- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.401
zeynebim014 kolay gelsin yogun iki hafta seni bekliyor kacamak olmasa iyi kilo verirsin bence ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkencisin canım kolay gelsinKizlar aksam görüşürüz ben yuruyuse kaçar
Ben de bugün evdeyim çalıştığım için kızım dün evi temizlemişti. Nişan vardı kızım ile gittik ve geldik değişiklik olsun diye şu kiloları bir verebilseydikNaptiniz kizlar bizimki evde bugun hic temizlik yapasim yok pasakli pasakli durasum geliyor bebeler enerjimi aldi yahu sindi eve misafir gelirmiş :)) pasakli eve misafir gelir aksi gibi.
Ellamm geMedesiniz kimsecik yok hafta sonu Hımm mm bende aksam gezim barii hemm yidiklerimi eritiyim..
ya insallah basaririmzeynebim014 kolay gelsin yogun iki hafta seni bekliyor kacamak olmasa iyi kilo verirsin bence ..
Sen daha yeni evli sayilirsin ben 13 yillik evliyim bizimki son iki yildir yeni yeni disari cikip yada babamgilnen geziyoruz onlar sayesinde arabamiz olmsdigi icin omrumu çok tükettim yalvar yakar disari parka zor çıkıyordu yatmayi cok sever gunde 8km is nedeniyle yürüdüğü icin yoruluyodu sindi çok şükür iyi.sizde çocuk varmi kaynana yanindami canim..bence mücadele et tatli tatli ikna et disari alistir bunu sonu bize patliyor gerci evde kalmayi seven adama ne denir benimkide cogunda cikmaz erkeklerin bazisi sever gezmeyi..
çok iyi bir kayınvalidem var ama yanımda değil eşim parkta bahçede dolsşmayı sevmiyor onun için zaman kaybıymış oturup matematik çalışmayı tercih ediyor 2.5 yaşında bir kızım var anca sitenin bahçesinde dolaşıyoz arabamız var kapının önünde dururken eskidiSen daha yeni evli sayilirsin ben 13 yillik evliyim bizimki son iki yildir yeni yeni disari cikip yada babamgilnen geziyoruz onlar sayesinde arabamiz olmsdigi icin omrumu çok tükettim yalvar yakar disari parka zor çıkıyordu yatmayi cok sever gunde 8km is nedeniyle yürüdüğü icin yoruluyodu sindi çok şükür iyi.sizde çocuk varmi kaynana yanindami canim..bence mücadele et tatli tatli ikna et disari alistir bunu sonu bize patliyor gerci evde kalmayi seven adama ne denir benimkide cogunda cikmaz erkeklerin bazisi sever gezmeyi..
Sen daha yeni evli sayilirsin ben 13 yillik evliyim bizimki son iki yildir yeni yeni disari cikip yada babamgilnen geziyoruz onlar sayesinde arabamiz olmsdigi icin omrumu çok tükettim yalvar yakar disari parka zor çıkıyordu yatmayi cok sever gunde 8km is nedeniyle yürüdüğü icin yoruluyodu sindi çok şükür iyi.sizde çocuk varmi kaynana yanindami canim..bence mücadele et tatli tatli ikna et disari alistir bunu sonu bize patliyor gerci evde kalmayi seven adama ne denir benimkide cogunda cikmaz erkeklerin bazisi sever gezmeyi..
çok iyi bir kayınvalidem var ama yanımda değil eşim parkta bahçede dolsşmayı sevmiyor onun için zaman kaybıymış oturup matematik çalışmayı tercih ediyor 2.5 yaşında bir kızım var anca sitenin bahçesinde dolaşıyoz arabamız var kapının önünde dururken eskidiSen daha yeni evli sayilirsin ben 13 yillik evliyim bizimki son iki yildir yeni yeni disari cikip yada babamgilnen geziyoruz onlar sayesinde arabamiz olmsdigi icin omrumu çok tükettim yalvar yakar disari parka zor çıkıyordu yatmayi cok sever gunde 8km is nedeniyle yürüdüğü icin yoruluyodu sindi çok şükür iyi.sizde çocuk varmi kaynana yanindami canim..bence mücadele et tatli tatli ikna et disari alistir bunu sonu bize patliyor gerci evde kalmayi seven adama ne denir benimkide cogunda cikmaz erkeklerin bazisi sever gezmeyi..
Sende diii sekerim gel benle matematik calisss calismsa tamm sopalikk seni iyi mucadelen var gerci kizin var buyudumu gezme ister artik izamann ice gzersin cocuk bahsnesiyle...benimki cocuklar oldugu icin bide bahçe sayesinden yirtikta çıkıyoruz zz yoksaaa bunlar adamin omruni yirrr hadi hadi diye diyeeeçok iyi bir kayınvalidem var ama yanımda değil eşim parkta bahçede dolsşmayı sevmiyor onun için zaman kaybıymış oturup matematik çalışmayı tercih ediyor 2.5 yaşında bir kızım var anca sitenin bahçesinde dolaşıyoz arabamız var kapının önünde dururken eskidi
Amaaaaa nieee iyle diyon kizzz :)) allah kavustirsin.allah iyiligini versinnn:)))
Ayyy bu erkekler kadinlari hic anlamiyor icinde benimki de varr kendi nefislerini dusunuyorlar hep yaa bu hatun cocukla ilgileniyir is yapiyo benimle ilgileniyor iki gezmeye goturumde deşarj olsun demiyor bu kadar basitt yada cik bi parka yürüyüş yap o bile yeter bizdemi gariplik var erkektemi tmm oda yoruluyor biz okaa kor degilik anlayissiz değiliz biraz gezme olacak biraz rahat birakacaklarr ki deşarj olalimm dimii.iste hayatin gerçekleri bu kilolar bi gitsin koluna girecemm salina salina gezecem icee ozamann disari cikinmi cikminmi:))Ay kizlar yaaa ne komiksiniz benimki de senelik izne cikti kose minderi gibi evden cikmiyo ufallik baba disarda top oynayalim diyo evde oynayalim diyo cocuga ya bende bi atar yapiypm zorla cikartiyo
Ne kadar eksidesin canim gecen haftaki kilonu unuttum daGünaydın canlar ufaklik uyutmadi erkenden kalktik gelelim kilomuzaaa 91.800