evliligim, lutfen akil verin

Sana bi amaç lazım, kocan hariç bir amaç hayata dair insani...Bir yardım kuruluşu olabilir gönüllü çalışabilecegin bir yer olabilir ama mutlaka olmalı kafayı kırarsın yoksa

Sana bi amaç lazım, kocan hariç bir amaç hayata dair insani...Bir yardım kuruluşu olabilir gönüllü çalışabilecegin bir yer olabilir ama mutlaka olmalı kafayı kırarsın yoksa

Bunu sayfalarca actıgı konuda cok insan soyledi de değişen bişi yok..o sadece eşinin istediği gibi olması için boş ve aynı cabalar içinde

Meslek neydi senin?
Bu kadar olumsuz dusunce içinde işini iyi yapabilmen de guzel demekki buraya yazdıgın kadar cok takkmıyorsun

tekstil. Hayir takiyorum, buraya aynen hissettiklerimi yansitiyorum.
Cok sukur isim var, haftaici gunlerim daha guzel geciyor is yerinde kafam isle mesgul oluyor. haftasonu veya esim uzaktayken eve geldigimde takiyorum.

tekstil. Hayir takiyorum, buraya aynen hissettiklerimi yansitiyorum.
Cok sukur isim var, haftaici gunlerim daha guzel geciyor is yerinde kafam isle mesgul oluyor. haftasonu veya esim uzaktayken eve geldigimde takiyorum.

İşyerindeyken ustune gitmiosun yani
Sırf evdeyken bu kadar rahatsız oluosa suc onda

İşyerindeyken ustune gitmiosun yani
Sırf evdeyken bu kadar rahatsız oluosa suc onda

isyerindeyken bir durum varsa, musaitsem isim asiri yogun degilse ordada yapabiliyorum.
Ama soyle bisey , esim isten 8de falan geliyo, yurtdisindaysa 10da 11de falan cikiyo ofisten. yani ben evdeyken o hala mesaide oluyor genellikle....... sonunda ben anlayissiz olmus oluyorum

nasil beni haksiz buldun bu olayda.. hic bi cekincesi yok nasilsa biliyorki ben onu kaybetmekten korkuyorum ve cekinmiyor bunu diyorsun..
yaptirimim olmadi en fazla iste yazdigim mesajlar bana saygisizlik yapamazsin sana bu hakki kim veriyor diye dosedim mesajlarda.
oda konusmaya gerek yok isine bak ben ders calisiyorum demis. cok cool yani.
tekstil isindeyim ben. yurtdisinda calismak istiyorsan linkedin den basvurabilirsin belki. ingilizcenin iyi olmasi en onemli kriter. ve eger ilk etapta direk yurtdisi olamiyorsa , is bulamadiysan firsat yoksa, o zaman ilk tavsiyem Turkiye'de yabanci sirketlerde calisman ve zamanla onlarin yurtdisi ofislerine transfer icin zorlaman. bunu esinde yapabilir.

İngilizcem iyi düzeyde. Linkedinden başka nerelere başvurulabilir belki. Eşim yurtdışı olayına iyi bakmıyor ama ben bakıyorum güzel olay ya. Bak canım olayda haksız değilsin tepkilerinde haksızsın. Sana salak diyen birine susmak çözüm değil. Sana şöyle diyim eşim bana salak bi kere de beyninle düşün diyecek olsa ki diyemez ağzına edeceğimi cok iyi bilir. Ona huzur vermem onu yok sayarim. Ve onunla mutlu olduğum icin onunla oldugumun farkinda. Birgun beni mutsuz yaşantıya mahkum ederse ona sabretmeyecegimin de farkinda. Tersi de gecerli. Ama bak sen birakilmaktan korktugun icin esin seni cepte görüyor. Biraz cepte olmadığını gorsun. Mis gibi maaşlı is teklifi gelmis. Ayrica esin sana mesajla git demiş. Sana nasil git der ya insan karısına madem mutsuzsun git der mi. Haksız olduğun durumlar bunlar canım kendini ağırdan sat. Sen önemli birisin bunu kabul etmen lazım önce kendinin

Direk affetme. Sakın. Yaptığı cümlelerin bedelini ödemeli. Affedip normal konuşursan sana daha çok beyinsiz der. Bu arada teşekkür ederim bilgiler için :)

Direk affetme. Sakın. Yaptığı cümlelerin bedelini ödemeli. Affedip normal konuşursan sana daha çok beyinsiz der. Bu arada teşekkür ederim bilgiler için :)

Rica ederim, daha fazla yardimci olabilecegim birsey varsa mesaj atabilirsin elimden geldigince yazarim :)
bana zaten ozurle gelmeyecegi belli, konusmaya gerek yok falan yazdi, aramadi bir daha da. Cok sinir ya.
neden kendini birsey saniyor bu kadar :/ tamam benim kocam, tabiki degerli, ama yani hem suclu hem guclu gayette net kendinden emin. ben nasil yaptim bunu kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…