- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.281
Teşekkürler kedikedi84 'cigim inis cikislarimi görmek istiyorum inş bidaha cikmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel menü canım sende çok istikratlı gidiyosunslm kızlar herkese bol iradeli bir gün diliyorum yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler..
bu günkü menü
kahvaltı 1.5 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
küçük bir domates peynir çeşitlerinden az az ve çay
arada bir fincan kahve
öğle bolca karpuz yedim
akşamada köfteli patlıcan yemeği var patlıcanlar kızarmış değil 2 yemek kaşığı ondan yerim
1 dilim ekmek ve bir kasede çorba düşünüyorum
akşam yemeğini 5-6 arası yediğimiz için akşamdan sonra arada şeftali yemeği düşünüyorum
Aynen öyle canım çok yakında 90 kiloluk yeni fotolarımla karşınızda olacağım. Her 5 kiloda 1 değişim fotosuArkadaşlar başarmanın yarısı inanmaktır. Ben daha önce diyet yaptığımda çok gergin ve sürekli aç hissederdim kendimi ama bu sefer kendimi inandırdım ve başarabileceğime inanıyorum. Lütfen pes etmeyelim birbirimizi motive edelim
Hoşgeldin kaç yaşındasın, kaç kilosun? Çarşamba günleri tartı günümüz. Seni şimdiden listeye alalım.kizlar ben de takipcinizim ben de gelebilir miyim
Hadi ya bende 80 lere gelince kilo vermem durursa 5 gün bu diyeti Yaparım diyodum. Kalsın o zaman. Aramızda en zayıf sensin.ve tabi 74 bucuk beni birakmadi iki gun ac gezdigimle kaldim
insallah canim benim kiloma gelirsin ve yetinmez daha da zayif olursun insallah bende evlennce kilo aldim hemen arkasindan hamilelik tesetturluyum ve kiyafet sorunu cok yasiyorum eski kiyaftlerime giremiyorumZeynep evet zayif deil sin ama kadin gibi görünüyorsun göze batmiyorsun biz iyice dağılmışiz senin kilonda olsam bana yeter
Hosgeldin canim inş hepimiz istediğimiz kilolara ulasiriz..insallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz en zayifim belki ama zayif deilim