• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Peace eğer ben 1 yıl boyunca ailemden bu kadar uzak bir ulkede yaşasaydım ve sadece 15 günüm olmuş olsaydı ne kp ne kv ne de koca gözüm görürdü.
Bi sabah bi gece arardım yeterdi o da iste 5er dakika. Dahasına ne gerek var allah aşkına? Benim ailemden kıymetli mi, çin'e gidince kocamla kalıcam zaten. Bosver ya keyfine bak

sende kocanin ailesinde kalmazdin yani ? bende dusunuyodum kp kv ayipliyolarmidir ben ailemde kalcam sadece diye ama esim sen o kismi bana birak dedi. dogru cok haklisin. keyfime bakayim . bekar gibi annemin evinde ekmek elden , su golden, prenses olarak 15 gun gecireyim :) kocamda oyle annesi baksin aslan gibi

sende kocanin ailesinde kalmazdin yani ? bende dusunuyodum kp kv ayipliyolarmidir ben ailemde kalcam sadece diye ama esim sen o kismi bana birak dedi. dogru cok haklisin. keyfime bakayim . bekar gibi annemin evinde ekmek elden , su golden, prenses olarak 15 gun gecireyim :) kocamda oyle annesi baksin aslan gibi

Yahu deli misin tabiki kalmam :D ne kadar çok iyi anlaşsak da benim annem babam kardesimden daha cok vakit gecirmek isteyecegim insan olmaz. Cok az vaktin var neden boyle bir düşünceye kapıldın ki? Bosver ya keyfine bak arkadaslarnla takıl ailenle takıl... sonra yine cinde basbasasnz zaten

Yahu deli misin tabiki kalmam :KK70: ne kadar çok iyi anlaşsak da benim annem babam kardesimden daha cok vakit gecirmek isteyecegim insan olmaz. Cok az vaktin var neden boyle bir düşünceye kapıldın ki? Bosver ya keyfine bak arkadaslarnla takıl ailenle takıl... sonra yine cinde basbasasnz zaten

:halay:
kv kp yemege giderim, esimde bize gelir . herkesi gormus olurum ama tabiki en cok annem babam kardesim arkadaslarim:KK76:
ben Turkiyeyi de tatilden sayiyorum, daha dogrusu 1 senedir tatile gitmiyoruz hic biyere, esim surekli yogun, seyahatlerde, ben oyle, calisiyoruz ikimizde , pek gezmiyoruz o cok yoruldugu icin biliyosunuz, ondan dolayi eglence amaclida Turkiyede gezelim tozalim ikimizin tatili gibi de olsun gozuyle bakiyorum. yani sadece bireysel olarak gormuyorum ondan hatta yilbasinda birlikte kalalim diyorum

:halay:
kv kp yemege giderim, esimde bize gelir . herkesi gormus olurum ama tabiki en cok annem babam kardesim arkadaslarim:KK76:
ben Turkiyeyi de tatilden sayiyorum, daha dogrusu 1 senedir tatile gitmiyoruz hic biyere, esim surekli yogun, seyahatlerde, ben oyle, calisiyoruz ikimizde , pek gezmiyoruz o cok yoruldugu icin biliyosunuz, ondan dolayi eglence amaclida Turkiyede gezelim tozalim ikimizin tatili gibi de olsun gozuyle bakiyorum. yani sadece bireysel olarak gormuyorum ondan hatta yilbasinda birlikte kalalim diyorum

Yılbaşını ayrı mı geçireceksiniz ki?

