Evliliğim ile ailem arasında kaldım

Evet genel olarak yaklaşımında vs bir problem var gibi ilk defa bu kadar büyük olaylar yaşadım.

Ailen yüzünden boşanamıyordun güya, ee bak ailen de razı değil acı çekip durmana? Adam bile yakasından silkip atmak istiyor, hala ama gocamı seviyom. İnadı bırak düzeltemeyeceksin işte, bi de elalemin memleketinde mi sokağa atsın seni?

Olay hiç küçümsenemeyecek bir mesele ailemle çok sorunlar yaşadığımız için onları dinlemek istemedim ama bu sefer haklılar.Bir yere gitmeyeceğim muhtemelen o gidecek ve biz ayrılacağız.

Sonunuz yine bosanmak cocuk yapmayin sakin ha is konusu is heryerde bulunur belki istediğiniz imkan bi sure olmaz ama cekerseniz bu adam size cektirir deneyin 1 yil sonra yine aynisi

Sonunuz yine bosanmak cocuk yapmayin sakin ha is konusu is heryerde bulunur belki istediğiniz imkan bi sure olmaz ama cekerseniz bu adam size cektirir deneyin 1 yil sonra yine aynisi
Ne o değişir ne de ben giden yıllar olmasın bari doğru diyosunuz

Olay hiç küçümsenemeyecek bir mesele ailemle çok sorunlar yaşadığımız için onları dinlemek istemedim ama bu sefer haklılar.Bir yere gitmeyeceğim muhtemelen o gidecek ve biz ayrılacağız.
Senin için ne alkolünden vazgeçecek ne maddesinden ne de hayat tarzından. Nesi olduğu belli olmayan kadın arkadaşları her yerden fırtlamaya devam edecek. Biraz sakinleyince hadi gelmiyon mu diyebilir. Demeyebilir de. Ama evliliğiniz onun uslanmasını hiçbir zaman sağlamayacak. Bunu bilerek adımını at. Sana değişmeye gelmeyecek, geride durup işini görecek biri lazım olacağı için gelecek.

abartıp evden zorla cıkartmak derken sız zaten haklısınız. bılmıyorum. bu adamdan bı cacık olmaz allahım korusun böylelerinden. ailenizide anlamıyorum. nasıl barıstııyolar.

Siz özelde mi çalışıyorsunuz? Eşiniz de sen gelmesen de ben gideceğim mi diyor?

Eşiniz oluşan durumdan özür dileyeceğine kapı dışarı atmış komşuda kalmışsınız yani orada içiniz soğumadı mı ya ?
Yani şu durumda size özür dileyip af dilemesi kapınızı aşındırması lazımken siz hala evliliğim mi ailem mi diyorsunuz.
Adam istediğini yapıyor korkusuzca sen ister uy ister uyma diyor evlilik değil bu

Evlilik bu değil haklısınız kendimi dahada sağlama alıp uzman desteği ile de doğru kararlar vereceğime inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…