Evliliğim ile ailem arasında kaldım

Ya siz ve sizin gibi bu kadınların kafasını asla anlamıyorum ki hala şöyle bir adamı seviyorum ama napmaliyim diyebiliyorsun?

Beraber girdik ben gitmek istemedim o da ben eglenceme bakarım sen evde kendine gel dedi gittim ama keşke gitmeseydim saçma sapan şeyler oldu
Eğlenceme bakarım ne ? Sizi umarsamıyor ki yok sayıyor baya.
Bir haftadır inanilmaz iyi biri oldu..ama yaşanılanlar kolay atlatilmiyor zaten benim isteğim olmadan şehir değişikliği yapma planları peşinde muhtemelen giderse orada kopariz
Siz gelmek istemiyorum dediğiniz halde ben gidiyorum diyor hemde birsürü çirkin şey yaşamışken, yine sizi yok saymış ki. Gelip gelmemeniz onun için hiç önemli değil. Çok iyi biri ya şuanda bunu yaparak nasıl iyi oluyor hala.
Bunları yapan bir adamın terapiyle yoluna gireceğini inanıyorsunuz ya şaşırıyorum. Başarısız olmak mı istemiyorsunuz anlamıyorum. Bir insanı düzeltme egosunu da anlamıyorum, düzelmez sadece rol yapar sonra eski haline geri döner. Hayat sizin hayatınız, yaşayıp görün.

Ha birde böyle anneler özellikle erkek cocuksa her şeyini çocuğa adiyor ve ondanda bunu bekliyor,sonuç çocugun hayatı değil elin kizinin hayatı ve torunlarin hayatı da zehir oluyor bu silsile böyle gidiyor,ailesi bile adama güvenmemis kuzenlerine uyar yoldan çıkarsın diyor,konu sahibi dayak hakaret aldatma suphesine rağmen kendi ailesine tercih edicek bence bu adamı. Sonra da mağdurum diye her gün gelip konu açıyorlar.

şimdi değil 6 ay sonra boşanma konusu açarsın başka bir şehirde yanlız işsiz cesaretin olmaz yine boşanamam dersin

Yılbaşından sonraki sabah niye moralsiz uyandiniz ? İlgi için mi ? Ben de hiç sevmiyorum bir yere gidip geldikten sonra beş karış surat asan simariklari !

Adam seni dövmüş , gözünün önünde sarhoş olup bilmem ne yapmış seni evden kovmus tatlıya bağlandı diye şükür etmişsin. Ailen seninle boşuna ugrasmasin git kocanla.

O kadar haklısnız ki biz de burda sinir olduğumuzla kalıyoruz. Asıl çocuğunu seven bir anne böyle bir aile ortamında büyümesini istemez ve gerekeni yapar.

Hala seviyorum yazmışsın. Sen bu evliliğin nesini kurtarmaya çalışıyorsun. Tekmeler tokatlar dışarı atmalar havada uçuşuyor. Ben sana değil ailene üzüldüm

İlk defa bu kadar kendini kaybedercesine içti savunulacak tarafı olmadığını biliyorum ama ilk defa bu kadar büyük bir sorun yaşadık

Siz daha 5-6 aylık evli değil misiniz? Daha birkaç aylık evlilikte evden kovuluyorsunuz sanki 10 yıllık evliymişsiniz de 10 yılda ilk defa böyle bir şeye maruz kalmış gibi yazıyorsunuz, ki isterseniz 40 yıllık evli olun eşiniz sizi evden kovamaz, tokat atamaz lakin siz boşanmayacaksınız, evlenmeden önce açtığınız konuya yazdığım mesajı yineliyorum, zira adam ne yapıp edip sizi işsiz bırakacak, boşanmayacağınızı da bildiği için her türlü hakareti de edecek, istediği gibi yaşayıp sizi yok da sayacak.

Yılbaşından sonra değil o günün sabahında aramızda anlaşmazlıklar vardı onlar morelimi bozdu oturup konuşmak istedim fakat o takmadı.
Dayağın büyüğü küçüğü olmaz ama evire çevire dayak yemedim bunlar küçümsenemez ve bunu bende dahil kimse haketmiyor düşün yalın ayak cüzdanınız bile yok ertesi sabah nereye döneceksiniz cagresizlikten değil ama dönmek durumunda kaldim..ailemden uzak bir sehirdeyim bir yer bilmem etmem sadece işe gidip geliyorum bunları herşeyden önce kocamın düşünmesi lazımdı ama düşüncesiz olduğu için düşünemedi.
Bizim ilişkimizde zaten karambole şuan da yürüyeceğini bende sanmıyorum zaten.

Esinizin amaci cok bariz. Sizi yalnizlastirip caresiz birakmak. Ondan baska kimseniz kalmasin isriyor. Simdi yuzunuze gulse de biraz intikam da pesinde bence. Sakin diyorum sakin kurulu duzeninizi bozmayin. Nesini seviyorsunuz bu adamin gidip gozunuzun onunde baskasiyla opussun size tekme atsin sizi kapinin onune koysun diye mi evlendiniz? Bu ask sevgi degil bu olsa olsa takinti bagimlilik filan. Bir de hala tereddudunuz var. Saka gibisiniz gercekten.

Bu kafada olmak için ne yaşıyorsunuz ,ne yapıyorsunuz gerçekten biri çıkıp söylesin ya...

Dayak yiyip,evden kovulup,insan yerine konmayıp nasıl hala sevebiliyorsunuz, bu nasıl bir yüce gönüllülük (!) Bizede öğretin lütfen..

Aklım hiç bir zaman almayacak sizin gibi kadınları . Ailen arkandayken kurtulmak yerine nedir bu cehenneme adım atma isteği? Sonra arkana dönüp baktığında onlarda olmayacak üstüne birde çocuk olacak çünkü tek eksiğiniz bu ,çocukla ödüllendireceksiniz kendinizi . Gerçekten (olmayan) beyninizle sevişmek istiyorum ben başka bişey diyemicem

Böyle kocaya sen de güvenme

Bunu ben de anlamıyorum
Beni gece vakti sokağa atacak adam
Benim yanımda sarhoş karıyla ne yaptığı belirsiz olacak
Bilmiyorum öyle çok özgüvenli bi tip de değilim ama bu kadar da ezik değilim ya

Bunu ben de anlamıyorum
Beni gece vakti sokağa atacak adam
Benim yanımda sarhoş karıyla ne yaptığı belirsiz olacak
Bilmiyorum öyle çok özgüvenli bi tip de değilim ama bu kadar da ezik değilim ya

Bunun eziklik ve özgüvenden çok kendini sevmekle ilgisi var. O kadar mı kendinizi sevmiyorsunuz değer vermiyorsunuz. Siz vermedikçe kimse vermez, vermeyecek. İnsan kendi değerini kendi belirler.

belki ite kaka bir süre daha yürütürsünüz bu evliliği ama daha beterini de yapabilir eşiniz. bir kere sizi sokağa atmış, fiziksel şiddet var, sizi başka bir şehre gitmeye mecbur bırakıyor. siz bunları sineye çektikçe katlanarak artar yapacakları çünkü bakacak siz ses çıkarmıyorsunuz üzerinize geldikçe gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…