• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Naptiniz kizlar bizimki evde bugun hic temizlik yapasim yok pasakli pasakli durasum geliyor bebeler enerjimi aldi yahu sindi eve misafir gelirmiş :)) pasakli eve misafir gelir aksi gibi.
Ellamm geMedesiniz kimsecik yok hafta sonu Hımm mm bende aksam gezim barii hemm yidiklerimi eritiyim..
Ben de bugün evdeyim çalıştığım için kızım dün evi temizlemişti. Nişan vardı kızım ile gittik ve geldik değişiklik olsun diye şu kiloları bir verebilseydik

Temmuz ayi benimde misafirlikte ve misafir agirlayarak gecti tatilde yaptim derken hiccc kilo veremedim kizlar sizi anliyorum eşlerde hic yardimci deil diete hababam yemek börek tatli isterler ya allah ya sabir bir iki ayligina esimi is için şehir dışına yolladımher hafta geliyor dietim bu sayede yoluna girdi imkansizlardaydim yoksa

Sen daha yeni evli sayilirsin ben 13 yillik evliyim bizimki son iki yildir yeni yeni disari cikip yada babamgilnen geziyoruz onlar sayesinde arabamiz olmsdigi icin omrumu çok tükettim yalvar yakar disari parka zor çıkıyordu yatmayi cok sever gunde 8km is nedeniyle yürüdüğü icin yoruluyodu sindi çok şükür iyi.sizde çocuk varmi kaynana yanindami canim..bence mücadele et tatli tatli ikna et disari alistir bunu sonu bize patliyor gerci evde kalmayi seven adama ne denir benimkide cogunda cikmaz erkeklerin bazisi sever gezmeyi..
Sen daha yeni evli sayilirsin ben 13 yillik evliyim bizimki son iki yildir yeni yeni disari cikip yada babamgilnen geziyoruz onlar sayesinde arabamiz olmsdigi icin omrumu çok tükettim yalvar yakar disari parka zor çıkıyordu yatmayi cok sever gunde 8km is nedeniyle yürüdüğü icin yoruluyodu sindi çok şükür iyi.sizde çocuk varmi kaynana yanindami canim..bence mücadele et tatli tatli ikna et disari alistir bunu sonu bize patliyor gerci evde kalmayi seven adama ne denir benimkide cogunda cikmaz erkeklerin bazisi sever gezmeyi..
çok iyi bir kayınvalidem var ama yanımda değil eşim parkta bahçede dolsşmayı sevmiyor onun için zaman kaybıymış oturup matematik çalışmayı tercih ediyor 2.5 yaşında bir kızım var anca sitenin bahçesinde dolaşıyoz arabamız var kapının önünde dururken eskidi

çok iyi bir kayınvalidem var ama yanımda değil eşim parkta bahçede dolsşmayı sevmiyor onun için zaman kaybıymış oturup matematik çalışmayı tercih ediyor 2.5 yaşında bir kızım var anca sitenin bahçesinde dolaşıyoz arabamız var kapının önünde dururken eskidi

Bu gün kü menü
Kahvaltı
iki dilim ekmek bir yumurta üç zeytin biraz peynir bir küçük domates
Ara kahve
öğlen bir kase sütlaç
Arada 4 badem 2 fındık
Akşam fırında kabak mücver az yoğurt
arada meyve yerim belki
spor yapmıyorum ama kızımın peşinde 2.5 saattir dışardaydım

Sende diii sekerim gel benle matematik calisss calismsa tamm sopalikk seni iyi mucadelen var gerci kizin var buyudumu gezme ister artik izamann ice gzersin cocuk bahsnesiyle...benimki cocuklar oldugu icin bide bahçe sayesinden yirtikta çıkıyoruz zz yoksaaa bunlar adamin omruni yirrr hadi hadi diye diyeee

Amaaaaa nieee iyle diyon kizzz :)) allah kavustirsin.allah iyiligini versinnn:)))
Benimki de iki gun gitse yiter ozlerim giiii bazen sıkıldigimda git bi anani babani ziyaret et diyim gitmiyy ozamann.valla kız arkadaslarimi toplardim parti yapardim ssohbet ne ohhhh mis gibide cayyy amaaa onlarda boş agirlanmazzz bize zarar kilo yönden en iyisi kafani dinlee

Evett kizlar 1.5 saati gecgin yuruduk eşimle beraber.menumude soylum
Sabah11:00 3-4 yemek kaşığı menemen kkpeynir iki zeytin bi salatalik.sonmus gabak cicegi kizartmasi yaptim ilk defa cips gibi dusunun inceligi acisindan 7-8 tane yedim
Ara soda bitki çay
Aksam 17:00 bir dilim kesilmis kavun yedim yarim saat sonra 3-4 yemek kaşığı bulgur pilav.3yk patlican bol salata yine 3-4 catal kavun yidim vc yonden..
3lt su icildi.yone bitli cay yatmadan önce

Ay kizlar yaaa ne komiksiniz benimki de senelik izne cikti kose minderi gibi evden cikmiyo ufallik baba disarda top oynayalim diyo evde oynayalim diyo cocuga ya bende bi atar yapiypm zorla cikartiyo

Ay kizlar yaaa ne komiksiniz benimki de senelik izne cikti kose minderi gibi evden cikmiyo ufallik baba disarda top oynayalim diyo evde oynayalim diyo cocuga ya bende bi atar yapiypm zorla cikartiyo
Ayyy bu erkekler kadinlari hic anlamiyor icinde benimki de varr kendi nefislerini dusunuyorlar hep yaa bu hatun cocukla ilgileniyir is yapiyo benimle ilgileniyor iki gezmeye goturumde deşarj olsun demiyor bu kadar basitt yada cik bi parka yürüyüş yap o bile yeter bizdemi gariplik var erkektemi tmm oda yoruluyor biz okaa kor degilik anlayissiz değiliz biraz gezme olacak biraz rahat birakacaklarr ki deşarj olalimm dimii.iste hayatin gerçekleri bu kilolar bi gitsin koluna girecemm salina salina gezecem icee ozamann disari cikinmi cikminmi:))

Valla ben bile unuttum surekli sacma sapan degisik kilolar cikti cook şişti vucudum regl donemiydi bu hafta deilde önümüzdeki hafta belli olur işin aslı

Back