Evliliğim için 35 kilo

Ben 1.5 cay bardağı princi sabah ice hasladim
Bi sogan iki domate bi salatalik biber dogradim salatanin icine kattim yedim kaldi bile sakladim tuzsuzdu saat 10 daydi. Yanin da 3 yk yoğurda bayagi pul biber koydum yidim.
15:30 da salatali pirinç lapadan 4 yk yedim aradab bi saat sonra bi elma yedim 18:30 kalan lapayi yogurda kattim pulbibe karabiber nane kattim yidim şeker ilaci ictim bi yarim saat sonra soda.20:00 dan 21:30 kada spor yapildi. 4 lt su icildi bitkiler cay icildi. .

Sabah tartilip yazarsin artik

Meraba kızlar bastan 80 kusur sayfa okudum dayanamadım son sayfalara geçtim benim de acil zayıflamam lazim keza benim de esim kilolarimdan oldukça rahatsız bende size katılabilir miyim acaba?
Allah tamamina erdirsin...
Onemli olan devam edebilmek canim

Ne guzel spor yapiyosun ozendim inan ki ...spordan sonra o rahatlama hissi muhtesem bisey...
Ben de tavugumu hasliyorum yarin baslicam ilk defa sok diyet yapiyorum
Sonuclari burdan yazarim gun gun...
Carsambaya kadar 5 gun yapmayi dusunuyorum...tavuk salata ayran..
Bi iki gundur yiyorum ama bilerek ve de isteyerek metebolizmami sasirtma amacli sabah hic tartilmak istemiyorum kesin uc kilo odem olmystur sislikten yere basamiyorum .
Ama odem oldugunu bildigim icin hergun tarti sonucumu yazicam tabi yapabilirsem
kedikedi84 senden de bekliyoruz tarti sonucunu

Ya lapa yapan kızlar insallah kilonuzda değişiklik olur yoksa bu eziyeti cektirdigim için vicdan azabı duyacam

Ya lapa yapan kızlar insallah kilonuzda değişiklik olur yoksa bu eziyeti cektirdigim için vicdan azabı duyacam
Yok yaa ne alaka kizz bize deneyim oldu fenami Hic acikmadim coh bile geldi
Kizz inşallah yarin eksi gorurum karnimda sislik va bide benim kabizlik problemim var bugun ona gitmedim. .

Canim bu hafta hastaydim öyle yattim bauram geliyor 7 li rakami gormek iistiyorum iki gundur ne hassa gidiyorum icime gayret dustu bi buçuk hafta ne tatli ne şeker kaçamak olmadi küçük bi gul lohumundan baska artik vermek istiyorum ama kilo gitmemiş yumurtaliktanmi kaynaklaniyor acep yaa bide vc ye ciksam verecegimi bilim..bakalimm hayirlisi allah verede yarin ni va eksi gorem ins

Az once tartildim bir iki gun diyet yapmamanin maliyeti +3 94kilo
Bi balon gibi sisim
Bakalim bugun basliyorum diyetime ben sok dedim ama degil sanki
Babam 85 yasinda kilosu da yok doktorun verdigi diyete benziyo babamin siskinlik gaz kabizlik problemi var karinda gaz olunca enfeksiyonlari besliyomus
D
Ekmek seker unlu gidalar meyveler toprak alti sebzeler yasak yogurt peynir sut yasak
Bakalim yapabilirsem sonuclari yazicam
BitmeyenUmidim bizde de oyle bi sorun olmadin acaba afedersin tuvaletimi yapiyorum bagirsaklarim rahatlamasi laxim benim acayip yazım oluyo

Canim vc icin bi onerm olcak terayagda yada zeytin yagda şöyle 3 kuru soğan piyas seklinde dogra diger sebzeleride ayni kavurup yisene icine iki yesil biber bi domates dogra pul biber at biber aci olursa iyi oliyor bagirsak calisiyor bi yesene hem karnin doyarr hem iki gun normal vc ye çıkıyorsun ara ogunde bi dilim karpuz yada kavun yada erik mükemmel sonuc alirsin.ben ucuncuye kavurdum fayda olmadi hemen vucud alisiyor gerci meyve falan yimedim..

Evet kizlar kilo 80.30 gr onceki kilo 80.80 grdi
kedikedi sen cok vermisindir odemin gitmistir...
Tebrikler demek ki fazla ödemin yokmuş. Benim de Size katılmadan önce pazartesi cuma idi tartı günüm bugün tartilip pazartesiye bir hedef koyuyorum hafta sonu da raydan çıkmamış oluyorum yani diyeceğim o ki carsamba bomba gibi geliyorum

Kizlar slm kilo veremediğim ve pis bogazimi tutamadigim icin girmedim topige Üzgünüm hem şişman hem pişman yani
Zararın neresinden dönersek kardir. Vazgecmeyelim bogazimizi tutamadigimiz zamanlar hepimizin olacak ama silkinip kaldığımız yerden devam edecez.mükemmel diyet beslenme olmaz insaniz nefsimiz var.ben gözüm kalmasın aklım kalmasın diye bir çatal alırım hatta iki gün önce ogluma spagetti yapmıştım bir catal bir çatal derken ya dedim oturayim öğünum olsun bari dedim şekeri dengelesin diye yoğurt çorbası da koydum yanına yedim.pişman oldum biraz ama sıkı bir yürüyüş de yaptım üstüne rahatladim.o yüzden düşsekde kalkalim bizi bizden başkası anlamaz lütfen canını sıkma iki günde telafi edersin

Teşekkür ederim canım 2 gecedir başladım. İnşallah etkili olur. Diyetisyenin tahlil yaparak mı diyet listesi oluşturdu acaba.

Şimdilik gerek görmüyorum dedi ve boş bir liste verdi metabolizma yönetimi adı. Hergün ve saatlerde ne yediysem yazıyorum anormal bir durum görürse yaptıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…