Evliliğim ile ailem arasında kaldım

Hala neyi düşünüyorsunuz. Ve ne terapisi Allah aşkına.. eşiniz düzgün biri herseyden önce adam olsaydı terapi ise yarardı

Size bunları layık gören birini nasıl sevebiliyorsunuz.
Size yazık değil mi ,ogretmensiniz. Hic mi hayata karışmadiniz, hiç mi kimseyle gorusmediniz sevgili olmadınız? Bu hayat değil Size söyleyeyim.siz hayatı bilmiyorsunuz
Evlilik de böyle bri şey değil
İnş burada yazılanları dikkate alır ve bosanirsiniz.
Aslında sevgi nedir evlilik ve düzgün iliskiler nasıl seçilir bilmiyorum genelde ilişkilerim problemli idi ben doğru seçim yapamıyordum terapi herşeyden önce kendim için bundan sonra en azından doğru tercihler yapabilmek için.

Sadece ilk sayfayı okudum. Size burada defalarca kez evlenmeyin dendi. Yanlış yoldasınız dendi. En son size "Evlenin de nasıl mutsuz evlilik olur hep beraber görelim" dediğimi hatırlıyorum hatta.

Nasıl gözünüzü kör etti görücü usulü tanışıp taban tabana zıt hayatlar yaşadığınız bu herif ya?

Yani her şey şeker şerbet olsa bile işin içine şiddet girdiği an bitmesi gerekir evliliğin. Siz zaten normal bir evlilik sğrmezken bir de bu kadsr yüzgöz olunmuş şiddet girmiş için içine. Kapıya atılmışsınız. Hala bi oluru var mı seviyorum diyorsunuz. Sizi döven sizin de onu hırpaladığınız bir adamı nasıl seviyorum dersiniz? Yok oluru falan arkadaşım. Yok artık sok o kafana sok sok sokkkkkkkk!!

Bakın ben 8.5 senedir evliyim. 2 çocuğum var. Eşimi 13 yıldır tanıyorum. Bizim için her şeyin en iyisini düşüneceğine eminim. Ben bile bu şartlarda eşim bana sormadan şehir değiştireceğiz dese bi hop noluyoruz ben eşek başı mıyım çok istiyorsan kendin git derim kaldı ki onun için işimi bırakacağım!

Başta dinlemediniz bari şimdi hem annenizi hem bizi dinleyin. Daha fazla vaktinizi harcamayın bu insan bu bozuntusuyla.

Şiddetin büyüğü küçüğü olmaz aslında sadece tokat attı ama onu yapmaması lazımdı.

Hayatımdaki herhangi biri beni kolumdan tutup, kapının önüne atsa, bunun kırgınlığını hayatım boyunca unutamam. Bu eş olur, sevgili olur, aile olur, arkadaş olur. Yani çok acı bir şey bu. Üstelik şiddette görmüşsün. Yani bu konunun öyle senin için sıradan bir şey gibi anlatman garip geldi bana. Adamla aynı evde yaşaya yaşaya gerçekten aklını yitirmiş olabilir misin?

Çocuğun yok, kendi mesleğin var, maaşın var, ee ailen de sahip çıkmış. Bu akıl tutulması neden?

Neyi kurtaracaksınız? Adam ağzıyla içmiyor, sarhoşken millete yavşıyor. Ne malum sarhoş olduğu bir gün biriyle yatmayacağı? Siz iyi misiniz?
İlk defa bu kadar kendini kaybedercesine içti savunulacak tarafı olmadığını biliyorum ama ilk defa bu kadar büyük bir sorun yaşadık

Aslında sevgi nedir evlilik ve düzgün iliskiler nasıl seçilir bilmiyorum genelde ilişkilerim problemli idi ben doğru seçim yapamıyordum terapi herşeyden önce kendim için bundan sonra en azından doğru tercihler yapabilmek için.
Her zaman bir çıkış yolu vardır.hepimziin sorunları oluyor ve terapiye ihtiyaç duyuyoruz.dogru kararlar verebilmek için
Kesinlikle boşanmalisiniz bu adamdan.asla değişmez ve kötü bir eş o. Bu yaştan sonra düzelmez.siz de kimseyi adam etmek zorunda degilsiniz.binlerce kadın bu hataya düşüyor sonra yılları geciyor emek vererek sonunda koca bir hiç.. olan kendisine oluyor
Önce bosanin ve terapiye devam edin.
Sonra kendinizle kalın hayatınıza birini almayın
Görücü usulüne karşı değilim, ama kendi tanıdığınız ve zaman geçirdiğiniz biri olursa sizin için daha doğru olacağını düşünüyorum. Uzun süre sevgili olun ki iyi tanıyın.
Bu yaşadıklarınız da size tecrübe olmuş oldu
Hepimiz sevgi dolu samimi ilişkiler içinde olamıyoruz maalesef. Ama tecrübe ede ede doğruyu buluyoruz.yol gösteren kimse olmasa bile artık büyüdüğümü için doğru tercihler yapabiliyoruz

