• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Kredi karti ekstresine bakabilir misin, nereye ne harcadı acaba bu kadar kapanacak kadar. Bi kendi gözünle gör

bakamam hesap bilgileri yok. 3 ulke degistirdi otel ve yemekleri odemis, sonra sirket geri odeyecek ona. turkiyeye gidecegimiz icin gerildim ben. mudurunun karti iptal olmus ulke degistirdikleri icin kitlenmis mecbur kalmis.
yalan soylemezki nereye harcicak baska, yuksek miktar cok.

kredi karti olayina sinirlendim bu kadar sorumsuzca, kahraman gibi atliyor herseye ama bizi dusunmuyor buna sinirlenip laf soktum neden aramiyosun diye.
kendi kendime sakinlesip hic bu muhabbete girmemem lazimdi evet, sinirlendim o anda neden aramiyosun diye cikistim , heralde en cok soyledigim seylerden biri aklima bu geldi.
o da yazdiklarimi soyledi. kabalasmamak ve sakin kalmak icin kendimi zor tutuyorum dedi.

Haklı olduğun konuda kendini haksız duruma sokmuşsun. Neden aramıyosun cümlesini tüm hayatından çıkarman gerek artık.

Anladım canım, ama sirket ödeyecekse niye sorun ediyorsun ki. Bisey olmaz merak etme

cunku Turkiyeye gidicez anca dondugunde odeyecek sirketi, bana baska kart verecekmis nakit kullanicaz falan. yani sorumsuzca geldi suanda ama baska sansida yokmus tahmin edememistir mudurunun odeyemeyecegini...

Umarım o zaman da bikaç saat aramayınca neden aramadın diye darlamazsın. Tatilinizi bozma bari.

demicem de demesemde dusunuyorum neden aramadi diye. istanbulda ikimizde tatiliz isimiz yok, ailelerle veya disardayiz neyse, gun boyu aramadiysa umursamaz davrandigini dusunmem garip mi

demicem de demesemde dusunuyorum neden aramadi diye. istanbulda ikimizde tatiliz isimiz yok, ailelerle veya disardayiz neyse, gun boyu aramadiysa umursamaz davrandigini dusunmem garip mi

Artık siz evlisiniz eşinin seni umursamayacağını düşünmen garip.

evliyiz , tatildeyiz ikimizde bosuz, ayri takiliyosak istanbulda 4-5 saat aramasa haber vermese napiyo beni sormasa falan garip degil mi
Bir senedir görmediği ailesi ve arkadaşları ile bir aradayken 4-5 saat seni aramaması çok çok normal. Ben sana daha önce de dedim, ben olsam tatil boyunca görüşmeyelim derim, siz yine sık sık görüşüyormuşsunuz.

Bir senedir görmediği ailesi ve arkadaşları ile bir aradayken 4-5 saat seni aramaması çok çok normal. Ben sana daha önce de dedim, ben olsam tatil boyunca görüşmeyelim derim, siz yine sık sık görüşüyormuşsunuz.

2-3 gunde bir gorusuruz, ben onlara yemege giderim veya o gelir bize illaki. karsi tarafin ailesini gormemizde gerekmiyormu ama ? biz evlendik direk yurtdisina geldik, tatilden tatile goruyoruz hem kendi ailemizi hemde kv kp kardesleri..
basbasa bulusmamiz 1-2 olur ondada yemege gidicez , eve birseyler alicaz diye konusmustuk :)

Bence birkaç gün birlitkr disarda zsman geçirin istanbulsa eger ne bileyim Çin de disarda yemek yemek birlikte daha zor gibi geldi yiyecekler nasi bilmiyorumda.. bi kahve için be bileyim romantik romantik gezin...ama genel anlamda sen ailenin yaninda o ailesinin yaninda dsha iyi bence , sende ailenle zaman geçirirsen zevkle sende takmazsin inan

evliyiz , tatildeyiz ikimizde bosuz, ayri takiliyosak istanbulda 4-5 saat aramasa haber vermese napiyo beni sormasa falan garip degil mi

Yukarıda arkadaş sorununa "evlisiniz, umursamadigini düşünmen garip" demiş. Ikinci kez buradaki arkadaşa bile aynı şeyi sormussunuz. Hatta hatırlıyorum önceki konunuzda da İstanbul mevzusu vardı. Eşinizin her tartışmada tedirgin olması çok normal.

2-3 gunde bir gorusuruz, ben onlara yemege giderim veya o gelir bize illaki. karsi tarafin ailesini gormemizde gerekmiyormu ama ? biz evlendik direk yurtdisina geldik, tatilden tatile goruyoruz hem kendi ailemizi hemde kv kp kardesleri..
basbasa bulusmamiz 1-2 olur ondada yemege gidicez , eve birseyler alicaz diye konusmustuk :)
Tabiki ailelerle görüşülür, tabiki beraber de vakit geçirilir, ama bikaç saat aramadı diye tavır yapılmaz. Kısıtlı süre, 1 senedir sadece seni görmüş senin yanında, şimdi arkadaşlarıyla beraber ya da ailesinin yanında diye bikaç saatte bir seni aramasını beklemek doğru mu sence?

var, planlarimi da yaptim hepsiyle goruscez insallah :)
yok etmicem bi durum olursada buraya yazarim

Peace eğer ben 1 yıl boyunca ailemden bu kadar uzak bir ulkede yaşasaydım ve sadece 15 günüm olmuş olsaydı ne kp ne kv ne de koca gözüm görürdü.
Bi sabah bi gece arardım yeterdi o da iste 5er dakika. Dahasına ne gerek var allah aşkına? Benim ailemden kıymetli mi, çin'e gidince kocamla kalıcam zaten. Bosver ya keyfine bak

Tabiki ailelerle görüşülür, tabiki beraber de vakit geçirilir, ama bikaç saat aramadı diye tavır yapılmaz. Kısıtlı süre, 1 senedir sadece seni görmüş senin yanında, şimdi arkadaşlarıyla beraber ya da ailesinin yanında diye bikaç saatte bir seni aramasını beklemek doğru mu sence?

1 senedir turkiyeye gitmiyoruz dogru, saatlik arama mesaj beklemekle hakli olmayabilirim ama 20 gundur bizde ayriyiz arada 3- 4 gun kaldi tekrar gitti ondan dolayida ilgi istegim. tavir yapmicam hic bisekilde, buraya yazarim birsey olursa.

Back
X