Gunaydin , cok erkencisin :) Burada saat suanda 9.54 :)
Simdi soyle: Kadinin maili tam bir karar maili degil henuz hala gorusuyoruz ve maili gecen hafta atmis gereksiz klasorune dusmus gormemisim, dun tekrar yazmis. bugun cevap vermek durumundayim. Cevabim karar cevabi degil henuz hala maas , is detaylari falan konusuyoruz tam resmi degil o yuzden sorun degil yazacagim.
Avrupayi ikimizde cok istiyoruz Turkiyeye yakin, temiz, guzel, yemegi bize uygun, cevremiz olur her acidan mukemmel. cocuk bile yapmak icin cok daha iyi..
Soyle, burasi cok pahali teklif gelen yere gore kiralar cok yuksek yemekler pahali falan bahsetmistim. Benim maasim burda 3se orada 4 olacak. Ama hayat yari yariya ucuz neredeyse.
Esim su noktada hakli, bizim eve giren maasin toplami 10 , 3u benden 7si esimden... ve daha onemlisi esim terfi almak uzere, insallah, terfi alirsa maasi 7yse 10 olacak burada. su acidan hakli, onun isini biraktirmak icin cidden onada is bulmamiz lazim.. borcumuz da var onu da dusunuyor. bide mudurluge terfisini bekliyor acikcasi muduru soyledi bile insallah olacak........ Yani boyle bir durumda cok zorlayamiyorum benim kizdigim sey sozleri ve bana salakmisin falan gibi konusmasi!! Bu olayla ilgili ikimizde cok heyecanliyiz ve esimde diyoki iste sen gorus sonrada kadina deki esime de is ayarlayabilirmiyiz ki toplamda ne kadar kazanacagimizi gorelim ona gore karar verelim cunku burada genel mudurlugu geri cevirmesi icin birsey bekliyor. Bende hak veriyorum ama bi acidan da avrupa firsati buyuk firsat diyorumki orda sen yuzde yuz is bulursun issiz gitsende ama diyoki burdaki firsati terfiyi nasil tepelim aptallik....
boyle bir durum yani :) hakkimizda hayirlisi olsun. Ben maile cevap yazacagim bakalim nasil ilerliyo duruma gore.
Esimin benimle konusmamasi durumu da gicik ediyor.