İlk defa bu kadar kendini kaybedercesine içti savunulacak tarafı olmadığını biliyorum ama ilk defa bu kadar büyük bir sorun yaşadık
Çünkü ilk defa bu kadar karşısına geçtin, sesin çıktı. Susup otursaydın bi sıkıntı yoktu yine.

Gitmek istediği şehirde evli kuzenleri fingirdek ailesi yanlış yollara sapacagindan endişeli gitme onlara uyarsın diyor
Ailesi de siz de ne yaparsaniz yapin adami kontrol altinda tutamazsınız o yetiskin bir birey
Aldatacaksa yaninizdayken de aldatir, evli bekar farketmez kendisi istemedikten sonra ne siz ne ailesi ona bir sey öğretebilirsiniz. Cocuk degil ki evlenecek olgunluga eristigine gore baskalariyla flortlesmemeyi de ogrenmesi lazim ailesi hala paşa oglumuz diye seviyorsa buyumek istememesi normal

Önceki konularımı açanlarda bilirler evliliğimle alakalı bir takım sorunlar yaşadık.
Evlenme süreci ve sonrası ciddi anlamda sorunlu geçti.Evimle alakalı sorunları ailem eşime zor verdiği için anlatmama kararı almış sorunları ikimiz arasında halledilmesi gerektiğini düşünmüştüm.
Fakat en son bardağı taşıran bir kavgamız oldu kısaca özet geçeyim yılbaşında eşim kardeşleriyle felan hep beraber yılbaşı kutlamak istedi buraya kadar sorun yok fakat sabahında morelim bozuk kalktım ve eşimin ilgilenmesini beni anlamasını beklemiştim umursamaz davranıp beni sinirlendirince sözlü tartışmaya girdik akşam da kardeşine gittik burada eşimden rica ettim ki çok içme diye ama beni dinlemedi ölçüsünü ben biliyorum sarhoş değilim diyordu ve kafayı tutamıyordu sonra eşimin kardeşinin kız arkadaşı da çok alkol almıştı alkolü bittikçe sürekli sevgilisi tarafından yenilendi orada hem eşimin abisine hem eşime sarkıntılık etti çok yakın temasa girdi neredeyse opusecek kadar yakınlaştılar orada benim dışında kimse bu durumdan rahatsız olmadı ve bunun üzerine eşimi mutfağa çektim ve tartışmaya başladık ben hakaret felan ettim o edince bacağıma tekme felan attı sonra bu tartışma sonucunda kocam seni bosayacağım bak görürsün seninde cesaretin varsa boşan dedi ben evlenmeyecektim başımı yaktın dedi.sonra bu konu evde çok büyüdü ben olayı abartıp evden eşimi zorla çıkarıp atmak istedim kalbim çok kırıldığı için çok kızgındım sonra eşim bana fiziksel olarak saldırdı en son gece dışarı attı komşu da durmak zorunda kaldım sonra aileler araya girdi vs felan derken zor bela tatlıya bağlayıp ilişki terapistine başladık.
Eşimin bu arada ben gitmesini istemediğim halde şehir değişikliği yapıp beni mecbur tutmak istiyor ailem bu en son olaylarla da beraber artık beni göndermek istemiyor eğer eşinle gidersen seni siler atarız o kocanla güvenip hiçbir yere adımını atamazsın çünkü benim şuan isim var şehir değişikliği yaparsak ben işsiz kalabilirim ailemde ona olan güvenlerini kaybettiler eşimde ısrarla ben gideceğim diyor ailem seni üzer bırak gitsin diyor boşanma durumuna geleceğiz gelmem doğru mu seviyorum eşimi bilmiyorum ne yapacağım.okursanız lütfen yargılamadan etmeden yorum yapabilir misiniz ❤️ çok teşekkür ederim.
Bugün aileni dinlemezsen ömür boyu pişman olursun,bu adamdan hayır gelmez

