• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Rica ederim, daha fazla yardimci olabilecegim birsey varsa mesaj atabilirsin elimden geldigince yazarim :)
bana zaten ozurle gelmeyecegi belli, konusmaya gerek yok falan yazdi, aramadi bir daha da. Cok sinir ya.
neden kendini birsey saniyor bu kadar :/ tamam benim kocam, tabiki degerli, ama yani hem suclu hem guclu gayette net kendinden emin. ben nasil yaptim bunu kendime

Çok peşine düştüğün için...Kaybetmekten çok korktugunu kıskandığını belli etmek gibi ölümcül hatalar yaptığın için...Saygıyı tekrar geri alana kadar sabırlı olman lazım.
Psikolog a gitme işini bile kabul etmedi seni haksız gordugunden ama sen niye tek gitmiyorsun

Bence o gitmek istemeyecek. cunku hiç te olumlu bakmamış sen git demiş.

hayir gayet olumlu ya daha onceden konusmustuk zaten, bugun ben saydirdim ya mesajlarda onun ustune hazir boyle firsat varken degerlendir baksana cok perisan etmisim seni cok mutsuzmussun dedi.
Gitmek istiyoruz ikimizde ama onada is bulmamiz lazim.

Çok peşine düştüğün için...Kaybetmekten çok korktugunu kıskandığını belli etmek gibi ölümcül hatalar yaptığın için...Saygıyı tekrar geri alana kadar sabırlı olman lazım.
Psikolog a gitme işini bile kabul etmedi seni haksız gordugunden ama sen niye tek gitmiyorsun

psikologa birlikte gitmeyecektik, ben kamerayla gorustum biriyle 3 seans ama kadini begenmedim bosa para vermemek icinde biraktim.
bana cok istenmeyen fazlalikmisim gibi davraniyor bazen.

Merhaba,

diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.

evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?

esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.

ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.

lutfen akil verin
Cankm bağımı kopsrmak istemiyorum diyorsun ama hala kocana baskı yapıyorsun... İşinden olursa vicdan azabı duymayacak mısın? İşinde tabi sana ilgi gosteremez. Sana işyerindeyken ilgi gösterse işinden olacak adam... Adama bu tarz baskı kurarsan ister istemez kocan senden boşsnmak isteyecektir bir sure sonra.

Gunaydin herkese,

Esim dun ben yatiyorum Allah rahatlik versin yazdi o kadar. bugunde henuz bir gunaydin mesaji falan yok. Bende yazmadim.
Teklif gelen yer tekrar mail atmis , cevap yazmamistim daha esimle biseye bakip yazicaktik, suanda o maili ona gonderip sorayim mi? Pek sormak istemiyorum acikcasi o konusmasindan sonra. Direk sirkete cevap yazsam mi zaten telefonu oyle kapamisti esim sen kendin yap cok biliyosan banada sorma diye.
Maili tekrar yollarsam cevapta bekleyecegim esimden sonucta ve yazmaz gormezden gelirse veya daha kotusu sana demedimmi bana sorma diye daha cok sinir olucam.

kisacasi napayim bugun ?

Gunaydin herkese,

Esim dun ben yatiyorum Allah rahatlik versin yazdi o kadar. bugunde henuz bir gunaydin mesaji falan yok. Bende yazmadim.
Teklif gelen yer tekrar mail atmis , cevap yazmamistim daha esimle biseye bakip yazicaktik, suanda o maili ona gonderip sorayim mi? Pek sormak istemiyorum acikcasi o konusmasindan sonra. Direk sirkete cevap yazsam mi zaten telefonu oyle kapamisti esim sen kendin yap cok biliyosan banada sorma diye.
Maili tekrar yollarsam cevapta bekleyecegim esimden sonucta ve yazmaz gormezden gelirse veya daha kotusu sana demedimmi bana sorma diye daha cok sinir olucam.

kisacasi napayim bugun ?

Günaydın Peace.Aslında bize daha gün doğmadı saat 4 orada kaç oluyor merakımdan sordum.

Maile ne kadar sürede cevap vermen gerekiyor eşin ne zaman dönecek?

Acil değilse eşin döndüğünde yüzyüze konuşup karar verseniz daha iyi.Sonuçta bütün hayatınızı etkileyecek bir karar.Evli olduğun içinde ortak karar vermelisiniz diye düşünüyorum.Ben gidiyorum sen ne yaparsan yap tarzında olmamalı.Eksisini artısı düşünüp ona göre karar verin.

Aslında Çinin size iyi gelmediğini düşünüyorum.Tedbili mekanda ferahlık vardır derler belki Avrupa size daha iyi gelir..Türkler daha çoktur.Ailenizin yanına daha kolay gidip gelebilirsiniz.Aileleriniz misafir olarak gelebilir.Keşke Türkiyeden olsaydın teklif.

