• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

slm kızlar herkese bol iradeli bir gün diliyorum yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler..
bu günkü menü
kahvaltı 1.5 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
küçük bir domates peynir çeşitlerinden az az ve çay
arada bir fincan kahve
öğle bolca karpuz yedim
akşamada köfteli patlıcan yemeği var patlıcanlar kızarmış değil 2 yemek kaşığı ondan yerim
1 dilim ekmek ve bir kasede çorba düşünüyorum
akşam yemeğini 5-6 arası yediğimiz için akşamdan sonra arada şeftali yemeği düşünüyorum

slm kızlar herkese bol iradeli bir gün diliyorum yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler..
bu günkü menü
kahvaltı 1.5 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
küçük bir domates peynir çeşitlerinden az az ve çay
arada bir fincan kahve
öğle bolca karpuz yedim
akşamada köfteli patlıcan yemeği var patlıcanlar kızarmış değil 2 yemek kaşığı ondan yerim
1 dilim ekmek ve bir kasede çorba düşünüyorum
akşam yemeğini 5-6 arası yediğimiz için akşamdan sonra arada şeftali yemeği düşünüyorum
Çok güzel menü canım sende çok istikratlı gidiyosun:nazar:

Arkadaşlar başarmanın yarısı inanmaktır. Ben daha önce diyet yaptığımda çok gergin ve sürekli aç hissederdim kendimi ama bu sefer kendimi inandırdım ve başarabileceğime inanıyorum. Lütfen pes etmeyelim birbirimizi motive edelim
Aynen öyle canım çok yakında 90 kiloluk yeni fotolarımla karşınızda olacağım. Her 5 kiloda 1 değişim fotosu:cool:

ben de kendimi tanitayim arkadaslar 28 yasindayim birbucuk yasinda bi kizim var 80 kloyla basladim su an 74 bucugum ve takildim direnci kirmak icin bes gunde bes kilo sok diyet yapayim dedim iki gundur ama mahvoldu midem ac kaldim resmen pisman oldum

memnun olan cok var diye yaptim ama bana ii gelmedi butun gun ayni seyin yenmesi zaten morali bitirio yemekten tiksndim ama cok halsizlik oldu gozum karardi ve canim tatli falan istemezken ac kalinca kendimi zor tutar oldum

Zeynep evet zayif deil sin ama kadin gibi görünüyorsun göze batmiyorsun biz iyice dağılmışiz senin kilonda olsam bana yeter

Zeynep evet zayif deil sin ama kadin gibi görünüyorsun göze batmiyorsun biz iyice dağılmışiz senin kilonda olsam bana yeter
insallah canim benim kiloma gelirsin ve yetinmez daha da zayif olursun insallah bende evlennce kilo aldim hemen arkasindan hamilelik tesetturluyum ve kiyafet sorunu cok yasiyorum eski kiyaftlerime giremiyorum

komur_gozlum komur_gozlum naptin canim hoş geldin katil tabi bu sefer kararliyim allahin izniyle bugun82 kiloyu gordum ama 83 cum diyorum benim vucudun birden su toplamasindan korkuyorum.gecen hafta 85 dim bu hafta dusuyorum azimli kararliyim sen ne yaptinn..

Masallah ortalik senlenmis ne guzel bi hafta dedigin de cok cabuk geciyo
Kizlar ton baligi aciktiriyo mu..bugun canim istedi aksam bes bucuk gibi yedim arkasindan delircem buzdolabina dalicaktim nerdeyse bi hurma yedim yok bi erik yedim yok aldim ufakligi ciktim parka yine delircem marketin onunden zor gectim eve geldim dayanamicam dedim artik sonra benim ozel suyumdan ictim ustune de tatlandiriciyla turk kahvesi yaptim bi iki yudum ictim rahatladım cok sukur kahvei pek sevmem ama rahatlatiyo sanki he bi de yaninda yarim sigara (haftada bi iki icersem o da)
Resmen uyuşturucu bagimlisi gibi hissettim kendimi .karpuz peynir yedim ustune tonlu salatayi yedim karnim tok resmen atak gecirdim ya bayadir olmuyodum oyle ekmek yemedim diye mi oldu bilemedim ama bence ton baligi cok yagliydi bikere bi diyetisyenden duymustum fazla yag da sekerin yaptigi etkiyi yapiyomus

Back