Evliliğim için 35 kilo

Oğlum 32 aylik kızım 8 aylık çok istiyorum bende evde çok hareketliyim aslında ama çaba göstermek lazım inşallah katilacagim tek spor olmuyor diyet de lazım ben emzikliyim yapamıyorum
Canım senin bebis doyumluk çorba falan yer artik o yüzden onu çokta dert etme benim ki de 6 aylık sütüm zaten azdı hala aynı hatta dengeli beslenince daha kaliteli olur inşallah

Topigi bastan sona okuyamadim ama kimler var yada gunluk yaziyomusinuz bende katilabilir miyim ??
Can'ım yukarıda yaptığım tablodaki arkadaşlarlayız. Sen kaç kilosun hangi şehirdesin, evli misin çocuğun var mı? Tanıyalım hemen seni Her çarşamba kilo bildirimi yapıyoruz. 2 hafta üst üste Çarşamba günü kilosunu yakmayanları listeden çıkartıyoruz ama bu demek değil ki bizimle değilsin. Neler yendiğimizi yazıyoruz günlük içimizi döküyoruz. Şimdiden hoşgeldin aramıza.

Kimyayas arkadastan tarif aldim pirinc salatasi gibi bi cay vardagi pirinc ice hasliyormusuz istedigimiz gibi baharatlayip yesillikle salata ile yogurt ili yenrbiliyormus.ara ogunlerde meyve serbestmis 3 lt su ictinmi bide spor tmm

Canım senin bebis doyumluk çorba falan yer artik o yüzden onu çokta dert etme benim ki de 6 aylık sütüm zaten azdı hala aynı hatta dengeli beslenince daha kaliteli olur inşallah
Ek gıdaya başladım çorba yoğurt yiyor zaten tek korkum sütüm azalır diye dikkat etmeye başlayacağım inşallah aslında zararlı bişi yemiyorum tencere yemeği hani dışarıdan değil ama eşimin is saatleri vardiyali sistem ona göre yemek yemekten böyle oldum

Herkese merhaba 1.72 boyum ve 82 kilom var 10 kilo vermek istiyorum evliyim bi cocugum var :)

Herkese merhaba 1.72 boyum ve 82 kilom var 10 kilo vermek istiyorum evliyim bi cocugum var :)

Arkadaşlar lapa hakkında yanlış bilgi vermeyeyim aslinda yoğurtu meyveyi ben ekledim gerceginde yoktu galiba

Ama kizlar ben cok kez.denedim hep basarisiz oldum bu sefer diaformin hap ile desteklicem doktorum tavsiye etti

@kedkedi84 birde karabugday lapadida carmis ayni pirinç gibi ama oda yogurtla yeniymis aklimizda olsun bi deneyelim tecrube bide kilo vermed duraksama oldugunda ise yarar.yarin pirinç lapasina baslim sabah kahvaltidada yeniyor dimi

@kedkedi84 birde karabugday lapadida carmis ayni pirinç gibi ama oda yogurtla yeniymis aklimizda olsun bi deneyelim tecrube bide kilo vermed duraksama oldugunda ise yarar.yarin pirinç lapasina baslim sabah kahvaltidada yeniyor dimi
Evet sabah öğle akşam 1 çay bardağından 3 çay bardağı Hakkı'mız var mümkün olduğu kadar tuzsuz olmalı ama ben az tuz koyarım zaten çok terliyorum. Bol su içicez bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…