Evliliğim ile ailem arasında kaldım

Gitmek istediği şehirde evli kuzenleri fingirdek ailesi yanlış yollara sapacagindan endişeli gitme onlara uyarsın diyor
Asıl fingirdek koynunda zaten, bu adamla bi yere sapmıyosan hiçbir yerde sana bişey olmaz.

abartıp evden zorla cıkartmak derken sız zaten haklısınız. bılmıyorum. bu adamdan bı cacık olmaz allahım korusun böylelerinden. ailenizide anlamıyorum. nasıl barıstııyolar.
Bana bir zarar gelmesin alttan al diye..kendini sağlama aldığın an def et gitsin kafasindalar şuan.

Sizi dövüp gece dışarı atan bi yaratığı mı seviyorsunuz. Beter olun desem ayıp da olmaz ama ne desem bilemedim. hakediyorsunuz yasadığınız şeyi.

Eşinizin hangi yönünü sevip vazgeçemiyorsunuz? Sizi gece yarısı dışarı atmasını mı, şiddet uygulamasını mı, sizi umursamamasını mı, alkollüyken kardeşinin sevgilisiyle neredeyse öpüşecek hâle gelmesini mi? Eğer eşinizle geri dönerseniz yaşadığınız her şeyi kabullenmiş olursunuz ve bi daha ailenizin huzurunu bozmamalısınız. Insanlar bu yaştan sonra bi de sizinle mi uğraşsınlar?

Sizi dövüp gece dışarı atan bi yaratığı mı seviyorsunuz. Beter olun desem ayıp da olmaz ama ne desem bilemedim. hakediyorsunuz yasadığınız şeyi.
Bir vurmanın ve bir dövmenin farkı yok zaten şiddeti kıyas yapmayacağım ama haketmiyorum bunu biliyorum

Evlilik bu değil haklısınız kendimi dahada sağlama alıp uzman desteği ile de doğru kararlar vereceğime inanıyorum

Kusura bakmayın ama yok daha sağlamı yok daha güvencesi biraz bahane geliyor
Öğretmensiniz işiniz var, aileniz boşan diyor arkanızda yani daha neyi oldurmak lazım ayrılmak için,??

Bir vurmanın ve bir dövmenin farkı yok zaten şiddeti kıyas yapmayacağım ama haketmiyorum bunu biliyorum
seviyorum derseniz boşanmazsanız kendi başının dikine giden size değer vermeyen bir embesilin peşinden giderseniz haketmiş olmuyor musunuz. bile isteye yaşamış olmuyor musunuz bu hayatı.

eşin ailesi bu kızdan değil kendi oğullarının yiyeceği herzelerden korkuyordur
baksana kardeşinin evinde olanlara
ev ortamında bunu yapan kuzenle başka şehirde ne yapmaz?
E bu sapık sülaleye kalkan işlemez ki zaten, kocasının yanında alırlar kadını, ruhu duymaz ayyaşın.

tek maaş derken
siz özelde mi öğretmensiniz?
O kız arkadaşı da halen hayatındaydı ben istemiyordum felan filan işte..görücü usulü annemin en yakın arkadaşınin komşusunun oğluydu
?
gerçekten mi ya.

inanmıyorum siz daha muhafazakar bir aileden geliyorsunuz anladığım kadarıyla (yobaz demişsiniz bir yerde)
nasıl yakın arkadaş o size hiç uygun değil ki alkol ot kamp adamda kafa güzle demek böyle seviyor, olabilir tümden farklı tarzlar.

ben sandım siz okuldan filan arkadaşsınız ama siz illa evlenelim yoksa ayrılalım dediniz diye adam zorla evlendi
vallahi öyle sandım. sanki zorla evlenmişsiniz adamla gibi tripler.

gözünüzü seveyim "görücü usulü" evleniliyor....
anlaşıldı oğlan hayta ailesi de everelim bunu uslanır adam olur belki demiş
e sizin aileniz eşya bile almayan maaşı ev döndürmeyen damada nasıl razı oldu???

siz zamanında sildiniz aileyi "bana muhfazakar koca olmaz bu iyi" diye balıklama atladınız mı?

bana da muhafazakar koca olmaz -gerçi muhafazakardan anladığımız ne bilmiyorum. namazı abdesti mi yoksa höt zöt eden biri olması mı?
ama muhafazakar koca olmayacak derken sizinki muhafazakar da değil koca da değil sorun orda.

Neyi kurtaracaksınız? Adam ağzıyla içmiyor, sarhoşken millete yavşıyor. Ne malum sarhoş olduğu bir gün biriyle yatmayacağı? Siz iyi misiniz?

Meydan muharebesi gibi olmuş. Bu saatten sonra aslında evli kalmamanız lazım ama yine siz bilirsiniz. Aileniz haklı,ne yapsınlar şimdi ,Allah düşmanımın başına vermesin böyle durumları. Ben onların yerinde olsam asla evime sokmam artık sizi evlat olarak.

Hala neyi düşünüyorsunuz. Ve ne terapisi Allah aşkına.. eşiniz düzgün biri herseyden önce adam olsaydı terapi ise yarardı

Size bunları layık gören birini nasıl sevebiliyorsunuz.
Size yazık değil mi ,ogretmensiniz. Hic mi hayata karışmadiniz, hiç mi kimseyle gorusmediniz sevgili olmadınız? Bu hayat değil Size söyleyeyim.siz hayatı bilmiyorsunuz
Evlilik de böyle bri şey değil
İnş burada yazılanları dikkate alır ve bosanirsiniz.

ailen doğru söylemiş böyle bi adama güven olmaz ben senin yerinde olsaydım ailemi dinlerdim. üstüne sana saldırmış. bu adamla ömür mü geçer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…