- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.421
Aslinda regl iken tartilmamak lazim artiyi gormek psikolojisini bozuyo insanin listeye kilo yerine rgl yazmak lazim...Valla ben bile unuttum surekli sacma sapan degisik kilolar cikti cook şişti vucudum regl donemiydi bu hafta deilde önümüzdeki hafta belli olur işin aslı
Oyle olur zaten bi diyete basla misafir gelir esin inadina biseyler getirir vs.vs.benim de isler hic yolunda gitmiyo off aksam iyi dayandim da bugun saldimm
Mükemmel bi menü olmuş tebrikler. Yarın dönüşüm muhteşem olucak kızlarslm kızlar menü
Kahvaltı iki haşlama yumurta biraz peynir ve çay
arada karpuz dört dilim
öğlen közlenmiş biber yoğrt
akşam yemeği tavuk sote yağ koymadım 200 gr yedim
arada bir şeftali
Guzellll itiraf et bakalimm suçunu :)))Sabah karatay kahvaltisi sucuk kahve aksam tavuk haşlama uc dilim karpuz ucgen seklinde iki top pismaniye bir lokum yarim kestane şekeri bir susamli cubuk iki isirikta dondurma ay ben neler Yemis im abowww 3 litre su 30 dk yürüyus
Ben de çok sabırsızlanıyorum hemen zayıflamak için tartı da görürmüyüm acaba 65 rakamınıcok sabirsizim ya hemen zayiflamak istiyorum
benim hedefim de 65 insallah goruruz canim dun benim icin faciaydi yedikleeimi sayamadim bileBen de çok sabırsızlanıyorum hemen zayıflamak için tartı da görürmüyüm acaba 65 rakamını
aynen dayanirim sanmistim ilk gunden pAtladim insallah bugun toparlarimOyle olur zaten bi diyete basla misafir gelir esin inadina biseyler getirir vs.vs.
Ayca kayadan duymustum misafir geldi ertesi gun hepsini komsulara dagitin diyodu gozonunden uzaklastirmak lazim insaniz sonucta...
Seninkiler yatili o konu baska tabi...
Gorursun inş kac kilosun unutuyorumda.yavas yavas gidecek bu kilolar bi hafta verirsin bi hafta durur ama gidecek bu kilolar.zaten normalde ayda iki kilo en sagliklisiymis habide sağlık problemin yoksa iyi verirsin bizim rahimde olan problem bile kiloyu etkiliyorBen de çok sabırsızlanıyorum hemen zayıflamak için tartı da görürmüyüm acaba 65 rakamını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?