- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.181
Burhan sende cabuk verebilirsin 74 kiloyla 100 arasi iki yilda alinmis bi kilo ne kadar gec kalirsan o kadar cok oturuyor mus kiloiki yili gecen kilolari vermek daha zormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglan yalniz uc yasini doldurdu...ama insallah canim benim acelem yok bu sefer simdilik 4 kilo aylik hedefim...Burhan sende cabuk verebilirsin 74 kiloyla 100 arasi iki yilda alinmis bi kilo ne kadar gec kalirsan o kadar cok oturuyor mus kiloiki yili gecen kilolari vermek daha zormuş
canım menülerin çok iyi çok az yiyorsun senin bu hafta sonuç gayet güzel olucak bence:)Günaydın bayanlar, bugün evde temizlik var sabah 9 dan beri yeni oturdum yerime. Daha markete gidicem.
Sabah:1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
Öğlen: haşlanmış tavuk göğüsü +3 Kaşık erişte
Akşam: ızgara et salata
canım yazdıkların beni anlatıyor bende lisede 70li kilolardaydım hiç zayıf olmadım benim kıyafet konusunda tek avantajım terzi olmamdı nişanlığımıda gelinliğimide kendim diktim bende kapalıyım kilolu olunca yaşta fazla duruyor benim 38 beden hayalim yok ilk hedefim 70lere inmek sonra bakıcam beğenmessem dahada aşağılara inerim artık:)Ben hayatımda hiç 38 beden olmadığım için nasıl bir duygudur onu bıle bılmıyorum acaba lisede bile 76 falandım sınıfta herkes 50 kiloyken :/ yıllardır dıyetlerle ömrümü geçirdim hiç bi zaman magazadan tatmin ayrılmadın maddi olarak uygun olsam da beden olarak hiç hayal ettıgım bı elbıseyi giysiyi giyemedim bide ben kapalıyım hep tunık pantolon giyorum kapalı olmakta bayagı olgun gosterıyor kıloluyken nişan ttörenımde magaza magaza gezdık istediğim bişey bulamadık buyuk bedenler nişanlı bir kızın giyeceği gibi değilde bi annenın kızının dugnunde gıyecegı turdendi bende artık zayıflayıp bıde 38 bedenin tadını tatmak istiyorum
Aslinda gozum 62 de ama 80nin altinda elbiseyle saklaniyo ben de tesetturluyum ama hak getire gobegimi yine ortuyomda basemlerim yok benim onun yerine bi popo var yarim metre geriden beni takip ediyo sanki...Seninde cok zayiflikta gozun yok benim gibi 80 civari bize yetecek
Bosver iyi olmus iyi hem kocan gorsun kiymetli gelini hem de yarin tarti gunu...Kızlar ben eltime misafirliğe geldm kaçamak yapmamam lazım derken sağolsun yılda bir kez geldiğimiz halde hiç bisey hazırlamamıs eşimde gündüzden bana illa ara o şimdi yemek falan yapar dıyor nerdeyse o dusunce...nasıl sinir oldum hem sevindim :)) ben bu ınsanları anlamıyorum gerçekten kızlar Allah herkesin kalbine gore versin canım sıkıldı sıze yazmak istedim
İnsanlar enteresan ya, boşver sen de sıkıntıya girmemiş oldun.Kızlar ben eltime misafirliğe geldm kaçamak yapmamam lazım derken sağolsun yılda bir kez geldiğimiz halde hiç bisey hazırlamamıs eşimde gündüzden bana illa ara o şimdi yemek falan yapar dıyor nerdeyse o dusunce...nasıl sinir oldum hem sevindim :)) ben bu ınsanları anlamıyorum gerçekten kızlar Allah herkesin kalbine gore versin canım sıkıldı sıze yazmak istedim
canım bende seninkinden daha enterasanları var o yüzden boşvercez onlarıKızlar ben eltime misafirliğe geldm kaçamak yapmamam lazım derken sağolsun yılda bir kez geldiğimiz halde hiç bisey hazırlamamıs eşimde gündüzden bana illa ara o şimdi yemek falan yapar dıyor nerdeyse o dusunce...nasıl sinir oldum hem sevindim :)) ben bu ınsanları anlamıyorum gerçekten kızlar Allah herkesin kalbine gore versin canım sıkıldı sıze yazmak istedim
Aramiza hosgeldn canim tavsiyelerin icin tesekkur ederim tavuk yiceksm eger butu tercih ederdm. Ama but yemicem artk bugun alabilirsem gogus alip buzluga koycam. evde bana gore yemek olmadigi zamn pisirip yerim. Dun aksam yemegi olarak patates sulusu vardi 7 yk ondan yedim yaninda 3yk bulgur pilavi. Patates sulusu yememem lazimdi ama onun yerine yiyecek bir sey yoktu.Merhaba,
Nugget yerine tavuk göğüs yeseniz hem daha doyurucu hem de işlenmemiş et olur. İşlenmiş ürünlerden uzak durmak gerek. Ayrıca diyetteyken asla tavuk but,kanat gibi yağlı kısımları tercih etmeyin yağsız göğüs kısmını tüketmeye gayret gösterin. Mesela baklagil yiyorsanız sakın ekmek tüketmeyin. 4 yemek kaşığı baklagil 1 dilim ekmeğe tekabül ediyor. Zeytinde 3 adetten fazla yemeyin tuzsuzsa miktarı artırın.