- 12 Temmuz 2016
- 54
- 49
- 3
- 49
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.861
Canım ben de burdayım sabah tartılamadım. Uyku da kalmıştım. İşe geç kalıyorum diye evden aceleyle çıktım. Akşam da 84.0 dı kilom. Ama midem ağrıyor. Şişlik var. Yazmak istemedim ama vazgeçtim yazdım canım. Bu hafta veremedim maalesef veya şişkinlikten moralimi bozmayacağım
Canım
Bu üç hafta çok hızlı vermem gerek. 4.2 kilo gitmeli.Şunu söyleyeyim yediklerin çok az geldi bana.bir süre sonra kilo vermen duruyor ve vücudu şaşırtan bir şeyler ve yediklerinj daha da azaltman gerekiyor o yüzden başta porsiyonu küçültmek sonrasinda dahada az ve mesela tuzsuz yağsız yemek gerekiyor
Kedikedi84 benim yazım kırmızı ekran olarak yazılmış yanlış bir yeri tuşladım galiba canımBu üç hafta çok hızlı vermem gerek. 4.2 kilo gitmeli.
Benim de bayramın 4 üncü günü yeğenimin nişanı var en az 5 kilo vermem lazım ne yapacağım kızlarBu üç hafta çok hızlı vermem gerek. 4.2 kilo gitmeli.
Canım başınız sağolsun. ALLAH rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. ALLAH ailesine ve yakınlarına sabır versin.canım burdayım yastayım....o yüzden yazamadım kusura bakmyın yakınımı kaybettim.
Karatay diyeti çok konuşuluyor. Ben de 2 ay oluyor başlayalı rejime ekmek, makarna hamur işi ve tatlı yemiyorum. Hiç şu içmezken şu an 2.5 veya 3 LT su içiyorum. Ayrıntıları ne oluyor. Karatay diyetinin canım yazabilirmisiniz.merhaba sadece ilk mesajınızı ve bu mesajınızı okudum. nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama size karatay diyetini tavsiye ederim. benim kilo vermem çok zordur. ancak karatay diyeti ile 4 ayda 12 kg verdim.
Diyetisyenler akşam tarçınlı süt veriyor genelde zaten, öğlen ya da akşam iç bence kahveyi gece uykunu kaçırabilir hem.Kızlar herkese selam. Bir şey sormak istiyorum hepinize akşam yatmadan önce tarçınlı süt kilo aldırır mı? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bir de türk kahvesini hangi saatler de içsem daha etkili olur metabolizmanın hızlanması için.
Teşekkür ederim canım. Diyetisyene hiç gitmedim bilmiyordum. İnternette gezinirken gördüm. Sizlere sormak istedim. Gönül rahatlığı ile içebilirim. Sağol canım.Diyetisyenler akşam tarçınlı süt veriyor genelde zaten, öğlen ya da akşam iç bence kahveyi gece uykunu kaçırabilir hem.
Sanslisiniz evinizde koşu bandı var biraz azimle başarırsın inşallah. Benim iki küçük çocuğum var evden bi markete gidemiyorum koşu bandı imkanım da yok ve 80 üzereyim inanin tartilmaktan korkuyorum.
Oğlum 32 aylik kızım 8 aylık çok istiyorum bende evde çok hareketliyim aslında ama çaba göstermek lazım inşallah katilacagim tek spor olmuyor diyet de lazım ben emzikliyim yapamıyorumAc muzigi saga sola cevir her yerini bende bugun denedim ter su icinde ksliyor insan bi gorr bebislerin kac yasinday onlarida yanina al seyretsinler .ben bugun oynarken bebeler sok icinde bana bakiylardi :))) gel katil bize sende yavas yavas ver tatlim
Süt istediğin zaman icebilirsin hem gece çok fazla açlık hissetmezsin.kahveyide spordan önce için diyorlar ama ben spordan sonra akşam 8 gibi içiyorum tokluk hissi verdiği icin aksam yemeğini de pas geciyorum tabi öğlen yemegim 4 gibi yiyince aksama gerek kalmıyorKızlar herkese selam. Bir şey sormak istiyorum hepinize akşam yatmadan önce tarçınlı süt kilo aldırır mı? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bir de türk kahvesini hangi saatler de içsem daha etkili olur metabolizmanın hızlanması için.
Sindi spor yapma sutun icin ,sadece ekmegi kes yine herseyden yi sut yapan bol seylerden yi strese sokmaki kolay kilo veresin ve sutun azalmasin ama yavas yavas nerden baslasan senin icin kaaarcocuklarimolmadanasla t: 47805414 .!.:Oğlum 32 aylik kızım 8 aylık çok istiyorum bende evde çok hareketliyim aslında ama çaba göstermek lazım inşallah katilacagim tek spor olmuyor diyet de lazım ben emzikliyim yapamıyorum
Evet kâr dikkat etmekle başlasam iyi olacakSindi spor yapma sutun icin ,sadece ekmegi kes yine herseyden yi sut yapan bol seylerden yi strese sokmaki kolay kilo veresin ve sutun azalmasin ama yavas yavas nerden baslasan senin icin kaaar
Ayyy yarin yapemm tmm canim sonuc bildiririm sana inş veririmbende bazen arada yapardım yarım kilo falan giderdi yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?