- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.841
sende cok sağol canımCanım başınız sağ olsun. ...
sağolasın güzelim
Kedicigim bu senin icin cok buyuk bi avantaj inana gecen reglimde dikkat ettim bir buçuk kilo verdim srnin kacinci günün...bugun tardilysan muhtenelen ödeme bide dikkat ettinmi 2-2.5 kilo birden gider.gecen arkadasla regldik arkadas 2.80 gr bense 1.5 kilo verdim.sans bisey sormak istiyorum sabahlari tost yiyosun ya ne kadar ekmek beyazmi esmermi...94.2 ya yani 100 gr ne artısı var ne eksisi geçen haftayla aynı hayret bişey. Ama durun, bu hafta 2 kilo birden gidiyo. Neden çünkü hastayım ve ödem var biliyorum. Bu hafta bol bol spor yapıcam.
Aslında anlatmama pek gerek yok siz öğrenmişsiniz bu işi, kısaca az ve sık yedim glisemik indexi düşük yiyeceklere yöneldim, bir sene mecbur olmadıkça hamur işi yapmadim evde, ekmek olarak çavdar sikilinca kepek ekmegi yedim, yürüdüm bol bol, tarçınlı karanfilli yeşil çay içtim siyah cayi bıraktım çünkü abur cubur yediriyordu bana, yatmadan 3 4 saat önce ara öğünumude yapıp yeme işini bıraktım aç yattım, bol su tabiki, akşam yemeklerim sebze salata çorba oldu hatta aksam yemeğini atlayabilseniz yani yerine çorba + kahve müthiş zayiflatiyor
Bir çay bardağı pirinci iyice hasliyorsun .bana bir gunluk yetiyordu.altını kapatinca sevdiğin baharatlatdan ben kimyon nane pul biber atiyordum .ana öğünlerde çiğ sebzelerle yani domates salatalik biber yesilliklerle bunu 3 öğünde yiyorsun ben yoğurt da yerdim aralarda da meyve bol su bitki çayı .adetinin sonuna dogru yap ilk gün bir kiloya yakın gidiyor ertesi gün yarisi ama yag degil bu sisligin gidiyor.bagirsak problemin varsa bir gün yaparsin o gaz sana bir hafta gider zaten
Tost ekmeği 2 dilim ile yapıyorum, normal beyaz ekmek.Kedicigim bu senin icin cok buyuk bi avantaj inana gecen reglimde dikkat ettim bir buçuk kilo verdim srnin kacinci günün...bugun tardilysan muhtenelen ödeme bide dikkat ettinmi 2-2.5 kilo birden gider.gecen arkadasla regldik arkadas 2.80 gr bense 1.5 kilo verdim.sans bisey sormak istiyorum sabahlari tost yiyosun ya ne kadar ekmek beyazmi esmermi...
Canım bu arada aramıza hoşgeldinAyrıca ayda bir adetimin 4 ve 5 günü pirinç lapasi yaptım 1 ile 1.5 kilo arası ödem atıyorsunuz ve motivasyon tavan yapıyor tabi bu arada yasim 35 , bu kiloyu geri neden aldın derseniz ucunu bıraktım ilk sene 5 sonraki sene 5 birde bebek olunca hooop yine 87 oldum tabi bunun 10 kilosunu emziriken ilk 3 ayda aldim.simdi bebeğim 6 aylık yeniden bismillah dedim sağlıklı beslenmeye bu gün tartildim 83.7 olmuşum. İki hafta oldu baslayali.yürüyorum birde akşam yemeğini gecistiriyorum ara öğün gibi yapıyorum. Yürüyüşden gelince şekersiz nescafe +kabak çekirdeği (bir tutam) leblebi falan
kizlar anca yazabliyorum kilom ayni regl haftam benimde
Hosbuldum canım tabloyu merakla bekliyorum 8 ağustosta 86.9 ile baslamistim bugün itibariyle 83.7Canım bu arada aramıza hoşgeldinÇarşamba kilo bildirim günü herkes kilosunu söyleyince tabloyu ekliyorum. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini büyütmeyi nasib etsin.
Salata meyve yemiyor musunuzBugün sabah:1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: ızgara et 1 dilim ekmek
Akşam:mercimek çorbası 1 dilim ekmek.
Meyve ile hiç aram yok artık ama yemem gerek biliyorum. Salata da yapmaya üşendim.Salata meyve yemiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?