Evliliğim için 35 kilo

Gunaydin...kizlar ben de alkisi hakettim neden derseniz
Bugun aybasi babam maasini alinca pastaneden ne varsa gotururuz kahvaltida.ben de kararsiz kaldim bi tartilayim da verdiysem yiyeyim dedim bi kilo gitmis haftalik hedefim kiyamadim kiyamadim... dedim sik disini carsamba sabahina o zaman ye dedim borek bi de margarin yagli az yesem tutamiyom kendimi

Valla ben bile unuttum surekli sacma sapan degisik kilolar cikti cook şişti vucudum regl donemiydi bu hafta deilde önümüzdeki hafta belli olur işin aslı
Aslinda regl iken tartilmamak lazim artiyi gormek psikolojisini bozuyo insanin listeye kilo yerine rgl yazmak lazim...

benim de isler hic yolunda gitmiyo off aksam iyi dayandim da bugun saldimm
Oyle olur zaten bi diyete basla misafir gelir esin inadina biseyler getirir vs.vs.
Ayca kayadan duymustum misafir geldi ertesi gun hepsini komsulara dagitin diyodu gozonunden uzaklastirmak lazim insaniz sonucta...
Seninkiler yatili o konu baska tabi...

slm kızlar menü
Kahvaltı iki haşlama yumurta biraz peynir ve çay
arada karpuz dört dilim
öğlen közlenmiş biber yoğrt
akşam yemeği tavuk sote yağ koymadım 200 gr yedim
arada bir şeftali
Mükemmel bi menü olmuş tebrikler. Yarın dönüşüm muhteşem olucak kızlar

Naptiniz kizlarrr bugun sxbahtan beri dip köşe temizlik yaptim daha yeni oturdum sporda yapamadim 10:00 beri is başında calistim ona sayiyorum
Menu12:30 1haslanmis yumurta kk peynir 5-6 zeytin brbelere hamur kizarttiydim ondan da yidim 3tane geleta çubuğu seklinde bi sslatalik
Ara soda bitki çay
20:00 gabak mucveri yaptim yagsiz fırında bisirdim samasakli yoğurt yidim bir porsiyon 3 yk yeşil fasulye 4-5 dilim sekersiz kavun
Ara soda şekersiz çay yatarkende bitki cay
2.5 lt su

Sabah karatay kahvaltisi sucuk kahve aksam tavuk haşlama uc dilim karpuz ucgen seklinde iki top pismaniye bir lokum yarim kestane şekeri bir susamli cubuk iki isirikta dondurma ay ben neler Yemis im abowww 3 litre su 30 dk yürüyus
Guzellll itiraf et bakalimm suçunu :)))
Afiyettt olsun sekerim sofa olsun yağ olmasin inş.
Yaa ben hamur kizarmasina saldirdim pismanim gec satte kahvalti yaptim ac olunca saldiriyor insan bidaha erken kahvalti edicem inşallah. ..

aynen dayanirim sanmistim ilk gunden pAtladim insallah bugun toparlarim

Günaydın kızlar. Bakıyorum da fire verilmeye başlanmış. Diyettesiniz ne pişmaniyesi ne lokumu ne hamur kızartması kendinize gelin. Meyvelerin bile en şekerlisini yiyorsunuz. Kavun, karpuz,muz,üzüm, incir,dut gibi meyveleri tüketmemeye bakın çok canınız istiyorsa da kavun karpuz ince bir dilim, üzüm 10 tane gibi tüketin. Sucuk yemeyin işlenmiş et hem kilo yapar hem de zararlı.
Bunları sizi kırmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın motive etmek amacım. Bişeyi yiyeceğiniz anda aklınıza hedef kilonuzu getirin

Ben de çok sabırsızlanıyorum hemen zayıflamak için tartı da görürmüyüm acaba 65 rakamını
Gorursun inş kac kilosun unutuyorumda.yavas yavas gidecek bu kilolar bi hafta verirsin bi hafta durur ama gidecek bu kilolar.zaten normalde ayda iki kilo en sagliklisiymis habide sağlık problemin yoksa iyi verirsin bizim rahimde olan problem bile kiloyu etkiliyor((

L Lucresia dogru soyluyorsun canim diyetisyene bile gittigimizde kacamak yaptigimiz gidalar yasak hatta bundan
Sonra daha dikkatli olacagim iste ben odullendirme konusunu belli bi kilo verdikten sonra bir ay sonra hep beraber yapalim hem motive oluruz diye dusundum çünkü ben kacamak olunxa yeminimi sözümü bozmus gibi ve bu diyet olmadi ye dusuncesi icine giriyorum valla bunu basaran arkadaslari canı gonulden tebrik ederim.bu hafta cok berbatti diyet yönden yanlislarimi gorup inşallah basarmayi nssip etsin mevlamm..((

Kizlar Nerdesiniz Günaydın kiloma gelince ayni hic verememisim demekki kacamak yapinca azda olsa kilo verilmiyormus bunuda görmüş olduk daha dikkatli olucam artik tatli yedikcede yiyesim geldi ne pis bi aldatmaca bu şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…