Merhaba
xyzt-5544
nabersin
kisa biseyden bahsedicem. esim baska bir ulkeye gecti oteldeyken yazistik nasilsin napiyosun falan dediki kahvaltiya inicem gelince seni aricam konusalim sonrada ise gidicez tamam dedim aradi 2 saat sonra bende yetisemedim, hemen yaziyo hadiii gec kaldim cikmam lazim hemen. neyse geri aradim kamerayla iste dedim ne acele bu kadar bi sakin ol, o da dediki neye surat yapiyosun is icin geldim buraya tatile degil heralde acelem var toparlanip cikicam bu arada da seni goreyim konusalim diye aradim dusunursen anlarsin neden acele ettigimi dedi. neyse normal konustuk bi 10 dk falan iste bi dahaki uzun seyahatime birlikte gelelim insallah terfi alirim isi birakirsin o zaman hep birlikte geliriz sen gezersin aksam birlikte yemek yeriz gezeriz falan, hatta uzaga gidiyosam senide turkiyeye birakirim sonra donuste birlikte doneriz buraya falan dedi.
bende evet super cok guzel tabi ama bende bavul degilim yani seni oraya birakirim yok 1 ay su ulkede kaliriz is icin falan diyosun dedim. oda tabiki degilsin sen benim en kiymetlimsin falan diye yumusatti ortami. terfi alirsam maasim duzelirse birakirsin isi gezersin benimle hemde cocuk yapariz sonrada konustugumuz gibi falan dedi.
neyse sonra askim benim cikmam lazim hadi kapatiyorum dedi, bende nereye napicaksin dedim bi kere daha sormustum oda musteriyle buluscaz demisti. bu seferde ayni seyi neden bi kac kez soruyosun soyledim ya yasli bunak teyzeler gibi sorup durma diye cikisti napicaz sahile deniz kenarina gitmicez is icin geldik toplanti yapicaz dedi. bende abartma ne kiziyosun bu kadar ne dedim falan dedim, insanin tansiyonunu cikariyosun ama sabah sabah diye suratima kapadi.
biliyosun eskiden olsa 5 kere arar 17 kere yazardim ya bu sefer tek cumle yazdim bi daha suratima kapaticaksan beni arama dedim.
cevap vermedi ama olsun soylicegimi soyleyip suscaktim ya, oyle yaptim.
paylasmak istedim. anladik cok yogun cok mesgul ama bu bana saygisizlik yapacagi anlamina gelmez.