• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Evett kixlar bi yandan hastalik bi yandan ayni ibrede gordum kendim:kızgın: hadi gelde sinirlenme bayram hedefimde var ustelik bu hafta kacamagim olmadi ama kullandığım seker hapina bagliyorum 10 yil once bu hapi 9 ay kullandim vere vere 9 kilo gitmisti yine öyle olmaz inş. yoksa böyle yemeyle insan vermezmi acaba metabolizmami mi yavaslattim hic hayalimdeki gibi gitmiyy b kilolar:KK61:

Evett kixlar bi yandan hastalik bi yandan ayni ibrede gordum kendim:kızgın: hadi gelde sinirlenme bayram hedefimde var ustelik bu hafta kacamagim olmadi ama kullandığım seker hapina bagliyorum 10 yil once bu hapi 9 ay kullandim vere vere 9 kilo gitmisti yine öyle olmaz inş. yoksa böyle yemeyle insan vermezmi acaba metabolizmami mi yavaslattim hic hayalimdeki gibi gitmiyy b kilolar:KK61:
Canim metobolizmadan bide biz pkolular malum gec verioruz duzenli calismio bunye :( aksam esimle konusuoz hedefim 70 75 dedim hyr dedi ben seni eski halinle istiom dedi :( 57 idim evlendimde 60 ol yeter dedi bana ne kadar uzuldum bn okadar kiloyu nasil vercem dedim verirsin dedi bn o halini ozledimdedi bide sikilasman lazim demezmi anladimki esim artik beni boyle istemio ve sevmio zaten kilomla artik dalga gecer oldu ama vericem ins birbirimixe yardimci olalim lutfen burasi benim son umudum aksam o kadar kotu oldumki :'(

L Lucresiia amannn evde tip oynuyoruz valla epeyy konusmayi dusunmuyorum ahha bayramda geliyy kendisi dusunsun ohh bee sesiszlik nidimm beyimizin cani nasil isterse uyle yapsinn.kiz ben kilo veriyim tekk bu haftda ibre takili durmaz inş cunku ac kaldim yaa

Günaydın canım
Amaan bazen sessizlik en güzel cevap. Kendileri düşünsün biz her işimizi kendimiz yaparız ama onlar beceremez :KK49::KK49: Belirli bir süreden sonra zaten kuyruğunu kıstırmış kedi gibi dönüp duruyorlar etrafımızda oooh.
Bu aralar bende aç hissediyorum kendimi nedense. Ama merak etme gidecek bu kilolar. Yememezlik yapma çünkü az yedinmi vücut depoluyor bu beni yine aç bırakır diye. Oyüzden az az sık ye

Canim metobolizmadan bide biz pkolular malum gec verioruz duzenli calismio bunye :KK43: aksam esimle konusuoz hedefim 70 75 dedim hyr dedi ben seni eski halinle istiom dedi :KK43: 57 idim evlendimde 60 ol yeter dedi bana ne kadar uzuldum bn okadar kiloyu nasil vercem dedim verirsin dedi bn o halini ozledimdedi bide sikilasman lazim demezmi anladimki esim artik beni boyle istemio ve sevmio zaten kilomla artik dalga gecer oldu ama vericem ins birbirimixe yardimci olalim lutfen burasi benim son umudum aksam o kadar kotu oldumki :'(
Canim esin seviyordur seni öyle dusunme esler napsin iste kaldiki biz kendi halimizi sevmiyoruz nolacak dışarda zayif hatunlar evdeyse cevre kirliligi gibi görünüyor ama önce kendimiz icin cocuklarimiz icin en son esimiz icin zayiflicagizzz inş hemen bi gunde almadik nasilsa seneler var onumuzde allah omur verirse bize gidecek bu kilolar.gecen sirtim agriyordum kizima bi cigna bi masaj yap annecim dedim anne diyor önceden sirtinin eti sertti sindi yumusamis ve kuculmus sen kilomu verdinn bii seviniyorlar bende seviniyorum ama tartida o eksileeri goremedim.kilo vermeden önce cocuklar bana anne bizim gibi az yisen kilo verirsin şöyle böyle bacak kadar çocuk tan bunları duymak beni sinirlendiriyordu sindi yavas yavas afferin aliyomm.sabirla bu yola devammm

