Evliliğim için 35 kilo

Kizlar merhaba...ilk defa bi tarti gunu yoktum internetim yoktu kusura bakmayin...
91 -1 kilo ama cok zor gitti bu hafta
Normalde ben yuruys bile yapmadan rahat veriyodum 1 kiloyu
Aslinda ben 102 kiloyla baslamistim 10 kilo gidince 92 de vucut yeter dedi heralde
Bu hafta hic kacirmadim uc kere yurudum cok zorlandim resmen vucudum su tutuyo sabah kalkinca basamadim sislikten...
Bu hafta nolur bilmem ama 90 olunca iki hafta ara vericem sonra devam
Ben de bu hafta tavuk salata yicem ..

Canim iyimisin ya cok mrk ettim gel sende yarin bi pirinc lapasi yap kedikediyle yapacagiz vucuttaki odem icin varsa giderr.ara verme zaten duraksama donemi olacak korursun mucadelen baslicak arkadaslardan bilim yoksa tecrubem yok.bu lapa bir gun yspacagim benn

Sagol canim ben de sizi cok ozledim sizinle dertlesmeyi ozellikle
Pirinç beni cok aciktirir ya karbonhidrata karsi alerjim var sanki hem cok aciktiriyo hem de cok siskinlik yapiyo
Tavuk salata ayran diyeti daha cok bana gore gibi ama tavuk almadim yarin basliyamam cuma gunu baslarim sonucu da burdan paylasirim
Ara vermeye gelince de metebolizmayi canlandirma amacli yapiyorum bi diyetisyenin yazisini okumustum 40 kilo veren birine 10 kiloda bir .bi iku hafta ara verdiriyomus

Kızlar bugün tam kilomu öğrenip pirinç diyetinde kaç kilo gider diye tartıldım93.2 ye geri dönmüşüm çok mutluyum kaç kere indim çıktım tartı yanlış mı tartıyo diye elime ağırlık bile alıp çıktım BitmeyenUmidim bende 1 gün yapıcam pirinç lapasını bizde insülin direnci var ya sonra sıkıntı yaratmasın diye. Hem Burhan'ı hem kendimi güncelledim tabloda. Hala ISILDURU ve aysem25 i meraktayım. İyisinizdir inşallah.
GIDI Y Yuksel0626 ve elifimm39 sizleri tebrik ediyorum kızlar en başarılı ilk 3 sizsiniz.

Günaydın kızlar zayıflama surecimizde tecrübe ettiğimiz püf noktalarını paylaşalım ne dersiniz ilki benden gelsin yemekten çok iceceksiniz yani doyma hissini su ayran süt bitki çayı ile olusturacaksiniz ozellikle akşam

Ben gözümü ilk üçe diktim haberiniz ola tahtınızdan edebilirim sizi

Canım benim diyetisyenim bana verdi tarçınlı süt. Yatmadan 1.5 saat önce 1 su bardağı süte 1 çay kaşığı tarçın. Yanında da orta boy yada 1 porsiyon mevye

Ben kahve ve çayı diyetisyenime sordum şekersiz olduğu sürece istediğin kadar içebilirsin dedi zamanlama da koymadı

Tabi şekersiz serbest.diyetisyene haftalık mı gidiyorsun lista verdiyde paylasirmisin

15 günde bir gidiyorum.

Hiçbir light ürün kullanmıyorum
sabahları
30 gr peynir
5 adet zeytin
sınırsız yeşillik domates salatalık
2 ceviz
2 ince dilim tam buğday ekmeği
ara:
10 adet kavrulmamış badem
2 adet gün kurusu

öğlen:
120 gr et,köfte, tavuk hangisini seçersen
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği
ya da
6 kaşık bakliyat yemeği ya da 6 yemek kaşığı sebze yemeği
salata ya da yoğurt
1 kase çorba içersen ya da 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yersen 2 dilim tam buğday ekmeği yenmeyecek

ara:
300 ml ayran 1 çay bardağı leblebi
ya da
1 su bardağı kefir 1 porsiyon meyve
ya da
2 kepekli galeta peynir ve sınırsız domates salatalık
ya da
1 activia 4 adet form bisküvi

akşam da öğlen ki yemeklerden biri

ara:
1 su bardağı tarçınlı süt ve 1 porsiyon meyve

Benzer şeyler yiyoruz oglen protein yemek müthiş tok tutuyor .bir arkadaşım diyetisyenle 4 ayda 20 kilo vermişti. O da öğlen protein akşama sebze yemeği ye demişti dr.hatta öğlen et tarzı bir yiyecrk yoksa bir dilim de peynir yiyordu

kedikedi84 naptin nasıl gidiyor ben sabah 10 da yidim bide 3:30 da boll su tuketiyorum yanliz elim ayagimm cok titredi sindi biraz iyiyim bide ben boyle hic ter atmadim yagmurdan islanmis gibiydi kafamm ne sendede oyle oldumu

kedikedi84 naptin nasıl gidiyor ben sabah 10 da yidim bide 3:30 da boll su tuketiyorum yanliz elim ayagimm cok titredi sindi biraz iyiyim bide ben boyle hic ter atmadim yagmurdan islanmis gibiydi kafamm ne sendede oyle oldumu
Ben saat 12 gibi 1 çaybardağı haşladım yedim bol karabiber, yanında 1 kaşık yoğurt. Bu bize uygun bi şey değil aslında insülin direnci varken, pirinç şekeri dalgalandırıyo sonra elimiz ayağımız titriyo. Ben hergün terlediğim için bi fark gözlemlemedim. Akşam da yiycem yarın normal dikkat etmeye devam.

Canım benim diyetisyenim bana verdi tarçınlı süt. Yatmadan 1.5 saat önce 1 su bardağı süte 1 çay kaşığı tarçın. Yanında da orta boy yada 1 porsiyon mevye
Teşekkür ederim canım 2 gecedir başladım. İnşallah etkili olur. Diyetisyenin tahlil yaparak mı diyet listesi oluşturdu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…