- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.121
Son 2 gün kızlar kilo bildirimine yaklaşık 40 saatimiz kaldı ona göre yiyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 2 gün kızlar kilo bildirimine yaklaşık 40 saatimiz kaldı ona göre yiyin
Canım ilk başta 93 e kadar düştüm geçen sene sonra saldım kendimi tekrar. 97 ile Haziran Ayında başladım şu an 94 kiloyum, ama bu sefer bırakmıycam çok azimliyim. Sen kaç kilosun?Konunuzu ilk açtığınızdaki yazıyı okudum ve hemen sonuna geldim merak içerisinde. Acaba kaç kilo verdiniz? Bende diyetisyene gideceğim de biraz mod a girmeye çalışıyorum :)
Canım ilk başta 93 e kadar düştüm geçen sene sonra saldım kendimi tekrar. 97 ile Haziran Ayında başladım şu an 94 kiloyum, ama bu sefer bırakmıycam çok azimliyim. Sen kaç kilosun?
Süper çok artmadan önlemini alıyorsun 1 haftaya 70 lerde olacaksın. Allah hepimize azim ve sabır versin. Hem aç hemde 90 lı kilolarda olmak berbat bi durum.Bence de pes etme ben hep kilo alıp veriyorum çok yemek seçtiğimden oluyor bir de hareketsiz masa başı çalışma maalesef. Benim boyum 172 80 kiloyum şuan. Hedefim 55 olmak ama bakalım. Randevu aldım günümü bekliyorum :)
Süper çok artmadan önlemini alıyorsun 1 haftaya 70 lerde olacaksın. Allah hepimize azim ve sabır versin. Hem aç hemde 90 lı kilolarda olmak berbat bi durum.
Aramıza hoşgeldin o zamanBelirli zamandan sonra mide alışıyor biraz da spor. Benimde evde koşu bandı var ve bundan sonra üşenmeden her akşam spor yapmayı düşünüyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz. Bundan sonra bende buraya yazacağım kilo durumumu.
Aramıza hoşgeldin o zaman
Masallah ne guzel azicik yiyosunuzbende ekmek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum bu sabah annemi doktora götürcem diye erken kahvaltı yaptım
sabah iki dilim ekmek iki haşlama yumurta yedim öğlede 150gr yoğurt yedim bol bol su içiyorum akşama taze fasulye ve domatesli şehriye çorbası yapıcam
sanırım vicudumda ödem var yüzüğüm parmağıma biraz sıkı oldu ama buna rağmen eksideyim
Ben bu hafta cok kacirdim dunden beri de artida cikmamak icin ugrasiyorumSon 2 gün kızlar kilo bildirimine yaklaşık 40 saatimiz kaldı ona göre yiyin
Aynen öyle canım sürdürülebilir olmazsa sıkıntı menemen akşam yemeği için güzel bi seçenek. Zaten karbunhidratı tamamen hayatımızdan çıkarmakta iyi bi seçenek değil. Ben oburluğumdan kilo aldım dengeli beslenince sıkıntı kalmıyo.Masallah ne guzel azicik yiyosunuz
Ben de ekmek yemicem dedim ama aksama canim menemen istiyo ekmeksiz yenmez ki bi de onden corba olunca cok doyurucu oluyo
En iyisi olcuyu bilmek heralde bi de otuz otuzbes kilo fazla olunca yolda uzun sürdürülebilir seyler uygulamak lazim
Canım sana küçük tavsiye önce menemeni ye yanında zeytin ile ben ekmeği öyle bıraktım sonra çorba iç birde böyle dene bana sonucunu yaz emin ol açıkman olmıyacakMasallah ne guzel azicik yiyosunuz
Ben de ekmek yemicem dedim ama aksama canim menemen istiyo ekmeksiz yenmez ki bi de onden corba olunca cok doyurucu oluyo
En iyisi olcuyu bilmek heralde bi de otuz otuzbes kilo fazla olunca yolda uzun sürdürülebilir seyler uygulamak lazim
evet canım ölçüyü bilmek gerekiyor ben öğleden sonra azcık kiraz yedim akşam yemeği nde çorba taze fasulye bir bardak ayran iki kaşık bulgur pilavı yedim yolumuz uzun canım bizim kilolar çok yediklrimizi yavaş yavaş azaltarak ve sabırlı olarak vericez inşallahMasallah ne guzel azicik yiyosunuz
Ben yapıyorum sayesinde insülin direncim düştü 23 kg verdimKizlar karatay yapin alin kitabi okuyun anlayin cok faydasini gorucek siniz
En azindan bi dokuz ay hidirelleze kadar yani sicaklar baslayana kadar cepheyi terkedeni furalum serbest birakmayalumyolumuz uzun ve mesakkatli allahim hepimize sabir irade ve istahsiz günler ver aminn....
Ooo süper eşinde destek yarından itibaren tam gaz bekliyorumSelamm kızlarrr nasılsınızz sizi böyle aktif görmekk ne guzelll ben şimdi eşimle yürüyüşe çıkıyorum gün içinde ne kadar pek dıkkat etmesemde sabahtan itibaren tekrar bomba gibi başlıyorum kedikedi84 ya bencede canım bi zayıf olup sonra mı bebebkkk düşünsek bilemedim motıvasyonumu kaybedip şu 4 5gündür yesem içsemde tekrar kendime geldimmm artıda bile olabilirim ama olsun hiç bisey için geç değil