- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
- Konu Sahibi peaceful16
-
Haklısınız.Kendi kendine yada burayla asla basaramaz bayagi bayagi ilacli terapili uzun sureli tedavi lazim konu kiskanclik sevgi arsizligi vs yi asmis bildigin takinti boyutuna gitmis
Yada saglam bir sille yiycek kalicak bir basina duzeninden falan olacak evliligi yikilacak belki baska derde dusup unutur
Yoksa yok yani
Psikologla gorustuk bi kac seans, baska bi doktorla gorusmedim.. turkiyede belki giderim ama 1 -2 seansla olmuyorki uzun sure gidip gorusmek gerekiyo bide ilac kullanmak istemiyorum ben gereksiz .
Amacim bunaltmak degil istemeden yapmis oluyorum.
Hastaneye gitmek zorunda kaldik biraz once benim icin (ayagim agriyordu) neyse catlak varmis esim sinirliydi baya oncesinde bu tartismadan dolayi ama olaydan sonra baya bi yumusadi sarildi . Dediginiz gibi biz 2 gun iyi 5 gun kotuyuz, herkesin dedigine gore benden kaynaklanan bir durum abartiyorum bunaltiyorum. Benim dedigim olana dek uzatiyorum ama sonunda ters tepiyor.
Insallah vazgecebilirim bundan, haftaya 10 gunlugune gidiyor kavga edip ayrilmak istemiyorum kotu oluyor, daha onceki konumda oyleydi kavga edip bosanmaya gelmistik gitmisti.
Genel olarak her uzak kalisimiz bize iyi geliyor ozlemis sakinlesmis oluyoruz mutlu basliyoruz sonrasinda benim yaptigim seylerle basliyor ve onun kaba sozleriyle devam ediyoruz.
Boyle bir kisir dongu. Ben etrafimda boyle bir evlilik gormedim. Ikimizde zarar goruyoruz.
Ben kendimi duzelterek ikimizi mutlu edebilirmiyim?
Psikologla gorustuk bi kac seans, baska bi doktorla gorusmedim.. turkiyede belki giderim ama 1 -2 seansla olmuyorki uzun sure gidip gorusmek gerekiyo bide ilac kullanmak istemiyorum ben gereksiz .
Amacim bunaltmak degil istemeden yapmis oluyorum.
Hastaneye gitmek zorunda kaldik biraz once benim icin (ayagim agriyordu) neyse catlak varmis esim sinirliydi baya oncesinde bu tartismadan dolayi ama olaydan sonra baya bi yumusadi sarildi . Dediginiz gibi biz 2 gun iyi 5 gun kotuyuz, herkesin dedigine gore benden kaynaklanan bir durum abartiyorum bunaltiyorum. Benim dedigim olana dek uzatiyorum ama sonunda ters tepiyor.
Insallah vazgecebilirim bundan, haftaya 10 gunlugune gidiyor kavga edip ayrilmak istemiyorum kotu oluyor, daha onceki konumda oyleydi kavga edip bosanmaya gelmistik gitmisti.
Genel olarak her uzak kalisimiz bize iyi geliyor ozlemis sakinlesmis oluyoruz mutlu basliyoruz sonrasinda benim yaptigim seylerle basliyor ve onun kaba sozleriyle devam ediyoruz.
Boyle bir kisir dongu. Ben etrafimda boyle bir evlilik gormedim. Ikimizde zarar goruyoruz.
Ben kendimi duzelterek ikimizi mutlu edebilirmiyim?
Siz ilaç kullansanız gereksiz olmaz yalnız.Psikologla gorustuk bi kac seans, baska bi doktorla gorusmedim.. turkiyede belki giderim ama 1 -2 seansla olmuyorki uzun sure gidip gorusmek gerekiyo bide ilac kullanmak istemiyorum ben gereksiz .
kocan haklıMerhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Sen gereksiz yere ilac almıycaksn ki. görmüyor musun takıntılısın sen. nasıl ki ayak kırılınca alçıya alınıyor bu da ayni sekilde. psikiyatri de tıp okuyan doktorlarn seçtiği bir bölüm. kimse gereksiz ilac vermez yani. yok öyle bir dünya.
Ben sana türkiyede bir psikiyatriste git diyorum anlat durumunu ona göre bir yol plani yapın. psikolog çözmüyor seni.
Canim sen tip ogrencisiydin oyle hatirliyorum
Dil mi.
Oyleysen bir sey sorabilir miyim
Evet tıp öğrencisiyim ama henüz bilgilerim cok dar. siz yine de sorun belki biliyorumdur. :)
Oldugu kadar artik :)
Simdi ben migren hastayim
Son 1 yildir olan birsey. toplam 3 kere atak yasadim.aurali
Zaten teshis aurali migren seklinde.
Ilk doktor antideprasan verdi sacma buldum kullanmadim.
Sonra farkli iki norolojiye daha gorundum
Onlarda antidepresan kullanman lazim dediler
Ve en hafifi diye lustral verdiler.
1 hafta kullandim ama en hafifi bile beni bildigin sarsti.
Algim zayifladi. Konsantrasyonum bozuldu
Gereksiz bir ic dolup tasmasi :)
Asiri mutluluk hissi.
1 hafta sonunda doktora sormadan biraktim.
Haberleri de yok icmedigimden.
Tekrar atak gelirse baska norolojiye gorunurum artik deyip salliyorum
Ama cidden hata mi yaptim diye dusunmeden de edemiyorum.
