• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Ne kaynana ne akraba derdi...Ne alkol ne içki..ne maddiyat...hiçbi sorununuz yok ama mutsuzsunuz...sonunu gorebiliyorum..Eşlerden kadın naifliği bekliyoruz ama olmuyor olmaz da...Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin o da deveyi cok guzel gudecek birini de bulur cocuksuz haliyle..

Sakinleşince o da kabul eder bence. dediğin gibi sen işini sağlama alınca ona da muhakkak bir is bulunur, deneyimli diyorsun çünkü. sakın kal birşey deme .
Ya o değil de hep yurtdışı modu, çok şanslısınız bence, farklı ülkeler, farklı yaşam tarzlari. bu şanslar talihsizlik olmasın hayatınızda.

illaki bulunur da o bulmadan gitmek istemiyor, bakalim zaten benimkide olmus degil daha.
haklisin oyle, ama ne olduysa esim sinirlenip telefonu yuzume kapadi. hala da aramadi

biktigi seyler var zaten kaprislerim ustune gitmem falan bunlardan biktigini her kavgada soyluyor .
bugunku tartismamizsa baska bi sebepten.
persembe gunu donecek mesela o zamana kadar sabret mi diyosun. her ay bi seyahati var zaten. alistik bu duruma ama ilgi beklentim gecmiyor. hep flort ediyormuscasina bir ilgi gosteriyorum ve bekliyorum.

Ne kaynana ne akraba derdi...Ne alkol ne içki..ne maddiyat...hiçbi sorununuz yok ama mutsuzsunuz...sonunu gorebiliyorum..Eşlerden kadın naifliği bekliyoruz ama olmuyor olmaz da...Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin o da deveyi cok guzel gudecek birini de bulur cocuksuz haliyle..

Deveyi gutmeyi bilmiyorumki :))) bi yapabilsem keske.
aynen oyle cok haklisin esimden kadin naifligi bekliyorumki kalbimi kirmasin incitmesin... esimse cok duz dumduz bi adam yani biliyosunuz.

Deveyi gutmeyi bilmiyorumki :))) bi yapabilsem keske.
aynen oyle cok haklisin esimden kadin naifligi bekliyorumki kalbimi kirmasin incitmesin... esimse cok duz dumduz bi adam yani biliyosunuz.

Hah işte olmuyorsa artık ısrar etmeyeceksin. erkeklerin cogu okuz gibi zaten..hep aynı seyleri istedin istedin kendini yırttın yıprandın ne değişti...artık ipin ucunu bırak biraz kendini dusun. hayatını mahvetmeye degmez...sen değişince o da değişecek ama izin vermiosun

Hah işte olmuyorsa artık ısrar etmeyeceksin. erkeklerin cogu okuz gibi zaten..hep aynı seyleri istedin istedin kendini yırttın yıprandın ne değişti...artık ipin ucunu bırak biraz kendini dusun. hayatını mahvetmeye degmez...sen değişince o da değişecek ama izin vermiosun

Hic bisey degismedi hatta belki daha cok kaybettim zorladigim icin.
Haklisin. Napayim peki birak derken. Tepki vermeyeyim susayim dusunmeyeyim mi.
Ben ustune dustukce is gariplesiyor yani bi dengeyi oturtamadik. Yani hani artik evliyiz kari kocayiz rahat olayim isime bakayim hayatimiza bakayim diyemiyorum sanki hala flort ediyormusuz gibi hissediyorum yoksa evli bir kadin bu kadar da dusunmez yani ortada bi konu yok cunku

Hic bisey degismedi hatta belki daha cok kaybettim zorladigim icin.
Haklisin. Napayim peki birak derken. Tepki vermeyeyim susayim dusunmeyeyim mi.
Ben ustune dustukce is gariplesiyor yani bi dengeyi oturtamadik. Yani hani artik evliyiz kari kocayiz rahat olayim isime bakayim hayatimiza bakayim diyemiyorum sanki hala flort ediyormusuz gibi hissediyorum yoksa evli bir kadin bu kadar da dusunmez yani ortada bi konu yok cunku

Çok üstüne düşme yapacağın şey bu..Sen adamı çok şımartmışsın eşim de benim üstüme asırı dusse gozumde kuculur cepte gorup saygı duymam kaybetme korkusu yasamam

Çok üstüne düşme yapacağın şey bu..Sen adamı çok şımartmışsın eşim de benim üstüme asırı dusse gozumde kuculur cepte gorup saygı duymam kaybetme korkusu yasamam

Evet cok. Kendi kaybetme korkumdan yapiyorum bunuda.
Once sakinles mantikli konus saygisizlik yapiosun demistim ya. Konusmaya gerek yok sen isine bak , ders calisiyorum yazmis.
Hala da milim geri adim atmiyo

Eşin ama her tartışmada sana salak,gerizekalı gibi şeyler söylüyor. artık kemiklekmis onda. hazır uzaktayken biraz sensiz bırak.

Uzun bi suredir soylememisti sok etkisi yaratti bende yine. Soyleyemeyecegini anlamasi gerekiyo.
Yazdigi cevapta isine bak konusmaya gerek yok oldu yine.

Bütün işin gücün o olmuş senin.
bende kendime kiziyorum oyle oldugu icin. ben usteledikce o uzaklasiyor o uzaklastikca ben sinirleniyorum usteliyorum diyorumki kocam sonucta hataliysa aramali veya uzaktaysa aramali yazmali , hak goruyorum kendimde usteliyorum daha kotu oluyo.

bende kendime kiziyorum oyle oldugu icin. ben usteledikce o uzaklasiyor o uzaklastikca ben sinirleniyorum usteliyorum diyorumki kocam sonucta hataliysa aramali veya uzaktaysa aramali yazmali , hak goruyorum kendimde usteliyorum daha kotu oluyo.

Boşver yazmasın
Yazıp ta sanki guzel seyler mi soyluyor gonlunu mu alıyor daha cok moral bozuyor..sen de yorulmadın mı biraz kendini dinle

Evet cok. Kendi kaybetme korkumdan yapiyorum bunuda.
Once sakinles mantikli konus saygisizlik yapiosun demistim ya. Konusmaya gerek yok sen isine bak , ders calisiyorum yazmis.
Hala da milim geri adim atmiyo
Olaylara bak. Ben seni haksız buldum. Emin ol kaybetme korkun olduğunu eşin kesinlikle biliyor ve bunu sana kullanıyor. Ben aranızdakinin küçük bir olay olduğunu sanmistim. Bak bende evliyim boşa konusmuyorum. Emin ol eşim bana hakaret edecek sonra telefonu suratıma kapatıp işim var bırak beni diyecek sana cidden söylüyorum o iş teklifini kabul eder adamı bosar gittiğim ülkede yeni biriyle tanışıp yabanci birini bulurdun. Gurursuzluk yapma korkma artık böyle yaşantı mı olur. Bu arada mesleğin ne yurtdışı teklifi almak için neler yapmak gerekir. Turkiyeden alınan diplomalar ne kadar kullanılabiliyor bilgilendirirsen beni cidden sevinirim

Back
X