- 19 Mayıs 2020
- 46.085
- 205.780
-
- Konu Sahibi Darknesrises
Asıl fingirdek koynunda zaten, bu adamla bi yere sapmıyosan hiçbir yerde sana bişey olmaz.Gitmek istediği şehirde evli kuzenleri fingirdek ailesi yanlış yollara sapacagindan endişeli gitme onlara uyarsın diyor
Bana bir zarar gelmesin alttan al diye..kendini sağlama aldığın an def et gitsin kafasindalar şuan.abartıp evden zorla cıkartmak derken sız zaten haklısınız. bılmıyorum. bu adamdan bı cacık olmaz allahım korusun böylelerinden. ailenizide anlamıyorum. nasıl barıstııyolar.
Sizi dövüp gece dışarı atan bi yaratığı mı seviyorsunuz. Beter olun desem ayıp da olmaz ama ne desem bilemedim. hakediyorsunuz yasadığınız şeyi.Önceki konularımı açanlarda bilirler evliliğimle alakalı bir takım sorunlar yaşadık.
Evlenme süreci ve sonrası ciddi anlamda sorunlu geçti.Evimle alakalı sorunları ailem eşime zor verdiği için anlatmama kararı almış sorunları ikimiz arasında halledilmesi gerektiğini düşünmüştüm.
Fakat en son bardağı taşıran bir kavgamız oldu kısaca özet geçeyim yılbaşında eşim kardeşleriyle felan hep beraber yılbaşı kutlamak istedi buraya kadar sorun yok fakat sabahında morelim bozuk kalktım ve eşimin ilgilenmesini beni anlamasını beklemiştim umursamaz davranıp beni sinirlendirince sözlü tartışmaya girdik akşam da kardeşine gittik burada eşimden rica ettim ki çok içme diye ama beni dinlemedi ölçüsünü ben biliyorum sarhoş değilim diyordu ve kafayı tutamıyordu sonra eşimin kardeşinin kız arkadaşı da çok alkol almıştı alkolü bittikçe sürekli sevgilisi tarafından yenilendi orada hem eşimin abisine hem eşime sarkıntılık etti çok yakın temasa girdi neredeyse opusecek kadar yakınlaştılar orada benim dışında kimse bu durumdan rahatsız olmadı ve bunun üzerine eşimi mutfağa çektim ve tartışmaya başladık ben hakaret felan ettim o edince bacağıma tekme felan attı sonra bu tartışma sonucunda kocam seni bosayacağım bak görürsün seninde cesaretin varsa boşan dedi ben evlenmeyecektim başımı yaktın dedi.sonra bu konu evde çok büyüdü ben olayı abartıp evden eşimi zorla çıkarıp atmak istedim kalbim çok kırıldığı için çok kızgındım sonra eşim bana fiziksel olarak saldırdı en son gece dışarı attı komşu da durmak zorunda kaldım sonra aileler araya girdi vs felan derken zor bela tatlıya bağlayıp ilişki terapistine başladık.
Eşimin bu arada ben gitmesini istemediğim halde şehir değişikliği yapıp beni mecbur tutmak istiyor ailem bu en son olaylarla da beraber artık beni göndermek istemiyor eğer eşinle gidersen seni siler atarız o kocanla güvenip hiçbir yere adımını atamazsın çünkü benim şuan isim var şehir değişikliği yaparsak ben işsiz kalabilirim ailemde ona olan güvenlerini kaybettiler eşimde ısrarla ben gideceğim diyor ailem seni üzer bırak gitsin diyor boşanma durumuna geleceğiz gelmem doğru mu seviyorum eşimi bilmiyorum ne yapacağım.okursanız lütfen yargılamadan etmeden yorum yapabilir misinizçok teşekkür ederim.
Kendine ya çeki düzen verecek yada bitecekAsıl fingirdek koynunda zaten, bu adamla bi yere sapmıyosan hiçbir yerde sana bişey olmaz.
Eşinizin hangi yönünü sevip vazgeçemiyorsunuz? Sizi gece yarısı dışarı atmasını mı, şiddet uygulamasını mı, sizi umursamamasını mı, alkollüyken kardeşinin sevgilisiyle neredeyse öpüşecek hâle gelmesini mi? Eğer eşinizle geri dönerseniz yaşadığınız her şeyi kabullenmiş olursunuz ve bi daha ailenizin huzurunu bozmamalısınız. Insanlar bu yaştan sonra bi de sizinle mi uğraşsınlar?Önceki konularımı açanlarda bilirler evliliğimle alakalı bir takım sorunlar yaşadık.
Evlenme süreci ve sonrası ciddi anlamda sorunlu geçti.Evimle alakalı sorunları ailem eşime zor verdiği için anlatmama kararı almış sorunları ikimiz arasında halledilmesi gerektiğini düşünmüştüm.