Merhaba kk
Turkiyeye geldik kv lere gittik 3-4 saat sonra annemlere geldik esimde 2 saat oturdu kalkti.
Annemlerde kaliyorum ben bi dahada konusmadik diyebilirim.
Bilgi vermek istedim insallah rahat huzurlu guzel bi tatil olur sadece benim esimle konusmak icin kosturmadigim, onunda beni aradigi

Merhaba kk
Turkiyeye geldik kv lere gittik 3-4 saat sonra annemlere geldik esimde 2 saat oturdu kalkti.
Annemlerde kaliyorum ben bi dahada konusmadik diyebilirim.
Bilgi vermek istedim insallah rahat huzurlu guzel bi tatil olur sadece benim esimle konusmak icin kosturmadigim, onunda beni aradigi

Merhaba,
Iyi tatiler dilerim..
merak etmeyin hersey yoluna giricek, 2017 yaklaşiyor.. güzel bir yil olur inshaAllah..
bence, sizin yerinizde olsam saclarimi boyatirdim guzelcemen bakim yaptirdim, suslenip esinin karsina cikmalisiniz..
:)

Ayrica senide anliyorum.. biz kadinlar ilgi isteriz, bi insan iside olsa derdi de olsa 3 dakikalik bi ilgi vermekle biryerleri eksilmez.. ve bi adam guzel sevince o kadin zaten daha neseli ve daha guzel olur..

Ve sizin esinizle birliktw olmak isteyisinide anliyorum.. kim istemezki ? Tatile gidiliyorsa kim istemezki basbasa kalsin kari kocanin siz ise ayri geciriyorsunuz... ama sunu soyleyimm esiniz akrep burcu.. benim bildigim su.. akrep burclar baya zor donemde geciyolar.. cok yogunlar bedensel olarak ve ruhsal olarak ama 2017 de birazcik daha rahatlicaklar..

Sen herseye ragmen yine sakinligini koru.. ve guzelcrmen git kendine bakim yap.. esin soyle dusunsun: vav hanimi gormuyeli baya kendine bakmaya basladi.. mesela guzelcemen suslen ve profilfoto a resminizi koyun esim bunu gordukce merak uyandiricak
. Bi deeyin
. Sonucunu buraya paylasin

Merhaba,
Iyi tatiler dilerim..
merak etmeyin hersey yoluna giricek, 2017 yaklaşiyor.. güzel bir yil olur inshaAllah..
bence, sizin yerinizde olsam saclarimi boyatirdim guzelcemen bakim yaptirdim, suslenip esinin karsina cikmalisiniz..
:)

Tesekkur ederimm :)
Insallah guzel bir yil olur herkes icin.
Kuafor planim var bakim,kesim, manikur falan :)
Esim her turkiyeye geldigimizde soguklasiyor yani burda ailesiyle olcak tabiki o degil Ama fazla yazismak konusmakta istemiyo gunde 1-2 kere konusalim ciktim surdayim, evdeyim iyi geceler gibi kisa konusmalar.
Bu sefer usteleyip zorla konusmaya calismicam kavga cikarmicam, bi kendi haline birakip bakicam. Cok fazla aricam bunalticam diye dusunup oncesinden mesafeli falan davraniyo abartmiyim diye bana oyle geliyo.
Bende planlarimi yaptim ailemle tadini cikaricam alisveris yapicam esiminde gelicegi yemek ayarlamistik annemlerle orda gorusuruz bide yilbasinda . Bunlar disinda bi talepte bulunmicam. Her geldigimizde ben ilgisizsin soguksun aramiyosun gorusmuyoruz falan diye yirtiniyorum ama hic bisey gecmio elime bazen cevap bile vermiyo gormemis gibi yapiyo uzatmamak icin.

Tesekkur ederimm :)
Insallah guzel bir yil olur herkes icin.
Kuafor planim var bakim,kesim, manikur falan :)
Esim her turkiyeye geldigimizde soguklasiyor yani burda ailesiyle olcak tabiki o degil Ama fazla yazismak konusmakta istemiyo gunde 1-2 kere konusalim ciktim surdayim, evdeyim iyi geceler gibi kisa konusmalar.
Bu sefer usteleyip zorla konusmaya calismicam kavga cikarmicam, bi kendi haline birakip bakicam. Cok fazla aricam bunalticam diye dusunup oncesinden mesafeli falan davraniyo abartmiyim diye bana oyle geliyo.
Bende planlarimi yaptim ailemle tadini cikaricam alisveris yapicam esiminde gelicegi yemek ayarlamistik annemlerle orda gorusuruz bide yilbasinda . Bunlar disinda bi talepte bulunmicam. Her geldigimizde ben ilgisizsin soguksun aramiyosun gorusmuyoruz falan diye yirtiniyorum ama hic bisey gecmio elime bazen cevap bile vermiyo gormemis gibi yapiyo uzatmamak icin.

