- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.901
Aaaaaa gule gule
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim iyimisin ya cok mrk ettim gel sende yarin bi pirinc lapasi yap kedikediyle yapacagiz vucuttaki odem icin varsa giderr.ara verme zaten duraksama donemi olacak korursun mucadelen baslicak arkadaslardan bilim yoksa tecrubem yok.bu lapa bir gun yspacagim bennKizlar merhaba...ilk defa bi tarti gunu yoktum internetim yoktu kusurgiderrin...
91 -1 kilo ama cok zor gitti bu hafta
Normalde ben yuruys bile yapmadan rahat veriyodum 1 kiloyu
Aslinda ben 102 kiloyla baslamistim 10 kilo gidince 92 de vucut yeter dedi heralde
Bu hafta hic kacirmadim uc kere yurudum cok zorlandim resmen vucudum su tutuyo sabah kalkinca basamadim sislikten...
Bu hafta nolur bilmem ama 90 olunca iki hafta ara vericem sonra devam
Ben de bu hafta tavuk salata yicem ..
Canim iyimisin ya cok mrk ettim gel sende yarin bi pirinc lapasi yap kedikediyle yapacagiz vucuttaki odem icin varsa giderr.ara verme zaten duraksama donemi olacak korursun mucadelen baslicak arkadaslardan bilim yoksa tecrubem yok.bu lapa bir gun yspacagim benn
Sagol canim ben de sizi cok ozledim sizinle dertlesmeyi ozellikleCanim iyimisin ya cok mrk ettim gel sende yarin bi pirinc lapasi yap kedikediyle yapacagiz vucuttaki odem icin varsa giderr.ara verme zaten duraksama donemi olacak korursun mucadelen baslicak arkadaslardan bilim yoksa tecrubem yok.bu lapa bir gun yspacagim benn
amin sağol cnmCanım başınız sağolsun. ALLAH rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. ALLAH ailesine ve yakınlarına sabır versin.
Ben gözümü ilk üçe diktim haberiniz ola tahtınızdan edebilirim siziEki Görüntüle 1875393 Kızlar bugün tam kilomu öğrenip pirinç diyetinde kaç kilo gider diye tartıldım93.2 ye geri dönmüşüm çok mutluyum kaç kere indim çıktım tartı yanlış mı tartıyo diye elime ağırlık bile alıp çıktım BitmeyenUmidim bende 1 gün yapıcam pirinç lapasını bizde insülin direnci var ya sonra sıkıntı yaratmasın diye. Hem Burhan'ı hem kendimi güncelledim tabloda. Hala ISILDURU ve aysem25 i meraktayım. İyisinizdir inşallah.
GIDI Y Yuksel0626 ve elifimm39 sizleri tebrik ediyorum kızlar en başarılı ilk 3 sizsiniz.
Kızlar herkese selam. Bir şey sormak istiyorum hepinize akşam yatmadan önce tarçınlı süt kilo aldırır mı? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bir de türk kahvesini hangi saatler de içsem daha etkili olur metabolizmanın hızlanması için.
Süt istediğin zaman icebilirsin hem gece çok fazla açlık hissetmezsin.kahveyide spordan önce için diyorlar ama ben spordan sonra akşam 8 gibi içiyorum tokluk hissi verdiği icin aksam yemeğini de pas geciyorum tabi öğlen yemegim 4 gibi yiyince aksama gerek kalmıyor
Tabi şekersiz serbest.diyetisyene haftalık mı gidiyorsun lista verdiyde paylasirmisinBen kahve ve çayı diyetisyenime sordum şekersiz olduğu sürece istediğin kadar içebilirsin dedi zamanlama da koymadı
Tabi şekersiz serbest.diyetisyene haftalık mı gidiyorsun lista verdiyde paylasirmisin
Benzer şeyler yiyoruz oglen protein yemek müthiş tok tutuyor .bir arkadaşım diyetisyenle 4 ayda 20 kilo vermişti. O da öğlen protein akşama sebze yemeği ye demişti dr.hatta öğlen et tarzı bir yiyecrk yoksa bir dilim de peynir yiyordu15 günde bir gidiyorum.
Hiçbir light ürün kullanmıyorum
sabahları
30 gr peynir
5 adet zeytin
sınırsız yeşillik domates salatalık
2 ceviz
2 ince dilim tam buğday ekmeği
ara:
10 adet kavrulmamış badem
2 adet gün kurusu
öğlen:
120 gr et,köfte, tavuk hangisini seçersen
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği
ya da
6 kaşık bakliyat yemeği ya da 6 yemek kaşığı sebze yemeği
salata ya da yoğurt
1 kase çorba içersen ya da 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yersen 2 dilim tam buğday ekmeği yenmeyecek
ara:
300 ml ayran 1 çay bardağı leblebi
ya da
1 su bardağı kefir 1 porsiyon meyve
ya da
2 kepekli galeta peynir ve sınırsız domates salatalık
ya da
1 activia 4 adet form bisküvi
akşam da öğlen ki yemeklerden biri
ara:
1 su bardağı tarçınlı süt ve 1 porsiyon meyve
Ben saat 12 gibi 1 çaybardağı haşladım yedim bol karabiber, yanında 1 kaşık yoğurt. Bu bize uygun bi şey değil aslında insülin direnci varken, pirinç şekeri dalgalandırıyo sonra elimiz ayağımız titriyo. Ben hergün terlediğim için bi fark gözlemlemedim. Akşam da yiycem yarın normal dikkat etmeye devam.kedikedi84 naptin nasıl gidiyor ben sabah 10 da yidim bide 3:30 da boll su tuketiyorum yanliz elim ayagimm cok titredi sindi biraz iyiyim bide ben boyle hic ter atmadim yagmurdan islanmis gibiydi kafamm ne sendede oyle oldumu
Teşekkür ederim canım 2 gecedir başladım. İnşallah etkili olur. Diyetisyenin tahlil yaparak mı diyet listesi oluşturdu acaba.Canım benim diyetisyenim bana verdi tarçınlı süt. Yatmadan 1.5 saat önce 1 su bardağı süte 1 çay kaşığı tarçın. Yanında da orta boy yada 1 porsiyon mevye
Başım ağrıyokedikedi84 naptin nasıl gidiyor ben sabah 10 da yidim bide 3:30 da boll su tuketiyorum yanliz elim ayagimm cok titredi sindi biraz iyiyim bide ben boyle hic ter atmadim yagmurdan islanmis gibiydi kafamm ne sendede oyle oldumu
Başım ağrıyo
Günü 2 çay bardağı pirinçle geçirince kötü oldum herhalde. Dün de çok az yemiştim. Çok ağrıyo valla.Suan ben çok iyiyim 1.5 saat olucak spor yapiyorum şimdi parka bisiklet ceviriyom yürüyüş yaptim.
Sen neden bas ağrıyor