• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kizlar ilk ben yazayim dedim 87 400 :) oley yavas yavasda olsa gidio ah ben ah dun yemeseydim ne guzel olcakti ya bayrimin ucune nisanimiz var o zamana kadar 5 kilo daha versem yeter ins veririm ya :( bide nisanlancak kisi amcamin oglu bizim taraf hep bana bakacaklar vermismiyim die gerci onlarda alisti kiloluhalime ama olsun bn vercem esimle artik surekli problm yasamaktan yoruldum biraz ozel hayatimizdada cok problem oluo ve tartisioz o yuzden artik bi dur feme zamani geldide gecio vercem gitcek bu kilolar

Kizlar ilk ben yazayim dedim 87 400 :) oley yavas yavasda olsa gidio ah ben ah dun yemeseydim ne guzel olcakti ya bayrimin ucune nisanimiz var o zamana kadar 5 kilo daha versem yeter ins veririm ya :KK43: bide nisanlancak kisi amcamin oglu bizim taraf hep bana bakacaklar vermismiyim die gerci onlarda alisti kiloluhalime ama olsun bn vercem esimle artik surekli problm yasamaktan yoruldum biraz ozel hayatimizdada cok problem oluo ve tartisioz o yuzden artik bi dur feme zamani geldide gecio vercem gitcek bu kilolar
Tebrik ediyorumm ben hatta hepimiz inaniyoruz verecegizz bende göreceğim ins yedili rakamlari.kilo veedikce cok.mutlu olacagiz ozamanda esimizin cenesinde kapanir merak etme aldirma sen azimle bu yola devam ett.

B BucuS sana birşey soracaktim karatayda meyve yokmu mesala 5saat sonra yisek bilemi... birde karatay uygularken spor yaptinmi...
Ben ekmek yemiyorum seker kullanmıyorum artik ice diyetim düzene goriyorda sadece oglen mesalameyve tuketiyorum vc yuzundennn erik gibi..

Bugun kimse yokmu kizlaa bildirim gunu nirdesinizz @burhan , aysem25 aysem25 zeynebim kedikedi84 kedikedi84 baskan nirdesiniz motuvasyoncuklarim nirdesiniz L Lucresiia

Canım kilonu gördüm süpersin devam et pes etmeden. Benim malum ayın 29 unda tartılacağım oyüzden sizlerin verdiği kilolara bakarak mutlu oluyorum. Azmin başaramayacağı şey yoktur ve sen bunu fazlasıyla hakediyorsun.

Çok huzursuzluk mutsuzluk var üstümde Allah hayırlara çıkarsın ama mutlu olmamın tek yolu artık kilo vermek. Sabah kaç kilo çıkıcam aşırı meraktayım.Ama bayrama yaklaşık 3 hafta var ve ben aşırı derecede asılıcam. Tatile 89-90 gidicem bunu başaramazsam artık kendimden nefret etmenin doruklarında olucam. Şu an kendimden nefret ediyorum. Gerçekten kendimden nefret ediyorum.

Canım kendini hiç mutsuz etmene gerek yok. Sürekli kilo vereceğini düşün. Unutma vücuda tüm komutu beyin veriyor olumlu sinyaller verirsen olumlu sonuçlar da alacaksın emin ol.
Bu arada vücudunu sakın aç bırakma öğün atlama. Eğer öğün atlarsan vücut aç kalırım refleksiyle depolama yapıyor bu da yağ oluşumunu sağlıyor. Canım benim takma kafana güzel günler bizi bekliyor

94.2 ya yani 100 gr ne artısı var ne eksisi geçen haftayla aynı hayret bişey. Ama durun, bu hafta 2 kilo birden gidiyo. Neden çünkü hastayım ve ödem var biliyorum. Bu hafta bol bol spor yapıcam.

94.2 ya yani 100 gr ne artısı var ne eksisi geçen haftayla aynı hayret bişey. Ama durun, bu hafta 2 kilo birden gidiyo. Neden çünkü hastayım ve ödem var biliyorum. Bu hafta bol bol spor yapıcam.
canım geçen hafta benimde öyleydi gr oynamamıştı ödem bitince iner inşallah

Back