evliligim, lutfen akil verin

Haklısınız.
Bir önceki konusunda 200 sayfa oldu sanırım, hep aynı şeyler. birkaç yorum yaptım tanımamama rağmen ben bile sıkıldım.
O konuda bayağı uğraşan kişiler vardı, malesef değişmez tek başına asla değişemez.
Aslında kendisinin de değişmek istediğini sanmıyorum.

Sen gereksiz yere ilac almıycaksn ki. görmüyor musun takıntılısın sen. nasıl ki ayak kırılınca alçıya alınıyor bu da ayni sekilde. psikiyatri de tıp okuyan doktorlarn seçtiği bir bölüm. kimse gereksiz ilac vermez yani. yok öyle bir dünya.

Ben sana türkiyede bir psikiyatriste git diyorum anlat durumunu ona göre bir yol plani yapın. psikolog çözmüyor seni.

Bak kendi kendine defalarca denedin olmuyor olmuyor olmuyor başka çaren yok.Hem kendin huzur bul hem etrafın huzur bulsun.

kocan haklı

İlaç mı gereksiz ?
Olur mu hiç ya iç kafan rahatlasın, ciddiyim çok işe yarıyor

Bide durumun hiç hoş değil çok iticisin
Yapışıp kaldın o ne be öyle ben düşüncesiyle sıkıldım
Adam nasıl katlanıyo acaba

Canim sen tip ogrencisiydin oyle hatirliyorum
Dil mi.
Oyleysen bir sey sorabilir miyim

Peace sana bir şey söyleyimmi benim annemde senin gibiydi hatta daha beterdi bir ara doktora gitti ilaç aldı inanılmaz iyi geldi.Bizde ilk defa huzur bulmuştuk evde karışan yok dediğim dedik ısrarcı biri yok ev cennet gibiydi.

Onunda senin gibi gereksiz bir sevgi açlığı vardı.Yanındakine aşırı anlam yüklüyordu.Çocukluğu berbat geçmiş hem öksüz hem yetim kalmış doğrudürüst sevgi görmemiş.Senindemi benzerdi acaba.Sendemi sevgi alamadın.

Evet tıp öğrencisiyim ama henüz bilgilerim cok dar. siz yine de sorun belki biliyorumdur. :)

Oldugu kadar artik :)

Simdi ben migren hastayim
Son 1 yildir olan birsey. toplam 3 kere atak yasadim.aurali
Zaten teshis aurali migren seklinde.
Ilk doktor antideprasan verdi sacma buldum kullanmadim.
Sonra farkli iki norolojiye daha gorundum
Onlarda antidepresan kullanman lazim dediler
Ve en hafifi diye lustral verdiler.
1 hafta kullandim ama en hafifi bile beni bildigin sarsti.
Algim zayifladi. Konsantrasyonum bozuldu
Gereksiz bir ic dolup tasmasi :)
Asiri mutluluk hissi.
1 hafta sonunda doktora sormadan biraktim.
Haberleri de yok icmedigimden.
Tekrar atak gelirse baska norolojiye gorunurum artik deyip salliyorum
Ama cidden hata mi yaptim diye dusunmeden de edemiyorum.
O atagi da bir daha yasamak istemiyorum
Gorus acim bozulunca bu kez panik yapiyorum ister istemez
Sen ne dusunuyorsun
Tavsiyen ne olur bana.

Eveet henüz islemedigimiz bir ders

Ama şunu söyliyim ben size doktorunuzu dinlemeniz faydanıza olur. ki zaten birden fazla da doktora gitmissiniz hepsi aynı seyi söylüyorsa demekki antidepresan tedavisini denemelisiniz. :)
Kendi kendinize ilacı kesmek yahut doz arttirmak vs yapmayın. ilacı kullanırken zorlandıniz ya hemen doktorunuza danışın. ona göre sizin tedavinizde yeniden düzenlemeye gidilir. belki de doktorunuz baska bir ilacı baska bir dozu yahut baska bir kullanım şeklini size tavsiye edecekti ve ilacın yan etkilerini ortadan kaldıracaktı, bilemezsiniz degil mi :) bence siz yine gidin doktora anlatın böyle böyle diye.

