Evliliğim için 35 kilo

Sıkma canını yağ değildir o sen verirsin zaten hemen çok iradelisin.

Bacılar buralar pek ıssız, benim canım kısır istiyor bol yeşillikli yanında ayran 3 gibi yapıp yicem akşam üstüde yürüyüş kahve leblebi çekirdek belki 10 gibi de süt tamamdır

Benim de ekmeksizlikten dermanim kalmadi normal kahvaltimi yapicam ya uc dilimle ogle aksam yememeye caliscam bakalim en azindan 90 a inene kadar
Kepekli ekmegi begenmezdim yarin koklayarak yicem

Bu kepek ekmeği veya çavdar ekmeğini tavada kızartın da yiyin tadına doyum olmuyor peynir ceviz hem kizarinca ekmeğin glisemik indeksi düşüyor
Aynen benim canim da kuzarmis istiyo mis gibi koksun istiyorum ama cevizle kuru yemisle aram hic iyi degil

Günaydın kizlar...
92 -2kilo odem aslinda kacirdigin gunun ertesi yapilsa kilo korumaya cok yardimci olucak gibi..
Bakalim sabah 2 dilim kahvaltida yedim bugun baska karbonhidret almayi dusunmuyorum
Carsambaya 90 u gormem lazim
Bu arada tartim dijital degil anlamissinizdir

Günaydın canım bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer öğünler yemiyorum sen inersin inşallah Aslında dijital bir tartı alsan daha iyi olur senin için

92.8 kiloyum pirinç lapası beni hasta etti ama bi daha o kadar aç durmam. Hedefim çarşambaya kadar 92.
Ben size lapa tarifi verirken kendim kısır yedim ah mı ettiniz düne göre +600 gram çıktım tabi dün kısır yerken insanliktan çıkmıştım sebep bu da olabilir bu iki gün telafi günü pazartesi 82 leri görmek istiyorum

Günaydın canım bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer öğünler yemiyorum sen inersin inşallah Aslında dijital bir tartı alsan daha iyi olur senin için
Ben ekmeksiz yapamiyorum ama kilo verme surecinde dikkat etmem lazim
Dijitallere de pek guvenemiyorum baya kaliteli olmasi lazim

Bugun dikkat edince yarina bisey kalmaz

92.8 kiloyum pirinç lapası beni hasta etti ama bi daha o kadar aç durmam. Hedefim çarşambaya kadar 92.

Ayyy kedikedicigim sorma dun bende bi perisandim kendimi böyle kötü hossetmemistim bi daha bende tovbee ac kalmicagimmm
Dun yogun bi gun gecirdim annemdeydom misafirler vardi hizmet et falan annemde dokturmus iki cesit pizza yesil fasulye corba salatalık salatasi Yoğurtlu cevizliydi, bende sadece yesil fasulye den 4 yk kasik yidim diyetteyim dedim .sonra aksama düğün vardi tel geldiki yemekli gelin diye alel acele ciktik benim yeme saatim 17 yada 18 de yiyorum zaten lapanin verdigi titreme dizlerime dermansizlik vardi bi aciktim ilacin verdigi halsizlik de var saat 19:30 da yemek geldi amaa nasil kotuyum gozum dondu kendimi kontrol edemiyorum yedimm ve cok pisman oldum ve hala aksam bacaklarim titriyordu bundan sonra elimden geldigince saglikli yicegimm diyete devamm telafi edicegim..haa kiloma gelincede 81 ciktim geri

Ben ekmeksiz yapamiyorum ama kilo verme surecinde dikkat etmem lazim
Dijitallere de pek guvenemiyorum baya kaliteli olmasi lazim

Bence dijital olmasi onemli degilll onemli olan kilo verdigini gisteren ibre oylede olsa böyle lede olsa verdiğin bellidir yada vermedigin.benim bildigim arkadaslarin cogununda dijital vardi bozuk.dedigin gibi kaliteli olmayinca hemen bozuluyor benimki normal baskul kaliteli hastaneye nere gitsem ayni tartiyor, gr mina gelince biz alim satim isleri yaptigimiz icin goz karari agirliklari bildigim icin kendimde oyle yorumluyorum tabiki aldigimiz sattigimizi baskulde degil hassas terazi kullanirik :))) eger dijital kullanmayi dusunuyorsan elindekinin doğru tartmadigini dusunuyorsan tavsiyem kaliteli dijital al canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…