- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.441
L Lucresia dogru soyluyorsun canim diyetisyene bile gittigimizde kacamak yaptigimiz gidalar yasak hatta bundan
Sonra daha dikkatli olacagim iste ben odullendirme konusunu belli bi kilo verdikten sonra bir ay sonra hep beraber yapalim hem motive oluruz diye dusundum çünkü ben kacamak olunxa yeminimi sözümü bozmus gibi ve bu diyet olmadi ye dusuncesi icine giriyorum valla bunu basaran arkadaslari canı gonulden tebrik ederim.bu hafta cok berbatti diyet yönden yanlislarimi gorup inşallah basarmayi nssip etsin mevlamm..((
Gorursun inş kac kilosun unutuyorumda.yavas yavas gidecek bu kilolar bi hafta verirsin bi hafta durur ama gidecek bu kilolar.zaten normalde ayda iki kilo en sagliklisiymis habide sağlık problemin yoksa iyi verirsin bizim rahimde olan problem bile kiloyu etkiliyor(([/QUEen son 88 dim 93.2 ile başladım canım ramazanın son haftasında yarın bakalım kaç kg vermişim gerçi adet oldum bugün ama olsun yarın tartılacağım
Amin inşallah hayırlısıylaL Lucresia dogru soyluyorsun canim diyetisyene bile gittigimizde kacamak yaptigimiz gidalar yasak hatta bundan
Sonra daha dikkatli olacagim iste ben odullendirme konusunu belli bi kilo verdikten sonra bir ay sonra hep beraber yapalim hem motive oluruz diye dusundum çünkü ben kacamak olunxa yeminimi sözümü bozmus gibi ve bu diyet olmadi ye dusuncesi icine giriyorum valla bunu basaran arkadaslari canı gonulden tebrik ederim.bu hafta cok berbatti diyet yönden yanlislarimi gorup inşallah basarmayi nssip etsin mevlamm..((
canım ben başka topikten geliyorum,eskiden de buradaydım.ama bu kadar yürüyorsun yazık değil mi sporunaSabah karatay kahvaltisi sucuk kahve aksam tavuk haşlama uc dilim karpuz ucgen seklinde iki top pismaniye bir lokum yarim kestane şekeri bir susamli cubuk iki isirikta dondurma ay ben neler Yemis im abowww 3 litre su 30 dk yürüyus
hamur kızartması mı eyvahGuzellll itiraf et bakalimm suçunu :)))
Afiyettt olsun sekerim sofa olsun yağ olmasin inş.
Yaa ben hamur kizarmasina saldirdim pismanim gec satte kahvalti yaptim ac olunca saldiriyor insan bidaha erken kahvalti edicem inşallah. ..
aynen katılıyorumGünaydın kızlar. Bakıyorum da fire verilmeye başlanmış. Diyettesiniz ne pişmaniyesi ne lokumu ne hamur kızartması kendinize gelin. Meyvelerin bile en şekerlisini yiyorsunuz. Kavun, karpuz,muz,üzüm, incir,dut gibi meyveleri tüketmemeye bakın çok canınız istiyorsa da kavun karpuz ince bir dilim, üzüm 10 tane gibi tüketin. Sucuk yemeyin işlenmiş et hem kilo yapar hem de zararlı.
Bunları sizi kırmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın motive etmek amacım. Bişeyi yiyeceğiniz anda aklınıza hedef kilonuzu getirin
benim de akşam menü haşlama tavuk. . ben bazen daha önceki diyetlerimde bir gün sabah öğlen ve akşam haşlama tavuk yerdim ertesi gün çok güzel ekside çıkardım motive açısından iyi olurduValla zaten bende farkindayim sporuma yazik olmasin diye yemiyordum oldu bi hata neyse önümüze bakalim bu sabah iki yumurtayla peynirli omlet bir domates şimdide kahve aksam haslanmis tavuk domates salatalik cacik yenecek iki litre su 30dk yürüyüş yapildi
Canim normalde ben hamur isi hatta oturmalarda gunlerde beni bilenler bilir ne kete hamur isini yemezdim başka yerde kesinlikle yemem ama ogun bebelere kizartirken aldim alincada geriside geldi yani kahvaltiyi 12:30 da yapmican actim saldirdim resmen.bundan sonra daha dikkat edicem ekmek sekeri 2.5 ay oldu bırakalı. .hamur kızartması mı eyvahbelli bir diyet listeniz var mı acaba?