niye yapamıyorsunuz peki sizi bağlayan ne? işiniz var aileniz arkanızda daha ne olsun? işsiz çocuklu ailesinin desteği olmadan tek başına ayakta duran kadınlar var siz niye yapamıyorsunuz anlamadım.
Çevremde de var böylesi sinir oluyorum defalarca dedim git bitir bu evliliği,yok her türlü hakeret aldatmaya rağmen,bı de tüp bebek yapti ,simdi her gün kavga,cocuk yüzünden katlaniyorum diyor,hiç acimiyorum sana dedim sen keyfin bozulmasin elalem ne der diye gitmedin şimdi otur çek.Burda zaten zibilyon tane konu var,aile de arkanda daha ne istiyorsun ömrün boyunca sarhoş olup seni dovucek kapı dışarı atıcak adamı mı hoş edeceksin,aynısını çocuğuna da yapacak yapmasa da annesini böyle ezik rezil görecek,insanlar degismezler verdikleri sözleri tutmazlar başta neyse evlilik o ,cooook nadir ornekleri var ama milyonda bir

Yoksa kendime saygimi kaybedecegim bir sekilde kendime saygı duyacağım ilişki yasamam lazim bu adamı ben zorla seçtim ama önce kafamı duzeltmem lazım.
Bence adam sizi kapı dışarı ettiğinde siz tekrar o adamin yüzüne baktığınızda kendinize sayginiz bitmiş,komşuda kalmak nedir ya,erkek olan adam yapar mı, namusunu dışarı atar mı,ya başınıza bir iş gelseydi.size yazdigim arkadaşım da habire kendime saygım yok aramizdaki saygı diyordu saygıyı nasıl bir şey sanıyorsanız artik.sozlerim sizin için kırıcı olabilir ama gerçekler bunlar.

Siz sevmiyorsunuz sadece ailenizin biz sana demistik lafini isitmemek icin,evine esine geri donmek istiyorsun hepsi bu. Keske daha ilk evden attiginda fiziksel saldirida hastaneye gidip darp raporu alsaydiniz.

Siz sevmiyorsunuz sadece ailenizin biz sana demistik lafini isitmemek icin,evine esine geri donmek istiyorsun hepsi bu. Keske daha ilk evden attiginda fiziksel saldirida hastaneye gidip darp raporu alsaydiniz.
Aslında onda daha çok fiziksel hasar vardı ama erkek olarak benden daha güçlü bana tokat atinca bende onu can havliyle çizdim ikimizde birbirimize zarar verdik hiç normal değil bu yaşananlar.

Çevremde de var böylesi sinir oluyorum defalarca dedim git bitir bu evliliği,yok her türlü hakeret aldatmaya rağmen,bı de tüp bebek yapti ,simdi her gün kavga,cocuk yüzünden katlaniyorum diyor,hiç acimiyorum sana dedim sen keyfin bozulmasin elalem ne der diye gitmedin şimdi otur çek.Burda zaten zibilyon tane konu var,aile de arkanda daha ne istiyorsun ömrün boyunca sarhoş olup seni dovucek kapı dışarı atıcak adamı mı hoş edeceksin,aynısını çocuğuna da yapacak yapmasa da annesini böyle ezik rezil görecek,insanlar degismezler verdikleri sözleri tutmazlar başta neyse evlilik o ,cooook nadir ornekleri var ama milyonda bir
Özellikle böyle çocuğum için katlanıyorum denmesine çok sinir oluyorum. Ya şu işe çocukları karıştırmayın ya. Sonra o çocuk büyüyor türlü çeşit travma yaşıyor. Böyle insanlara müstehak ama işte insan çocuğa üzülüyor. Size katılıyorum insanlar kesinlikle değişmezler değişti sanırsın bir olay olur eskisinden beter olurlar.

Aslında onda daha çok fiziksel hasar vardı ama erkek olarak benden daha güçlü bana tokat atinca bende onu can havliyle çizdim ikimizde birbirimize zarar verdik hiç normal değil bu yaşananlar.
Ilk o baslatmis fiziksel saldiriyi ama. Ben yerinizde olsam anlasmali bir avukat tutardim ,ailenizde destek madem.
SImdiden tembihliyim. Tlfda ona karsi msjlasmalarinizda cok kibar olun asla fevri davranip kufur etmeyin.cunku bunlar mahkemede davayi kazanmanizda cok etkili olacak. Gorumcen veya esinin ailesi arkadaslariyla ilgili msj ,tlf konusmasi gibi seyleri kopyala ciktisini al.
Ilk 3 yilda seni rencide edecek ,seni hirpaladigi,kavga ettiginiz,seni kucuk dudurdigu seklinde bir hikaye tarzi mektup yaz avukatina. Kanitlari olursa cok iyi olur . Mahkemede sana nafska ve tazminat odemesi icin lazim olacak.

Asla geri dönme,bu adamdan ne köy olur ne kasaba sorumsuzun teki. Ne hali vaesa gorsun. Aileni dinle.

X