Canim esin seviyordur seni öyle dusunme esler napsin iste kaldiki biz kendi halimizi sevmiyoruz nolacak dışarda zayif hatunlar evdeyse cevre kirliligi gibi görünüyor ama önce kendimiz icin cocuklarimiz icin en son esimiz icin zayiflicagizzz inş hemen bi gunde almadik nasilsa seneler var onumuzde allah omur verirse bize gidecek bu kilolar.gecen sirtim agriyordum kizima bi cigna bi masaj yap annecim dedim anne diyor önceden sirtinin eti sertti sindi yumusamis ve kuculmus sen kilomu verdinn bii seviniyorlar bende seviniyorum ama tartida o eksileeri goremedim.kilo vermeden önce cocuklar bana anne bizim gibi az yisen kilo verirsin şöyle böyle bacak kadar çocuk tan bunları duymak beni sinirlendiriyordu sindi yavas yavas afferin aliyomm.sabirla bu yola devammm
Ins canim vercem bu kez kararliyim ama bugun univ arkadasima gittim sabah hic biseyyememistim bi porsiyon cigkofte (10 sikma ama kucuk ) 1 dilim kremali kek 6 tane sarma 2 tane kakakolu yumusak kurabiye yarim seftali 2 bardak cay ve 3 litre su aksam hic bisey yemicem biliom bu haftanin hepsi bosa gitti zorladilar kizlar dayanamadim

komur_gozlum komur_gozlum yarin telafi edersin ette kek yimisin başka tatlı kurabiye olsun yime .baskalari istedigi kadar zorlasin sen karsi cikki senin ne kaa azimli oldugunu görsünler onlar almadı bizim bu kiloyu burdada ayni ben cok karsilastim yi yi yi yaa bana eziyet etmeyin ısrar etmeyin iyilik edin didim bidaha ısrar yok ...bana darilma canim amacimiz burda birrbirimuze destek olmakk:KK200::KK60:

Hımmm sabah kahvalti yapmadim dimssin gozden kacirmisim.sadece küçük bi oneride bulunabilirim belki vaktin olmamis olabilir ama oturma olsun bir yere gidecegin gun muhakkak kahvaltiini yap karnin doyar yeme istegini bastirabilirsin .

Evet kizlarrr yarin tarti günü ben hic tartilmayi istemiyorum ama korkunun ecele bi faydasi yok ..inş herkes eksileri görür.
Ay ben bugun aldim tekrar verdimide ya sabh erken kizlarla bulustuk ee kahvaltiyi bizimkine hazirladim ama bn zor bela hazirlanip cikyim evden 9 du ciktim kpss basvuri yaptik kizlarla saat oldu 2 ve ben 1 litre su tek ictim baska hicbisey yoktu gidince arkadasimiza sofrayi gorunce dayanamadim:( ama bida ne olursa olsun ole yapmicam haklisin canim

Çok huzursuzluk mutsuzluk var üstümde Allah hayırlara çıkarsın ama mutlu olmamın tek yolu artık kilo vermek. Sabah kaç kilo çıkıcam aşırı meraktayım.Ama bayrama yaklaşık 3 hafta var ve ben aşırı derecede asılıcam. Tatile 89-90 gidicem bunu başaramazsam artık kendimden nefret etmenin doruklarında olucam. Şu an kendimden nefret ediyorum. Gerçekten kendimden nefret ediyorum.

Çok huzursuzluk mutsuzluk var üstümde Allah hayırlara çıkarsın ama mutlu olmamın tek yolu artık kilo vermek. Sabah kaç kilo çıkıcam aşırı meraktayım.Ama bayrama yaklaşık 3 hafta var ve ben aşırı derecede asılıcam. Tatile 89-90 gidicem bunu başaramazsam artık kendimden nefret etmenin doruklarında olucam. Şu an kendimden nefret ediyorum. Gerçekten kendimden nefret ediyorum.
merhaba sadece ilk mesajınızı ve bu mesajınızı okudum. nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama size karatay diyetini tavsiye ederim. benim kilo vermem çok zordur. ancak karatay diyeti ile 4 ayda 12 kg verdim.

merhaba sadece ilk mesajınızı ve bu mesajınızı okudum. nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama size karatay diyetini tavsiye ederim. benim kilo vermem çok zordur. ancak karatay diyeti ile 4 ayda 12 kg verdim.
Bende 78-77 gormek istiyorum bacim istersek basaririz emin ol ama bisey unutma sakin moralda bozma biz ikimiz o hapi kullaniyoruz tecrube olarak birazcık zor gider ama bu hafta seni azimli gordum inş vermisindir:KK5: kendinden nefret etme sende bayramaca daha vereceksin verdinde

Back