Birde sabahla oglenin arasi 4-5 saat bisey yemiyorum sadece su yada bitki cay yada kahve tercihimCanim normalde ben hamur isi hatta oturmalarda gunlerde beni bilenler bilir ne kete hamur isini yemezdim başka yerde kesinlikle yemem ama ogun bebelere kizartirken aldim alincada geriside geldi yani kahvaltiyi 12:30 da yapmican actim saldirdim resmen.bundan sonra daha dikkat edicem ekmek sekeri 2.5 ay oldu bırakalı. .
Aferin aferin adam olcaz insallah...Birde sabahla oglenin arasi 4-5 saat bisey yemiyorum sadece su yada bitki cay yada kahve tercihim
Sendin bana degilmi naneli suyu.elmali su nasil yapiyonAferin aferin adam olcaz insallah...
Gerci bizim topigimizi kimse begenmiyo kacamak bol diye olsun yiye zayiflicaz biz...
Babama dun bes kilo verdim baba diye herseyden yiyosun o yaptiklarin mi zayiflatiyo seni diyo elmali icecekten bahsediyo...
Neden pes ediyorsunki illaki doktora gidipte ağır sozmu hastalik duymak istiyorsun mecbur kendini toparlamak zorundasin allah korusun agir bi derdemi yakalanacaksinda ondan sonra eyvah ben napmisim hic bişey icin gec kalma kalma ya seninde bebegin olmazsa tutki olmuyor ama bebek için zayiflamalisin nasil anlatsamki bak ben tup yaptirmadan önce dr gittim dr bana menopoza giriyorsun acil tup dedi ben ne zayiflamaya fırsat oldu hemen yaptordik ikiciyide ucuncuyide yok artik dr zayifla dedi sende böyle zor durumda kalmadsn bir an önce karar ver napalim bu hafta ayni kiloda olacagiz ne yani hayat devam ediyor zaman geciyor ve biz hergün buyuyoruz yaşlanıyoruz hic biseyin zevkini almadan.eeeee zayifladinmi rejim bitiyormu hayiiiirrrrr zayif kalanlar hep aç yaşıyor bunu sen daha iyi biliyorsun...donnn grubaaaSelam kızlar nasılsınız ben iyi değilim sanırım çünkü benden bir halt olmayacagına karar verdim 10 15 yıldır kiloluyum olsa bu zmana kadar olurdum 2 yıldır güya zayıflıcamda bebek yapıcaz şimdiye kadar bebeğim olduda büyüdüydü bile.hiçbi gelişme yok anca boğaz bendeki başka bişi değil.yarın birgün çarsıya gıderım guzel şeyler görür diyete başlıyorum derim gaza gelirim ertesi gün güzel sofra görürüm tüm kararlılık biter bıktım artık kendimden bedenimden herşey benım elımdeyken bu zulüm niye kendime bende bilmıyorım.tüp mide olsam diyorum hep kolaya kaçıyorum oda kolay değil yıne pasta yok zararlı gıdalar yok sadece küçük çabuk doyan bi mide var.sanki o dıyete baslayan kararlı kız yok varsa yoksa yemek bıktım usandım kendimden herşeyden iradesizliğimden usandım yedim yedim ne oldu sanki şu zamana kadar ya zarardan başka yaptığım bişey yok.belki artık yazmam kızlar hakkınızı helal edin hepiniz inşallah istediğinşz bedenlere ulaşırsınız Allaha emanet olun.
NeeeeeSelam kızlar nasılsınız ben iyi değilim sanırım çünkü benden bir halt olmayacagına karar verdim 10 15 yıldır kiloluyum olsa bu zmana kadar olurdum 2 yıldır güya zayıflıcamda bebek yapıcaz şimdiye kadar bebeğim olduda büyüdüydü bile.hiçbi gelişme yok anca boğaz bendeki başka bişi değil.yarın birgün çarsıya gıderım guzel şeyler görür diyete başlıyorum derim gaza gelirim ertesi gün güzel sofra görürüm tüm kararlılık biter bıktım artık kendimden bedenimden herşey benım elımdeyken bu zulüm niye kendime bende bilmıyorım.tüp mide olsam diyorum hep kolaya kaçıyorum oda kolay değil yıne pasta yok zararlı gıdalar yok sadece küçük çabuk doyan bi mide var.sanki o dıyete baslayan kararlı kız yok varsa yoksa yemek bıktım usandım kendimden herşeyden iradesizliğimden usandım yedim yedim ne oldu sanki şu zamana kadar ya zarardan başka yaptığım bişey yok.belki artık yazmam kızlar hakkınızı helal edin hepiniz inşallah istediğinşz bedenlere ulaşırsınız Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?