Eşin para olaylarına çok önem veriyor..Senden daha çok kazanmalıyım durumuda var.Para onda olunca egosu daha yüksek oluyor buna bağlı olarakta evde hakimiyet bende gibi düşünüyor sanki.

İşini sağlama almadan gitmek istememesini anlıyorum.Yeni bir ülke yeni insanlar farklı bir dil hemen iş bulabilecek mi bunları hep düşünmesi lazım.

Sen teklifi kabul ettiğinde maaşın ne kadar yükselecek ,şimdiki hayat standardını bulabilecekmisiniz,eşin bir süre iş bulamazsa senin maaşın ev geçindirmeye yetermi?

Avrupada kiralar falan çok yüksek diye duydum.

Günaydın Peace.Aslında bize daha gün doğmadı saat 4 orada kaç oluyor merakımdan sordum.

Maile ne kadar sürede cevap vermen gerekiyor eşin ne zaman dönecek?

Acil değilse eşin döndüğünde yüzyüze konuşup karar verseniz daha iyi.Sonuçta bütün hayatınızı etkileyecek bir karar.Evli olduğun içinde ortak karar vermelisiniz diye düşünüyorum.Ben gidiyorum sen ne yaparsan yap tarzında olmamalı.Eksisini artısı düşünüp ona göre karar verin.

Aslında Çinin size iyi gelmediğini düşünüyorum.Tedbili mekanda ferahlık vardır derler belki Avrupa size daha iyi gelir..Türkler daha çoktur.Ailenizin yanına daha kolay gidip gelebilirsiniz.Aileleriniz misafir olarak gelebilir.Keşke Türkiyeden olsaydın teklif.

Eşin para olaylarına çok önem veriyor..Senden daha çok kazanmalıyım durumuda var.Para onda olunca egosu daha yüksek oluyor buna bağlı olarakta evde hakimiyet bende gibi düşünüyor sanki.

İşini sağlama almadan gitmek istememesini anlıyorum.Yeni bir ülke yeni insanlar farklı bir dil hemen iş bulabilecek mi bunları hep düşünmesi lazım.

Sen teklifi kabul ettiğinde maaşın ne kadar yükselecek ,şimdiki hayat standardını bulabilecekmisiniz,eşin bir süre iş bulamazsa senin maaşın ev geçindirmeye yetermi?

Avrupada kiralar falan çok yüksek diye duydum.

Gunaydin , cok erkencisin :) Burada saat suanda 9.54 :)

Simdi soyle: Kadinin maili tam bir karar maili degil henuz hala gorusuyoruz ve maili gecen hafta atmis gereksiz klasorune dusmus gormemisim, dun tekrar yazmis. bugun cevap vermek durumundayim. Cevabim karar cevabi degil henuz hala maas , is detaylari falan konusuyoruz tam resmi degil o yuzden sorun degil yazacagim.

Avrupayi ikimizde cok istiyoruz Turkiyeye yakin, temiz, guzel, yemegi bize uygun, cevremiz olur her acidan mukemmel. cocuk bile yapmak icin cok daha iyi..

Soyle, burasi cok pahali teklif gelen yere gore kiralar cok yuksek yemekler pahali falan bahsetmistim. Benim maasim burda 3se orada 4 olacak. Ama hayat yari yariya ucuz neredeyse.

Esim su noktada hakli, bizim eve giren maasin toplami 10 , 3u benden 7si esimden... ve daha onemlisi esim terfi almak uzere, insallah, terfi alirsa maasi 7yse 10 olacak burada. su acidan hakli, onun isini biraktirmak icin cidden onada is bulmamiz lazim.. borcumuz da var onu da dusunuyor. bide mudurluge terfisini bekliyor acikcasi muduru soyledi bile insallah olacak........ Yani boyle bir durumda cok zorlayamiyorum benim kizdigim sey sozleri ve bana salakmisin falan gibi konusmasi!! Bu olayla ilgili ikimizde cok heyecanliyiz ve esimde diyoki iste sen gorus sonrada kadina deki esime de is ayarlayabilirmiyiz ki toplamda ne kadar kazanacagimizi gorelim ona gore karar verelim cunku burada genel mudurlugu geri cevirmesi icin birsey bekliyor. Bende hak veriyorum ama bi acidan da avrupa firsati buyuk firsat diyorumki orda sen yuzde yuz is bulursun issiz gitsende ama diyoki burdaki firsati terfiyi nasil tepelim aptallik....

boyle bir durum yani :) hakkimizda hayirlisi olsun. Ben maile cevap yazacagim bakalim nasil ilerliyo duruma gore.
Esimin benimle konusmamasi durumu da gicik ediyor.

Gunaydin , cok erkencisin :) Burada saat suanda 9.54 :)

Simdi soyle: Kadinin maili tam bir karar maili degil henuz hala gorusuyoruz ve maili gecen hafta atmis gereksiz klasorune dusmus gormemisim, dun tekrar yazmis. bugun cevap vermek durumundayim. Cevabim karar cevabi degil henuz hala maas , is detaylari falan konusuyoruz tam resmi degil o yuzden sorun degil yazacagim.