Fakat en son bardağı taşıran bir kavgamız oldu kısaca özet geçeyim yılbaşında eşim kardeşleriyle felan hep beraber yılbaşı kutlamak istedi buraya kadar sorun yok fakat sabahında morelim bozuk kalktım ve eşimin ilgilenmesini beni anlamasını beklemiştim umursamaz davranıp beni sinirlendirince sözlü tartışmaya girdik akşam da kardeşine gittik burada eşimden rica ettim ki çok içme diye ama beni dinlemedi ölçüsünü ben biliyorum sarhoş değilim diyordu ve kafayı tutamıyordu sonra eşimin kardeşinin kız arkadaşı da çok alkol almıştı alkolü bittikçe sürekli sevgilisi tarafından yenilendi orada hem eşimin abisine hem eşime sarkıntılık etti çok yakın temasa girdi neredeyse opusecek kadar yakınlaştılar orada benim dışında kimse bu durumdan rahatsız olmadı ve bunun üzerine eşimi mutfağa çektim ve tartışmaya başladık ben hakaret felan ettim o edince bacağıma tekme felan attı sonra bu tartışma sonucunda kocam seni bosayacağım bak görürsün seninde cesaretin varsa boşan dedi ben evlenmeyecektim başımı yaktın dedi.sonra bu konu evde çok büyüdü ben olayı abartıp evden eşimi zorla çıkarıp atmak istedim kalbim çok kırıldığı için çok kızgındım sonra eşim bana fiziksel olarak saldırdı en son gece dışarı attı komşu da durmak zorunda kaldım sonra aileler araya girdi vs felan derken zor bela tatlıya bağlayıp ilişki terapistine başladık.
Eşimin bu arada ben gitmesini istemediğim halde şehir değişikliği yapıp beni mecbur tutmak istiyor ailem bu en son olaylarla da beraber artık beni göndermek istemiyor eğer eşinle gidersen seni siler atarız o kocanla güvenip hiçbir yere adımını atamazsın çünkü benim şuan isim var şehir değişikliği yaparsak ben işsiz kalabilirim ailemde ona olan güvenlerini kaybettiler eşimde ısrarla ben gideceğim diyor ailem seni üzer bırak gitsin diyor boşanma durumuna geleceğiz gelmem doğru mu seviyorum eşimi bilmiyorum ne yapacağım.okursanız lütfen yargılamadan etmeden yorum yapabilir misinizçok teşekkür ederim.
Bir vurmanın ve bir dövmenin farkı yok zaten şiddeti kıyas yapmayacağım ama haketmiyorum bunu biliyorumSizi dövüp gece dışarı atan bi yaratığı mı seviyorsunuz. Beter olun desem ayıp da olmaz ama ne desem bilemedim. hakediyorsunuz yasadığınız şeyi.
Evlilik bu değil haklısınız kendimi dahada sağlama alıp uzman desteği ile de doğru kararlar vereceğime inanıyorum
Ah canım senle de kendime çeki düzen vereyim diye evlendiydi zaten.Kendine ya çeki düzen verecek yada bitecek
seviyorum derseniz boşanmazsanız kendi başının dikine giden size değer vermeyen bir embesilin peşinden giderseniz haketmiş olmuyor musunuz. bile isteye yaşamış olmuyor musunuz bu hayatı.Bir vurmanın ve bir dövmenin farkı yok zaten şiddeti kıyas yapmayacağım ama haketmiyorum bunu biliyorum
eşin ailesi bu kızdan değil kendi oğullarının yiyeceği herzelerden korkuyordurAsıl fingirdek koynunda zaten, bu adamla bi yere sapmıyosan hiçbir yerde sana bişey olmaz.
E bu sapık sülaleye kalkan işlemez ki zaten, kocasının yanında alırlar kadını, ruhu duymaz ayyaşın.eşin ailesi bu kızdan değil kendi oğullarının yiyeceği herzelerden korkuyordur
baksana kardeşinin evinde olanlara
ev ortamında bunu yapan kuzenle başka şehirde ne yapmaz?
Madde de mi var?Senin için ne alkolünden vazgeçecek ne maddesinden ne de hayat tarzından.
O konuyu kısa geçtim özet olarak durum şu şimdi yaşadığımız yerde eşyalı evde oturuyoruz ikimizin maaşı ancak evi döndürüyor o da şehir değişikliği yapmak istedi bende olabilir dedim sonra oturdum hesap kitap bilmem ne dedim ki olmaz ama şu şu sebeplerden olmaz diye açıkladım kendi ailesi benim ailem..kimse istemiyor gitmesini çünkü tek maaşla ve olmayan birikmisiyle altinlara güvenerek herşeyi hallederiz gidelim diyor hatta annesi de arayıp dedi ki senin evli kuzenlerin var her türlü ahlaksızlık yapıyorlar sen de onlara uyarsan karınla cok kötü duruma düşersin asla ve asla istemiyoruz gitmeni maddi anlamda da destek olmayacagiz dedi.. kendisi yanlış bir şey yapmayacagina söz verdi anne ben evliyim artık felan dedi yinede mantıklı değil yani gitmem anladınız mı aile bile bunu diyosa artık nediyim
?O kız arkadaşı da halen hayatındaydı ben istemiyordum felan filan işte..görücü usulü annemin en yakın arkadaşınin komşusunun oğluydu
Evet, biberiye içiyomuş.Madde de mi var?
Neyi kurtaracaksınız? Adam ağzıyla içmiyor, sarhoşken millete yavşıyor. Ne malum sarhoş olduğu bir gün biriyle yatmayacağı? Siz iyi misiniz?Boşanma kelimesini aslında herkes dile getiriyor bende düşünmüyor değilim bu evliliğin kurtulur yanı yok mu sizce kendime neden olumlu bir taraf arıyorum onu da bilmiyorum...bu evliliğin düzelme şansı yok mu ben uyumlu olmaya razıyım ama saygısızlığa değil tabi
ailen doğru söylemiş böyle bi adama güven olmaz ben senin yerinde olsaydım ailemi dinlerdim. üstüne sana saldırmış. bu adamla ömür mü geçer?Önceki konularımı açanlarda bilirler evliliğimle alakalı bir takım sorunlar yaşadık.