• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ben size lapa tarifi verirken kendim kısır yedim ah mı ettiniz düne göre +600 gram çıktım :kızgın:tabi dün kısır yerken insanliktan çıkmıştım sebep bu da olabilir :KK48:bu iki gün telafi günü pazartesi 82 leri görmek istiyorum :mad:

Yok canım niye ahh edelim kizz kendi tercigimiz ilkkez böyle bişey denedim tövbe ettim bana iyi gelmedi bugun birazz iyim cok şükür. . Yinede ani kilo verdiren kurler cazip geliyor acaba verirmiyim diye...

Kiz afiyet olsun o kilo degildir bulgur vucutta su toplarmis bilinmi emzikle annlere bulgur yii süt olsun diyorlarla

Yok canım niye ahh edelim kizz kendi tercigimiz ilkkez böyle bişey denedim tövbe ettim bana iyi gelmedi bugun birazz iyim cok şükür. . Yinede ani kilo verdiren kurler cazip geliyor acaba verirmiyim diye...

Kiz afiyet olsun o kilo degildir bulgur vucutta su toplarmis bilinmi emzikle annlere bulgur yii süt olsun diyorlarla
Hımmm inşallah süt olsun :KK46:dün yürümedim bugün vicdan azabı duyuyorum şimdi yürüyorum

Selam kızlar K kimyayas ne alakası var kendimiz ettik kendimiz bulduk insülin direnci olan insan tüm gün sadece pirinç yerse olacağı bu.
Bugün: sabah biberli kaşarlı omlet 1 dilim ekmek
Öğlen geç yedim 4 gibi beğendili tavuk salata
Bi de sinemaya gittik orada 3 avuç mısır akşam onun için yok bi şey.

Kizlar bugun yuruyebildim en sonun da...oglen aksam karbonhidratta yemedim ...
Galiba ekmek yemedim diye yuruyebildim kendimi hafif hissediyorum yada dunden beri tavuk yiyorum protein iyi geldi ...bakalim deneye deneye vucudumu tanicam

Ekmeği de yiyorum yumurtami da baligimida hafta 4 gün yürüyüş +spor 2 ay sonra 60 kiloyum inşallah

Kizlar napiyosunuz ben artik son kararimi verdim bi daha degistirmicem nasipse
Takilma olunca sinirlerim bozuldu surekli tartida gozum, surekli sok diyet arayisinda aman aman beynim sisti ya...92 de takildim kaldim..102yle basladim aslinda 10 kiloda kalmak istiyo vucudum...
Bende 8 hafta diyet 2 hafta mola vericem 8 haftada 5 ila 8 kilo verdigim zaman basaridir benim icin...
Bugun dilara kocagi okudum uc ayda bir 1-2 ay ara verin diyodu 1 ayda motivasyonum kaybolur diye ben boyle dusundum birazcik rahatladim ya kac gundur stres yapiyorum

Normali o zaten canim tebrikler...
Ben de herseyden yeme taraftariyim ama haftada 1 kilo vercem diye sartlaninca boyle oldum
Canim akşam yatmadan 3 kaşık yogurt+2 damla limon+1 çay kaşığı pul biber k ürünü dene ben yeni başladım. Göbek bölgesi yağları için ekstra ayda 2 kilo fazladan verdiriyormus

Kizlar napiyosunuz ben artik son kararimi verdim bi daha degistirmicem nasipse
Takilma olunca sinirlerim bozuldu surekli tartida gozum, surekli sok diyet arayisinda aman aman beynim sisti ya...92 de takildim kaldim..102yle basladim aslinda 10 kiloda kalmak istiyo vucudum...
Bende 8 hafta diyet 2 hafta mola vericem 8 haftada 5 ila 8 kilo verdigim zaman basaridir benim icin...
Bugun dilara kocagi okudum uc ayda bir 1-2 ay ara verin diyodu 1 ayda motivasyonum kaybolur diye ben boyle dusundum birazcik rahatladim ya kac gundur stres yapiyorum
Pes etmek yok mola ver ve bir diyetisyene danış.

Kedikedi84 slm canim biraz motivasyonum düşmüştü regl döneminde çok istahliydim neyse geçti şükür buradayım
Arada oluyo öyle. Bende karar verdim hergün tam gaz çarşamba benim günüm istediğimi yiycem çünkü bende bi daha şunu yapamıycam düşüncesi beni çok bunaltıyo.

Kızlar resmen az yiyip bekliyorum zaman geçsin de yağlarım erisin diye. BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim bugün hiç aktif değildin umarım güzel bi gün geçirmişsindir. Ay yazmayınca iyimisiniz merak ediyorum resmen. Valla diyet merak ettiğimden değil.

İyiyim tatlim bugun sabah bahceye gidddik 11 buçuk saat calistim eve gel dus al bahcede gelen sebzelerle ugrastim bi yorgunum yogun gecti ...

bu arada menumude yazim sabah 7 de yulaf kepekli omlet yidim 4 ceri dimates
Aralarda kucucuktu hepsinin boylari kelek acur karpuzz
Aksam alabalik ızgara kozlenmis patlican biber
21:00 bi salkim uzum yedim soguk soguk icim yandiydu 22:00 sutlu turk kahve
5lt su ictim dusari cok sıcakti yandım spor bahcede calistim

Günaydın kızlar bu gün benim ektra tartı günüm ve şu an tartı nın üzerinden bildiriyorum:KK73:şaka bir yana tartidan inmek istemedim bebisimin önceden çektiğim videosunu açmış izliyordum baktım hala tartının ustundeyim:KK70:isterseniz çarşambaya saklayayim :oha:demeyin sonra:KK9:bilmem sizi gaza getirdimmi:KK34:

Back