Bitanem, ben seni cok iyi anliyorum cogu kisi tepki gostermis sana ama inan ben size hak verdim.. Yani biz ilgi istiyoruz, baska beklentimiz yok.. buda dogal hakkimiz, ama dedigim gibi guzelcemen bakim yapin, saclarinizi boyaltin, manikur yapin pedikur, dedigim gibi akrep burcu esiniz. Onlar cok zor donemden geciyolar ama 2017 icin onlar icin feraha kavusucaklar demektir.. 2017 guzel dileklerle girin.. gulerek girin.. az zaman ver, isle alaka problemleri var.. ama sunuda unutmayin
. Esiniz sizin icin calisiyor.. yani size daha guzel gelecek vermek icin.. ve cocuk icin calisiyor.. sizi cok iyi anliyorum, sakin olun

Bakim yaptirim kendinizi iyi hissedersiniz oyle bi degisim yapin ki esiniz bile sasirsin sonra susllenip resim atin.. emin olunki icten ice merak uyandiricak haha

Bitanem, ben seni cok iyi anliyorum cogu kisi tepki gostermis sana ama inan ben size hak verdim.. Yani biz ilgi istiyoruz, baska beklentimiz yok.. buda dogal hakkimiz, ama dedigim gibi guzelcemen bakim yapin, saclarinizi boyaltin, manikur yapin pedikur, dedigim gibi akrep burcu esiniz. Onlar cok zor donemden geciyolar ama 2017 icin onlar icin feraha kavusucaklar demektir.. 2017 guzel dileklerle girin.. gulerek girin.. az zaman ver, isle alaka problemleri var.. ama sunuda unutmayin
. Esiniz sizin icin calisiyor.. yani size daha guzel gelecek vermek icin.. ve cocuk icin calisiyor.. sizi cok iyi anliyorum, sakin olun

Bakim yaptirim kendinizi iyi hissedersiniz oyle bi degisim yapin ki esiniz bile sasirsin sonra susllenip resim atin.. emin olunki icten ice merak uyandiricak haha

Ilgi istiyorum evet bazen abartiyorum dogru ama iki uc dk konusmayla bi yerleri eksilmez dedigin gibi ama ben zorlayarak birsey elde etmedim bugune kadar o sekilde kabul edip kendi haline birakmam lazim yoksa inada biniyor bastan ben abartmiyim aramalari yazmalari diye mesafeli davraniyo istanbula her geldigimizde .
Benim icin calistigini soyluyo evet ilerde cocuk yapmak icin oldugunu soyluyo. Gercekten zor bi donemden gectigide dogru asiri seyahat etti buraya gelmeden 1 gun once cok uzun yoldan geldi baya bi yorgun hem beyni hem bedeni dogru soyluyosun. Akrepler icin zor bi donemmiydi bilmiyorum ama esime oyle oldu.
Burclardan anlayan birisin galiba? Yukselenide ikizler.
Bende basak burcuyum yukselenim boga :)
Tadini cikaricam bende alisverisim var bakimlar yapcam , saclarimi yaptiririm onla goruscegim zaman oyle gorur beni.

