- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.161
Selam nasılsın nasıl gidiyo?Selam kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam nasılsın nasıl gidiyo?Selam kizlar
Sonradan çok üzüldüğünü söyledi söyledikleri için özür diledi ama yine de haklı olduğunu düşünüyo. Aslında bende hak da veriyorum. Ama bi ara nefret ettim ondan açıkçası...Şimdi gaz veriyo devamlı süper gidiyorsun, bu sefer çok azimlisin belli, yok seni ben giydiricem. kilo verince çocuk düşünüyoruz biraz da azmim onun için, eşim daha çok çocuk istiyo bendense şimdi 65 lere gelince hemen çocuk yapmayız ya demeye başladı.kedikedi84 baslangic yazinizi okuyunca üzüldüm, sonrada bütün yorumlari okuyamadim. Simdilerde profilinizde gördügüm kadariyla kilo vermeye baslamissiniz. Bu durum iliskinize nasil yansidi? Esinizin size yaptigi saygisizligi halledebildinizmi?
Sonradan çok üzüldüğünü söyledi söyledikleri için özür diledi ama yine de haklı olduğunu düşünüyo. Aslında bende hak da veriyorum. Ama bi ara nefret ettim ondan açıkçası...Şimdi gaz veriyo devamlı süper gidiyorsun, bu sefer çok azimlisin belli, yok seni ben giydiricem. kilo verince çocuk düşünüyoruz biraz da azmim onun için, eşim daha çok çocuk istiyo bendense şimdi 65 lere gelince hemen çocuk yapmayız ya demeye başladı.
Şimdi iyiyiz Allah'a şükür.
Öğlen yemedin mi?Kızlar sabah 6da kalktım 45 dk yürüyüs 8de kahvaltı
Bir dilim beyaz peynir
Yeşil zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 yumurta
Ara öğün
11:00 türk kahvesi ve 2 tane kakaolu top
(kendim kuru meyvelerden yaptım kahve çay yanı mukemmel oluyor)
Akşam
3 tane tavuk baget (küçük)
Ayran
kapia ve yeşil biberden olusan salata
Sonradan çok üzüldüğünü söyledi söyledikleri için özür diledi ama yine de haklı olduğunu düşünüyo. Aslında bende hak da veriyorum. Ama bi ara nefret ettim ondan açıkçası...Şimdi gaz veriyo devamlı süper gidiyorsun, bu sefer çok azimlisin belli, yok seni ben giydiricem. kilo verince çocuk düşünüyoruz biraz da azmim onun için, eşim daha çok çocuk istiyo bendense şimdi 65 lere gelince hemen çocuk yapmayız ya demeye başladı.
Şimdi iyiyiz Allah'a şükür.
Öğlen yemedin mi?
Yemeyin onları komşuya verin :)Kızlarr kakaolu toplarım :)
İçinde sadece günkurusu incir ceviz hurma var :) hepsi sağlıklı...diyetisyenin sayfasından aldım tarifi bir iki tane sadece günde :)))Yemeyin onları komşuya verin :)
Aynen dediğiniz gibi. Teşekkür ederimIyi ya, sevindim sizin adiniza. Evde huzursuzluk gibisi yok.
Söyle bir sey eklemek istedim, 'yine hakli oldugunu dusunuyor' yazmissiniz, onu bende yapiyorum bazen. Simdi sana kilo vermeni söylemesi tamam, destek çikarsin, yardimci olursun, moral verirsin. Es dedigin bunun için vardir.
Ama sizin anlattiginiz gibi bagira cagira, sizi aglatarak degil tabikide bunun yolu.
Bazen bende esime herhangi bir konuda cikisiyorum, biraz agir konusuyorum. Sonrasinda özür diliyorum, ama uslubum için, yoksa dediklerimin yine arkasindayim diyorum. Sizinkide öyle olmus sanirim.
Umarim istediginiz kiloya ulasir ve saglikli sihhatli bir bebisi kucaginiza alirsiniz, kolay gelsin :)
Evet ben de gördüm bu tarifi atıştırmalık olarak süper. Kahvaltıdan nefret ederim, öğle akşam yemekleri benim favorim. Önceden yaptığım hatalardan biri öğlene kadar bişey yemeyip Öğlen abanmaktı. Ya da sabahları poğaça börek yerdim.İçinde sadece günkurusu incir ceviz hurma var :) hepsi sağlıklı...diyetisyenin sayfasından aldım tarifi bir iki tane sadece günde :)))
31 yaşındayım 84 lüyüm ama Kasım'da 32 olucam çocuk yok.Kizlar yaslarinizi ve çocuk sayinizi yazsaniza yeni evliyimde yazabilir cocuksuzlar ben 39 yasinda iki çocuk annesiyim yas ve cocuk sayısıda kilo vermeyi zorlastiran unsurlar
Listeni paylasirsin artik bizimle..en zor kTeşekkürler. Ben yarın akşam diyetisyene gideceğim artık oradan çıkan sonuca göre yazacağım. Çünkü aylardır tartılmaya cesaret edemiyorum. Evlenmeden önce kilom çok iyiydi ama evlilikten sonra malum yasmin hapı. Bıraktıktan sonra da malesef gitmedi kilolar. İnşallah hedefime ulaşabilirim
Ben 38 yasinda 1.59 boyum bir tane oglum var genelde ikinci cocuktan sonra kilo aliniyo diyolar ama bana yastan dolayi gibi geliyo otuzdan sonra ilk defa seksenin ustunu gordum otuz sekizimde 100 kiloyu gordum 36 yasinda dogumdan sonra eve geldigimde 74 kilocuktum ah ah...Kizlar yaslarinizi ve çocuk sayinizi yazsaniza yeni evliyimde yazabilir cocuksuzlar ben 39 yasinda iki çocuk annesiyim yas ve cocuk sayısıda kilo vermeyi zorlastiran unsurlar