- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.881
Canım senin bebis doyumluk çorba falan yer artik o yüzden onu çokta dert etme benim ki de 6 aylık sütüm zaten azdı hala aynı hatta dengeli beslenince daha kaliteli olur inşallahOğlum 32 aylik kızım 8 aylık çok istiyorum bende evde çok hareketliyim aslında ama çaba göstermek lazım inşallah katilacagim tek spor olmuyor diyet de lazım ben emzikliyim yapamıyorum
Günlük ne oluyo ne yapıcaz? Yapalım.kedikedi84 istersen senle beraber yapalim bir gunluk ne dersinn hemde regl donemindesin daha iyi olur varmisin sekerimmm
Can'ım yukarıda yaptığım tablodaki arkadaşlarlayız. Sen kaç kilosun hangi şehirdesin, evli misin çocuğun var mı? Tanıyalım hemen seniTopigi bastan sona okuyamadim ama kimler var yada gunluk yaziyomusinuz bende katilabilir miyim ??
Ek gıdaya başladım çorba yoğurt yiyor zaten tek korkum sütüm azalır diye dikkat etmeye başlayacağım inşallah aslında zararlı bişi yemiyorum tencere yemeği hani dışarıdan değil ama eşimin is saatleri vardiyali sistem ona göre yemek yemekten böyle oldumCanım senin bebis doyumluk çorba falan yer artik o yüzden onu çokta dert etme benim ki de 6 aylık sütüm zaten azdı hala aynı hatta dengeli beslenince daha kaliteli olur inşallah
Olur yapalım çok eskiden yapmıştım ben onu. Yarın yapalım istersen belki ben perşembe cuma da yapabilirim, yarın güzel geçerse. Dur ben hemen bununla ilgili başlık vardı onu okuyup bilgilerimi tazeleyim.kedikedi84 pirinç lapasini diyordum
Herkese merhaba 1.72 boyum ve 82 kilom var 10 kilo vermek istiyorum evliyim bi cocugum var :)Can'ım yukarıda yaptığım tablodaki arkadaşlarlayız. Sen kaç kilosun hangi şehirdesin, evli misin çocuğun var mı? Tanıyalım hemen seniHer çarşamba kilo bildirimi yapıyoruz. 2 hafta üst üste Çarşamba günü kilosunu yakmayanları listeden çıkartıyoruz ama bu demek değil ki bizimle değilsin. Neler yendiğimizi yazıyoruz günlük içimizi döküyoruz. Şimdiden hoşgeldin aramıza.
Herkese merhaba 1.72 boyum ve 82 kilom var 10 kilo vermek istiyorum evliyim bi cocugum var :)Can'ım yukarıda yaptığım tablodaki arkadaşlarlayız. Sen kaç kilosun hangi şehirdesin, evli misin çocuğun var mı? Tanıyalım hemen seniHer çarşamba kilo bildirimi yapıyoruz. 2 hafta üst üste Çarşamba günü kilosunu yakmayanları listeden çıkartıyoruz ama bu demek değil ki bizimle değilsin. Neler yendiğimizi yazıyoruz günlük içimizi döküyoruz. Şimdiden hoşgeldin aramıza.
Yok zaten ben onu yoğurtsuz yiyememArkadaşlar lapa hakkında yanlış bilgi vermeyeyim aslinda yoğurtu meyveyi ben ekledim gerceginde yoktu galiba
Evet sabah öğle akşam 1 çay bardağından 3 çay bardağı Hakkı'mız var mümkün olduğu kadar tuzsuz olmalı ama ben az tuz koyarım zaten çok terliyorum. Bol su içicez bi de.@kedkedi84 birde karabugday lapadida carmis ayni pirinç gibi ama oda yogurtla yeniymis aklimizda olsun bi deneyelim tecrube bide kilo vermed duraksama oldugunda ise yarar.yarin pirinç lapasina baslim sabah kahvaltidada yeniyor dimi
Evet sabah öğle akşam 1 çay bardağından 3 çay bardağı Hakkı'mız var mümkün olduğu kadar tuzsuz olmalı ama ben az tuz koyarım zaten çok terliyorum. Bol su içicez bi de.
Hoss geldin canim aramiza inş hedefine ulasirsinHerkese merhaba 1.72 boyum ve 82 kilom var 10 kilo vermek istiyorum evliyim bi cocugum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?