• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Ozledigim arkadaslar var yapicaklarimda var planladim yapicaklarimi.
Esimden beklentim ne olmali benim durumumda sence? Yani ornegin gunde 1 kere arasa yeter , kaldiginiz surece 1-2 gun annenleri gorse yeterli gibi.
Bak sen fırsat vermiyorsun adama arasın seni, hiç arayıp sorma aramazmı sanıyorsun gün içi de tabiki arar ama dedigim gibi fırsat bırakmıyorsun

Kendine hobiler edinsen aslında yalnız kaldığın icin bu kadar rahatsiz ediyorsun. Esimle sevgiliyken inanilmaz fazla konusurduk simdi oyle olmasini onu gectim ben istemem:) ustelik eşimin işleri oyle yogunda değildir o yazmadan yazmam aramadan aramam. Bir yere gidiyorsam anca hatta cogu zaman onuda yazmayi unuturum isyan eder :) Birseyler oturmali evlendikten sonra.. Birak sen onu bunaltma o seni merak etsin o ozlesin arasin bunun icin firsat tani esine hep sen ustune dustugun icin onun rolunden çalmış oluyorsun. Aşılmayacak dert değil :KK54:

Yapacak birsey bulacagim esim seyahate gittiginde cok bunaliyorum yalnizliktan. Kitap okumaya basladim o iyi geldi baya vakit gecti oyle.
Esimle sevgiliyken bizde asiri konusurduk mesaj arama falan surekli , suandada o kadar olmasada yine konusalim yazisalim istiyorum, o istemiyo artik evliyiz diye, bunu kabul ettim. Beklentilerim daha dusuk .yuzde 90 ben ariyorum veya yaziyorum ona firsat kalmiyo benden. Senin yaptigini yapabilsem keske o yazmadan o aramadan ben hic bisey yapmasam, tripte atmadan tabi Hoppa

Rica ederim canım vallahi bunaltmayın, bu kadar sıkarsaniz avuclarinizda can verirler valla :confused: tabiri caizse biraz sallamayin bakın nasıl arayıp soruyorlar ilgileniyorlar. Hep siz yazarsanız o ne ara merak edecek siziHoppa

Canim benim bende dediğin gibi yapiyorum.. normalde bende peace gibiydim.. suan umursama moduna aldim kendimi.. Surekli dusun dusun ilk adim at. Bu ne ya.. azcik kendimizi geri cekip onlar bize adim atsinlar degilmi..

Niye şimdi bunu şartlara bağlıyorsun ki? Kendine belli sınırlar çiziyorsun sonra beklentilerin gerçekleşmeyince sinirleniyor kavga çıkarıyorsun.
Bak işte takıntılısın. Şimdi ben üç desem ne olacak beş desem ne olacak? Üç kere aramasa kavga çıkaracaksın.
Önemli bir şey söylediğinde ararsın işte yada o isterse o arar. Beklentilerin gerçekleşmediğinde kavga çıkıyor bu nedenle kendi kendini doldurma ve tatilinin tadını çıkar.
Mesela ben bazen eşimle gün içinde hiç konuşmuyorum bazen sadece öğlen arasında konuşuyorum bazen önemli bir sebebi oluyor on kere konuşuyoruz. Bunun bir alt sınırı üst sınırı olmaz.
Kendini rahat bırakamıyorsun ay.

Sizlere gore normalini merak ettigim icin sordum belirli bir cevabi yok evet, beklentim olmayinca sinirleniyorum..
Tamam birakiyorum artik annemle ailemle tadini cikarayim, agirdan alayim herseyi. Nasilsa bir omur var birlikte gecirecegimiz oyle diyosunuz ya bu acele neden diye.Cine dondugumuzde ozlem gideririz onunlada. Biraz rahat kalmis oluruz ozleriz birbirimizi.
Biliyosun ben cogu seyi esimle yapmam lazim gibi dusunuyorum, arkadasim degilki o arada gorustugum, kocam diye samimi iliski yasamaya calisiyorum abartip boguyorum

Yapacak birsey bulacagim esim seyahate gittiginde cok bunaliyorum yalnizliktan. Kitap okumaya basladim o iyi geldi baya vakit gecti oyle.
Esimle sevgiliyken bizde asiri konusurduk mesaj arama falan surekli , suandada o kadar olmasada yine konusalim yazisalim istiyorum, o istemiyo artik evliyiz diye, bunu kabul ettim. Beklentilerim daha dusuk .yuzde 90 ben ariyorum veya yaziyorum ona firsat kalmiyo benden. Senin yaptigini yapabilsem keske o yazmadan o aramadan ben hic bisey yapmasam, tripte atmadan tabi Hoppa
İnan yaparsın getirme aklına arayinca ne olacak sanki zaten 3 st sonra gorcem de sonra unutursun zaten o seni aramaya baslar roller değişir. Sevgiliyken bile isyan ederdim bu kadar arayacak ne var diye sende o konuma gelirsin benim gibi bir yere cikarken bile aramayi unutursun bu kez adam isyaaaağğnn:-) evin keyfini çıkar, film izle, dekorları değiştir, kitap oku, egzersiz yap ona sarmaya vaktin kalmasın herşey cook değişir göreceksin canım

