- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.941
Baskülümün pili bitmiş ya sinir oldum o kadar aç dur sonucu göremeEvet kizlar kilo 80.30 gr onceki kilo 80.80 grdi
@kedikedi sen cok vermisindir odemin gitmistir...
Sıkma canını yağ değildir o sen verirsin zaten hemen çok iradelisin.Az once tartildim bir iki gun diyet yapmamanin maliyeti +3 94kilo
Bi balon gibi sisim
Bakalim bugun basliyorum diyetime ben sok dedim ama degil sanki
Babam 85 yasinda kilosu da yok doktorun verdigi diyete benziyo babamin siskinlik gaz kabizlik problemi var karinda gaz olunca enfeksiyonlari besliyomus
D
Ekmek seker unlu gidalar meyveler toprak alti sebzeler yasak yogurt peynir sut yasak
Bakalim yapabilirsem sonuclari yazicam
BitmeyenUmidim bizde de oyle bi sorun olmadin acaba afedersin tuvaletimi yapiyorum bagirsaklarim rahatlamasi laxim benim acayip yazım oluyo
Cekirdek nerden cikti giBacılar buralar pek ıssız, benim canım kısır istiyor bol yeşillikli yanında ayran3 gibi yapıp yicem akşam üstüde yürüyüş kahve leblebi çekirdek belki 10 gibi de süt tamamdır
Benim de ekmeksizlikten dermanim kalmadi normal kahvaltimi yapicam ya uc dilimle ogle aksam yememeye caliscam bakalim en azindan 90 a inene kadar
Kepekli ekmegi begenmezdim yarin koklayarak yicem
Canım benim bagirsaklarim çalışmazsa zayiflayamiyirum galiba herkes öyledir. Çekirdek bu yüzden kabak çekirdeği tabi bir tutam yerim kahveyleCekirdek nerden cikti gi
Aynen benim canim da kuzarmis istiyo mis gibi koksun istiyorum ama cevizle kuru yemisle aram hic iyi degilBu kepek ekmeği veya çavdar ekmeğini tavada kızartın da yiyin tadına doyum olmuyor peynir cevizhem kizarinca ekmeğin glisemik indeksi düşüyor
Afiyet olsun benim de canim kahve istedi artik yarinaCanım benim bagirsaklarim çalışmazsa zayiflayamiyirum galiba herkes öyledir. Çekirdek bu yüzden kabak çekirdeği tabi bir tutam yerim kahveyle
Günaydın canım bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer öğünler yemiyorum sen inersin inşallah Aslında dijital bir tartı alsan daha iyi olur senin içinGünaydın kizlar...
92 -2kilo odem aslinda kacirdigin gunun ertesi yapilsa kilo korumaya cok yardimci olucak gibi..
Bakalim sabah 2 dilim kahvaltida yedim bugun baska karbonhidret almayi dusunmuyorum
Carsambaya 90 u gormem lazim
Bu arada tartim dijital degil anlamissinizdir
Ben size lapa tarifi verirken kendim kısır yedim ah mı ettiniz düne göre +600 gram çıktım92.8 kiloyumpirinç lapası beni hasta etti ama bi daha o kadar aç durmam. Hedefim çarşambaya kadar 92.
Ben ekmeksiz yapamiyorum ama kilo verme surecinde dikkat etmem lazimGünaydın canım bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer öğünler yemiyorum sen inersin inşallah Aslında dijital bir tartı alsan daha iyi olur senin için
Bugun dikkat edince yarina bisey kalmazBen size lapa tarifi verirken kendim kısır yedim ah mı ettiniz düne göre +600 gram çıktımtabi dün kısır yerken insanliktan çıkmıştım sebep bu da olabilir bu iki gün telafi günü pazartesi 82 leri görmek istiyorum
bende ekmek çok seviyorum işte o yüzden sadece sabahları yemeye çalışıyorum dijital baskül öyle çok pahalı bişey değil ama memnunumBen ekmeksiz yapamiyorum ama kilo verme surecinde dikkat etmem lazim
Dijitallere de pek guvenemiyorum baya kaliteli olmasi lazim
İnşallah canımBugun dikkat edince yarina bisey kalmaz
92.8 kiloyumpirinç lapası beni hasta etti ama bi daha o kadar aç durmam. Hedefim çarşambaya kadar 92.
Ben ekmeksiz yapamiyorum ama kilo verme surecinde dikkat etmem lazim
Dijitallere de pek guvenemiyorum baya kaliteli olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?