• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kizlar karatay yapin alin kitabi okuyun anlayin cok faydasini gorucek siniz
Ya bnde karatay yapmaya calisiyorm bi iki hafta duzgunce uyguluyorm bicok sey yasak oldugu icin bi bozdum mu diyetim yalan oluyo karar verdim 85 kiloya gelinceye kadar diyetisyenlerin verdigi diyet listesini uygulicam 85ten sonra karataya geccem insAllah

Selamm kızlarrr nasılsınızz sizi böyle aktif görmekk ne guzelll ben şimdi eşimle yürüyüşe çıkıyorum gün içinde ne kadar pek dıkkat etmesemde sabahtan itibaren tekrar bomba gibi başlıyorum kedikedi84 kedikedi84 ya bencede canım bi zayıf olup sonra mı bebebkkk düşünsek bilemedim motıvasyonumu kaybedip şu 4 5gündür yesem içsemde tekrar kendime geldimmm artıda bile olabilirim ama olsun hiç bisey için geç değil
Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin bnde bi kac gundur pek fazla dikkat etmiyorm diyetime bugun yeniden basladm aralarda elbette bu tur seyler olabilir onemli olan pes etmedn yola devam edebilmek

Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin bnde bi kac gundur pek fazla dikkat etmiyorm diyetime bugun yeniden basladm aralarda elbette bu tur seyler olabilir onemli olan pes etmedn yola devam edebilmek

Aynen canım düştüysek kalkarız :)) sporumuz bitti 1 saat 10 dk yürüdük Yesilcay demliycem eve gidiyoruz

Ooo süper eşinde destek:KK6: yarından itibaren tam gaz bekliyorum:KK9:

Ayy canım adam benım zayıf halime hasret ekmek falan almıyor eve kendısıde yemıyor çok istiyor zayıflamamı geçen koçtaşa gittik jakuzilere bakıoz şu ne guzelmıs dıorum canım onabiz sığmayız dedi nasıl bozuldum :((

:110:
Ya bnde karatay yapmaya calisiyorm bi iki hafta duzgunce uyguluyorm bicok sey yasak oldugu icin bi bozdum mu diyetim yalan oluyo karar verdim 85 kiloya gelinceye kadar diyetisyenlerin verdigi diyet listesini uygulicam 85ten sonra karataya geccem insAllah
Ayy canım adam benım zayıf halime hasret ekmek falan almıyor eve kendısıde yemıyor çok istiyor zayıflamamı geçen koçtaşa gittik jakuzilere bakıoz şu ne guzelmıs dıorum canım onabiz sığmayız dedi nasıl bozuldum :KK43:(
Yazik yaaa...onlara da kizmamak lazim aslinda ben bile aynaya bakmak istemiyorum vucudumu gormemek icin onlarin devamli karsisinda goruntu kirliligi baska bisey degil:110::110::110:

Yazik yaaa...onlara da kizmamak lazim aslinda ben bile aynaya bakmak istemiyorum vucudumu gormemek icin onlarin devamli karsisinda goruntu kirliligi baska bisey degil:110::110::110:

Aynen canım ya ben de asla aynaya bakmak istemiyorum hele otururken yandan ve dustan cıkınca asla ama asla bakasım gelmıyor bakınca hayata küsesim geliyor :(((

Ayy canım adam benım zayıf halime hasret ekmek falan almıyor eve kendısıde yemıyor çok istiyor zayıflamamı geçen koçtaşa gittik jakuzilere bakıoz şu ne guzelmıs dıorum canım onabiz sığmayız dedi nasıl bozuldum :KK43:(
Bnde ekmek falan yemicem ya :kızgın: bugun annemlere gectm elimden geldigi kadar menu paylasiminda buluncam insallah
Eveeet kahvaltima gelince
07:30 5 findik 3 badem 3 kayisi
1 dlm peynir 5zeytn 1 domates 1 salatlik yedm
Simdi ara ogun olarak yesil cay iccem
12:30 1 buyuk nugget salata ve yogurt yicem

Bnde ekmek falan yemicem ya :kızgın: bugun annemlere gectm elimden geldigi kadar menu paylasiminda buluncam insallah
Eveeet kahvaltima gelince
07:30 5 findik 3 badem 3 kayisi
1 dlm peynir 5zeytn 1 domates 1 salatlik yedm
Simdi ara ogun olarak yesil cay iccem
12:30 1 buyuk nugget salata ve yogurt yicem

Merhaba,
Nugget yerine tavuk göğüs yeseniz hem daha doyurucu hem de işlenmemiş et olur. İşlenmiş ürünlerden uzak durmak gerek. Ayrıca diyetteyken asla tavuk but,kanat gibi yağlı kısımları tercih etmeyin yağsız göğüs kısmını tüketmeye gayret gösterin. Mesela baklagil yiyorsanız sakın ekmek tüketmeyin. 4 yemek kaşığı baklagil 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor. Zeytinde 3 adetten fazla yemeyin tuzsuzsa miktarı artırın.

