• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canım ben de burdayım sabah tartılamadım. Uyku da kalmıştım. İşe geç kalıyorum diye evden aceleyle çıktım. Akşam da 84.0 dı kilom. Ama midem ağrıyor. Şişlik var. Yazmak istemedim ama vazgeçtim yazdım canım. Bu hafta veremedim maalesef veya şişkinlikten moralimi bozmayacağım
Canım

Şunu söyleyeyim yediklerin çok az geldi bana.bir süre sonra kilo vermen duruyor ve vücudu şaşırtan bir şeyler ve yediklerinj daha da azaltman gerekiyor o yüzden başta porsiyonu küçültmek sonrasinda dahada az ve mesela tuzsuz yağsız yemek gerekiyor
Bu üç hafta çok hızlı vermem gerek. 4.2 kilo gitmeli.

Kızlar herkese selam. Bir şey sormak istiyorum hepinize akşam yatmadan önce tarçınlı süt kilo aldırır mı? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bir de türk kahvesini hangi saatler de içsem daha etkili olur metabolizmanın hızlanması için.

merhaba sadece ilk mesajınızı ve bu mesajınızı okudum. nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama size karatay diyetini tavsiye ederim. benim kilo vermem çok zordur. ancak karatay diyeti ile 4 ayda 12 kg verdim.
Karatay diyeti çok konuşuluyor. Ben de 2 ay oluyor başlayalı rejime ekmek, makarna hamur işi ve tatlı yemiyorum. Hiç şu içmezken şu an 2.5 veya 3 LT su içiyorum. Ayrıntıları ne oluyor. Karatay diyetinin canım yazabilirmisiniz.

Kızlar herkese selam. Bir şey sormak istiyorum hepinize akşam yatmadan önce tarçınlı süt kilo aldırır mı? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bir de türk kahvesini hangi saatler de içsem daha etkili olur metabolizmanın hızlanması için.
Diyetisyenler akşam tarçınlı süt veriyor genelde zaten, öğlen ya da akşam iç bence kahveyi gece uykunu kaçırabilir hem.

Diyetisyenler akşam tarçınlı süt veriyor genelde zaten, öğlen ya da akşam iç bence kahveyi gece uykunu kaçırabilir hem.
Teşekkür ederim canım. Diyetisyene hiç gitmedim bilmiyordum. İnternette gezinirken gördüm. Sizlere sormak istedim. Gönül rahatlığı ile içebilirim. Sağol canım.

Sanslisiniz evinizde koşu bandı var biraz azimle başarırsın inşallah. Benim iki küçük çocuğum var evden bi markete gidemiyorum koşu bandı imkanım da yok ve 80 üzereyim inanin tartilmaktan korkuyorum.

Ac muzigi saga sola cevir her yerini bende bugun denedim ter su icinde ksliyor insan bi gorr bebislerin kac yasinday onlarida yanina al seyretsinler .ben bugun oynarken bebeler sok icinde bana bakiylardi :))) gel katil bize sende yavas yavas ver tatlim

Ac muzigi saga sola cevir her yerini bende bugun denedim ter su icinde ksliyor insan bi gorr bebislerin kac yasinday onlarida yanina al seyretsinler .ben bugun oynarken bebeler sok icinde bana bakiylardi :))) gel katil bize sende yavas yavas ver tatlim
Oğlum 32 aylik kızım 8 aylık çok istiyorum bende evde çok hareketliyim aslında ama çaba göstermek lazım inşallah katilacagim tek spor olmuyor diyet de lazım ben emzikliyim yapamıyorum

Menu
Sabah soganli omlet
Saat ikide haslama tavuk Göğsü kk kadar bi erik
Saat3te yogurt kuru
4:30 da bitki cay
18:30 da 5yk kabak yimegi iki kk tavuk Göğsü 3 kasik yoğurt
3lt su 95 dk spor yapildi.sabah 45 dk oynadim mekik cektim bacak hareket
Aksam 50 dk yurudum
Kizla bayramm hedefime ulasacagim inşallah.

Süt istediğin zaman icebilirsin hem gece çok fazla açlık hissetmezsin.kahveyide spordan önce için diyorlar ama ben spordan sonra akşam 8 gibi içiyorum tokluk hissi verdiği icin aksam yemeğini de pas geciyorum tabi öğlen yemegim 4 gibi yiyince aksama gerek kalmıyor

cocuklarimolmadanasla t: 47805414 .!.:
Oğlum 32 aylik kızım 8 aylık çok istiyorum bende evde çok hareketliyim aslında ama çaba göstermek lazım inşallah katilacagim tek spor olmuyor diyet de lazım ben emzikliyim yapamıyorum
Sindi spor yapma sutun icin ,sadece ekmegi kes yine herseyden yi sut yapan bol seylerden yi strese sokmaki kolay kilo veresin ve sutun azalmasin ama yavas yavas nerden baslasan senin icin kaaar

Topigi bastan sona okuyamadim ama kimler var yada gunluk yaziyomusinuz bende katilabilir miyim ?? :anne:

Back