Avrupayi ikimizde cok istiyoruz Turkiyeye yakin, temiz, guzel, yemegi bize uygun, cevremiz olur her acidan mukemmel. cocuk bile yapmak icin cok daha iyi..

Soyle, burasi cok pahali teklif gelen yere gore kiralar cok yuksek yemekler pahali falan bahsetmistim. Benim maasim burda 3se orada 4 olacak. Ama hayat yari yariya ucuz neredeyse.

Esim su noktada hakli, bizim eve giren maasin toplami 10 , 3u benden 7si esimden... ve daha onemlisi esim terfi almak uzere, insallah, terfi alirsa maasi 7yse 10 olacak burada. su acidan hakli, onun isini biraktirmak icin cidden onada is bulmamiz lazim.. borcumuz da var onu da dusunuyor. bide mudurluge terfisini bekliyor acikcasi muduru soyledi bile insallah olacak........ Yani boyle bir durumda cok zorlayamiyorum benim kizdigim sey sozleri ve bana salakmisin falan gibi konusmasi!! Bu olayla ilgili ikimizde cok heyecanliyiz ve esimde diyoki iste sen gorus sonrada kadina deki esime de is ayarlayabilirmiyiz ki toplamda ne kadar kazanacagimizi gorelim ona gore karar verelim cunku burada genel mudurlugu geri cevirmesi icin birsey bekliyor. Bende hak veriyorum ama bi acidan da avrupa firsati buyuk firsat diyorumki orda sen yuzde yuz is bulursun issiz gitsende ama diyoki burdaki firsati terfiyi nasil tepelim aptallik....

boyle bir durum yani :) hakkimizda hayirlisi olsun. Ben maile cevap yazacagim bakalim nasil ilerliyo duruma gore.
Esimin benimle konusmamasi durumu da gicik ediyor.

Tabi maile cevap yaz.Herşeyi öğren .

Şimdi anladım eşinin Müdür olmasına ramak kalmış.Şu şartlar altında burada kalmanız daha mantıklı gözüküyor.Senin maaşında fazla bir değişiklik olmayacakmış.

Avrupaya gidebilmeniz için eşine benzer şartlarda iş olması lazım..Çalıştığınız kurumun Avrupada şubesi falan yokmu? Sen gidince oraya kaydırırlardı belki.

Sana saygısızlığı konusunda neden olduğunu biliyorsun aslında.Sabrını zorluyorsun.Ama bu onu haklı yapmaz tabiki.Söylediklerini kesinlikle kabul etme ve normalleştirme.Bence bir öfke terapisine gitmeli.

Tabi maile cevap yaz.Herşeyi öğren .

Şimdi anladım eşinin Müdür olmasına ramak kalmış.Şu şartlar altında burada kalmanız daha mantıklı gözüküyor.Senin maaşında fazla bir değişiklik olmayacakmış.

Avrupaya gidebilmeniz için eşine benzer şartlarda iş olması lazım..Çalıştığınız kurumun Avrupada şubesi falan yokmu? Sen gidince oraya kaydırırlardı belki.

Sana saygısızlığı konusunda neden olduğunu biliyorsun aslında.Sabrını zorluyorsun.Ama bu onu haklı yapmaz tabiki.Söylediklerini kesinlikle kabul etme ve normalleştirme.Bence bir öfke terapisine gitmeli.

Yinede gitmek istiyoruz ama ona da bisey bulmamiz lazim..... Normal sartlarda delimisin ne gitmesi burdaki sartlar cok iyi dememiz lazimken konu avrupa oldugu icin ve burdaki hayattan cok memnun olmadigimiz icin bu kadar dusunuyoruz aslinda. esimin sirketi ayni ulkede yok malesef . keske olsaydi..

Sabrini zorluyorsam da bu konuda birsey yapmadimki, kendisi hatali, kabul etmiyorum ve haketmiyorum. bencede , cok cabuk sinirlenip agresiflesiyor.

iyi uykular kendine iyi bak sende :KK19:

Sen eşinin keyfini bekleyene kadar şirket seni ilgisiz bulup vazgecebilir. bem olsam cevap veririm...eşin senle ilgilenmiyor bile su anda sen hala onun derdindesin...

cevap vericem zaten, yazdim ya

Dun saatlerce konusmadı sabah bi gunaydın da demedi merak ta etmedi...Bu kadar buyuk sucun neydi anlamadım...bak sen de ilk defa onun gibi davrandın değiştin mesajlar aramalar yapmadın..ne oldu iletişim kopuverdi...senin sayende iletişim surdugunu anlamışsındır umarım..cok kızıyorum boyle tavırlı adamlara...

Back
X