Bir de şu profilinizde ki başlangıç ve şuan ki kiloları nereden düzenliyorsunuz kızlar?

Bir de şu profilinizde ki başlangıç ve şuan ki kiloları nereden düzenliyorsunuz kızlar?
canım öncelikle hoşgeldin :KK200:
ismimize tıkladığınızda kişisel bilgilere gir
özel başlık yazan yere yazıyorsun
sayfanın en altında değişiklikleri kaydet diyorsun o kadar
bende şimcik buldum :KK45:

canım öncelikle hoşgeldin :KK200:
ismimize tıkladığınızda kişisel bilgilere gir
özel başlık yazan yere yazıyorsun
sayfanın en altında değişiklikleri kaydet diyorsun o kadar
bende şimcik buldum :KK45:

Teşekkürler. Ben yarın akşam diyetisyene gideceğim artık oradan çıkan sonuca göre yazacağım. Çünkü aylardır tartılmaya cesaret edemiyorum. Evlenmeden önce kilom çok iyiydi ama evlilikten sonra malum yasmin hapı. Bıraktıktan sonra da malesef gitmedi kilolar. İnşallah hedefime ulaşabilirim

bende güncel kilomu yarın tartılınca yazıcam ..ben evlendiğimdede kiloluydum sürekli inip çıktım elbise dolabımda her bedenden kıyafet var:) inşallah canım hepimiz hedefimize ulaşırız..

valla canım benim eşim evlenme teklif ettiğinde ben 100 kilo olduğum için kilomla ilgili şaka yaptığında ben kızıyorum sinir oluyorum beni incecik alsaydıda ben sonradan böyle olsam hadi bişeyler desin haklıdır derim bende farkındayım benim sağlığımı düşünüyor destekte veriyor hatta bir önceki diyetimde her 5 kiloya 250 tl veriordu:) 16 kilo vermiştim sonra geri aldım tabi bu seferde destek oluyor, bana uygun yemekler yapmaya çalışıyorum ama bu sefer maddi ödül yok:))

valla canım benim eşim evlenme teklif ettiğinde ben 100 kilo olduğum için kilomla ilgili şaka yaptığında ben kızıyorum sinir oluyorum beni incecik alsaydıda ben sonradan böyle olsam hadi bişeyler desin haklıdır derim bende farkındayım benim sağlığımı düşünüyor destekte veriyor hatta bir önceki diyetimde her 5 kiloya 250 tl veriordu:) 16 kilo vermiştim sonra geri aldım tabi bu seferde destek oluyor, bana uygun yemekler yapmaya çalışıyorum ama bu sefer maddi ödül yok:))

Benim gardrobumda da 3 farklı beden kıyafet var :) Valla ben eşim bana takılınca kızıyorum o da fazla üzerime gidemiyor. Zaten eşim çok pimpirikli arkadaşlar kilo almışsın desin anında dikkat etmeye başlıyor ekmeği falan kesiyor. Ben diyet yemekler yaparsam daha da mutlu olur eminim :) Adam akşam 9 dan sonra ne çay kahve ne de başka birşey yemez içmez. İçimden hep derim allahım şu adamdaki dirayeti bana da versen diye :)

valla canım benim eşim evlenme teklif ettiğinde ben 100 kilo olduğum için kilomla ilgili şaka yaptığında ben kızıyorum sinir oluyorum beni incecik alsaydıda ben sonradan böyle olsam hadi bişeyler desin haklıdır derim bende farkındayım benim sağlığımı düşünüyor destekte veriyor hatta bir önceki diyetimde her 5 kiloya 250 tl veriordu:) 16 kilo vermiştim sonra geri aldım tabi bu seferde destek oluyor, bana uygun yemekler yapmaya çalışıyorum ama bu sefer maddi ödül yok:))[/QUOTE
Bu sefer de opucuk verir belki..:KK45:

Günaydın bayanlar, bugün evde temizlik var sabah 9 dan beri yeni oturdum yerime. Daha markete gidicem.
Sabah:1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
Öğlen: haşlanmış tavuk göğüsü +3 Kaşık erişte
Akşam: ızgara et salata

Bende artık insanlara bakınca kaç beden olduğunu tahmin edebiliyorum 38 den 48 bedene aşama aşama geldiğim için:olamaz:insanlara hediye alırken olur mu olmaz mı beden tahminim iyi:p

Back