Konularına hiç yazdım mı bilmiyorum ama seni biliyorum :KK51: sana ne yazılsa birşey fayda etmiyor maalesef elif gibi boşa uğraşıyor insanlar

Konularına hiç yazdım mı bilmiyorum ama seni biliyorum :KK51: sana ne yazılsa birşey fayda etmiyor maalesef elif gibi boşa uğraşıyor insanlar

Selam, hatirlayamadim. Elif kim?
Fayda ettigi yerler var aslinda, size yaziyorum ama esimi zorlamiyorum artik.
Bu arada elvanelvan88 elvanelvan88 hic yazmiyosun artik ama takip ediyosun goruyorum yorumun var mi

Selam, hatirlayamadim. Elif kim?
Fayda ettigi yerler var aslinda, size yaziyorum ama esimi zorlamiyorum artik.
Bu arada elvanelvan88 elvanelvan88 hic yazmiyosun artik ama takip ediyosun goruyorum yorumun var mi

Evet yazmıyorum Peace, bana pek gelişme varmış gibi gelmiyor. Çok yoruldum, uzaktan ben bu kadar yorulduysam eşini tahmin edemiyorum zaten. Ama ben bıraktım açıkçası eşin kadar sabırlı bir insan değilim.
Yapın bu istesen de değişemezsin zaten. Sadece adamın sabrının son demlerinde olduğunu anladın ve kaybetmemek için bir süre gözüne batmamaya çalışıyorsun. Demin başka bir üye sana hak verince hemen aslında iki dk arasa ne olur dedin mesela. İçinden hala kendini haklı görüyorsun sadece kaybetmemek için bir süre kendini zorluyorsun geri çekmek için o kadar.
Bu nedenle okusam da yazmıyorum devam ediyorum.
Umarım Türkiyeden büyük bir kavga etmeden dönmeyi başarırsınız. İyi dileklerim seninle...

Evet yazmıyorum Peace, bana pek gelişme varmış gibi gelmiyor. Çok yoruldum, uzaktan ben bu kadar yorulduysam eşini tahmin edemiyorum zaten. Ama ben bıraktım açıkçası eşin kadar sabırlı bir insan değilim.
Yapın bu istesen de değişemezsin zaten. Sadece adamın sabrının son demlerinde olduğunu anladın ve kaybetmemek için bir süre gözüne batmamaya çalışıyorsun. Demin başka bir üye sana hak verince hemen aslında iki dk arasa ne olur dedin mesela. İçinden hala kendini haklı görüyorsun sadece kaybetmemek için bir süre kendini zorluyorsun geri çekmek için o kadar.
Umarım Türkiyeden büyük bir kavga etmeden dönmeyi başarırsınız. İyi dileklerim seninle...

Neden yoruldunuz ki? Herkez tepki gosterdi fakat.. bi kadin ilgi ister.. her kadin ilgi ister... ve sunuda unutmuyalim herkez birbirine benzemiyor malesef. Ben burda esini col seven ve ondan sadeve ilgi isteyen bir kadin goruyorum

Neden yoruldunuz ki? Herkez tepki gosterdi fakat.. bi kadin ilgi ister.. her kadin ilgi ister... ve sunuda unutmuyalim herkez birbirine benzemiyor malesef. Ben burda esini col seven ve ondan sadeve ilgi isteyen bir kadin goruyorum

Eski konularını okudunuz mu?
Konu sadece ilgi ve sevgi değil çünkü.
Aynı evde yaşayan iki insan akşam zaten beraber olacaksa gün içinde iki üç kere konuşur beş kere de mesajlaşır mı? Öğlen iş arkadaşıyla yemeğe gitse hemen kimle gittin, nereye gittin, hesabı kim ödedi diye bin soruyla hesap sorulur mu? Adamın toplantısı olsa ve akşam zaten eve gelecek olsa bile o toplantıda mesaj atmasını bekler mi normal bir kadın peki?
Yada adam evde dizi izlerken televizyonu kapatıp hadi konuşalım diye kavga çıkarmak sizce normal mi?
Kusura bakmayın ben de kadınım ama ben bu kadar ilgi sevgi beklemiyorum. Benden biri bu kadar ilgi beklese normal görmem kaçarım oradan.
Tek bir konudan normal, her kadın ilgi bekler demeniz komik biraz.

