- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.961
Ben size lapa tarifi verirken kendim kısır yedim ah mı ettiniz düne göre +600 gram çıktımtabi dün kısır yerken insanliktan çıkmıştım sebep bu da olabilir bu iki gün telafi günü pazartesi 82 leri görmek istiyorum
Hımmm inşallah süt olsunYok canım niye ahh edelim kizz kendi tercigimiz ilkkez böyle bişey denedim tövbe ettim bana iyi gelmedi bugun birazz iyim cok şükür. . Yinede ani kilo verdiren kurler cazip geliyor acaba verirmiyim diye...
Kiz afiyet olsun o kilo degildir bulgur vucutta su toplarmis bilinmi emzikle annlere bulgur yii süt olsun diyorlarla
Normali o zaten canim tebrikler...Ekmeği de yiyorum yumurtami da baligimida hafta 4 gün yürüyüş +spor 2 ay sonra 60 kiloyum inşallah
Canim akşam yatmadan 3 kaşık yogurt+2 damla limon+1 çay kaşığı pul biber k ürünü dene ben yeni başladım. Göbek bölgesi yağları için ekstra ayda 2 kilo fazladan verdiriyormusNormali o zaten canim tebrikler...
Ben de herseyden yeme taraftariyim ama haftada 1 kilo vercem diye sartlaninca boyle oldum
Pes etmek yok mola ver ve bir diyetisyene danış.Kizlar napiyosunuz ben artik son kararimi verdim bi daha degistirmicem nasipse
Takilma olunca sinirlerim bozuldu surekli tartida gozum, surekli sok diyet arayisinda aman aman beynim sisti ya...92 de takildim kaldim..102yle basladim aslinda 10 kiloda kalmak istiyo vucudum...
Bende 8 hafta diyet 2 hafta mola vericem 8 haftada 5 ila 8 kilo verdigim zaman basaridir benim icin...
Bugun dilara kocagi okudum uc ayda bir 1-2 ay ara verin diyodu 1 ayda motivasyonum kaybolur diye ben boyle dusundum birazcik rahatladim ya kac gundur stres yapiyorum
İyi ya acıktım ama çarşambaya kadar son gaz devam. Sen nasıl oldun canım daha iyi misin? Diğer konunu okumuştum çok üzüldüm. Pek hatırlatmak ta istemiyorum ama.kedikedi84 nasıl gidiyor fistik
Arada oluyo öyle. Bende karar verdim hergün tam gaz çarşamba benim günüm istediğimi yiycem çünkü bende bi daha şunu yapamıycam düşüncesi beni çok bunaltıyo.Kedikedi84 slm canim biraz motivasyonum düşmüştü regl döneminde çok istahliydim neyse geçti şükür buradayım
İyi oya çalışıyorum cnmİyi ya acıktım ama çarşambaya kadar son gaz devam. Sen nasıl oldun canım daha iyi misin? Diğer konunu okumuştum çok üzüldüm. Pek hatırlatmak ta istemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?