• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ben hayatımda hiç 38 beden olmadığım için nasıl bir duygudur onu bıle bılmıyorum :( acaba lisede bile 76 falandım sınıfta herkes 50 kiloyken :/ yıllardır dıyetlerle ömrümü geçirdim hiç bi zaman magazadan tatmin ayrılmadın maddi olarak uygun olsam da beden olarak hiç hayal ettıgım bı elbıseyi giysiyi giyemedim bide ben kapalıyım hep tunık pantolon giyorum kapalı olmakta bayagı olgun gosterıyor kıloluyken nişan ttörenımde magaza magaza gezdık istediğim bişey bulamadık buyuk bedenler nişanlı bir kızın giyeceği gibi değilde bi annenın kızının dugnunde gıyecegı turdendi bende artık zayıflayıp bıde 38 bedenin tadını tatmak istiyorum

kedikedi84 kedikedi84 baslangic yazinizi okuyunca üzüldüm, sonrada bütün yorumlari okuyamadim. Simdilerde profilinizde gördügüm kadariyla kilo vermeye baslamissiniz. Bu durum iliskinize nasil yansidi? Esinizin size yaptigi saygisizligi halledebildinizmi?

Ben de ilkokul5. Sınıfta Anadolu lisesi Sınavları'na hazırlanırken çok kilo almıştım duba gibi bi çocuk olmuştum sonra orta 2 de boyum uzamaya başladı ve kendi kendime yediklerimi kıstım, incecik olmuştum. Hatta lisede müzik hocam bana o zamanlar çok popüler olan elit modellook Yarışması'na katılsana diyodu beni her gördüğünde. Sonra son sene üniversite sınavlarına hazırlanırken 65-70 kilolara gelmiştim. Üniversite hayatım 65-70arası gidip gelerek geçti. Ah ah ne günlerdi.

kedikedi84 kedikedi84 baslangic yazinizi okuyunca üzüldüm, sonrada bütün yorumlari okuyamadim. Simdilerde profilinizde gördügüm kadariyla kilo vermeye baslamissiniz. Bu durum iliskinize nasil yansidi? Esinizin size yaptigi saygisizligi halledebildinizmi?
Sonradan çok üzüldüğünü söyledi söyledikleri için özür diledi ama yine de haklı olduğunu düşünüyo. Aslında bende hak da veriyorum. Ama bi ara nefret ettim ondan açıkçası...Şimdi gaz veriyo devamlı süper gidiyorsun, bu sefer çok azimlisin belli, yok seni ben giydiricem. kilo verince çocuk düşünüyoruz biraz da azmim onun için, eşim daha çok çocuk istiyo bendense şimdi 65 lere gelince hemen çocuk yapmayız ya demeye başladı.
Şimdi iyiyiz Allah'a şükür.

Kızlar sabah 6da kalktım 45 dk yürüyüs 8de kahvaltı
Bir dilim beyaz peynir
Yeşil zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 yumurta
Ara öğün
11:00 türk kahvesi ve 2 tane kakaolu top
(kendim kuru meyvelerden yaptım kahve çay yanı mukemmel oluyor)
Akşam
3 tane tavuk baget (küçük)
Ayran
kapia ve yeşil biberden olusan salata

Sonradan çok üzüldüğünü söyledi söyledikleri için özür diledi ama yine de haklı olduğunu düşünüyo. Aslında bende hak da veriyorum. Ama bi ara nefret ettim ondan açıkçası...Şimdi gaz veriyo devamlı süper gidiyorsun, bu sefer çok azimlisin belli, yok seni ben giydiricem. kilo verince çocuk düşünüyoruz biraz da azmim onun için, eşim daha çok çocuk istiyo bendense şimdi 65 lere gelince hemen çocuk yapmayız ya demeye başladı.

Hahahahha:) adam yıllardır hayalini kurduğu anları yaşamak istiyor bellii :KK60::KK68:

Kızlar sabah 6da kalktım 45 dk yürüyüs 8de kahvaltı
Bir dilim beyaz peynir
Yeşil zeytin
2 ceviz
Domates salatalık
2 yumurta
Ara öğün
11:00 türk kahvesi ve 2 tane kakaolu top
(kendim kuru meyvelerden yaptım kahve çay yanı mukemmel oluyor)
Akşam
3 tane tavuk baget (küçük)
Ayran
kapia ve yeşil biberden olusan salata
Öğlen yemedin mi?

Iyi ya, sevindim sizin adiniza. Evde huzursuzluk gibisi yok.