Elbette bildigim bikac ilaç var ama bunu size söylemem dogru ve sağlıklı olmaz. :)

Evet aslinda suan sacmaladigimin farkindayim
Biri bana sorsa doktordan daha mi iyi bileceksin derdim ama insan
Basina gelince birseyler duymak istiyor
Iyi yada kotu :))
En dusugu zaten bu dediler ya
Degistirseler ne verecekler alternatif olarak diye sey etmistim kendimce :d
Yarin arim o zaman doktoru tekrar bir konusayim
Cok saol. :*

Ya iste ben de biseyler biliyorum ama tam olarka tedavisi nasıldır kac çeşit kullanim sekli dozu vardır emin olamadım kendimden. o yüzden de en doğrusu doktorunuza sormak. :)
Geçmiş olsun :)

İyi giden bir evliliği mahvetmek üzeresin. Bence kendine iş dışında bir meşgale edin. Ne kadar meşgul olursan o kadar onu dusunmekten uzaklaşırsın. Eşinde seni daha çok özler ve farklı şeyler yapar. Adam sadece nefes almak istiyor belli ki. Tek yolu kafanı başka yere vericek bir hobi uğraş edinmek

Daha önceki konusundan biliyorum. o zaman da demiştim, insanların öyle büyük dertleri var ki, senin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır diye. yurtdisindasin. sadece eşin ve sen varsın. ne kaynana ne görümce ne elti ne başka bir dert. bırak, adam aramasa kaç yazar?
Eşinin olaylara tepki verme aşaması resmen birkaç ay içerisinde aşama aşama ilerledi. ilk konularında bu denli sert değildi. ama artık çok tahammülsüz.

merhaba ,ben ne kadar ilgi bekleyip direttiysem o kadar ters tepti evet. icimden gelen ilgi istegini bastiramiyorum cunku icten geliyor ancak esime yansitmamayi yapabilirim onu da pek yapamiyorum.
cok haklisin .
bazen garip geliyo esim sanki benle zorla evlendirilmis gibi, bende onun pesinden kosmusta oyle elde etmis gibiyiz. aslinda alakasi yoktu baya isteyerek severek evlendik ikimizde. neden bu hale donustu bilmiyorum ve gittikce daha cok dibe batiyoruz.
yine cok gerginiz. dun ayagim icin hastaneye gittik ya orda biraz yumusadi evde sarildi vs bu sabah beni hastaneye goturdu yine orda ufak bisey oldu hemen gerildi falan. dun oyle hastanede bi ileri bi geri yuruyodu, gelsene otur yanima dedim diye, onada mi karisicaksin artik yuruyup yurumeyecegime de mi karar vericeksin diye bir tepki vardi baya gerildi.
neden kendini kisitlanmis hissediyo bu dedigimde ne var. yani 2 gun onceye kadar yine iyiydik ama yine o kisir donguye girdik dun itibariyle bu 10 gun gidiyosun ayri kalicaz vs muhabbetiyle basladi.

Gunaydin,
soylediklerine katiliyorum hissettigim bu, diken ustunde ve kalp kirmaca oyunu, benim oynamak istedigim oyun bu degil.
bende sevilmedigimi dusunuyorum , sadece sevildigimi "duyuyorum".
boyle surmesini bende istemiyorum. banada ters.
bi kiymetim degerim kalmamis, beni sevdigini soyluyo oyle davraniyo da bi kavga bi tartisma oldugunda silip atiyor direk gururumu kiriyor ve cok acimasiz davraniyor. sonrada benim onu bogdugumu ve bogulan bir insanin cirpinislari oldugunu soyluyor. sise cok dolmus ve azcik bosalmasi lazimmis yoksa en ufak biseyde tasiyormus. pardon ne bekliyosun dedim sadece huzur sade basit bir hayat diyo.

bu kadar gerginlikte ikinizinde birbirinizi iyi şeyler söyleseniz bile ters anlamanız çok normal.
yerinizde olsam düşündüklerimi iki kere hatta üç kere süzgeçten geçirip bir kere ya söyler ya söylemezdim.
biraz da ipin ucunu bırakıp deneyin.
birbirinize nefes alacak mesafeler bırakın.
erkekler daha sıkılgan ve çabuk daralan varlıklar.
ona onun ipini elinde tuttuğunuzu hissettirmeyin.
güvendiğinizi hissettirin.
insanların hata yapacak lüksleri olmalı, onlara yeri gelince bu özgürlüğü bile vermeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…