Sizlere gore normalini merak ettigim icin sordum belirli bir cevabi yok evet, beklentim olmayinca sinirleniyorum..
Tamam birakiyorum artik annemle ailemle tadini cikarayim, agirdan alayim herseyi. Nasilsa bir omur var birlikte gecirecegimiz oyle diyosunuz ya bu acele neden diye.Cine dondugumuzde ozlem gideririz onunlada. Biraz rahat kalmis oluruz ozleriz birbirimizi.
Biliyosun ben cogu seyi esimle yapmam lazim gibi dusunuyorum, arkadasim degilki o arada gorustugum, kocam diye samimi iliski yasamaya calisiyorum abartip boguyorum

Umarım bu dediklerini yapabilir beni utandırırsın.
Çok isterim bunu başarabilmeni gerçekten.
Emin ol ailenizle sevdiklerinizle tatil yapar beraber güzel vakit geçirirseniz Çin'e de birbirinizi özlemiş gidersiniz, bir sürü konuşacak konunuz olur mesela. Yeniler sizi uzun süre modunuz da yükselir.
Mıçmıçlıktan daha iyi gelir arada özlemek bunu görürsün hem.

Canim benim bende dediğin gibi yapiyorum.. normalde bende peace gibiydim.. suan umursama moduna aldim kendimi.. Surekli dusun dusun ilk adim at. Bu ne ya.. azcik kendimizi geri cekip onlar bize adim atsinlar degilmi..
Kesinlikle :KK9:erkekler biz gibi değil azıcık ilgi görseler simariyolar sanırım

ahhhh peaceful16 peaceful16 keşke yerinde olabilsem
annemle doyasıya vakit geçirmeyi öyle özledim ki
evlerimizin arası 5 dk var ya da yok
ama inan çocuk, ev işi, koca derken annemle telefonda bile rahat rahat muhabbet edemiyorum ne zamandır
sende annenle olmanın tadını çıkar sana da iyi gelecek kocanı da at kafandan bırak o da kafasını dinlesin,dinlensin yoruldu bütün sene
bak 2017 geliyor kendini yenilemek için fırsat bu fırsat
annenle dedikodunu yap, kahve için, sinemaya git kafanı tazele, kuaföre gidin beraber saçınızı yaptırın, bakım yaptır iyice güzelleş
iç, dış bakım yap kendine kısaca :)

İnan yaparsın getirme aklına arayinca ne olacak sanki zaten 3 st sonra gorcem de sonra unutursun zaten o seni aramaya baslar roller değişir. Sevgiliyken bile isyan ederdim bu kadar arayacak ne var diye sende o konuma gelirsin benim gibi bir yere cikarken bile aramayi unutursun bu kez adam isyaaaağğnn:-) evin keyfini çıkar, film izle, dekorları değiştir, kitap oku, egzersiz yap ona sarmaya vaktin kalmasın herşey cook değişir göreceksin canım

Insallah sagol , bu tatilin tadini cikarayim ailemle gezip dolasayim rahat rahat bu aradada bunaltmazsam bence guzel olabilir hersey degisedebilir belki :spor: Cine dondugumuzde kendime is disinda bir hobi , yapacak birsey bulacagim.
Gelismeleri yazarim:KK19:

Umarım bu dediklerini yapabilir beni utandırırsın.
Çok isterim bunu başarabilmeni gerçekten.
Emin ol ailenizle sevdiklerinizle tatil yapar beraber güzel vakit geçirirseniz Çin'e de birbirinizi özlemiş gidersiniz, bir sürü konuşacak konunuz olur mesela. Yeniler sizi uzun süre modunuz da yükselir.
Mıçmıçlıktan daha iyi gelir arada özlemek bunu görürsün hem.