Söyle bir sey eklemek istedim, 'yine hakli oldugunu dusunuyor' yazmissiniz, onu bende yapiyorum bazen. Simdi sana kilo vermeni söylemesi tamam, destek çikarsin, yardimci olursun, moral verirsin. Es dedigin bunun için vardir.
Ama sizin anlattiginiz gibi bagira cagira, sizi aglatarak degil tabikide bunun yolu.
Bazen bende esime herhangi bir konuda cikisiyorum, biraz agir konusuyorum. Sonrasinda özür diliyorum, ama uslubum için, yoksa dediklerimin yine arkasindayim diyorum. Sizinkide öyle olmus sanirim.

Umarim istediginiz kiloya ulasir ve saglikli sihhatli bir bebisi kucaginiza alirsiniz, kolay gelsin :)

Kızlarr kakaolu toplarım :)

Eklentiler

• sketch-1469540871553.png
    sketch-1469540871553.png
    534,5 KB · Görüntüleme: 33
Beni de erkek arkadaşım, şimdiki eşim yani, gaza getirmişti kilo konusunda. Kilolarımla barışıktım (boyum 168 en fazla 69 kg'yi gördüm) lisede falan bana da garip gelirdi 50 kg kızlar, sanki öyle bi kilo varmış gibi, umursamazdım yani. Ama eşim beni gaza getirdi 10 kg verdim (diyete başladığımda 66'ydım) ve sırf onun değil çevremdeki herkesin "çok zayıflamışsın" demesi o kadar hoşuma gitti ki :D siz de en kısa zamanda verirsiniz inşallah

Kizlar yaslarinizi ve çocuk sayinizi yazsaniza yeni evliyimde yazabilir cocuksuzlar ben 39 yasinda iki çocuk annesiyim yas ve cocuk sayısıda kilo vermeyi zorlastiran unsurlar

Iyi ya, sevindim sizin adiniza. Evde huzursuzluk gibisi yok.

Söyle bir sey eklemek istedim, 'yine hakli oldugunu dusunuyor' yazmissiniz, onu bende yapiyorum bazen. Simdi sana kilo vermeni söylemesi tamam, destek çikarsin, yardimci olursun, moral verirsin. Es dedigin bunun için vardir.
Ama sizin anlattiginiz gibi bagira cagira, sizi aglatarak degil tabikide bunun yolu.
Bazen bende esime herhangi bir konuda cikisiyorum, biraz agir konusuyorum. Sonrasinda özür diliyorum, ama uslubum için, yoksa dediklerimin yine arkasindayim diyorum. Sizinkide öyle olmus sanirim.

Umarim istediginiz kiloya ulasir ve saglikli sihhatli bir bebisi kucaginiza alirsiniz, kolay gelsin :)
Aynen dediğiniz gibi. Teşekkür ederim:KK24:

İçinde sadece günkurusu incir ceviz hurma var :) hepsi sağlıklı...diyetisyenin sayfasından aldım tarifi bir iki tane sadece günde :)))
Evet ben de gördüm bu tarifi atıştırmalık olarak süper. Kahvaltıdan nefret ederim, öğle akşam yemekleri benim favorim. Önceden yaptığım hatalardan biri öğlene kadar bişey yemeyip Öğlen abanmaktı. Ya da sabahları poğaça börek yerdim.

Kedikedi84 kilo vermenin tam zamani canim cocuk yok dogum yapmamissin kiz gibisin:halay:zayiflamadan hamile kalma ilkinde ben zayiftim cok rahat ettim ikincide 93 kiloyla hamile kaldim doguma giderken 103 oldum korkunctum hamilelikte cok zorlandim halada veremedim iki yil oldu

Teşekkürler. Ben yarın akşam diyetisyene gideceğim artık oradan çıkan sonuca göre yazacağım. Çünkü aylardır tartılmaya cesaret edemiyorum. Evlenmeden önce kilom çok iyiydi ama evlilikten sonra malum yasmin hapı. Bıraktıktan sonra da malesef gitmedi kilolar. İnşallah hedefime ulaşabilirim
Listeni paylasirsin artik bizimle..en zor k
Kizlar yaslarinizi ve çocuk sayinizi yazsaniza yeni evliyimde yazabilir cocuksuzlar ben 39 yasinda iki çocuk annesiyim yas ve cocuk sayısıda kilo vermeyi zorlastiran unsurlar
Ben 38 yasinda 1.59 boyum bir tane oglum var genelde ikinci cocuktan sonra kilo aliniyo diyolar ama bana yastan dolayi gibi geliyo otuzdan sonra ilk defa seksenin ustunu gordum otuz sekizimde 100 kiloyu gordum 36 yasinda dogumdan sonra eve geldigimde 74 kilocuktum ah ah...

Back