Evliliğim için 35 kilo

sağolasın güzelim
94.2 ya yani 100 gr ne artısı var ne eksisi geçen haftayla aynı hayret bişey. Ama durun, bu hafta 2 kilo birden gidiyo. Neden çünkü hastayım ve ödem var biliyorum. Bu hafta bol bol spor yapıcam.
Kedicigim bu senin icin cok buyuk bi avantaj inana gecen reglimde dikkat ettim bir buçuk kilo verdim srnin kacinci günün...bugun tardilysan muhtenelen ödeme bide dikkat ettinmi 2-2.5 kilo birden gider.gecen arkadasla regldik arkadas 2.80 gr bense 1.5 kilo verdim.sans bisey sormak istiyorum sabahlari tost yiyosun ya ne kadar ekmek beyazmi esmermi...

K kimyayas kac yasindasin nasil verdin nasil aldin bu kiloyu bi anlatirmisinnn.
Aslında anlatmama pek gerek yok siz öğrenmişsiniz bu işi, kısaca az ve sık yedim glisemik indexi düşük yiyeceklere yöneldim, bir sene mecbur olmadıkça hamur işi yapmadim evde, ekmek olarak çavdar sikilinca kepek ekmegi yedim, yürüdüm bol bol, tarçınlı karanfilli yeşil çay içtim siyah cayi bıraktım çünkü abur cubur yediriyordu bana, yatmadan 3 4 saat önce ara öğünumude yapıp yeme işini bıraktım aç yattım, bol su tabiki, akşam yemeklerim sebze salata çorba oldu hatta aksam yemeğini atlayabilseniz yani yerine çorba + kahve müthiş zayiflatiyor

Ayrıca ayda bir adetimin 4 ve 5 günü pirinç lapasi yaptım 1 ile 1.5 kilo arası ödem atıyorsunuz ve motivasyon tavan yapıyor tabi bu arada yasim 35 , bu kiloyu geri neden aldın derseniz ucunu bıraktım ilk sene 5 sonraki sene 5 birde bebek olunca hooop yine 87 oldum tabi bunun 10 kilosunu emziriken ilk 3 ayda aldim.simdi bebeğim 6 aylık yeniden bismillah dedim sağlıklı beslenmeye bu gün tartildim 83.7 olmuşum. İki hafta oldu baslayali.yürüyorum birde akşam yemeğini gecistiriyorum ara öğün gibi yapıyorum. Yürüyüşden gelince şekersiz nescafe +kabak çekirdeği (bir tutam) leblebi falan

K kimyayas Estağfurullah sen isin uzmani olmusun benn 33 yasindayim inşallah bu kilolari birlikte verecegiz pirinc lapasi nasil oluyor regliyken denemek isterim sudami hasliyorsun sadece gun icerisinde birsey yeniyormu sadece pirinc lapasimi

Bir çay bardağı pirinci iyice hasliyorsun .bana bir gunluk yetiyordu.altını kapatinca sevdiğin baharatlatdan ben kimyon nane pul biber atiyordum .ana öğünlerde çiğ sebzelerle yani domates salatalik biber yesilliklerle bunu 3 öğünde yiyorsun ben yoğurt da yerdim aralarda da meyve bol su bitki çayı .adetinin sonuna dogru yap ilk gün bir kiloya yakın gidiyor ertesi gün yarisi ama yag degil bu sisligin gidiyor.bagirsak problemin varsa bir gün yaparsin o gaz sana bir hafta gider zaten

Tost ekmeği 2 dilim ile yapıyorum, normal beyaz ekmek.

Canım bu arada aramıza hoşgeldin Çarşamba kilo bildirim günü herkes kilosunu söyleyince tabloyu ekliyorum. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini büyütmeyi nasib etsin.

Şunu söyleyeyim yediklerin çok az geldi bana.bir süre sonra kilo vermen duruyor ve vücudu şaşırtan bir şeyler ve yediklerinj daha da azaltman gerekiyor o yüzden başta porsiyonu küçültmek sonrasinda dahada az ve mesela tuzsuz yağsız yemek gerekiyor

Canım ben de burdayım sabah tartılamadım. Uyku da kalmıştım. İşe geç kalıyorum diye evden aceleyle çıktım. Akşam da 84.0 dı kilom. Ama midem ağrıyor. Şişlik var. Yazmak istemedim ama vazgeçtim yazdım canım. Bu hafta veremedimmaalesef Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…