Peki size bi soru sorsam durustce cevap verirmisiniz.. diyelimki esiniz yogun calisiyor sonra tatile cikmayi planliyorsunuz.. fakat esiniz sizinle degil sadece ailesiylen
Eski konularını okudunuz mu?
Konu sadece ilgi ve sevgi değil çünkü.
Aynı evde yaşayan iki insan akşam zaten beraber olacaksa gün içinde iki üç kere konuşur beş kere de mesajlaşır mı? Öğlen iş arkadaşıyla yemeğe gitse hemen kimle gittin, nereye gittin, hesabı kim ödedi diye bin soruyla hesap sorulur mu? Adamın toplantısı olsa ve akşam zaten eve gelecek olsa bile o toplantıda mesaj atmasını bekler mi normal bir kadın peki?
Yada adam evde dizi izlerken televizyonu kapatıp hadi konuşalım diye kavga çıkarmak sizce normal mi?
Kusura bakmayın ben de kadınım ama ben bu kadar ilgi sevgi beklemiyorum. Benden biri bu kadar ilgi beklese normal görmem kaçarım oradan.
Tek bir konudan normal, her kadın ilgi bekler demeniz komik biraz.

Dediğim gibi herkez farkli .. Esi sadece yogun calistigi icin onu ozluyor sevgi bekliyor .. peki soyle sorayim

Esiniz cok yogun calisiyor az ilgi veriyor.. sonra nihayetinda tatile cikmayi planliyorsunuz fakat esiniz sizinle degil ayri ayri takiliyorsunuz zorunuza gitmezmi.. siz istemezmisiniz esinizle basbasa kalmak, zaten gereginden fazla seyhat ediyor.. az goruyorsunuz.. bence bu kadin kocasindan cok ilgi beklemesi normal.. sevgiyi ozledi onunlan gecirmek istedigi vakti ozledi

Turkiyeye geldigimizde hemen bastan bi mesafeli hale burunuyor, ya ailesiyle falan beni dusunmuyo o anda o yuzden cok umursamiyo yada cidden benim usteleyecegimi dusundugu icin bastan kisa kesiyo.
Gelisim var niye gormuyosunki, ustelemiyorum onu, biliyorum ben usteleyerek degismeyecegini ondan, elime birsey gecmeyecegini biliyorum kaybetmemek icin degil. Hatta ben genelde susarsam birsey yapmazsam kaybedecegimi dusunen biriyim, ondan cok konusup cok sey yaparim biliyosunuz. Yanlis oldugunu bildigim icin elime bisey gecmicegi icin susuyorum.
Ben ona yazdigimda kisa kesip iyi geceler askim demek yerine gunun nasi gecti naptin dese nolur diye dusunuyorum, cunku normalde hep sordugu seyler. Turkiyeye gelince daha az konusmak istiyo.
Peki biliyosun kendide seyahate gitti 10 gun sonra geldi 1 gece kaldik ve turkiyeye geldik. Yani bunun icin ozlemem esimden ilgi beklemem normal mi? Ona gore 10 gun ayri kaldik ama gorustk iste zaten evliyiz, seklinde dusunuyo.

Peki size bi soru sorsam durustce cevap verirmisiniz.. diyelimki esiniz yogun calisiyor sonra tatile cikmayi planliyorsunuz.. fakat esiniz sizinle degil sadece ailesiylen

Dediğim gibi herkez farkli .. Esi sadece yogun calistigi icin onu ozluyor sevgi bekliyor .. peki soyle sorayim

Esiniz cok yogun calisiyor az ilgi veriyor.. sonra nihayetinda tatile cikmayi planliyorsunuz fakat esiniz sizinle degil ayri ayri takiliyorsunuz zorunuza gitmezmi..

Aynı ülkede değiller yalnız ailesiyle.
Peki siz bir düşünün bir yıl içinde sadece 10 gün anne ve babanızı görüyorsunuz, eşinizle 350 gün zaten berabersiniz kiminle kalırsınız?
Ben annemi yılda on gün görsem sadece, ülkeye girdiğimde kimse kusura bakmasın gözüm eşimi falan görmez. Gidip de kayınvalidemde kalıp kendi anneme hasret dönemem.

Back
X