Benimde en istedigim bu kendim icin ve etrafimdaki insanlar icin , bastada kocam.
Tatilin tadini cikarayim , bi daha 6 ay tatil yok bana senede 2 kez ancak izin alirim. Annemle gunun tadini cikarayim, esimide rahat birakayim biraz ikimizde dinlenelim akisina birakalim ozleyelim birbirimizi. Ben bunaltmadikca esim kendiliginden yapar. Birbirimizi ozlemis evimizi ozlemis gideriz , baymis bir sekilde degil:KK55:

ahhhh peaceful16 peaceful16 keşke yerinde olabilsem
annemle doyasıya vakit geçirmeyi öyle özledim ki
evlerimizin arası 5 dk var ya da yok
ama inan çocuk, ev işi, koca derken annemle telefonda bile rahat rahat muhabbet edemiyorum ne zamandır
sende annenle olmanın tadını çıkar sana da iyi gelecek kocanı da at kafandan bırak o da kafasını dinlesin,dinlensin yoruldu bütün sene
bak 2017 geliyor kendini yenilemek için fırsat bu fırsat
annenle dedikodunu yap, kahve için, sinemaya git kafanı tazele, kuaföre gidin beraber saçınızı yaptırın, bakım yaptır iyice güzelleş
iç, dış bakım yap kendine kısaca :)

Hadi ya insallah vaktin olur annenle gorusmeye.
Valla mutluyum aslinda baya aileme kavustum yapicaklarim var aylardir bekledigimiz gun.
Esimde ailesiyle o da takilsin bende zorlamicam herseyi akisina oluruna birakalim tadini cikaralim. Ben 5.30dan beri ayaktayim saatlerim sasti ,simdi kahvalti hazirlicaz sonra kahve keyfi ve ardindan alisverise cikicaz dolascaz.
Kuaforde baya bi isim var 1 senedir gelmeyince :KK45:komple bakima gircem yani ic dis yenileneyim 2017 ye misler gibi girelim insallah :KK68:

Hadi ya insallah vaktin olur annenle gorusmeye.
Valla mutluyum aslinda baya aileme kavustum yapicaklarim var aylardir bekledigimiz gun.
Esimde ailesiyle o da takilsin bende zorlamicam herseyi akisina oluruna birakalim tadini cikaralim. Ben 5.30dan beri ayaktayim saatlerim sasti ,simdi kahvalti hazirlicaz sonra kahve keyfi ve ardindan alisverise cikicaz dolascaz.
Kuaforde baya bi isim var 1 senedir gelmeyince :KK45:komple bakima gircem yani ic dis yenileneyim 2017 ye misler gibi girelim insallah :KK68:
inşallah canım sağol
nasıl imreniyorum sana şu an anlatamam, çok şanslısın bunun kıymetini bil
eşin de seni seviyor ve bunun da kıymetini bil
hadi bakalım inşallah güzel bir tatil geçirir sorunsuz dönersiniz Çin'e ;)

Merhaba,

diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.

evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?

esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.

ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.

lutfen akil verin
şöyle bir şey söyleyeyim bende senin durumundaydım eşim beni seviyor ama ben bir kıskançlıktır tutturmuşum sen ilgilenmiyorsun benim le aradığımda açacaksın telefonu nu msj atınca hemen karşılık vereceksin vsss daha neler neler sonra tabiki psikolojik desdek aldım ama şunu anladımki herşey insanın kendin de bitiyormuş

NOT: Eşini fazla sıkma sana tavsiyem biraz rahat ol sonra kaçıveriyo. Yaşanmışş... :)

Peace hersey yollundami

merhabalar,
hersey yolunda, cok guzel gecti tatilimiz tadi damagimda kaldi. 12 gunun 9 gunu ailemde kaldim, 3 gunu esimlerde o da esimin ustelemesiyle oldu sabah doktora gidecektik, diger gun aksam onlara yemege gidecektik bizde kal dedi vs vs.
buyuk bir sorun yasamadik diyebilirim cok ufak atismalarimiz disinda benim onu surekli aramam, trip atmam , neden aramadin niye bulusmuyoruz tarzi hep yasadigimiz seyler olmadi bu sefer. annemleri cok ozlemisim cok mutluydum.
Dun gece geldik baya bir esyayla geldik ev yine boceklenmis dolaplardaki herseyi cikardim ilacladik suanda ev asiri daginik eve gidip toplamam lazim gozumde buyuyor .
Esim baya mutlu eve geldigimizden beri evi ne kadar ozlediginden cok mutlu oldugundan falan bahsediyor, hatta istanbulda sen beni sattin hemen annenlerdeydin diye sakayla karisik konustu, yani baya ozlemis.
bize cok iyi geldi bu istanbul seyahati esim beni ozlemis oldu, ben kendime ve aileme vakit ayirmis oldum :21:
geldik yine bakalim nasil gececek, turkiyeden sonra anladim gercekten burda bize uyan yerler cok az, disarda yemek yemenin surekli cikmanin bir manasi yok keyifte vermiyor ve cok pahali.. bunu da anlamis oldum. gezmeyi cok sevsemde degmiyor, sanirim bir kurs gibi birseye gidecegim yoksa vakit gecmeyecek ve yine esime saracagim..