O atagi da bir daha yasamak istemiyorum
Gorus acim bozulunca bu kez panik yapiyorum ister istemez
Sen ne dusunuyorsun
Tavsiyen ne olur bana.
Eveet henüz islemedigimiz bir ders
Ama şunu söyliyim ben size doktorunuzu dinlemeniz faydanıza olur. ki zaten birden fazla da doktora gitmissiniz hepsi aynı seyi söylüyorsa demekki antidepresan tedavisini denemelisiniz. :)
Kendi kendinize ilacı kesmek yahut doz arttirmak vs yapmayın. ilacı kullanırken zorlandıniz ya hemen doktorunuza danışın. ona göre sizin tedavinizde yeniden düzenlemeye gidilir. belki de doktorunuz baska bir ilacı baska bir dozu yahut baska bir kullanım şeklini size tavsiye edecekti ve ilacın yan etkilerini ortadan kaldıracaktı, bilemezsiniz degil mi :) bence siz yine gidin doktora anlatın böyle böyle diye.
Elbette bildigim bikac ilaç var ama bunu size söylemem dogru ve sağlıklı olmaz. :)
Evet aslinda suan sacmaladigimin farkindayim
Biri bana sorsa doktordan daha mi iyi bileceksin derdim ama insan
Basina gelince birseyler duymak istiyor
Iyi yada kotu :))
En dusugu zaten bu dediler ya
Degistirseler ne verecekler alternatif olarak diye sey etmistim kendimce :d
Yarin arim o zaman doktoru tekrar bir konusayim
Cok saol. :*
Ya iste ben de biseyler biliyorum ama tam olarka tedavisi nasıldır kac çeşit kullanim sekli dozu vardır emin olamadım kendimden. o yüzden de en doğrusu doktorunuza sormak. :)
Geçmiş olsun :)
benim işim genelde erkeklerle geçiyor. eşimin de bir günde ne kadar çok bayan gördüğünü bilemezsiniz. çünkü işimiz hep insanlarla ve hizmet sektörü. bu durumda eşim de ben de kıskançlık krizlerine girsek hayat nasıl olurdu kim bilir? ben kıskancım ama takıntılı değilim. durmam gereken yerleri biliyorum. otokontrolüm var. eşimin gereksiz kıskançlığını hiç görmedim. güven sanırım bu konularda çoğu şeyi dizginliyor. sizin de öyle olmalı. şu bir gerçek siz ne kadar üstüne düşerseniz düşün bir adam sizi aldatacaksa aldatacaktır. siz ne kadar ilgi beklerseniz bu o kadar geri tepecek ve muhtemelen sahte davranışlara iteceksiniz onu. siz ne kadar ipi tutarsanız tutun biri gidecekse bunun kimse önüne geçemez. özet olarak beklentileri küçük tutmalı. nefes alacak zamanlar olmalı iki kişi arasında. umarım faydası olur size söylediklerimin.
Üzgünüm Peace.
Bana garip gelmiyor.
Bana yorucu geliyor.
Benim yüreğim kaldırmaz sürekli tedirginliği.
Her ikiniz de sanki sürekli diken üzerindesiniz,birbirinizin açığını arayıp laf sokmaca,kalp kırmaca oyunu oynuyorsunuz.
Ben çoktan boşanırdım.
Başından beri söylüyorum,benim beklentilerimi karşılamayan,kavga sırasında gururumu inciten adam tarafından sevilmediğimi düşünürdüm.
Sen sakin zamanlarda kurulan bebe hayaliyle,sevdiğini söylemesiyle avunuyorsun.
Oysa ki karakterin gerçek yüzü kavga sırasında belli olur.
Önemli olan seni ne kadar sevdiğini söylemesi değil seni ne kadar az kırdığıdır.
Biraz karmaşık anlatmış olabilirim.
Belki de yanılıyorumdur,boşanmayacaksınız, her ikiniz de 3 gün kavga,2 gün küs,geri kalan 2 gün de barışık bir şekilde yaşamaya alışıp yuvarlanıp gideceksiniz.
Kimi evliliklerin de dinamiği böyle,yapacak bir şey yok.
Sadece bana ters.
Benim devam edebileceğim bir düzen değil bu.
merhaba ,ben ne kadar ilgi bekleyip direttiysem o kadar ters tepti evet. icimden gelen ilgi istegini bastiramiyorum cunku icten geliyor ancak esime yansitmamayi yapabilirim onu da pek yapamiyorum.
cok haklisin .
bazen garip geliyo esim sanki benle zorla evlendirilmis gibi, bende onun pesinden kosmusta oyle elde etmis gibiyiz. aslinda alakasi yoktu baya isteyerek severek evlendik ikimizde. neden bu hale donustu bilmiyorum ve gittikce daha cok dibe batiyoruz.
yine cok gerginiz. dun ayagim icin hastaneye gittik ya orda biraz yumusadi evde sarildi vs bu sabah beni hastaneye goturdu yine orda ufak bisey oldu hemen gerildi falan. dun oyle hastanede bi ileri bi geri yuruyodu, gelsene otur yanima dedim diye, onada mi karisicaksin artik yuruyup yurumeyecegime de mi karar vericeksin diye bir tepki vardi baya gerildi.
neden kendini kisitlanmis hissediyo bu dedigimde ne var. yani 2 gun onceye kadar yine iyiydik ama yine o kisir donguye girdik dun itibariyle bu 10 gun gidiyosun ayri kalicaz vs muhabbetiyle basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?