip sussam veya onun soyledikleri icin uste cikip biraksam boyle olmazdi.
o kadar usteledimki israrla sarilip yatalim kus kalmayalim diye konustum durdum,o da sus uyucam, istemiyorum birak beni uyu falan diye tersledi basta sonrada kalkti lanet olsun gecenin yarisi oldu bi uyutmadin ya , nasil bir gunah isledim ben, salakmisin embesilmisin sen gibi daha yazamayacagim bir suru hakaret ve kufurler etti. ustunede yuzsuz gibi konusma benimle hala gururlu ol , eziksin gibi laflar etti. bu sekilde uyuduk.
evde kalmak istedim evi toplarim bide yuzum gozum sisti uykusuzluk ve aglamaktan, sirkete oyle gitmek istemedim...
gerizekali dedim diye 1 saat boyunca konustum uzattimda uzattim o bana binlerce laf etti kendini hakli goruyor..
Merhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Ne yapalım canım, ihtiyacımız var :)))))Off offf ne anlıyoruz bu erkeklerin totosunu bu kadar kaldırmaktan bilemiyorum. Bırak seni aramıyorsa sende arama ilgilenmiyorsa sende ilgilenme o iki mesaj atıyorsa sen bir tane at meşgulüm de. Biz ne kadar üstlerine gidersek o kadar şımarıyorlar.
Eşinin huyunu ben bile anladım, üstüne gidilmekten hoşlanmıyor. Ama sen hala küs uyumayalım diye üstüne gidip o lafları işittiriyorsun kendine, sonra da hazmediyorsun ya şaşırıyorum gerçekten sana.
Off offf ne anlıyoruz bu erkeklerin totosunu bu kadar kaldırmaktan bilemiyorum. Bırak seni aramıyorsa sende arama ilgilenmiyorsa sende ilgilenme o iki mesaj atıyorsa sen bir tane at meşgulüm de. Biz ne kadar üstlerine gidersek o kadar şımarıyorlar.
Tahmin edebiliyorum benim de farklı olduğum söylenemezdi ama biz böyle yaptıkça yalan dolan söylemeye başlıyorlar. Sonra kendin ilgi istemiyorsun görmek istemiyorsun işler çirkinleşiyor hepten. Yol yakınken dur dememiz lazım kendimize.Cok haklisiniz .. ama bazen cok zor oluyor.. ne bilim sevdiginizle her daka konusmadigimiz an onu sanki daha cok kaybedicegi anlamina geliyor o yuzden hemen barisio usteleriz bu durumdq
Evlilik bir hayatı beraber tamamlamak için kurulan bir yapı. O sana ait bir eşya değil. Düşünceleri, duyguları, sorumlulukları olan bir insan. Ona yeterli alanı bırakmalısın. İşlerinde yardımcı olabilirsen olmalısın daha fazla zamanının kalması için. Boğa burcu kadınına benzettim ben seni. Biraz huzur ver adama. Ondan bahsederken, o köle sen efendi gibi bahsetmişsin. Sen ne isen o da o!!! Sen efendi isen o da efendi, sen köle isen o da köle. Dünya senin etrafında falan dönmüyor :))
o sonuca varmak icin ustelemiyorum o anda goremiyorum yine ayni seyler olacagini. yaptigim cok basit birsey alttan almasini bekliyorum.
hazmetmedim, yuzune bile bakmak istemiyorum
Eşinizin gerizekalı lafına tepkisini başka hakaretlerle göstermesi ironik.
Ama yine olayları bu boyuta getiren sizsiniz.
İnsan bir şeye kızmışken, üstelik uykusu da varken başında konuşup durunca daha da gerilir, sinirlenir. Bırakmayı bilmiyorsunuz hala.
Ayrıca bakın eşiniz bir gerizekalı lafına ne güzel tepkisini gösteriyor, siz o kadar lafı yiyip yutuyorsunuz. Adam niye saygı göstersin ki size?
canım, yükseleninin etkisiyle baskı yapıp kendi burcunla da sabrediyorsun. Anlıyorum seni, zaman tanı biraz. Burada bizimle sohbet edebilir, arada türkiye'ye gelebilirsin. Hala onu arzuluyorsun, o da arzuluyorsa sorun yok zamanla her şey düzelir.basak burcuyum yukselenim boga.
cok fazla beklentim yok artik, israrimdan vazgecebilirsem fazla birsey kalmadi. yurtdisinda yasamakta geriyor beni, isimden cok memnunum ama ailem akrabam arkadasim yok herseyi esimden bekliyorum.
esim kavgada insanliktan cikan biri, ailesine karsida boyle , kardesinede, bu tatildede gordum herkese saldiriyor kizinca.
ama ben annesi olsam, kardesi olsam belki daha kolay kaldiririm, ama degilim. ve biktim, yani dunya benim etrafimda donmuyor biliyorum ama benimde haketmedigim cok sey oluyor bu iliskide.
Beddua ediyorsa, ilgi bekleyişinin ona olan sevginden kaynaklandığının farkında değilse malın önde gideni bence.cok israr ettim gereksiz yere. ustune bir suru laf isittim, birseyi yutmadim cevap vermeye calistigimda yuzsuzlesme gururlu ol azicik ezikmisin falan dedi.
sustum yattim ben. yuzunu gormek istemiyorumki. beddua etti ona cok bozuldum
Bakma o zaman.
O adım atana kadar bakma, dayanabilecek misin?