- 12 Mayıs 2016
- 83
- 105
- 8
- 32
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.821
Tebrik ediyorumm ben hatta hepimiz inaniyoruz verecegizz bende göreceğim ins yedili rakamlari.kilo veedikce cok.mutlu olacagiz ozamanda esimizin cenesinde kapanir merak etme aldirma sen azimle bu yola devam ett.Kizlar ilk ben yazayim dedim 87 400 :) oley yavas yavasda olsa gidio ah ben ah dun yemeseydim ne guzel olcakti ya bayrimin ucune nisanimiz var o zamana kadar 5 kilo daha versem yeter ins veririm yabide nisanlancak kisi amcamin oglu bizim taraf hep bana bakacaklar vermismiyim die gerci onlarda alisti kiloluhalime ama olsun bn vercem esimle artik surekli problm yasamaktan yoruldum biraz ozel hayatimizdada cok problem oluo ve tartisioz o yuzden artik bi dur feme zamani geldide gecio vercem gitcek bu kilolar
canım burdayım yastayım....o yüzden yazamadım kusura bakmyın yakınımı kaybettim.
Bugun kimse yokmu kizlaa bildirim gunu nirdesinizz @burhan ,aysem25 zeynebim kedikedi84 baskan nirdesiniz motuvasyoncuklarim nirdesiniz L Lucresiia
Çok huzursuzluk mutsuzluk var üstümde Allah hayırlara çıkarsın ama mutlu olmamın tek yolu artık kilo vermek. Sabah kaç kilo çıkıcam aşırı meraktayım.Ama bayrama yaklaşık 3 hafta var ve ben aşırı derecede asılıcam. Tatile 89-90 gidicem bunu başaramazsam artık kendimden nefret etmenin doruklarında olucam. Şu an kendimden nefret ediyorum. Gerçekten kendimden nefret ediyorum.
canım burdayım yastayım....o yüzden yazamadım kusura bakmyın yakınımı kaybettim.
Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.canım burdayım yastayım....o yüzden yazamadım kusura bakmyın yakınımı kaybettim.
Ayyyyy canim benim ne kusuru sen kusura bakma allah rahmet etsin ins.canım burdayım yastayım....o yüzden yazamadım kusura bakmyın yakınımı kaybettim.
canım geçen hafta benimde öyleydi gr oynamamıştı ödem bitince iner inşallah94.2 ya yani 100 gr ne artısı var ne eksisi geçen haftayla aynı hayret bişey. Ama durun, bu hafta 2 kilo birden gidiyo. Neden çünkü hastayım ve ödem var biliyorum. Bu hafta bol bol spor yapıcam.
Tebrik ederim canım çok istikrarlısın.misafirim var annemler bende anca kahvaltı yapıldı bende kilomu yazayım 99.7 nihayet ikili sayılardan kurtuldum
Sağol canım arada küçük kaçamaklar yapıyorum ama genelde dengeli gidiyorum tek eksiğim spor birde spor yapsam daha güzel olucakTebrik ederim canım çok istikrarlısın.
sağolasın güzelimAyyyyy canim benim ne kusuru sen kusura bakma allah rahmet etsin ins.
amin canım çoksağol.Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.
Canım başınız sağ olsun. ...canım burdayım yastayım....o yüzden yazamadım kusura bakmyın yakınımı kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?