7-8 tane kitap aldim oylede vakit geciririm diye dusunuyorum. Esimin seyahati olacak haftaya 5-6 gunlugune gidecek. eski tempomuza donuyoruz.

Hersey iyi , guzel dedim ama dun gece cok buyuk kavga ettik. Adet oldum sinirlerim bozuktu ev asiri daginik toparladik birlikte sonra esim yatti ben devam ediyodum 10 kere cagirdim birlikte yapalim kalk uyuma saat erken gece yarisi uyanicaksin dedim gecistirdi bende kendi kendime gerizekali diye soylendim. Duydu bunu terbiyesiz nasil konusuyosun falan diye cikisti , baya sinirlendi uyudu bende yanina yattim bi sure sonra sarildim dedim sinirle soyledim ya gerginim ozur dilerim. Kabul etmedi, baya bi konusmaya calistim kus yatmayalim diye dahada kotu oldu tahmin edeceginiz gibi bi suru hakaret kufur duymus oldum, benimle evlendigi gune saydirdi falan, ben konusmaya calisincada yuzsuzsun gururlu ol biraz arkasinda dur iste gerizekali dedin eziklenme falan dedi. Baya hakaret etti.
Ben kendimi suclu hissettim gereksiz yere baslattigim icin ondan sarilip barisalim falan diye zorladim ve zorladigim icin kavga ettik uyucam rahat birak beni git basimdan falan diye basladi ben usteledikce kufur hakaretlere dondu her zamanki gibi.
Cok agladigim icin gozlerim asiri sis isede gidemiyorum izin aldim. Kalan bavulu yerlestirip evi toplarim.
Cok canim sıkkın hem duyduklarima , hemde daha yeni gelip boyle oldugumuz icin...

Hersey iyi , guzel dedim ama dun gece cok buyuk kavga ettik. Adet oldum sinirlerim bozuktu ev asiri daginik toparladik birlikte sonra esim yatti ben devam ediyodum 10 kere cagirdim birlikte yapalim kalk uyuma saat erken gece yarisi uyanicaksin dedim gecistirdi bende kendi kendime gerizekali diye soylendim. Duydu bunu terbiyesiz nasil konusuyosun falan diye cikisti , baya sinirlendi uyudu bende yanina yattim bi sure sonra sarildim dedim sinirle soyledim ya gerginim ozur dilerim. Kabul etmedi, baya bi konusmaya calistim kus yatmayalim diye dahada kotu oldu tahmin edeceginiz gibi bi suru hakaret kufur duymus oldum, benimle evlendigi gune saydirdi falan, ben konusmaya calisincada yuzsuzsun gururlu ol biraz arkasinda dur iste gerizekali dedin eziklenme falan dedi. Baya hakaret etti.
Ben kendimi suclu hissettim gereksiz yere baslattigim icin ondan sarilip barisalim falan diye zorladim ve zorladigim icin kavga ettik uyucam rahat birak beni git basimdan falan diye basladi ben usteledikce kufur hakaretlere dondu her zamanki gibi.
Cok agladigim icin gozlerim asiri sis isede gidemiyorum izin aldim. Kalan bavulu yerlestirip evi toplarim.
Cok canim sıkkın hem duyduklarima , hemde daha yeni gelip boyle oldugumuz icin...
.

Adam zaten yoğun calisiyor kendin toplasan ne olucakti yani?

kendi tecrübemden yola çıkarak:

1. o uyumaya yattıysa boşverin bir gün daha dağınık kalsın ev yatın eşinizin yanına uyuyun, o gece uykusunu alıp uyandiğında siz de uyanabilir o saatte de yapabilirsiniz birlikte işinizi veya ertesi güne kalabilir.

2. haksız da olsanız bu kadar üsteleyip özür dilemeyin, bundan ziyade sessiz kalıp biraz uzak durmak daha kolay sonuca ulaştırıyor. özür dilemekten kastım, 1 kere dilediniz tamam ama adam uykum var diye tavır mı koydu bırakın uyusun. illa barışıp uyuyacağız diye zorlamayın.

çok iyi anlıyorum sizi ben de sizin gibiydim çünkü. sonra ben değiştim, eşim de değişti daha da ilgili bir eş oldu. ilgi bekliyorum dedikçe, darladıkça adamı yapacağı varsa da yapmaz, inattan da ziyade sen söyleyince yapmanın ne önemi var heyecanı kalmıyor düşüncesi.

Back
X