Evliliğim ile ailem arasında kaldım

eşiniz sizi umursamadan bir karar veriyor ve siz bunu atlıyorsunuz?
O konuyu kısa geçtim özet olarak durum şu şimdi yaşadığımız yerde eşyalı evde oturuyoruz ikimizin maaşı ancak evi döndürüyor o da şehir değişikliği yapmak istedi bende olabilir dedim sonra oturdum hesap kitap bilmem ne dedim ki olmaz ama şu şu sebeplerden olmaz diye açıkladım kendi ailesi benim ailem..kimse istemiyor gitmesini çünkü tek maaşla ve olmayan birikmisiyle altinlara güvenerek herşeyi hallederiz gidelim diyor hatta annesi de arayıp dedi ki senin evli kuzenlerin var her türlü ahlaksızlık yapıyorlar sen de onlara uyarsan karınla cok kötü duruma düşersin asla ve asla istemiyoruz gitmeni maddi anlamda da destek olmayacagiz dedi.. kendisi yanlış bir şey yapmayacagina söz verdi anne ben evliyim artık felan dedi yinede mantıklı değil yani gitmem anladınız mı aile bile bunu diyosa artık nediyim

Aslında ailem çok baskıcıydı belki bahane değil ama sağlıklı tercih yapamadım farkındayım evliliğimi kurtarmaya çalışıp bir cikar yol arıyorum ama çocuk yaparak ya da yıllarımı heba ederek değil uzman destegi alıyoruz şuanda

aynen öyle aile bile bunu diyorsa hiç mantıklı değil. eşiniz sizi düşünmüyor. şiddet diyorsunuz. daha o an gitmeniz lazımdı. evden attı komşumda kaldım diyosunuz. hangi eş erkek kadın fark etmez eşini evden kapı dışarı eder? hem şiddeti gören sizsiniz, hem evden atılan sizsiniz, ayrıca aldatma şüphesi de duyuyorsunuz... Ya bunu demek kolay olduğu için söylemiyorum ama sizin bir geleceğiniz olduğunu sanmıyorum. yanlışlıkla çocuğunuz olsa mahvolursunuz ciddi diyorum. boşanın. aileniz arkanızda. kendinizi bu kadar ezdirmeyin...

Aileler de uyuşmadı tek cagre uzman desteği işte en azından elimden geleni yaptım derim

Sorunlar surat asarak cozulmez. Siz konusmadan anlayacak kadar empatik bir adam olsa oyle seyler yapmazdi zaten ki sizin esiniz konuşmaktan da anlayacak biri gibi durmuyor o ayri.
Zaten en onemli kisim deger gordugunuzu hissetmiyorsunuz, hala neyini seviyorsunuz bilmem ama erkegin deger vermedigi iliskide, evlilikte ömrünüzü de verseniz, kendinizi de parçalasaniz mutlu olamazsiniz bu kuraldir.

Simdi cocuk dusunmuyorsunuz ama bir kac ay bu adam sizin yüzünüze gülse, deger veriyo gibi yapsa aninda gelir cocuk. Sonra "düzelmişti boyle olacagini bilemedim" diyeceksiniz. O kadar coook ayni konulardan var ki muhabbetleri bile ezberledim artik. Sizin ki de hic farkli değil deneyin görün.

Aslında ailem bu konularda çok yobaz gibiydi ama ilk defa arkamda olduklarını hissettim bırak gitsin sen düzenini bozma dedi benim üzüldüğümü istemediğimi bile bile nediye insan gitmeye zorlar ki çok evlilik kafasında değil evliliği de kafasında oturtamamış birisi.

bence ailenizi dinleyin,yarın bir ğün cocuk olunca hiç gidemezsiniz, yani adamın tutunur yeri yok bence.kapının önüne atmak nedir ya?
Hiç sormayın.kime güvendin de attın demi ben ağlayınca komşu sakinleştirmek istedi o da adımını evden dışarı atmayacaktin o zaman dedi böyle bir şey olabilir mi o an onu düşünemiyorsunuz ki

Peki siz kavga ederken evdeki diğer insanlar naptı?
Biz kendi evimize geçmiştik yanlızdık kardeşigil tartışmanın çoğunun kendileri tarafından çıktığının bile farkında değiller çünkü söylemedik eşim zaten sorun olmadığının fikrinde.. sorun çıkaran da sorun da bendim ona göre

Sevgilisi abisine yürürken kardeşi ne yaptı?

Hiç sormayın.kime güvendin de attın demi ben ağlayınca komşu sakinleştirmek istedi o da adımını evden dışarı atmayacaktin o zaman dedi böyle bir şey olabilir mi o an onu düşünemiyorsunuz ki
sevgi de bitiyor bir yerde, gercekten bu adama saygınız kaldımı ya? lütfen kendi değerinizi bilin,

niye yapamıyorsunuz peki sizi bağlayan ne? işiniz var aileniz arkanızda daha ne olsun? işsiz çocuklu ailesinin desteği olmadan tek başına ayakta duran kadınlar var siz niye yapamıyorsunuz anlamadım.
Maaşım evin kirasını ve gecimime uygun değil..ama tek sebep bu değil kendimi evliliğime uzman desteği alarak kurtarmaya adadım resmen.. sanki her ilişkide bunlar oluyor ve kurtulabilirmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…